Hemma i Umeå igen!

Har kommit hem från fjällen idag, och jag vill verkligen tillbaka! Här finns bara tråkiga umeå, ingen förändring och snön far aldrig bort. Jag vet att jag inte borde klaga på snön eftersom att det finns tusen gånger mer snö i fjällen än här, men här kan man inte göra så mycket med snön.

Men allt har i alla fall varit perfekt där uppe, (även fast det var lite dåligare väder igår på förmiddan) Åkt skoter har det blivit mest av, och mysit med min älskling.

Synd nu att jag inte hade min digitalkamera, så jag kunde ha tagit lite fina kort, jag kommer aldrig förlåta mig själv för att jag var såå klantig!.. 

Och nu återstår bara det jobbiga, att packa upp allt, å de blir inte bättre av att allt ligger i en enda röra i väskan, great ! Bäst att börja nu, så jag slipper hålla på hela natten.(börjar alltid att göra andra saker när jag packar upp)
adios!

image25


Fjällen snart

Nu är man verkligen less på påskgodis, eller godis i allmänhet, huvva! Och påskmat är man inte heller sugen på, känns som om man har förätit sig på det. Och imorrn bär det av till fjällen, ska bli riktigt skönt att komma upp till fjällen å slippa Umeåvädret, eller hela umeå är man egentligen less på. Vad gör man i umeå den här tiden?
Längtar jävulskt efter philip, har inte träffat han på en vecka nu. Känns jävligt jobbigt..
Men nu ska jag fortsätta att packa inför imorrn, å senare måste man plugga lite matte, uschba.

Måste bara säga att det var jäkligt länge sen man lyssnade på Daniel Lindström nu, hann har världens skönaste röst!!






 




självklart var man tvugen att ta den här ;)

leesss

Äntligen looov! fast för mig blir det att fira lovet med plugg, ligger så jävulskt mycket efter. Men inte fan kan man rå för att man är sjuk! Utvecklingssamtalet igår gick piiiss, bara tjat å gnat från Sven, å den där jävla victor; det är bara din frånvaro som gör att du har ig-varning ingenting annat. Åhh är så less på allt just nuu!! Inga pengar har man heller, så ingenting kan man köpa. My life sucks right now. Very hard!
Har bara en sak att se fram emot just nu, ska till fjällen med Philips familj på måndag, men det är låånga dagar med plugg innan dess. Hoppas jag hinner träffa han idag innan dom far, har inte sett han sen söndags, men vi ser ju..
Ska nog gå å lägga mig ett tag nu, så jag är pigg ikväll. Bye!

80 år

Kom nyss hem från backen (vid umedalen), mormor fyllde 80 år. Kom många tanter å gubbar, jobbigt att  måsta låtsas vara glad efter en stund. Men hon vart riktigt glad att jag hade tagit mig tid att skriva ett grattisbrev till henne med kalligrafistil i alla fall, fast kommer aldrig orka göra om det igen! Hela dan har gått åt att vara där, for dit vid halv tolv imorse. Ikväll blir det bara chillkväll med philip, måste ladda mina krafter inför imorrn som kommer bli pluggdag hela långa dan. Nu sitter jag bara å väntar på att han ska ringa, blir nog en snabb tupplur innan.


Måste bara visa två som jag verkligen fastnade för!





Sjöng kanske inte så bra, men skönt när hon tar toner.






Du klagar på mig, säger att det var dålig stil å blablabla. 
Men vad gör du själv? Ditt är fan inte bättre!...

Welcome to Sweden

Har nyss varit och hämtat min farmor på flygplatsen. Hon ska stanna här i en månad när hon väl är här, har åkt ändå från Iran. Senare om ungefär en veckan kommer min farfar och min kusin hit till Sverige. Det kommer väl vara roligt dom första dagarna, men eftersom att hon ska bo hos oss, och det blir en månad så kommer man vara jäkligt less i slutet! Men ska i alla fall snart ner å fetta me lite tårta å kaffe.
Och kan min förkylning bli värre? hosta som verkligen ligger på djupet, jätte ont i halsen, och kan knappt svälja mat. Känner mig förjävligt sliten, hängig och allmänt dryg.

Har varit ledig hela dagen idag och kände verkligen att det behövdes! Har bara slappat idag eftersom att jag verkligen inte orkar någonting annat. men skulle egentligen ha behövs gjort kalligrafitexten till mormors 80års kalas och plugga till neurosprovet på fredag. Men jag har haft roligare saker att göra. Körskolan först, sen philip å jenny.

Men nu ska jag gå ner å vara lite social, adioso!

Hemma i Umeå igen

Ja då var man hemma från stockholm, vet inte om jag ska vara glad eller inte. Min digitalkamera+ pengar vart snodda.. Allting var jätte bra ändå tills lördagkvällen, varför drog vi inte på lördan? aja, gjort är gjort.
Orkar fan inte skriva mer, är så jävla sliten. skriver mer sen. bye

Inte länge kvar nu!

Snart bär det av till stockholm! Tagga,Tagga !! Sitter och packar just nu, man måste nästan ha skrivit en lista för att inte glömma någonting (som är typiskt att just jag ska göra). Pengarna verkar räcka, men har dock inte så mycket pengar över att shoppa för =/ men my mother lovade i alla fall att paya maten!:) Senare idag ska jag gå ner till stan å köpa en present till philip, han fyller 18 idag! :) sen blire att fara dit å gratta honom. Om jag håller mig till planerna så hinner jag nog med allt innan jag ska dit, men det finns så många hinder (tex detta).

Aja nu måste jag fortsätta med packningen om jag ska komma någon vart! chaoo:)

PISS

Livet är inte alltid lätt, man kan inte alltid ha det bra. Men kan man någon gång få slippa alla jävla problem? Alla stora problem som aldrig kommer fara bort, som är helt sjuka ! Ska en människa få lida såhär mycket? Om jag inte hade mina närmaste kompisar eller Philip så hade jag gett upp för länge sen.. Tack för att ni gör mitt liv ljusare när jag är med er! Och skolan gör det bara värre, massa jävla plugg man måste göra + att man mår dåligt, det går verkligen inte ihop!!



I have waiting for so long
For a miracle to come
Everyone told me to be strong
Hold on and don't shed a tear,
But you shall know that is's too hard.


RSS 2.0