31 maj

Nyss kommit hem från en tenta, nu äre endast opponeringen imorrn sen äre sommarloov (för ett tag för mig)! Ska i alla fall bli så jävla skönt att ha gjort bort allting som vart/är den här veckan. Och imorrnkväll kommer min syrra hit till fredag!

Hinner inte skriva så mycke mer just nu ska gå å göra middag, å har väl tyvärr inte hänt så mycke roligt heller i helgen å veckan ändå.


Morsdag!

Ni har väl inte glömt att fira en speciell person idag, nämligen alla mammor! Grattis min älskade å underbara mamma på morsdag!
Kunde tyvärr inte fara till umeå över helgen, men imorrn dimper det ner nått i brevlådan. Och eftersom mamma inte är så bra me internet haha så kommer hon aldrig se de här, så kan visa vad ja gett henne! + blommor som min brorsa ska köpa idag.



Tycker att en sån här present är mer än bra, man visar att man tänker på sin mamma (i det här fallet) samtidigt som man hjälper människor som har större behov av gåvor! Gå in här! Kanske fyller nån år snart, nån som redan har "allt" (vilket i princip alla i sverige har jämfört me dom).



28e maj

Guu va ja blev sugen på jordgubbar med glass helt plötsligt!!


åt det förra veckan när ja va i umeå, så goott.

Jag hoppas att ni har en roligare lördakväll än mig, sitter å pluggar veeldigt kul. Men det är sista kämpet innan skolslut (förutom en tenta senare), har massor nästa vecka!

Tidigare idag har ja vart förbi kattis å nu har vi äntligen gjort klart två arbeten till den här kursen, fattas bara tenta på månda å opponeringen sen är kursen klaar. Sen for vi ut å käka, skönt me lite avbrott å byte av miljö.


Goodiebag

Fick hem en liten goodiebag idag, går att beställa gratis på goodiebag.nu (som ni ser).


En miniduschkräm och en minimassageolja!

Eller egentligen vare jenny som fick den först haha, ibland är postgubbarna lite förvirrade trorja.


Kolakakor

Såhär blev resultatet av mina kolakakor!



Å de är ju ändå smaken som är viktigast ;) vilket blev högt resultat på!

Glömde nästan att käka midda eftersom att ja bakade runt den tiden, fick bli två mackor eftersom att kakorna blev en del av middan me haha.


27e maj

Tänkte visa två saker ja fick av min brorsa å pappa sen dom var i London, och jo ja vet jag är inte snaabb. Men bättre sent än aldrig va ;) höhö.

Salt&peppargubbar och en väckarklocka.



Jag kan lova att när ja satte in batterierna i den här klockan å skulle testa ljudet så ångrade jag mig rejält haha. Skulle ja ha den här som väckarklocka så skulle alla mina mornar va förstörda, så högt å irriterande lät de!

Nu ska jag snart dra till köket å baka tänkte jag, kolakakor. Här finns receptet.

Grattis Jennilie!

Idag äre ingen vanlig daag för idag äre Jenniliies födelsedaa!! GRATTIS!
Och jag måste verkligen klämma in någon dag för att kunna komma ner till dig igen i sommar!!

Här är bilder sen ja var där sist (december 2009)!
Och som ni kommer se så är dom flesta oseriösa, men de visar precis hur ja känner mig när jag är med Jennilie alltid på fnatt å skratthumör!



Avslutar med en skrattbild! =)


25e maj

Har nyss kommit in i rummet efter att ha ätit middag. Gjorde kycklinggryta med ris som blev föör god haha, fick tipset å receptet av Pernilla. Klicka här så kommer ni till det!

Ska vila magen nu en timme innan ja far till Kattis. Idag äre bara en vecka kvar tills vi slutar!! (fast blir längre för mig..)


23e maj

Nu är jag hemma i skeå igen, har ju vart i sundsvall i helgen hos Dennis och igår till idag sov ja i umeå eftersom att min syrra hade dansuppvisning igårkväll!

Känns så tråkigt att vara tillbaka här å tillbaka till verkligheten, vill egentligen inget hellre än att fara till sundsvall igen!! Men på onsdag äre bara en vecka kvar tills vi slutar skolan å får sommarlov i alla fall. Då på torsdagen kommer min syrra hit i två nätter!


chokladpudding å hallonsylt i, mmmm!! den ja å sara gjorde

Ska nog gå och lägga mig snart för min mage mår inte bra just nu haha. Idag på dagen så blev jag å sara sugen på att göra en tårta, som blev riktigt god och sen nu när jag kom till skeå så blev ja bjuden på mer tårta eftersom att Besarta i min korridor fyller 20 idag, grattis!!


Åh vad jag älskar regn!

Äre inte typiskt så sääg! Just när jag å Kattis bestämde oss för att fara hem å jag tänkte ta en sväng (och stor omväg) till ok för att hämta ut ett paket, ja då skare börja regna. Och för att straffa mig ännu mer så skare spöregna hela vägen hem när jag har min dator med mig och allt! Så nu ligger jag under täcket å har hett alla kläder på torkning.



Paketet som jag hämtade ut är egentligen mammas och kommer ifrån Yves Rocher, men ska kolla om ja vill ha nått. Fick ett sms av dom för ett tag sen och fattade först ingenting förnst mamma berättar att hon registrerade mig hos dom för att få nå erbjudande för nya kunder, haha tack för att du frågar maammi!

Nu ska jag snart iväg igen och träffa två stycken i klassen!


17e maj

Har vart på bibblan största delen idag med Kattis, men sen vid två for vi till KTC (på sjukhuset) och tränade lite på kateter, cvk och subkutan venport. Om ni inte vet vad de är så söök ;) haha.

Tog lite fina bilder!

im in lööve höhö.

Måste snart börja göra iordning tvätten å tvätta, alltid lika kul!


Prostitution under slöjan Iran

Igår såg jag den här dukumentären!



Man får följa två ensamstående mammor som är tvugna att prostituera sig och ta droger för att klara av att leva, dom tog ofta med sig sitt barn medans dom letade efter män. Man fick även se när en 17 årig flicka ingick "sighe" (som är ett tillfälligt äktenskap för att kunna ha sex lagligt) med en ca 60-70 årig man. Dom berättade även bland annat att tjejer blir vuxna vid 9års åldern och får då straffas som en vuxen person.

Jag har ju själv varit i Iran och min pappa kommer därifrån så jag har fått sett mycke av de fattiga och värre delarna, men aldrig ser man ju det värsta som tex det i dokumentären! Dom flesta av människorna som bor där är så trevliga mot en, men det är lätt att skenet bedrar.

Men jag är glad att min släkt inte är så strikta på bland annat giftermål, att man får gifta sig med vem man vill osv!



David Sides

Ibland ångrar jag mig så mycke att ja slutade spela piano. Tänk va bra ja hade vart nu haha,började i fyran trorja.

Hittade två klipp ja lagt upp för två år sen!





De ser så lätt ut, fast de egentligen är helt tvärtom (att spela som han).


12 maj

Har nyss kommit hem från bion, blev bjuden av Kattis att se den nya Fast and the furious 5 som hon hade vunnit biljetter till, tack! Och den var riiktigt bra, precis som dom andra filmerna!!


Blir väldigt intensivt nu me plugg för att ja ska kunna fara till Sundsvall å träffa min underbaraste nästa vecka.
Har i princip sovit hela dan idag sen efter lunch, känner att ja håller på bli sjuk å de är verkligen typiskt att de kommer när de veerkligen inte får komma!



Perfekta låten till filmen under just rätt tillfälle!


Tänk om vi hade snö nu

Sjuukt ändå att för nästan precis 15 år sedan i maj så var det såhär mycke snö!!


My brother and me


I söndags å måndags

Har inge minne av vad ja gjorde i söndags på dan haha, men tror att ja satt ute i solen å pluugga. Men på kvällen for ja till Sara å kollade lite på resor. Men känns ändå som att när man ska nånstans så ska de kännas "JAA dit måste vi fara" så vi ska kolla mer. Blir nog en sista minuten och annars far vi till henne stuga i höga kusten å far utomlands på hösten istället.



I måndags vare typ samma sak under dan, å då vare ännu varmare, runt 22 grader i skuggan! For även å käkade lunch me jenny på dan , å for å hämtade å lämnade min brorsa en snabbis så passade på att hälsa på mormor då också (han bor där på vardagarna nu när han sommarjobbar). Senare på kvällen for ja hem till Skeå!






I lördags

På lördagen for ja me Jenny, hennes mammi å syrra till Bil-dahl (där hennes pappa jobbar) som firade 15 år.

Haha å fråga mig inte va han göör, men han sprang i slow motion å hade gjort nått inom sport i Göteborg (?). Gissa hur gammal han är?!


Å bilen som är här närmast på bildernna var NIICE, man ser ju inte så bra men ja tror nog alla skulle hålla me ;)

Sen var Nanne Grönvall där å uppträdde. Ingen favorit men hon hade fan vääldigt mycke energi för å va i den åldern!



Sen hjälpte vi jennys pappa att blåsa upp ballonger, heliumballonger! Haha är lika roligt varje gång ja lyssnar på oss från de ja spela in. Här är en del av de vi blåste upp.



Me and Jenny, lite baakis.

Senare på kvällen for ja ut me Jenny, Karin å Sara till Balder och åt tacobuffe. Var en försenad födelsedagspresent från Karin å Sara till mig! Å efter de for ja hem å såg film me syrran.



I fredags

Var ju i Umeå i helgen och kom dit runt middagstid. Min syrra hade bakat gooda cupcakes!



For sen direkt efter middan till Jenny där Karin å Hanna även var. Mysigt å skönt me bara vi tjejer ibland, synd bara att jenny jobbade 9- halv 12 (därför ja inte har nån bild på henne).

Å ja vet inte varför men ja kan verkligen inte va seriös på många bilder längre haha.

Hanni å Karin


undeeerbett


Senare for vi ut till allstar, veery nice! Sov även hos jenny, å självklart gör jag allting för att du ska må så bra som möjligt!


Stressigt



Här är en bättre bild på skorna, dock utan fot i men haha. Dom är lite mörkare i verkligheten. Har lite bråttom så mayybe en annan gång, har fortfarande tvätt i tvättstugan, har inte ätit å inte packat och allt ska ja hinna på 30 minuter!


Teender

Kan ju visa en (kanske inte bästa kvaliten) bild på mina fiina tänder, senare när ja testat tandkrämen ett tag så visar jag bättre för och efterbilder!

Och ja jag vet, jag kan aldrig vara seriös när jag ska göra sånt haha.


Just nu håller jag på att tvätta och om nån timme ska jag bege mig till bussen å vidare till Umeå.

Ha en bra fredag!


Buzzador

Jag är ju medlem på en hemsida som heter Buzzador, om någon vill veta mer eller också bli medlem och få testa prover som jag gratis så skriv eran mejl så får ni ett sen av mig med mer information!

Jag har fått hem tandkräm den här gången, Pepsodent White Now. Så nu ska jag dela ut prover till några vänner och kolla om de blir nå resultat med vitare tänder! Egentligen ska man testa i en månad, men eftersom att jag fick det när de var mindre tid kvar (innan man ska vara klar) så får det bli ungefär 3 veckor.

Såhär står det om produkten "Den första och enda tandkrämen som ger vitare tänder efter bara en borstning. Det beror på Blue Covarine, ett blått pigment som döljer det gula på tänderna och skapar en omedelbar whitening-effekt. Tandkrämen ger dig dessutom gradvis vitare tänder allteftersom du använder den."




Så passar ju utmärkt nu när jag ska fara till Umeå också!


Shoes

Tog en snabb bild på ett par skor ja köpte sist ja var i Umeå, visar bättre bilder framifrån senare haha!


ignorera min stäädade bakgrund ;)

Dom andra två skorna var ett par vita tygskor och ett par svarta tygsko/converseliknande skor, lite högre "skaft"


5e maj

Åh skönt nu har jag äntligen gjort duggan och det kändes rätt bra, bara å vänta på resultatet! Vart så trött i hela kroppen å huvvet när jag kom hem så har sovit några timmar, självklart precis under min tvättid.. Men som tur är så har vi tre tvättmaskiner å den ensamma vill ingen ha haha.

Kommer fara till Umeå imorrn på dan, men tänke att de är bäst att tvätta å städa här innan man far så man slipper komma hem sen igen till en svinstia.

Nu, upp å hoppa å göra nå veettigt!


vad tror ni?

Är han död?



Jag är tveksam, så länge det inte finns mer bevis så äre svårt att lita på det USA säger. Och OM han är död, hur ska man veta att de hände nyss å inte för länge sen? Svår fråga, men tex. ett papper med text är inte direkt nått stort bevis enligt mig.


im alivee

Ja nu vare ett tag sen ja skrev sist, men har haft så fullt i huvvet hela förra veckan (hade tenta i torsdags) å sen for ja till Sundsvall över helgen (vill tillbaka, nu).

Hmm vad skrev ja sist, var väl när ja såg film me mamma å syrran trorja orkar inte kolla haha. Mamma har alltid varit kreativ och påhittig (målarsidan har ja tyvärr inte fått) men min syrra har fått den delen å hon har alltid varit så kreativ å älskar att experimentera med tex frukt, kakor osv. Hon var så söt när hon kom ner till källarn med fruktsallad å smält choklad (även fast vi fick vänta läänge på henne å att börja filmen haha).



For ju hem till skeå i måndaskväll så hann aldrig träffa min pappa å brorsa, men kommer kanske fara dit igen i helgen. Jenny å hennes familj var också borta den helgen så var kattvakt åt deras tre gulliga katter!


Gooknubb yuppi, synd bara att du inte gillar att myysa.

Hann även en sväng på stan me Karin, syrran å Lisa och även vara en aning klantig å tappa nyckeln i soptunnan och jag kan lova att de inte var de roligaste jag varit med om att hämta den!

Kommer inte hända så mycke roligt nu den här veckan förutom kanske i Umeå om ja far, har en dugga på torsdag. Men jag lever i alla fall än så länge, är ganska less på att behöva koka vatten hela tiden. Gissa vad de första ja gjorde var när ja kom hit förra måndan? Gick å borstade tänderna å hedde tandborsten under kran å sen in i mun, tur ja kom på mig själv iaf haha.

Kul också att de har snööat här idag, i maaj!



RSS 2.0