Rain

Regn, regn å åter regn har det varit idag. ändå från morgon till kväll, tur att man har alernativ att vara inne. Inte alla i världen som har det.



Idag har jag mest tagit det lugnt på dagen, träffade älsklingen å gick ner på stan ett tag, tur i alla fall att vi for förbi mig å hämtade paraply. Sen har jag varit å kört på trafikskolan, vilket inte gick lika bra som det brukar för jag var så trött så mina reaktioner har inte direkt varit på topp. Men ska i alla fall boka halkbanan nästa vecka :) resten av tiden innan jag började (klockan fyra började jag) så tog jag det bara lugnt å försökte sova, som inte gick så bra. Fast vad hade jag förväntat mig, har alltid och kommer alltid ha svårt att somna.
Idag på jobbet har det varit stressigt från då jag började till när jag slutade (nio), alla var ovanligt oroliga å det var helt kaos dom två sista timmarna. Sen vart det ju inte bättre av att vi var två stycken på 16 boende, när dom skulle läggas.

Nu ska jag se en film å försöka somna till den, blir upp å jobba imorrn. Pusshej

The sun is shining, and we all need more!

Vädret som har varit idag vill vi ha mer av! Kom nyss in från att ha solat i två timmar drygt, det är inte lite härligt!! Imorse vid nio spöregnade det (i alla fall i röbäck) så då trodde man på skitväder. Har inte hunnit gjort så mycket idag, kom hem från älsklingen vid ett, gick med karin en snabbis på stan (där jag också äntligen fick träffa lillbebben theo) sen har jag bara varit hemma å njutit av solen.


Härligt!=) taget från balkongen.




Ikväll ska både jag å karin färga håret, jag får se om det blir någon skillnad för mig. Jag köpte ljusbrunt så någonting borde ju synas eftersom att mitt hår är ganska mörkt.




Nu ropas det till maten, hare bra! :)


Nyklippt

Idag har jag jobbat som vanligt, men det var bara en kort dag till ett. Sen tog jag en snabb duscha å begav mig till stan. Hittade massa snygga kläder, men var för snål för att köpa eftersom att jag har lovat migsjälv att inte gå under 3000 (som är min lön). Måste försöka hålla det så man kan spara till något vettigare.


Sen har jag också klippt mig idag, vart jätte nöjd än så länge, har bara sett mig i plattat hår än, men imorrn då jag tvättar det så får jag se om uppklippningen gav resultat. Här är några bilder på mig i platt å nyklippt hår:





vet att jag ser ovanlig ut, men det är nog mest för att jag har platt hår.
Sen på lördag så ska jag färga håret, något ljusare men inte mycket.

Nu ska jag bara slappa å gå ut på balkongen å sola lite innan det blir att träffa karin 8-9. Tjao! :)



<3

Ett halvår med älsklingen idag, du är för underbar! Jag Älskar Dig <3
Fast du är långt bort nu, i tärnaby. Får inte träffa dig förnst nästa söndag.

Kom ganska nyss hem från jobbet,man känner sig helt slut å vill inget annat än att lägga sig, därför blir det ett kort inlägg idag.

I onsdags direkt efter jobbet for jag till nordmalings camping, där jennys mamma å syrra har sin husvagn. Det var jävligt skönt att komma ut dit, man får verkligen koppla av all stress å trafik. Sen kom man hem på torsdag kväll å la sig ganska direkt. Jag var helt säker på att jag jobbade dag, men sen såg jag imorse att jag jobbade kväll. Så då var det bara å lägga sig igen.

Men nu ska jag ringa älsklingen å sen sova, godnatt! :)


Värmen?

Kom nyss hem från att ha varit på stan en snabbis med karin, träffade pernilla å elin där också :) Vi kollade bara runt lite ett tag och följde elin till djuraffären (hon skulle köpa saker till sin katt). Jag börjar snart jobba, klockan fyra. och det känns skönt att det bara blir ett kort pass idag (till nio)
Senare ikväll blir det nog bara att ta det lugnt innan det blir läggdags.





Kan inte den riktiga solen komma någon gång, den varma, sköna solen??
Man börjar bli lite less nu, och alla som sa att det skulle bli en rekordvarm sommar i år, vars tog det vägen?

Ska dra mig ner till köket nu å fixa lite käk innan jag börjar, hare bra! :)

It can not be better

Åh igår var en sån där kväll som jag verkligen längtat till å behöver. En kväll då direkt klockan fem när man slutat jobbet, duschar å äter. Sen ligger man i soffan med täcke+kudde i badrock framför tvn. Och sen ligger man där hela kvällen utan att behöva tänka på någonting alls. Bättre kan det inte bli!

Har ganska nyss slutat å är hur glad som helst att dagen är över! Har hunnit snabduscha å äta lite mellan. Jobbade två pass idag (07.00-12.00 å 15.30-21.00) Och emellan så sov jag ett tag, vilket kanske inte var så smart eftersom att det resulterade till att jag halvsov när ingen såg på jobbet, och det var ganska ofta! Men jag är fortfarande hur trött som helst, som om jag inte sovit på flera dygn så därför ska jag lägga mig i sängen, se en film å tänka på älsklingen som jag får träffa imorrn.

Godnatt! :)
(Även fast de flesta av er inte sover den här tiden på en lördagkväll)


Dizzy is the word

Har ganska nyss kommit hem från Dessis 18års fest, men kunde inte vara där så länge eftersom jag ska upp å jobba imorrn. Synd att det var så grupperat, annars skulle det ha varit rätt så bra.

Idag har jag inte hunnit gjort så mycket mer.
Jag, jenny, pernilla, joel å elin åkte en karusell nere vid kajen, den snurrade inte lite. Och en sak kan jag säga, tänker verkligen inte göra om det! Var yr å illamående flera timmar efter.
Sen har Pernilla käkat här å efter det drog vi direkt till Dessis fest.

Nu ligger jag i min säng med datorn å ska nog lägga mig snart, annars kommer jag aldrig orka mig upp imorrn.
Hare bra! :)

2:an

Catwalkqueen har en till tävling, Goodiebag nr 2

Den är sponsrad av:
Pikmee, Girlstuff, Yves Rocher, IVANAHelsinki, TINTIN Style, Bodystar och  Nea Of Sweden


Tävling


Jag tävlar om den här Goodiebagen från Catwalkqueen

Goodiebagen är sponsrad av:
chicy.se, Voodolls, careoflena, mightyleaf, depend, puss





Sometimes it's good to be free

Idag har jag hunnit med mycket eftersom att jag varit ledig. Segade mig å gjorde allt i min egen (sega) takt imorse.
Sen drog jag ner till stan å träffade pernilla, det var ett bra tag sen jag såg henne sist å har inte blivit av förnst nu.
Och självklart när man just har varit å handlat två tunga kassar mat å är påväg hem så ska det börja spöregna, mitt i allt!

Jenny kom till mig ett tag lite senare, såg en film, gjorde mat å sen drog vi ner till stan. Hann bara vara där ett tag å sen bar det av till älsklingen. Hann inte vara där så länge, men varje stund med dig är heelt underbar! <3

Hemma i stan igen så drog jag å jenny ett tag på stan, men blev less ganska fort så vi for å köpte lite godis å fettade hemma hos mig. Kom nyss hem från jenny, följte med dit ett litet tag.

Btw kolla in den här killen, han är grymt duktig för att vara så liten!




 


å nu blir det att somna till en film, sköönt=) Hare bra:)

Halleluja moment

När man börjar fyra och alla andra antingen jobbar eller är för långt bort, då sitter man bara och väntar på att man ska börja. Det är jävligt skönt med variation,  att inte jobba på dagarna hela tiden. Man kan sova ut å allt, sega sig och veta att man har flera timmar kvar! Fast i för sig, när man börjar så vet man att man kunde slutat om man jobbade dag, lite jobbigt ibland ;P
Fast jag trivs jätte bra där, med bra personal å boende. jätte skönt!=) Den här veckan blir det ganska mycket ledigt; onsdag, torsdag å söndag :)

Ska bli skönt att bara jag å brorsan är hemma imorrn till söndag, jag vet inte vad det är men känslan när man är ensam hemma, halleluja! (även fast det bara är en timme så finns den) Fast blir inte samma sak när han är hemma :/

Ska ta å snabb duscha nu å sen är det inte länge kvar tills jag börjar, hare bra!:)


Manu Chao - Raining in Paradize


RSS 2.0