It's a sunny day

Igår blev det bara en lugnt kväll med jennilie, rätt skönt! :) sen for vi förbi kim å erikas nya lägenhet, riktigt fin även fast den var liten. Och idag har det blivit en snabb träff med karin å sen kom älsklingen till stan!:) riktigt skönt väder idag (skulle blivit lite bättre om det blåste lite mindre men). Satt vid strandpromenaden, solade å myste:) Kom nyss hem och ska snart börja plugga teorin. Att den aldrig tar slut, den där boken.

Ute på min balkong!:)









Blir visst inget plugg, jennilie kom förbi nyss! :)



(bild sen igår)

Ska gå å vara lite social mot henne nu! tjao!:)

Om man hade pengar så vore livet lättare ;)

Är så sliten å less ikväll så blir att bara ta det lugnt, och senare ta tag i plugget till teorin.
Hittade några saker jag gärna skulle vilja ha just nu.



390498-28

390498-45

390498-44

Kanske inte så fina här, men jätte fina på!

390498-29


390498-30

Den här jackan blir jag ägare till troligen, får se om den passar :)

Hittade allt på laredoute.se och skopunkten.com

Ska he in sista tvätten nu och ser bär det av till Jennilie! :) Bye

The days is not running fast..

Less är enda ordet jag kan säga just nu. jävligt less. Blir plugg konstant tills på tisdag. sen äntligen är allt över, finns inge skönare än sommarlov just nu. Och att jag har en period just nu då jag är extra trött gör inte saken bättre. Ska nog kolla upp det, om det är lågt blodtryck eller något annat. Men nu ska jag kila, Möller kom just hit! :)ska ut i solen å plugga. TJAO

Zambia

Känns som att man har suttit flera timmar nu och ska börja med historian men inte kommit någon vart! Kommer väl bli som vanligt, sista-dagen-stress-plugg. Önskar att det var sommar nu så man fick jobba istället. Eller ännu bättre, att man gått ut skolan! Fick i alla fall ungefär 8 veckors sommarjobb i sommar, rätt så skönt att ha nästan hela sommarn.

Snart far Jennilie till Schweiz, så på antingen fredag eller lördag blir det "avskedsfest" med henne. Hon är borta sju veckor, hon ska vara au pair.  lätt att jag är avundsjuk! :]
Men får ju se om jag, dessi å arazos plan att fara till Zambia lyckas. Vi hade tänkt att fara dit på projektarbetet, och kolla på barn med AIDS. Dessis brorsas, syrras ...(å massa mer) ..syster jobbade tydligen där som doktor, så vi får se! :)

jag förstår inte varför just mitt hår ska vara "sortet som får 80-tals frilla efter att ha kammat håret". 
          

måste verkligen göra klart historian nu, för senare ikväll väntar körkortsboken. Bye!


Baby

Var nyss hos min älskling, saknar han redan! :( kommer inte träffa han förnst fredag om ens det, har så jeevla mycket plugg!

Och nu är det inte länge kvar till teoriprovet (till körkortet) , imorrn är det bara en vecka kvar! Jag kan verkligen inte allt som står i boken. Man vet inte riktigt vad man ska ta före, skolan eller körkortet. Den här veckan har man i alla fall ingen tid för att läsa till körkortet, två redovisningar + ett prov tills på fredag.

Ni anar inte hur mycket jag vill ha en söt, gosig å mysig baby just nu! Nyss har både Petra och Sussi fått sina små goungar, man kan inte sluta titta. blicken fastnar på dom små söta sakerna.

390498-41
(Ingen av Petra eller Sussis barn)


men ska börja plugga nu, så jag hinner nått! TJAO! :)

Tjiing

Riktigt härligt väder idag! Solen brände på huden, men det blåste ändå. bra kombination! :)
Madde kom till mig imorse vid nio, skulle egentligen plugga lite historia och sen dra till skolan vid 12. Men vi orkade inte plugga när det var så fint väder ute, och inte dra till skolan heller. Så det blev stan hela dan!

Shoppade ingenting på grund av min klanthet att glömma bankkortet hemma. Men det var lyckat ändå, vi satt uppe på parkeringen och solade den mesta tiden.


390498-40
Slitna brudar!



390498-39
Madde drar en poose


Ska dra mig från datorn nu, kan inte sitta här hela kvällen =P Tjao!

Huvva

Har just kommit hem från jenny, hennes syrra fyllde år så fick tacos där! :) Sitter och väntar på att Möller ska komma hit nu, har nationella prov i matte B imorrn! Fyfan för matte säger jag bara! Men går i alla fall bättre att plugga två istället för ensam. Jag orkar verkligen inte göra om nationella i höst.
Har i alla fall någonting att se framemot imorrn; jag får träffa älsklingen! <3 var länge sen sist nu, i måndags.

Måste gå ut nu, för Möller hittar inte riktigt, haha. Tjao!

Damage

Ingenting känns bra just nu. Allt bara skiter sig och ingen fritid har man heller. Ena saken har jag iförsig stått ut med hela livet känns det som. Men vad spelar det för roll, man kanske ändå vill att det tar slut någon gång.

 En enda sak kan ändra mitt liv helt, sjukt men sant. Om mamma och pappa säljer sin tandläkarpraktik!
Skulle fan tusen gånger hellre leva fattigt, inte ha råd med någonting. MEN UTAN ANDRA BEKYMMER! Jag orkar helt enkelt inte mer snart...


SCHOOL

Sitter just nu i skolan och väntar på att matten ska börja, nationella for life blir det. Huvva!
Jag kommer knappast ha någon användning av matte B i framtiden, det är bara massa ekvationer å sånt krux. Fast jag har faktiskt kommit på att om man ska få reda på sin BH storlek så måste man använda sig av en ekvation.

Men måste kila nu, det bästa i skolan börjar nu, jippie! tjao!

when?

390498-35

Har egentligen sovmorgon till halv elva, men kunde ändå inte sova länge. Har alldeles för mycket att tänka på. Allt känns så jobbigt just nu, precis ALLT! Ingenting är bra länge och som det ska vara. Sen ska såklart skolan vara ivägen, dit måste man ju gå varje dag också. Åh kan man aldrig få ha det helt bra, helt, helt bra? Även fast jag stått ut i flera år så måste det ju få ett slut, eller?



Ska försöka lägga mig igen, men ser ju hur det går med det.

Skönt!

Verkligen skönt att vara hemma nu, är så jävla trött. Ska nog se ett avsnitt av andra avenyn och sen blir det godnatt. Fast jag hade i för sig mycket hellre varit hos älsklingen nu. Jävligt skönt att inte ha något prov mer den här veckan eller nästa! men då var det ju resterna som måste göras, allt man är efter i svenskan å massa mer. Tar aldrig slut med det, kanske för att jag aldrig tar tag i det men.

Nu är klippningen klar i alla fall! Blev uppdelat, igår och idag. eftersom att jag skulle hinna bussen till älsklingen igår, så det blev bara halft klippt. Vet inte riktigt än hur det blev eftersom att jag har platt hår just nu, ska tvätta det imorrn och se om det blev bra. Är ändå ganska nyfiken på hur det blev.

Imorrn slutar jag tidigt, vid elva, så då blir det att plugga efter skolan ett tag och sen dra ner till stan med emma, sara å nicole! :) nä nu är det nog dags för mig att sova, mina ögon orkar inte mycket mer, tjao!


Nicole VS. frisör

Man känner sig bara mer och mer sliten, mer och mer skoltrött. Skulle vara så jävla skönt om man bara kunde hoppa av skolan nu och börja jobba! men nu när man har gått nästan två år så känns det jävligt ovärt. Får troligen veta om jag fått något sommarjobb i sommar eller inte idag. Feriejobb är så jävla dåligt betalt, tror det är 35 kr/h. Det är verkligen ingenting, satsar hellre på sommarvikare nu när jag är arton. Men vill verkligen inte vara utan jobb i sommar, vad ska man då göra i sommar när alla andra jobbar? inga pengar har man heller på hela sommaren, huvva!

Ska snart äta, och sen blir det att dra till nicole (eller pär egentligen eftersom att det är han som bor där) där blir det klippning, som jag har längtat efter så mycket men aldrig haft orken att fråga någon. Tycker att det är så dyrt att gå till frisören, lätt värdare att en kompis gör det istället! Blir nog att plugga lite inför hjärtprovet som vi har imorrn också, känns ganska så mycket minde peppande, Sitter och försöker plugga just nu, men efter en timme så orkar inte min hjärna längre, inte efter en hel skoldag också. Senare ikväll blir det att träffa philip, får väl se vad vi hittar på.

Men nu måste jag försöka skärpa mig den sista tiden innan maten, Bye! :)

I´m singing in the sun

Känns nästan som att det var för varmt ute igår. Det vart som en lessnad, måste väl vara för att man inte är van. Satt på kajen med jenny,karin,milla å några till, jävligt skönt! :) Hoppas ändå att det blir lika fint väder idag, har inte orkat kolla ut än.

Idag blir det att fara ut och köra med mamma, troligen till mormors hus och städa till där, eftersom att hon är på sjukhuset.  När jag jobbar med äldre själv så känner man medlidande att man vet att dom har varit bra förr , kunnat gå och leva som vanligt, och man ser verkligen hur vissa lider. Måste verkligen vara en plåga att veta att man kanske aldrig blir bra igen. Känner verkligen medlidande när jag pratar med mormor, man hör hur svag hon är i rösten, hon som älskade att vara ute i trädgården och röra på sig.

Jag förstår mig inte på vissa personer, som bara tänker i nuet. Man kan säga, bara tänker på sig själv, vanliga personer.  Resten bryr dom sig inte om, dom skulle inte bry sig om alla andra dog. Inte med den inställningen dom har. SJUKT!

390498-34
Andra Avenyn

Bara för att Jennilie har fastnat för Andra Avenyn så skulle jag såklart också göra det. Man kan inte sluta se, det är spännande varje slut! Och det är inte bra att ha fastnat just nu, när det är soligt ute.
Men ska nog se lite till nu, är lite efter men börjar komma ikapp. Bye!:)


Överskattat

Igår vart väl okej. Först var vi på ersboda å festade lite, men sen skulle vi tydligen dra till umedalen och där var det inte direkt lika kul, men det dög. Drog hem ganska tidigt.
Valborg är ändå jävligt överskattat "om man inte festar på valborg så är man konstig"  typ. Det kan ju vara skönt att bara ta det lugnt ibland. Eller?

Snart måste jag ut å kratta på gården, önskar att det kunde vara lite varmare ute i alla fall, så man slipper frysa.
Sen kommer Jennilie hit, tänkte ligga på garagetaket och sola, men går nog inte nu när det blåser så mycket. Eller blåser å blåser, men det är mycket kallare än igår i alla fall.

Åh, egentligen vill jag bara ligga i sängen å sova, men det gick ändå inte så bra imorse så. Känns precis som att jag inte har sovit på hela natten, och bara för att jag är (lite?) förkyld så är jag helt slut i kroppen hela tiden, känns ibland som om jag ska falla ihop. Så känns det typ, nu.

Men måste ändå tvinga ut mig å kratta lite, tjao!


RSS 2.0