28 februari

Det känns fan som man har pluggat till provet idag i onödan! Kommer verkligen få ig, fick totalt hjärnsläpp, min hjärna ville verkligen inte hjälpa mig. Det var helt tomt, kunde inte komma på någon symtom alls, blee hatar skolan ibland! Tur att det är lov snart så att man får vila från skolan, behövs verkligen!

Känner mig helt död, vill inge hellre än att lägga mig, men då vare ju hårinpackningen man har i håret som är problemet, och inte kan man lägga sig i blött hår heller, får helt enkelt vänta tills håret har självtorkat.

Men annars så har dagen varit perfekt! Hade provet halv elva och fick sluta för dagen så fort man var färdig. Och det var för ovanlighetens skull jäkligt god mat i skolan, chicken nuggets, MUMMA! Sen lyxade man att åka buss hem när det egentligen bara tar tio minuter, en kvart att gå hem, hehe man måste få vara lat ibland :] Har hunnit vara med älsklingen ett tag idag också innan middan. Och nu ikväll har jag bara tagit det lugnt å sett film; känns jävligt skönt med en dag utan plugg!! :)
Ne nu ska jag gå å skölja ur hårinpackningen så att jag får lägga mig någon gång, håller på att avlida!

Tåårta sen

Ibland älskar jag när man är ledig från skolan även fast man har massa plugg att göra. Dom stunderna är när allt bara flyter på när man läser till provet och man vaknar tidigt utan att vara trött! Har inte hunnit vara ute å gått än, men jag har cyklat på träningscykeln istället. Det är alldelles för halt ute idag ändå så!

Eftersom att jag har hunnit med så mycket idag så förtjänar jag att ta en paus och fara till stan. Väntar på att Pernilla å Sussi ska bli klara så jag kan börja gå till stan, men det går liite segt, har väntat på Pernilla sen halv ett nu. Och senare idag blire tårta, Jenny fyller år så det blir att fara dit efter middan :) Har dock inte köpt någon present på grund av fattighet, men får bli en annan dag.

Tagga sportlovet snart, slippa skolan, YES! Men nej tyvärr så har man fyra prov veckan efter så det blir inge slapplov, alltid ska dom hitta på någon utväg att plåga en,bleeeee!


25 Februari

Ska man behöva kvävas ihjäl av läxor, är det det dom har tänkt eller? Jag får bara mer och mer läxor för varje dag som går, blee! Men ska ta paus efter middan och vara med philip, vi får väl se vad det blir! Sitter å gruvar mig till att ringa till min gamla praktikplats, av någon konstig anledning så hatar jag sånna stunder, huvva! Men vill man tjäna pengar i sommar så finnes de inge val.

Jag är i alla fall ledig imorrn, fast tyvärr så blir det pluggdag för mig! Men har lovat mig själv att jag ska gå ut och gå om det är fint väder, så man får fräscha till minnet lite! Och snart bär det av till Stockholm, bara en vecka kvar på torsdag! Men nu måste jag plugga lite å sen är det middag, perfecctas!

The System

Har inte orkar skriva när jag varit sjuk, har bara legat i sängen hela tiden med hög feber, jäkligt ont i huvet å ont i njurarna. Men nu är allt helvette över som tur är. Då kändes det som om jag skulle få ha så hela livet, dagarna kändes som veckor, kvartarna som timmar ovs. Men känns jävligt skönt att vara frisk nu, slippa allt lidande!

Ska egentligen göra massa plugg nu eftersom att jag ligger efter som en satans griis! Överflöd av matte att göra, stort prov i droger på torsdag, två svenska inlämningar ( en skulle vara inlämnad sen två månader tillbaka) och jävligt mycket mer! Hur ska jag lyckas göra allt som ska göras om jag sitter här? Jag har ingen aning. Nu när man har varit sjuk så vill man ta det lugnt, se på film å bara chilla, Men nej då ska skolan lägga sig i och förstöra allt!
Jaja slut på klagandet och börja med pluggandet igen, byee..


Jobbigt, Jobbigt

Sitter hemma än och inget har blivit bättre. Har nyss varit hos doktorn som sa att det var njurbäcksinflammation. Enda + är väl att jag inte har problem men ryggen. Men mitt huvut håller fortfarande på att sprängas och har 40 graders feber. Och inte nog med det, jag kommer inte bli frisk förnst om 3-4 dagar!
Men när jag väl blir frisk ska jag se till att aldrig få det igen, vill inte gå igenom det här en enda gång till.

Måste erkänna att jag saknar skolan lite grann, skulle göra vad som helst för att byta. Men nu orkar jag inte sitta här längre, känner att jag börjar få ont i huvet! bye.

Pain in my head

Sitter hemma i sängen och har förjävligt ont i ryggen och ännu mer i huvudet! Hur fan ska det gå att köra idag  på körskolan? När jag går eller ens rör huvudet så känns det som om det ska sprängas, måste trycka handen mot, jobbigt! Jag hoppas då verkligen att det går över snart, inga tabletter hjälper, inte ens dom extra starka :/

Vi har skaffat en minigris nu föresten, vi har velat fram å tillbaka hela tiden, men nu vart det gjort.I lördags for vi till skellefteå för att hämta honom, en riktig going!=)


plugg,plugg, plugg

Sitter på mitt rum och försöker plugga, men det går verkligen inte bra. Har 50 sidor som jag måste läsa igenom minst två gånger tills på onsdag. Sen har man matte prov snart också, blee! Bara 40 minuter kvar nu att plugga.. Sen blire mysa å se film med jenny å philip! :) Perfect Stranger hette den tror jag :)

Idag har jag bestämt mig för att fara till stockholm i alla fall, även fast man kunde he in en extrasäng i hotellrummet. Men kände att jag inte vill lägga ut 200 spänn på ingenting (avbokningsavgift) och man kan inte vara så kinkig, måste ju ha lite omväxling ändå, så stockholm Here I Come! :)

Men nu måste jag verkligen fortsäffa plugga om jag ska komma någon vart! Bye.

Söndag

Ibland älskar jag söndagar, oftast har man ångest på grund av att skolan börjar imorrn igen. Men den här söndagen har varit perfekt, hunnit med mycket.

Först blev man lite brun, funderar på att börja sola en gång i veckan, ändå lätt värt! Och eftersom att man är så kräsen på skor (fast när man väl köper skor så är dom inte så fina ändå, rena impulsköpet) så blev det inge skor idag heller. Men gick i alla fall jätte bra att övningsköra till intersport och sen till grubbe.
Är rätt så skönt att bara chilla på grubbe och få prata ut med Karin. Älskar verkligen sånna stunder ibland! Har hunnit vara med älsklingen också, blev inte så länge, men ett tag i alla fall.


Nä nu ska jag lägga mig i sängen och se Titanic! :) Missade den igår, men fick låna filmen av Karin.
Chaoo!


only the destiny can controll

Sitter här hemma å inte har man hittat på någonting på hela kvällen, saknar min philip så jävulskt, kan han komma hem snart från fjällen!

Jag vet inte riktigt vad jag känner inför stockholm, på ett sätt ska det bli jävligt kul att fara dit, få lite omväxling, slippa lilla skit Umeå. Men är det verkligen värt att inte kunna köpa någonting alls ändå tills sportlovet + ingenting under hela mars också?
Det enda beskedet jag väntar på just nu är om man kan he in en extra säng i hotellrummet, om inte så måste jag till stockholm, om det går så stannar jag i lilla Umeå.
Bara att vänta och se, har faktiskt ingen åsikt längre, hotellet bestämmer.

Ken ring - Eld och djupa vatten

Birthday

Jag vet att det var länge sen jag skrev här sist, men fick en period då jag verkligen inte orkade skriva, kändes för drygt bara. Men jag ska skärpa mig nu.

Och igår blev man 18, hade verkligen den bästa födelsedagen på länge! Stämmning och allt.
Tack för de fina presenterna familjen, Philip, Jenny å Jennilie=) och tack för den "stora" kärleken till tårtan milla och sandra. 
Fick en digitalkamera, två parfymer (birtney spears å någon okänd), smink, smycken, pengar, två tavlor som Jennilie gjort, en vas, två koppar å två ljushållare av jenny, och ett guldhalsband med ett guldhjärta av philip :)

Har nyss kommit hem, väntar på att älsklingen ska ringa. Blir Kanske att vara med Karin sen idag och prata ut, var så jävla länge sen sist nu. Jag har inte varit i hennes nya hem än och det var en månad sen dom flyttade nu.
 
Men nu måste jag kila, har så mycket jag måste göra innan Philip ringer (Om jag hinner allt då).

byee=)

RSS 2.0