Helg

Vaknade ganska nyss, fyfan vad skönt det är att sova ut! De sista veckorna har jag sovit till mellan 11 å 12, annars brukar jag alltid stiga upp senast 10. Är väl nog för att det är vinter.

 

Nu är det inte länge kvar tills jag fyller år! I för sig är det bara 19, inget speciellt. Men det enda jag har planerat är att jag ska äta middag med några å sen dra ut. Hade inte ens en tanke på vad jag skulle önska mig när mamma frågade, blir väl pengar till resan eller nått.

 

Får se vad som händer idag, ska kanske en sväng på stan med Emma å skulle också vara rätt skönt att ta en långpromenad! 


Modevisning

Har varit på modevisning på dragonskolan idag, treorna design visade upp vad de hade gjort. Bland annat jennilie å jossan hade sytt å visade upp, å jennilie söta lillebror liam gick! Visar en kort video senare.

 

Jag, Pernilla å Petra drog till USM efter skolan, trodde verkligen inte att jag skulle orka, så trött som jag var!

Nu sitter jag å väntar på att Emma ska komma, blir filmkväll! :)


halvdag varje dag!

Fanns inga biljetter kvar, tom biljetterna som man köper där var slutsålda. Det hade varit kul att se han eftersom att han kanske inte kommer tillbaka. Jag, Pernilla, Sussi å Elin drog till kafé station istället, skönt att bara ta det lugnt!

 

Schemat som vi haft den här veckan skulle jag vilja ha hela tiden! halv dag på mån å tis, sovmorgon å en lektion ons, slutade 12 idag ( som i vanliga fall ifall man inte gör projektet) å sovmorgon imorrn! Fast då har vi haft massa med plugg också, som inte har varit lika roligt.

 

Ska färga håret på lördag, hoppas att det kommer synas, för förra gången vart det bara glansigare.


whiteboy med jamaica stuk


Slöheten tar över!

Sitter i skolan just nu å ska vara lat å ta bussen! Nu när man har pengar så kan man ju passa på + att vägen från skolan å hem är så dryyg! Vi har egentligen projekt nu men alla går alltid tidigare och jobbar hemma istället, så blir så för mig med.

Pernilla å Sussi är på stan nu å kollar om det finns kvar nå biljetter till Shan da man, skulle vara kul att se han live!




Egentligen är det smartare att vara kvar på skolan, för då får man mer gjort. Hemma orkar man aldrig plugga och är alltid tröttare. Men det får bli en annan dag!
 Hoppas att Karin kunde dra sig från skolan idag så att vi kan träffas på stan å fika. :) Var längesen vi sågs nu!

Nu börjar träningen på allvar igen!

Idag har jag och Pernilla varit på USM för första gången, nu blir det att träna på allvar! Kommer bli skönt när man har tränat ett tag så att man får in rutinen. 

 

Känns som att lärarna bombarderar oss med prov å inlämningar, det är nu allt börjar! Så blir att råplugga nu med pernilla, speciellt naturkunskap. Hare bra! :)


Godnatt

Hej ska snart sova för mina ögon håller på att stänga igen vilken sekund som helst, så blir kort idag. I vilket fall så har jag hunnit en snabbis på stan idag med pernilla,nicole å petra. Man märker att det var länge sen man såg Izabelle (Petras barn), hon har verkligen växt! Dansen var underbar som vanligt, önskar att man hade råd och tid att dansa fler gånger i veckan. 


Hoppas ni haft en trevlig kväll, godnatt :)


Gjort om lite

Som ni ser så har jag gjort om lite här på min blogg, bland annat headern, skrivstilen och fått en klocka. Ska ändra headern sen en annan gång och göra den bättre, orkar inte just nu. 

 

Annars idag har jag inte gjort så mycket. Slutade efter lunch så jag, Pernilla å Melker drog ner på stan ett tag. Var inte så roligt ändå eftersom att man inte hade pengar då (trodde jag). För när jag kom hem så hade jag fått lönebesked. Äntligen pengar igen!

 

Imorrn börjar allvaret, då blir det att börja gymma igen och äta bättre. Blir på USM efter mycket fram och tillbaka. Men det var inte så mycket dyrare än på badhuset när man har med bindningstid.


The bad things always comes later

Går kvällen var trevlig! Jag, Emma å Pernilla for runt med bilen några timmar. Var lite trött i slutet, det märktes ibland på mitt körsätt men annars var kvällen härlig! :) Första gången jag körde med automat föresten, alltid bra att kunna! (inte för att det var så svårt men) Även fast det känns som att man kan alla vägar i umeå så finns det alltid några helt öde som man kan roa sig med. Haha nämner inget mer ;)

 

Idag har bara inneburit slapphet, min slöa sida och inne (nästan) hela dagen. Det enda jobbiga var när jag skulle dra hem från emma, för då hade mina föräldrars bil stått ute en hel natt = hårt is fast på rutorna. Så fick stå där ett tag och skrapa.

 

Ikväll blir det pluggning och troligen en film, jag känner sig jätte stressad över skolan fast vi inte har mycket alls just nu. Är väl för att jag vet att det kommer vara mycket nu innan praktiken, för efter praktiken har vi bara en riktig skolvecka kvar.


Alltid tänka positivt!

Blev inte att fara till Emmas stuga idag, henne pappa hade glömt att he på värmen. Men man får tänka positivt; då har man någonting att längta till istället! Blir såklart ändå att träffa Emma ikväll, och sova där. Vi har inte så mycket planer, men ut med bilen är ett måste! 

 

Har nyss varit och köpt ett skrivbord med pappa. Innan jul var vi på ALLA möbelaffärer förutom en (EM), fanns fan ingen som var snygg. Antingen var dom för stora, fel färg eller för "vanliga". Äntligen har jag hittat ett jag vill ha, och tycker färgen var grymt snygg! Finns även en "låg hylla" som jag tycker är snygg!

 

Skrivbordet som jag köpt / Hyllan som jag vill ha! (fast samma färg som skrivbordet)

   

 

 

Nu ska jag vara duktig och städa mitt gamla skrivbord (som alltid lyckas bli stökigt dagen efter man städat)! Och imorrn ska vi sätta ihop mitt nya!


Komma bort från stan och alla/t som tar ens energi ett tag

 Bild från Emmas stuga i höstas

 

 

Skolan sliter verkligen på all ens energi! Varje fredag kväll är jag jätte trött och även om jag lägger mig tidigt så sover jag minst till elva. Om jag ska hålla mig vaken på fredag kväll så måste jag ha sovit på dagen, annars är det omöjligt!

 

Kommer inte bli så mycket uppdatering idag och imorrn, isf imorrn kväll. Ska fara till emmas stuga ikväll och fetta oss och bara komma bort från stan och alla. Hinner kanske skriva en gång till innan jag far. Ska se ett avsnitt av andra avenyn nu, har inte haft tid att se i onsdags? eller när det nu går på tv.


Fulsnygga

    

 

 

 

Sitter just nu å kollar på skor och kläder på internet. Fastnade på skorna som är här ovan, tycker att dom är fulsnygga. snygga för att det är något annorlunda, men ändå fult. Tröjan tycker jag var lite läcker, gillar tshirts med tryck. Men det ska verkligen vara en annan färg på tshirten! Men helst gillar jag någon/några människor som tryck, fast det ska inte vara en riktig bild (som ovan).


Busted, eller inte?

Dummaste vikarien vi har just nu! Vi var påväg till klassrummet (jag å emma) och tänkte gå en annan väg till klassrummet, för vi antog att vikarien skulle gå tillbaka och möta oss, men icke.

"Försökte ni gömma er för mig eller?"

"Nä?! Vi skulle gå till klassrummet?"

"säkert" 

en i klassen "BUSTED!" 

sen går han iväg

 

Fyfan vad jag hatar situationer då man inte får förklara sig, utan läraren bara går. Egentligen är det ingen stor sak, men blir bara irriterad. Jaja, resten av dagen har varit bra. Hunnit på stan en snabbis, sett let´s dance med jenny och några till, och skjutsat folk med bilen.


22 januari

Har varit på stan idag, egentligen inte så kul när man inte har pengar.Men med rätt sällskap på blire perfa!! Jag å Nicole satt mest å pratade, riktigt skönt. snart kommer emma, då blire plugg, inte lika kul men. 

Isn´t that..

It's a free ride when you've already paid 
It's the good advice that you just didn't take



Resan klappad å klar!

 

    

 

Kom nyss hem från stan å ja är sååå glá!! Nu har vi äntligen beställt resan till turkiet! Vi far den 5:e augusti å blir borta två veckor (jag å jenny). Inte 5 stjärnigt men istället blev det billigt, å så dåligt verkar hotellet inte vara ändå så. 100 m till stranden å 1,5 km till stan, inte så pjåkigt. Då kommer jag inte ha sett karin på två månader?! Är avundsjuk på henne som ska vara där 4 månader.

 

 


Im gonna sleep veery good!

Dansen var verkligen ett stort +!! Även fast det var länge sen man "rörde sig" / tränade. Hur jobbigt det än är så peppar musiken en ändå.

Ska lägga mig nu, är helt slut.

Godnatt! :)

 

 


Skärpning med kosten!

Har nyss ätit och var verkligen inte sugen på kyckling å ris, vet att det inte är bra att småäta men vet redan nu att jag kommer göra det sen. Ska skärpa mig sen nästa vecka när jag ska köpa gymkort på badhuset, blir inte så bra kombination med dålig kost + träning. Ville egentligen träna på USM, men var fan 650 spänn för en månad, aldrig att jag betalar så mycket!! Orkar inte köpa gymkort på iksu igen, för det är så långt bort från mig. Mycket skönare att kunna fara till badhuset direkt efter skolan å sen hemma efter ungefär fem minuter, istället för hemma efter 30 minuter. 

 

 

Haha typ enda bilden som är kvar sen vi var i stockholm, resten försvann ju med min kamera. Jag och Milla, slitna jävlar!

 

 

 

Ge mig höst igen.

 

Men helst Sommar SÅKLART!

 

 

Ska fortsätta plugga nu å sen blire dans! Får se hur det går där, känns som att man inte har tränat på år, är helt ovig.


Pulkåkning!

Var några dagar nu sen jag skrev, men har haft fullt upp med antingen läxor eller annat. Tänkte slänga in lite bilder sen jag var hos Jennilie.

 

 

    

 

 

    

 

 

Vi var bland annat ute å åkte pulka!

 

Jennilie kommer i full fart (skrikandes)!

 

 

 

Första gången i år (och förra året tror jag) som det blev pulkåkning. Man inser inte hur jobbigt det är att gå upp för backen förnst man redan har kommit ner å det är försent att ångra sig (backen är längre än vad som syns). Men riktigt kul var det att åka, få komma tillbaka till "barnåldern" igen och bara tänka på att ha skojj!

 

 


Flurkmark

Far till Jennilie halv fyra, så blir ingen uppdatering förnst imorrn. 

Kommer kännas konstigt att åka buss istället för bil, tar så mycket längre med buss!

Ha en trevlig lördadag å kväll! :)


Praktik nu, tack!

Känns som att man har tusen saker i skolan att göra, och det kommer aldrig ta slut förnst vi börjar praktiken 30:de mars! Men från och med praktiken och frammåt kommer bli slappt, är bara två riktiga skolveckor kvar då och sen går man ut!!

 

Ska kanske till Jennilie i Flurkmark senare idag, var ett tag sen jag kom dit så det blir bara bra! Hinner inte skriva mer nu, ska fara å köpa mjölk.

 

 

Jag å Jennilie i somras! :)


Greatest rock classics

Sitter å väntar på att emma å hennes syrra ska komma å hämta mig, samtidigt som jag lyssnar på "500 Greatest rock classics". Har börjat gilla sån musik mer å mer, nu älskar jag det!! Just nu lyssnar jag på "14 sweet - The Ballroom Blitz"  Blir att sova där, för då får jag låna en av deras bilar så vi kan köra till skolan, underbart! skriver sen imorrn! :)


Old Pics

Har inte gjort så mycket idag, ska snart börja med att göra lite uppgifter på sökajobb å senare ikväll ska jag skjutsa hem mormor, resten av kvällen får vi se. Tänke lägga in lite gamla bilder (dom är tagna från kort med vanlig kamera, så inte bästa kvalitén).

 

 

Såhär såg jag ut förut, när jag hade glasögon. Är verkligen glad över att ha linser nu!

 

 

 

Syrran å våran söta minigris när han var bebis!

 

 

 

Loong time ago! Min kusin, min brorsa, Karin å Jenny.

 

 

 

Jag å min syrra (brorsan i bakgrunden)

 

 


Fun with Sara and Jen

Det kan intevara roligt hela tiden ;)

 

 

Fast oftast, med dig!

 

Idag har jag varit med Jennilie, vi har hunnit med mycket idag även fast det var länge sedan vi var med varandra. Vi har badat bastu, kört bil å solat. Självklart har det blivit MYCKET prat också! Egentligen, när man har bastu varför bastar man inte oftare då? Det är väl det att man inte orkar, men det är jäävligt skönt när man väl gör det och har gjort det! Man blir helt slut på kvällen och eftersom att jag har svårt att somna på kvällarna så passar det perfekt!


Bingolotto

 

 

 

Sitter och väntar på att våra gäster ska komma, känner hungern komma. Skulle egentligen pluggat idag, men blev att sitta vid datorn å se film istället, typiskt. Ikväll ska jag köra till Emma å spela bingolotto. Kan vara kul då och då, bara man inte gör det varje vecka. Får väl hoppas att jag vinner, men jag och lotter går inte ihop och har aldrig gjort.

Skriver mer sen ikväll om jag hinner!


Fest är livet, eller?

Kom ganska nyss hem från att ha följt karin en bit till vasaplan. Skönt att det har blivit varmare nu, man höll nästan på att få köldskador på låren förr!

Jag förstår inte hur vissa orkar att festa varje helg? Klart det kan vara kul någon då och då, men det blir ju verkligen inget speciellt om man gör det varje helg. Är det verkligen så att dom inte kan ha kul utan alkohol, då är det verkligen illa.. Jag ska inte klaga, dom väljer ju själv över sitt liv, men lite måste man väl kunna tänka själv och förstå.

 

Blir skönt att man inte har någonting planerat imorgon på dagen, att man kan ta den som den kommer! Ska lägga mig snart, vart så trött när jag och karin låg i sängen å såg film.


Where is she?

Ska egentligen vara med Karin just nu, men hon har lånat ut sin mobil till sin pappa (eftersom att hans är trasig å har ingen hemtelefon). Och varje gång jag har ringt till hennes mobil så har jag träffat tiderna då hon gått för typ 5-10 minuter sen. Jag trodde att hon var påväg hit för det sa hennes pappa, men har gått en timme sen han sa det..

 

Får roa mig med att städa rummet å lyssna på peppande musik istället, inte dåligt det! Föresten filmen "Yes Man" var underbart rolig!! Jag visste nästan innan att den skulle vara det, för ingen film med Jim Carrey har nånsin varit dålig!

 

Ska testa ringa henne hem nu, hoppas hon svarar!


Yes man

Nu är första skoldagen på det här året avklarat! Vart en slapp skoldag, vilket jag verkligen behövde. Fast det var inte lika roligt att komma till skolan vid halv tio och få veta att vi börjar halv tolv..

Jaja hinner inte skriva så mycket mera nu, ska fara till stan snart och möta upp Emma å Pernilla. Vi ska fara å se bio, Yes man. Självklart att man inte missar någon film med Jim Carrey ;)

 

 

 

 

 


Chokladkaka

Sov hos Karin igår, skönt att hon också är halvsjuk så båda föredrar tvn hela kvällen. Förkylningen är lite bättre idag. Men det svider fortfarande i ögonen och har hosta, men vad kan man göra.

Vi bakade också hos Karin, farmors chokladkaka. Super god!

 

 

 

    

 

 

 

 

 

Ser inte lika goda ut som dom var. Men kan garantera att dom var GODA!


Sick, tired and a sulky old women

Fortfarande sjuk å eländig, svider i ögonen och vill sova livet ut! Äntligen har jag jobbat färdigt idag. höll på att avlida på jobbet, där ska man tänka på de boende och har ingen tid för att tänka på sitt bästa.

Och inte bättre blev det heller av att jag fick "turen" att duscha surkärrningen nummer ett! I varje mening som hon säger så ska hon alltid ha minst ett ord som förnedrar en och trycker ner en. Spelar ingen roll om man säger emot, då blir hon bara värre. Och nu överdriver jag inte! Exempel är typ "Tryck lite hårdare på ryggen, är du svag eller, du kan ju ingenting". I själva verket så är jag försiktig när jag trycker på ryggen.

 

Och ikväll blir det många gäster; grannarna, en kusinfamilj, mormor å Gulli. Själv kommer jag mestadels spendera tiden ikväll i sängen.


Förkyld

Vaknade imorse av att ha jätte ont i halsen, typiskt just när skolan snart börjar. Har varit lite bättre på dagen, men är mycket sämre nu och känns inte världens roligaste att måsta stiga upp sex imorrn. Men måste nästan för personalens skull. Även fast jag jobbar imorrn är vi kort om personal, så blir ännu värre om jag är sjuk. 

 

slutade fyra idag och resten av dagen har spenderats i sängen framför datorn, med massa film. Får se till att lägga mig snart så att jag kanske om jag har tur sover bort det värsta! Blir det värre så kommer jag inte kunna skriva nå mer här på ett tag.


tredje januari

Kom nyss hem och ska lägga mig snart, blir att jobba imorrn igen. Dem ringde mig idag, och jobba + tjäna pengar är ju mycket bättre än att ligga hemma hela dan å glo på tv. 

 

Har varit ute och kört lite med bilen idag, skjutsade jennys föräldrar till krogen bland annat. Har även hunnit basta. Tänker alltid när jag väl bastar att jag måste göra det fler gånger, men det blir aldrig av. Egentligen är det inte så jobbigt att sätta på en bastu, ta av sig kläderna och hoppa in. Det är vägen dit som är jobbig. Jaja ska lägga mig nu så jag orkar med morgondagen!


2009

 

 

 

 

Gott Nytt 2009! :D Nu glömmer vi allt från 2008 å bakåt, startar om helt på nytt! Det här året ska jag aldrig mer låta någon annan bestämma över mig så mycket som jag gjort, jag ska tänka mer innan jag tar beslut och jag ska kämpa mer i skolan den sista terminen som jag har kvar! 

Jag har tre nyårslöften.

  • Sluta röka helt!
  • Äta nyttigare, speciellt mindre sötsaker
  • träna mer och regelbundet

 

Man får inte ha får stora förväntningar från början för då lyckas man aldrig, men göra sitt bästa kan man alltid!

 

 

Nyår var toppen. Hade för stora förväntningar från början, men blev lyckat tillslut!

Det enda som sket sig var middagen, alla backa ur i sista sekund så blev bara jag och emma :/

Men annars så var allt super. Vi tog allt som det kom, stämningen var på topp och såklart Bästa sällskapet!


RSS 2.0