Första advent

Sitter hemma och funderar på att se någon film eller så snart, samtidigt som jag käkar lever,  I love it! Förstår inte dom som hatar det, älskar smaken av lever och lite salt,mmm..!

 

Igår drog jag till emma och sov där. Hann med ganska mycket, bland annat att spela guitar hero, sjunga singstar, se film å baka. På natten sov vi i hennes föräldrars säng, skönt att kunna sova hos henne utan att trängas. Fast sängarna var ganska hårda haha.

 

Första advent idag, missade skyltsöndagen eftersom att jag sov hos emma i innertavle, det som är så mysigt. 

 

Fast allt är egentligen mysigt den här tiden, alla belysningar i fönstren å julpynten hemma!


I've Got Soul But I'm Not A Soldier

 


December är längtad

Var ett tag sen jag skrev, men har haft så sjukt mycket i skolan! 

 

Älskar månaden som kommer snart, december! Allt är så fint å mysigt den månaden, det är nära till jul och lov och de flesta är på bra humör.

 

Igår kväll blev ganska lyckad ända till slutet. Jag, Jenny, Pernilla å några till drog till digital tone festival, på idun. Träffade bland annat Nicole och Hanna där. Vad som hände sen stryker vi ett streck över.

 

Tog några kort med mobilen igår, inte så bra kvalité eftersom att jag inte har blixt men.

 

Pernilla, jag å Nicole

 

Samma

 

Nicole, Pernilla och jag

    


Tired and slow

Satan vad trött jag blev efter afro dancen som vi hade på stresshanteringen, vet inte vad det är men mina ögon svider och jag skulle somna direkt om jag blundade. Efter skolan ska jag och Pernilla dra till stan snabbt och köpa biljetter till Digital tone festival, blir troligen på lördag. Och sedan far jag vidare till körskolan vid 4.

Ikväll blir det plugg, känns som att det är det enda jag gör nu för tiden. Men man har inge val..

Söndag

Vaknar alltid flera gånger på natten när det är helg, tror jämt att det är skola och måste stiga upp. Beror nog på att jag försovit mig nästan varje dag förra veckan.

 

Igår gjorde jag typ ingentin förnst vid 4 då Pernilla kom. Skulle egentligen plugga till svenska talet men vi orkade inte, blev mycket dator istället. Efter middagen drog vi till hennes syrra och där spenderades hela kvällen.

 

Idag blir det att fara till mormor och hjälpa henne mangla, eftersom att hon inte klarar av det själv. Sen ska jag till Dessi och göra projektet. Får se vad det blir ikväll.


Helt Underbar

Länge sen jag såg dig Karin, tack för igår! Får inte bli så långt uppehåll nå mer. Kvällen spenderades mest genom att spela guitar hero, man kan aldrig få nog! Haha speciellt inte när man har hejarklack och allt ;) Stämning för fulla muggar!

 

Det underbara när man är med dig Karin är att man inte behöver hitta på någonting hela tiden utan bara göra ingenting, man kan fjanta sig hur mycket som helst utan att bry sig, man kan vara på dåligt humör utan att du gnäller på det, ja man kan göra i princip allt!

 

 

 

 

Idag blir det att ta tag i alla inlämningar man har i skolan, verkligen inte kul att göra på en lördag. Men har man inget val så.

 

 

 

 

 


Need money later

Har varit hos Pernillas syster Petra idag och kollat på hennes barn Isabell. Så gullig och charmande, skrattar hela tiden. Synd att jag inte tänkte på att ta ett kort, verkligen ursöt!

 

Blev inge kreta för mig, måste tänka på ekonomin. Jag vill flytta hemifrån så fort som möjligt när jag gått ut skolan och ska det ens vara möjligt så kan jag inte fara och slösa bort mina pengar på en utlandsresa. Och sen så ska jag kanske utomlands, till turkiet i sommar. Eftersom min kompis ska troligen jobba där i sommar så ska jag dit och hälsa på!

 

Nu, resten av kvällen blir det att bara ta det lugnt. 


Sommartider

Sitter i skolan och vet inte vad jag ska göra just nu. Väntar på att Madde och Sara ska komma från stan så vi kan fara upp till iksu. Blir väl att leta lite fakta till projektet, tråkigt nog...

Blir kanske en resa till kreta i maj med jenny, ska prata med mamma ikväll och kolla om hon kan bidra med något. Skönt att komma bort från skolan och Sverige ett tag, alla bekymmer man har.


       

Njutning till 100 %

Dagen har varit bra, men har varit ganska trött. Började (såklart) med skolan, men var rätt så slappt idag. Jobbade mest själva.

Efter skolan drog jag och Pernilla till stan och fick se hennes syrras barn första gången. Söt!!=)

Drog sen vidare till direct och fikade där med Nicole, Emma och Elin. Vi testade fika buffén, inget att rekommendera kan jag lova. Det är typ deras gamla fika som man får ta av, det mesta var hårt och torrt.

 

Elin på cafeét

 

Nicole

 

Inte så bra bilder, är tagna av mobilen.

 

Ikväll har jag först dansat och efter har jag tagit ett långt, häärligt bad!

Har i uppgift på stresshanteringen att göra två ändringar i ens liv, det ena är att bada en gång i veckan! Kommer bli lite jobbigt i början, men man blir nog van.

 


Every step that you take is important

Kom nyss hem från Iksu, var där med Madeleine. Blev bara gymmet idag eftersom att hon inte hade några skor, men lika bra det!

 

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, ha min egen tid utan plugg eller problem! Skönt att kunna lägga sig tidigt också, känner mig så sliten och känns som att jag skulle kunna sova flera veckor i sträck. 

 

 

 

Skriver mer sen ikväll eller imorrn, måste kila å äta nu, Bye!:)


Alla är inte skapta för att klara av matte

Kom nyss hem från Emma. Var egentligen tänkt att jag skulle dra tidigare eftersom att jag måste plugga, men halv ett kändes för tidigt. Som vanligt sjöng vi karaoke, skit kul! Man märker ändå att man blir bättre efter varje gång ( menar då inte att jag är bra, men bättre).

 

Ikväll ska jag träffa Jennilie, ska bli grymt kul!!

Vet inte hur länge sen det var vi träffades sist, kan det vara när vi var i stockholm?

 

Måste komma ihåg också att gå till rektorn om Matte B NP, jag vägrar göra om det en gång till! Man ska fan ha rätt till att göra ett delprov om man var två poäng ifrån g. Bara för att våran matte lärare är för lat för att göra ett extraprov. Alla älskar faktiskt inte matte!

 

Men ska gå och städa mitt rum nu, behövs verkligen! 


Finally!

Äntligen kommer snön, är less på vädret som varit. Bara regn, kallt, halt och sen blåser det hela tiden!

 

 

Har kommit hem för en timme sen från mormor, ganska mysigt att fara dit ibland. Man blir alltid bjuden på gofika och allt är så härligt och bra när man är där. Alla negativa tankar far bort.

 Skulle egentligen ut ikväll, men är inte riktigt på det humöret så bättre att spara till en bättre stund! Istället ska jag till Emma ikväll, ska ha spakväll och bara hare bra, precis vad man behöver! Slippa tänka på skolan för ett tag.

 

Igår drog jag och Madde till Iksu efter skolan, var tänkt att vi egentligen skulle bubbla lite i bubbelpoolen efter men var så mycket folk och vi fick lite bråttom så det fick bli en annan dag. 

 Senare på kvällen var jag, Emma och Nicole och såg på bio, Saw V. Jag tycker egentligen inte att dem filmerna är så bra, men har man sett alla de andra filmerna så är det lika bra att se den femte. 

Efter filmen drog vi till café station tills det stängde, mysmys.

 

Nu sitter jag och väntar på maten, sen kommer Emma och hämtar upp mig. Vi hörs kanske ikväll annars imorrn :)

 


Vill bara härifrån!

Sitter i skolan och är så less på allt plugg just nu, vill bort från skolan och aldrig mer komma tillbaka! Aldrig mer behöva plugga till något prov eller sitta flera timmar på en stol och ta in information. Så jävla skönt om man kunde börja jobba nu. Okej i för sig så kan jag hoppa av skolan nu och börja jobba, men då har jag gått tre år på gymnasiet i onödan och har inte så länge kvar tills jag får min vilja uppfylld.

Har snart historia, inte mitt bästa ämne precis! I alla fall inte just nu. Direkt man gjort klart någon uppgift så kommer det nya, hela tiden. Tar fan aldrig slut och man blir såå less!! Sista lektionen på fredagar också, och har man tur får man sluta 5 minuter tidigare, om man har riktigt tur.

Jaja, måste kila nu, börjar om tre minuter. Ska försöka att inte gnälla nästa gång


13 november

Sitter i skolan just nu med Madeleine. Hade helt glömt bort att historiauppgiften skulle lämnas in imorrn, inte bra! Slutade halv tolv idag så efter vi ätit lunch så drog jag och Madeleine till Iksu,.

Har förövrigt fått veta nu när jag har uppkörning, men mer säger jag inte. Får bli en överraskning ifall jag klarar det ;)

Ska snart dra mig hemmåt och göra någon mat. Skriver mer sen ikväll! :)

Innertavle + Öst på stan

Har inte skrivit sen i söndags eftersom att jag drog till Emma direkt efter skolan igår och sov där. Och har ganska nyss kommit hem från iksu nu.

 

Jag och Sara testade fyspass igår. Var rätt så kul, men klarade inte av sista varvet man var helt slut. Vi var runt 200-300 pers där inne så var jävligt trångt, såg knappt "ledaren". En sak har jag lärt mig sen igår; Aldrig mer fara till Iksu efter middagen! Drog sen direkt till Emma, där skulle vi egentligen plugga, men vart inte det som vanligt. 

 

Hade bara en lektion idag, så började elva och slutade tolv. Jag och Sara drog till Iksu nästan direkt efteråt och simmade. Belöningen var bastu och sola på solariumet sedan. Blev inte så mycket brunare, men får väl gå några gånger till så kommer det synas mycket! :)

 

Ska dra och göra lite nytta å plugga nu, vi ses!


Söndag

Har mest tagit det lugnt idag, rätt så skönt men ändå jobbigt att vara rastlös. Men har varit för trött för att göra någonting. Innan middagen så har jag inte gjort ett skit, försökte plugga men gick inte så bra, försökte också städa rummet men vart samma sak.

 

Efter middagen drog jag ut och övningskörde med mamma och Jenny. For förbi mormor en sväng, och sen runt lite. For sen till Jenny ett tag och chillade, såg slutet av någon film och gick ut ett tag. Har nyss kommit hem och ska nog lägga mig snart, är förbaskat trött och sliten.

 

 

 

Bild på sötNicole från igår


Yesterday

Kvällen igår blev verkligen lyckad! Vi drog först och åt på Great Eastern, och försökte planera någonting där. Det slutade med att vi skulle kolla om det fanns någon bra bio. Men självklart när man har bestämt bio och det är den enda vi ville se, så finns det två platser bredvid varann och en själv. Så det sket sig, Vi drog istället till kafé station för att fördriva tiden en stund, mysigt! Och senare drog vi och hyrde en film och for till mig. 

 

 

Inne på hemmakväll kollade vi på komedi filmer och började prata om "Min brors flickvän"

"Min brors flickvän är jätte bra"

Jag, emma och Nicole kollar mot på kvinnan som sa det

"Hehe, jag råkade höra att ni pratade om den filmen, men den är i alla fall jätte bra"

 

 

Jag tycker inte att den var "jätte bra", trodde att den skulle vara mycket bättre. Men alla filmer kan inte vara bra, alla har inte samma smak.

Resten av kvällen sjöng vi karaoke och babblade, hur kul som helst!

 

 

Be om förlåtelse, nu förstår jag hur mycket du menade det. Genom att direkt jag var otrevlig och sa "ingen idé" så går du tillbaka. Fyfan, tur jag inte gick på det...


Great Eastern och vad mer

Kom nyss hem från Jenny, sitter och väntar på att Emma och Nicole ska komma. Hann inte se babyn idag, för Pernilla har inte farit dit än och jag ska ju ut och äta snart. Men får bli en annan dag, får någon gång måste jag se henne!

 

Det blir att fara till Great Eastern, men planerna efter är tomma. Emma vägrar biljard och jag vägrar bowling. Vad mer finns egentligen att göra i Umeå? Går inte att dra ut för Emma är inte 18, finns fan ingenting att göra här i Umeå. Men någonting hoppas jag i alla fall att vi kommer på, annars blir ju allt förstört.

 

Antingen så utnyttjade du mig och gick tillbaka när jag stenvägrade,

eller så gick du inte tillbaka, men det fungerar inte heller..


Oh holy holiday!

Kom ganska nyss hem från Jenny. Jag, hon och Milla har sett idol och gått ut och gått ett tag, riktigt skön kväll. Ville inte att någon skulle åka ut ur idol ikväll, alla var så bra! Åh, jag som gillade Lars och så åkte han ut, typiskt.

 

Imorrn blir det att först fara till stan och köpa biljetter till 27 november, kommer inte riktigt ihåg vad det hette men det är i alla fall massa uppträdanden! :) Sen ska jag dra vidare till Pernillas syrra på haga och få se babyn för första gången på riktigt. Kändes som att hon fick Isabell nyss, men hon är redan fem månader gammal.

 

Och sen på kvällen ska jag och Emma bjuda Nicole på middag för att hon fyllt år,  får vi se vad som blir efter. Fyfan vad skönt med helg!! Ska inte plugga någonting förnst på söndag, himla skönt!

 

Ska kolla runt lite på youtube nu och se om jag hittar några bra låtar eller danser, skriver kanske senare ikväll. puss


Home sweet Home

Hemma igen, och självklart var det ingenting där när vi kom med klassen. Har ingen aning om det var inställt eller om det var fel datum (fast isf hade dom skrivit fel datum). Det enda som var där just nu var en buggkurs, haha.

 

Fick i alla fall skjuts hem av Viktoria, och jag och Pernilla valde det lata valet dit. 

 

Ska se filmen "The Mist" nu, verkar lite overklig men har ändå ingenting annat för mig så. Bye!


Come on, you can do it

Fyfan vad skönt det känns att ha gjort klart samhällsprojektet! Skulle vara ännu bättre om man inte hade något mer plugg, men tyvärr så går den lyckliga känslan neråt direkt man inser det.

Har tre stora redovisningar nästan vecka, och har inte samlat någon fakta alls till två av dem, kommer bli en kämpig vecka! 

 

Menmen, har i alla fall varit på iksu idag efter skolan, tagit en lång,varm å skön dusch efter och sen har jag bara tagit det lugnt här hemma. Snart kommer Pernilla förbi, ska fara till en lokal vid sjukhuset med klassen och lyssna på en kvinna som är schizofren (men nu kan hon behärska det).

Intressant, men är nog för trött ikväll för att kunna orka lyssna hela tiden. 

 

Får se om jag och Pernilla är hurtiga och går dit eller lata och ta bussen (tror det blir det senare haha). 

  

 

Måste göra mig iordning nu innan hon kommer, tjao!


LEEESSS

Jag är så satans less på skolan och allt plugg just nu, speciellt samhälls!! Ska vara klart imorgon och känns som att jag har HUR mycket som helst kvar, åhhh.. Fan vad skönt om man jobbade just nu, är så himla avundsjuk på alla som jobbar och/eller har hoppat av skolan. Det kommer bara mer och mer saker man ska göra i skolan, aldrig tar det slut..

Ska inte tjata mer om det nu, har varit å fikat med några från klassen på waynees efter skolan idag, mysigt=) senare har jag varit på dansen. Men måste dra nu!

Tisdag

Sitter hemma med Madde just nu, har tidigare varit och tränat på iksu. Måste bli bättre på att träna nu, var fan länge sen sist! Senare idag när Madde har dragit så kommer Emma hit och det blir pluggning, fy. Men måste göras så.. 

 

Vart ett kort inlägg, men måste vara social mot Madde, tjao! :)

 


Lov igen tack?

Första skoldagen efter lovet idag, verkligen inte saknad. Men skönt i alla fall att vi fick sluta tolv, en bra start efter lovet. Första lektionen började med avspänning= sova! Verkligen vad jag behövde när man har stigit upp så tidigt. Och imorrn blir det massage, inte nådigt skönt och behövande!

 

 

Idag har jag haft lill uppkörningen, gick jätte bra förutom att jag behöver träna mer på att backa (som vanligt) Men nu är uppkörningen bokad i alla fall! Hoppas att inte snön har kommit innan nudå, vet inte när den är men ska få veta nästa gång jag kör. 

 

Efter skolan drog jag, dessi och emma till stan ett tag och sen träffade jag jenny. Har inte gjort så mycket mer idag än att ha varit hos jenny och färgat hennes hår brunt och farit iväg med mamma och tränat på att backa runt hörn.

Nu blir det pluggtid tills prison break börjar. Jag vet inte varför jag följer det än, men när man väl börjat så går det inte att sluta.

 

 

Snygg

 

 

 

 

Pussycat Dolls Feat Snoop Dogg, Christina Augilera, Blaque

 

 


All we knew was we were in this together

Ikväll har jag inte gjort någonting speciellt, bara varit hemma och sett film. Jag älskar verkligen "Band Of Brothers", man blir helt insatt.

 

 

Ska snart lägga mig, imorgon väntar en lång dag med plugg, inte peppande..

Hejdå.


Utmanad

Jag har blivit utmanad av Jennilie.

Regler;
* Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
* Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
* Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.

* Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg. 

 

1. Egentligen skulle jag ha fyllt år 20 mars (nu är det 6 februari)

 

2. Efter att jag har ramlat när jag var liten och fått ett ärr högt upp på näsan så kan jag inte ligga nära bl.a väggen, bordet eller liknande när jag sover. Känns som att det ska komma någonting och slå mig där.

 

3. Jag har en dålig ovana att riva på naglarna, och där fungerar ingenting för att sluta. Mest blir det när man är nervös eller rastlös.

 

4. Jag är väldigt lat, har inget tålamod och ger upp fort. 

 

5. Jag är jävulskt spruträdd. Innan man gått in i rummet är jag inte alls nervös, men så fort jag ser sprutan och sätter mig så säger jag "nejnej, jag vill inte" eller "hur ont kommer det göra, kan du visa med ett nyp?"

 

6. jag är höjdrädd, var inte det när jag var liten. Men märkte det när jag skulle klättra på klätterväggen i skolan (i nian tror jag).

 

7. Jag är mörkrädd, även om jag vet att det inte är något så skrämmer jag alltid upp mig själv eller skrämms upp av andra.

 


Jag utmanar:

 

Nicole

 

Madeleine

 

sen kommer jag inte på någon mer som inte redan är utmanad. Men du som läser detta nu och inte är utmanad, blir det nu! ;)


Halloween

Karin drog nyss hem, följde henne en bit men orkade inte hela vägen till vasaplan för det är förjävligt kallt. Är verkligen inte beredd på vintern än! Det ger en härlig känsla när snön kommit om man kollar inifrån, men är man ute vill man ha sommar.

 

Ikväll har jag först farit förbi graven, det är verkligen fint när man ser alla ljus.

 

Man ser inte så bra men det är i alla fall ljus på gravarna.

 

 

 

Senare så for vi förbi och hämtade upp Karin. Och direkt vi kom hem begav jag å Karin oss till nattöppet, hyrde film och köpte godis. Såklart vart det "Halloween". 

 

Här i Sverige så är halloween inte något speciellt, även fast jag bor i stan så kommer ingen och knackar på osv. Det skulle vara mycket roligare om det var som i USA, men inte bara på halloween,utan typ allt. Då menar jag inte bara "speciella dagar" utan också hur dom gör saker osv. t.ex. här i Sverige, i alla fall Umeå så skulle det vara "konstigt" om man frågade en kille om han ville gå på dejt (i den här åldern). Jag skulle lätt tycka det var kul, om det ska hålla i längden så kan man oftast inte bara "gå rätt på". 

 

Jaja nu ska jag ta och kolla om det är någonting  bra på tv, tjao!

 


RSS 2.0