Jag vill o vill

Har sökajobb just nu, men finns inte så mycket att göra. Vi ska göra ett studiebesök vars vi vill, har valt på akuten. Vill bara hem just nu och få sportlov, o än är det ett tag kvar. Ikväll blir det utgång,

Jenny fyllde 18 år igår så blir första gången för henne. Innan det ska jag fara till henne o käka tacos o förfesta, blir nice!


Sportlov

Sitter i skolan just nu, på biblioteket. Håller på med mitt projektarbete, men har blivit lite less nu så jag och Pernilla ska snart dra hem till mig.
Ikväll blir det att testa på Yoga och senare kommer Emma och då blir det plugg.

Nu är det inte länge kvar till sportlovet, bara en dag! GUD vad skönt det kommer bli, har verkligen längtat till det. Känns bara surt att man inte kan koppla av helt på grund av skolan, men vad gör man. Jag får helt enkelt försöka glömma allting för ett tag. Skönt att man inte har så mycket planerat över veckan i alla fall, endast att fara till Ikea på Onsdag med Emma o Sara.

Rädda Barnen

Kom nyss hem från Rädda Barnens årsmöte, vart lite smådrygt i slutet men annars var det intressant. Jag och fyra till från klassen har i uppgift att ta reda på information om just Rädda Barnen o då är ett årsmöte ganska så bra.

Blev även bjudna på tårta å kaffe å alla vann på lotteriet, tog en t-shirt från rädda barnen, alltid bra att ha som sovtröja.

 

 

Annars har dagen bestått av två lektioner o sen plugg (som vanligt). Ska bli riktigt skönt när vi går ut på praktik!


Semlor!

 

 

Även fast det kanske inte är det bästa för mig just nu att käka onyttigt (på grund av en sak som jag inte nämner här) så kunde jag inte stå emot en halv semla eftersom att det är fettisdag. Det enda negativa när dom är köpt är att det är den där äckliga mandelmassan i, fyfan vad jag hatar att dom aldrig kan göra semlor utan mandelmassa också.

 

 

 


NyKlippt

Har klippt mig nu, inte så att det syns men toppat å klippt upp lite. Tack Nicole!

Visar bilder, men har plattat hår eftersom att det var lättare för henne att klippa då.

 

 

 

 

Syns inte så mycket på bilderna eftersom att det inte vart nå stor skillnad.

 

For till dansen efter att vi hade ätit (nästan), blev fläskfilé med mögelostsås och pasta, mumma!! Kunde inte vara med på dansen för den där jävla "saken", åh är så less!


Hedlunda

Sitter i skolan just nu å förhoppningsvis får vi sluta nu för dagen! Blir att fara till Nicoles kompis Thomas lägenhet efter skolan, hon ska få ha den till fredag? Blir skönt,  Nicole ska även klippa mig, det behöver göras!

Har fått några rabatter av mami på olika restauranger, "ta två, betala för en" , så det blir att fara in till stan senare ikväll också.

Hoppas på ett sommarjobb!

Från då jag å min familj var i Bulgarien 2006?

 

Har gjort om headern lite, lite men tog så lång tid att ta bort de vita runt duvan så orkar inte lägga ner mer tid just nu.

 

Har även hunnit nästan klart med min ansökan till sommarvikarie på NUS, jag hoppas verkligen på att få ett sommarjobb där. Skulle vara så bra att få in en fot på sjukhuset, men vi ser hur det blir.

Tanken som jag hade förr om att sommarjobba i Norge är bort för länge sen, blir så krångligt när jag ska utomlands sen å så. 


Back!

 

Hemma igen! Kom hem vid åtta och har både haft otur och tur under samma helg.

Först så fungerade inte vattnet och inte heller kylskåpet. På fredag kom ett nytt kylskåp och på lördan fick vi äntligen vatten. Kan lova att alla var på bra humör då!

Annars har allt varit "som vanligt" eller vad man kallar det. Blev inge skidåk, var så dåligt väder. Men däremot blev det bland annat skoterkörning å pimpling.

 

Visar lite bilder! :)

 

I bilen påväg dit

 

Emma å hennes famils stuga! (balkongen)

 

 

Nedanför stugan (man måste åka skoter dit på vintern)

 

Ute me skotern, påväg till tängvattnet

 

 

 

 

Påvägen hem hade jag lite å göra; tog kort på bilarna som for förbi (och körde om)

 

Fick även möte av renar (dock ingen bra bild pga tagen från mobil)


Fjällen

Far till Hemavan idag med Emmas familj. Så kommer inte bli någon uppdatering förnst då. Hoppas att vädret vänder, så att det blir sol där uppe. Om inte, så varmare iaf! Kommer bilder när jag kommer hem på söndag.

 

Tagen påväg till skolan


Balklänning

Kom nyss hem, har varit och skjutsat hem Pernilla. Innan dess har vi varit och kollat på balklänningar. Jag halvfastnade för en balklänning, men jag tycker att den var lite tråkig på något sätt och vet inte riktigt om jag vill ha en brun, men vad tycker ni? 

 

 

 

 

Självklart så ska jag korta av den ifall jag väljer den. 

 

Naturprovet idag gick jätte bra, tills jag hade fyra stora frågor kvar och det endast var tio minuter kvar. Varför ska jag vara så seg när jag gör prov, åh!

 


"Men du sjöng fint"

Haha roligast idag var ju när jag sjöng högt och falskt vid skåpen i skolan, trodde att det bara var jag, Emma å Pernilla vid skåpen men hade helt fel, det var någon okänd som stog där. Samtidigt som jag skämdes och sa att jag trodde det var Pernilla så sa personen  "Men du sjöng fint".

Fyfan vad jag å Emma skrattade! Vilken jävla kommentar, haha.

____________________________________________________________________________________________

 

Annars har dagen varit ganska tråkig, orkar inte rabbla upp det som hänt, känns som att jag pratat om det alldeles för mycket på sistonde! 


Inte mycket uppdatering nästa vecka

Idag kommer det inte bli så mycket uppdatering, tror inte det kommer bli så mycket på hela nästa vecka. Har så mycket i skolan just nu å på torsdag far jag till fjällen. Som jag sa så blir det mest plugg idag, ska snart fara å träna ett tag också. 

Hare bra!


DU är stark!

Jag är så stolt över dig gumman,

att du tog dig mod till det här är väldigt stort.

Jag visste någonstans inom mig att det

skulle sluta bra,som det också gjorde.

Äntligen ser han allvaret på riktigt och

förstår att det inte är någon lek!

 

 

Att känna glädje över annans glädje det är hemligheten med lycka


Alla hjärtansdag

Alla hjärtans dag idag, men utan någon att dela dagen med så känns det inget speciellt. Egentligen inte då heller. Jag tycker att det är överskattat, jag menar gör man någonting speciellt idag som man aldrig gör någon anna dag? T.ex. om man äter på restaurang eller ser film med sin kille/man, det gör man väl inte en dag om året heller? Inte ger man presenter/saker en gång om året heller.

 

 

 

 

Jaja, man får ju tycka som man vill men mitt största problem just nu är att min mobil är i Innertavle. Glömde den hos Emma igårkväll för jag hade så bråttom hem, typiskt! Hoppas att hon kan komma förbi mig och lämna den, vi skulle egentligen plugga idag vid halv elva, men jag tror att hon sover :P

 

Kvällen blir att spendera med Jenny, så ensam är man inte i alla fall. 


Fredag den trettonde

Alla inbillar sig att det är en otursdag idag, ifall det händer någonting negativt så tänker man "det är för att det är fredag den trettonde". Två år i rad har jag sett någon av filmerna "tredan den 13:e" får se om jag håller den "traditionen". 

 

Idag blir det gofika efter maten för att min syrra fyller år, mumma!! Sen blir det att fara till Emma å se film, måste dra nu för maten kallar!


Wake up

Har inte gjort så mycket på sistonde, blivit plugg å varit med kompisar. På söndag ska jag ringa till "Änglalikt" som ligger på Röbäck och beställa en tid till att kolla på balklänningar, känner mig lite stressad eftersom att det känns som om alla redan har gjort det. Men jag får se vad som finns där och priset, skulle vara skönt om man hittade någonting i alla fall.

Ska gå å göra klart de två svenska inlämningarna nu som vi har till imorrn och sen ska jag se på andra avenyn.


Sober

 

 

I'm safe up high,
Nothing can touch me
But why do I feel this party's over?
No pain inside
You're like perfection
But how do I feel this good sober?


Sol!

Äntligen har solen kommit! Den var ju hör för ett tag sen, men direkt nån dag efter så blev det samma kalla tråkiga väder! Ska till dansen nu, så hinner inte skriva mer. Är på dåligt humör också, fan!!

Plugg, film o återigen film

Gårdagen bestod av film, plugg med Emma, snabbfika me Karin o åter film! Såg "Mirrors" och halva "The curiuos case of Benjamin Button". Orkade inte se film 3 timmar i sträck, så blev bara halva.

 

Provet idag gick rätt så bra, var om arbetstagare/givare, olika fackföreningar ovs. Inte roligaste ämnet, men väldigt bra att veta senare i livet! Efter skolan drog jag o Pernilla till USM å tränade, vi har börjat skriva på sånt där schema eller vad det heter, där man ser hur mycket man har förbättrats. 

 

Sitter nu o skriver här, medan jag väntar på att prison break ska börja igen. Innan dess har emma varit här, vi skulle egentligen plugga men blev film istället "College road trip". Alla filmer som Martin Lawrence är med i är bra, utan han i filmen skulle det inte bli en lika bra komedi. Ska dra nu, tror att det har börjat igen, hare bra!


pictures

Här är lite bilder sen vi fikade på Café Station.

 

 

Pernilla o jag (förut på Waynees) / Pernilla o Izabelle / Zena, Hodan o jag

    

 

 

Pernilla, Elin, Zena o Izabelle / Petra o Zena / Izabelle

    

 

 

 


19årsdagen!

Igår fyllde jag nitton år,  jag o några kompisar for å käkade först på balder, sen drog vi till maxim å drack lite grann. Jag, Pernilla å Madde drog sedan vidare till corona, riktigt kul! Lite glest med folk från början, men det var eftersom vi kom just när dom öppnade. Tack alla som följde med å firade min 19-årsdag! :)

 

 

Pernilla o Hanna / Jenny o jag / Madde o Karin

    

 

 

Idag har jag å Pernilla mest slappat framför tvn, senare på dagen for vi till Café Station å träffade bland annat Elin o Petra, blev fika å snack! Nu ska vi snart äta och sedan bara ta det lugnt, kanske se någon film!


Det är egentligen bara ett nummer

Såg att det vart lite konstiga meningar i förra inlägget, men hade så bråttom. Skulle skriva här samtidigt som jag pratade med pernilla som var stressad. Var i alla fall skönt att träna, hoppas det inte känns för mycket imorgon bara!

 

Det här blir också ett kort inlägg och sista gången jag skriver när jag är 18 år, hah. 19 år tycker jag känns ganska vuxet, som någon som är mycket äldre än jag är. Känns som att man måste ha och ta ganska mycket ansvar, inte ha stöd av någon annan när det gäller viktiga saker mm. Men vadå 19 är bara ett nummer, man ska egentligen inte tänka för mycket!

Kul också att det ska bli värre väder imorrn, typisk att jag ska ha den oturen. Fast det är iförsig mycket finare på vinern, när snön har kommit!

 

 

Ska gå å duscha nu å sen lägga mig, god natt!:)


Somewhere

Pratar med Pernilla just nu, hon verkar inte märka att jag skriver här. Men går inte att jämföra med så ofta som hon är inne i tvn när vi pratar annars, haha.

 

Ska dra nu, hon är snart å stan, vi ska dra å träna nu. Kan vara rätt så skönt att träna på kvällen.


Det är inte alltid bra att ha för god självkänsla

Dagen har verkligen varit fullt med blandade känslor, nervositet, ilska, rädsla mm. Jag är verkligen stolt över dig, du är stark! Jag vet att du inte har gjort det här förgäves. 

 

Jag hoppas att det har hjälp någonting att jag var där och stöttade dig åtta till kvart i fem, nu väntar vi bara på nästa vecka!

Fyfan vad jag hatar det där jävla leendet och falskheten!

 

 

Ska snart fara till Jenny å käka där, sen blir det lite träning å bastu på USM med Pernilla!


Sliten men ändå på toppenhumör!

Just nu känner jag mig riktigt sliten å trött i hela kroppen. Höll på avlida när vi hade styrka på dansen, speciellt i armarna fyfan!

Nu när jag har duschat så håller jag på att somna, älskar att sova när man är nydushad å ren! 

 

Har även fått mina kläder som jag har beställt, nästan allt passar så jag är på riktigt bra humör även fast jag är trött!

Har bland annat beställt den här!

 

 

Nu ska jag snart lägga mig, imorrn väntar en viktig och lång dag!

Han kommer inte ha någon chans, vilket jävla svin!


Tredje Februari

Kom nyss hem från skolan, fick sällskap av Pernilla! Vi ska snart dra å träna, när hon pratat klart i telefonen. Skriver mer sen antingen efter vi tränat eller efter dansen!

 

Imorrn gäller det, och allting kommer gå så bra! Jag vet att du klarar det gumman, du är stark!

 

 

 

TRE DAGAR KVAR NU!


mörkbrunt + ljusbrunt = ännu mörkare brunt?

Helgen har varit härlig, har vilat upp mig till skolan! Har varit med emma den mesta delen av helgen, kört runt med bilen, sett film, sjungit sing star mm, riktigt great har det varit! Har även hunnit färga håret men blev inte så lyckat, som ni troligen vet så har jag ganska mörkt hår och jag tog "ljusbrunt", men det vart mörkare än jag hade! Kolla själv!

 

Före

     

 

Efter (fast det är lite blött här)

 

 

Har varit en sväng på stan idag, for å tog en kaffe med Karin. Alltid lika kul att träffa dig! Nu sitter jag på mitt rum å skriver här, men borde egentligen plugga..

 

 

Har även funderat på att jobba i Norge i sommar 2 månader, maybe? Blev väldigt peppad på att flytta utomlands ett tag och jobba när vi hade föreläsning om det på sökajobb! Men vi får se.


RSS 2.0