Kom till skeå i söndagskväll och igår gjor...

Kom till skeå i söndagskväll och igår gjorde ja en omtenta i statisk (tråååkigaste ja nånsin gjort) me kattis å vi klarade den, såå skönt att kunna lägga den kursen bakom sig! Just nu sitter jag på ett tåg å är påväg till trondheim och Dennis. Bara två timmar kvar nu, längtar såå tills ja är framme! / taheri


Tillbaka till Skeå ikväll

Åh idag kommer jag ha fullt upp, far tillbaka till skeå ikväll och innan dess ska ja hunnit packa ALLT, läsa igenom en artikel och översätta, se webbföreläsningar, följa karin till sjukhuset (blev inge igår) mm. Så känner mig liite stressad just nu!


gaammal bild på me and Karin

Var en trevlig kväll igår iaf med Karin, vi for till TC och tog några öl och bara snacka.

Håll tummarna att datorn och internet funkar som vanligt när ja kommer till skeå!!


Hemma i Umeå igen!

Så nu har jag kommit hem till Umeå igen för nån timme sen. Känns trist att lämna skåne och Jennilie eftersom att de kommer dröjja länge innan vi ses igen men förhoppningsvis till juul!

Imorrn ska jag äntligen få träffa Kariin, har knappt setts i sommar för våra scheman har gått om varann. Men imorrn ska vi en sväng till sjukhuset (ska visa omklädningsrummet) och senare på kvällen ska vi ut å ta nån öl å bara umgås!

Tänkte egentligen visa lite bilder sen gårkvällen men såklart har inte min dator fixat sig ään!! Ska ringa till Media markt imorrn för ibland gåre inte att gå in på vissa hemsidor, msn funkar inte alls osv. Och det har börjat sen den dan ja fick igen datorn och innan ja lämna in den så funkaren uutmärkt. Alla andra datorer i huset funkar som dom ska, endast min krånglar!!



En dag i Malmö

Har ganska nyss kommi hem från en dag i Malmö. Under dan var ja och Jennilie på stan och senare på kvällen for vi me hennes familj till rix fm festivalen i Malmö där vi såg bla. Chris medina, Jay smith och Mohombi.



Berättar mer å visar bilder imorrn!!


24e augusti

Idag blev det också en innemysdag förutom nu på kvällen då vi gick en sväng till havet och satt vid stenarna. Tog några fiina bilder på oss också tidigare idag ;)



Nu ska vi snart se en till moovie!


23e augusti

Idag har vi vart inne hela dan å bland annat sett film, Jennilie håller på att bli sjuk och jag hoppas att hon inte känner sig värre imorrn! Men kan ändå va ganska skönt ibland att bara ha en filmdag, fast är nog jobbigt för henne me förkylningen stackarn.


Hos Jennilie

Nu är jag äntligen framme hos Jennilie, kom ju hit igår.

Imorse förljde jag med Jennilie till sjukgymnastiken och senare gjorde hon akupunktur, riktigt intressant och roligt att se men fick lite ont när man såg att hon ryckte till.

Senare for vi till hamnen och stan i Simrishamn och gick runt lite. Det är så stor skillnad på byggnaderna/områdena här jämfört me umeå, mycke fiinare här tycker jag haha (synd bara alla bilar som stod iväägen)!



Me and Jennilie!


Sen satte vi oss och delade på en Sin 30, reaally nice.


Känns verkligen inte som att jag är här nere i sverige nu när ja sitter i deras hus, känns som att man är i flurkmark haha(där hon bodde förr i umeå).


Snart åker planet till bromma å senare til...

Snart åker planet till bromma å senare till Malmö å jennilieee!! :-D underbar kväll igår också! / taheri


har nyss ätit surströmming me familjen, åå...

imag1201 (MMS)

har nyss ätit surströmming me familjen, åååh lika gott varje gång!! passar utmärkt också nu när ja ska till Saras fest haha ;-) har en suuperbraa present! höhö ;-) berättar sen. imorrn blire äntligen Simrishamn å jennilie!! :-D / taheri


hos mormor just nu me mamma å syrran å plo...

imag1193 (MMS)

hos mormor just nu me mamma å syrran å plockar bär! / Taheri


Umeå

Igår for vi hem igen från Saras stuga, och som sara sa "två dar till i stugan hade vart peerfekt"! Men har ändå haft de bra där, älskar när man får komma bort från sin stad ett tag.

Har ganska fullt upp idag me några ärenden, packning inför imorrn, plocka bär hos mormor, plugga osv innan middagen. Men när sara gett mig bilderna så kan ja visa liite!

Å Grattis på 21årsdan Sariis!!



Sitter i Saras stuga just nu, ska stanna h...

imag1183 (MMS)

Sitter i Saras stuga just nu, ska stanna här tills på fredag. Sköönt! Har varit bra väder än så länge, hoppas de fortsätter så! / taheri


Tomt

Nu har Dennis fart iväg till sundsvall igen, känns så tomt. Längtar tills nästa gång vi ses igen!! saknar dig redan.

Och snart far farmor och farfar iväg också, om en halvtimme.


11e augusti

Hej! Nu har jag äntligen en ledig idag imorrn och det kändes så tråkigt att säga hejdå till många på jobbet (eftersom att alla inte jobbar helg), men vem vet kanske ses vi där igen eller nån annan stans!

Jag är så trött just nu å ska ta en låång sovmorron tomorrow, men samtidigt är ja jätte glaad för att Dennis ska komma hit imorrn!! Innan det så blire Nolia me Sara å Frisen.


Niight

Nu funkar internet som det ska iaf! Har ganska nyss kommit hem från jobbet och de har vart rätt lugnt, hoppas de fortsätter så imorrn!

Nu har jag endast den här veckan kvar och sen har jag jobbat klart för i sommar, tiden har bara ruusat iväg men kul hare varit och trivts har jag verkligen gjort!!


Boort me allt regn å rusk nu å fram me soolen!

En sak ja kan hatar å blir en obehaglig känsla av är när någon ropar ens namn eller "hallå" och så vänder man sig eller liknande å frågar vad dom vill, å sen visare sig att dom inte menade mig och kollar på en som att man vore dum i huvet haha. Eller ännu värre, att man är med någon på tex stan å sen tar man fel person och börjar prata med den ganska länge innan man upptäcker att de är fel person haha.

Nä nu trorja att ja ska hoppa i säng, blir massa skrivtrams haha. Goodnatt!!


Hade just gjort klart ett inlägg å så förs...

Hade just gjort klart ett inlägg å så försvann internet haha tyypiskt! :-P men har iaf varit ledig nu i tre dar vilket har varit grymt skönt å välbehövt! For till ikea utanför sundsvall igår me mamma, syrran å farmor, hittade inget speciellt bara lite småsaker. Men viktigast å de bästa var att ja äntligen fick träffa den fiinaste igen igår, hoppas att han kan komma på fredag!! Nu ska ja snart äta å sen fara till jobbet, hoppas ni får en bra dag :-) / taheri


Bilder från gårdagen

Här kommer lite fler bilder sen igår!

The food


Haha cupcakesens glasyr hade smält lite men goooda varom ändå kan ja lova!

Me and Jenny!

Bilder på pappa, mamma har gjort.

Lisa, Stina å Kaarin!

Hela min familj + mormor + farmor å farfar

Jag å mammi, fast den understa bilden visar hennes klännings riktiga färg (haha ful färg här under ;P )



Både Jenny å Karin kom förbi. Vi måste ses snart igen Karin, har inte blivit nästan nått alls i sommar! Och tack jenny för all hjälp!

Idag får jag äntligen hämta ut min egen dator!!



Pappa 50 år!

Grattis pappi på 50årsdan!!


Åh guud vad de har vart stressigt ibland idag haha, speciellt vid ett då många bestämde sig för att komma samtidigt! Och eftersom att vi hade porslin så varte mycke diskning å torkning haha. Men hann iaf tillslut sätta mig ner å äta jag också.

 

Det är fortfarande folk som kommer och de rullar bara på, men förhoppningsvis så slutar de snart. Dom får gärna stanna men jobbigare näre kommer nytt haha.

 

Familjen (tyvärr inget kort som var bra på alla)!

Ser nu att ja är kortast i familjen :(

 

Visar mer bilder sen för nu ska jag nog gå ner igen å va social, men mest för matens skull haha ;)

 


Ringar

Har fått lite saker av farmor och farfar, bland annat dom här två ringarna!



När vi varit i Iran (min familj) så ger man alltid saker till dom man hälsar på och sen just innan man ska hem till Sverige igen så kommer alla för att ta farväl och ge någon gåva. Kul med julafton många daar haha, men blir ju också mycke som man aldrig kommer att använda.

5e augusti

Har haft lite fullt upp dom senaste dagarna med att hjälpa mamma inför imorrn (pappa fyller 50 år) och eftersom att farmor och farfar är här just nu!

Idag var vi bjudna på middag hos mammas kusin, jag hatar att lämna mat hos andra så just nu känns det som magen är på julafton haha.

Sen for ja, mammi å syrran hem lite tidigare för att göra iordning bland annat glasyrerna som ska vara på cupcakesen.

Förberett de mesta inför imorrn iaf!




Glasyrerna! Nämner inga namn men en viss person var lite mer spillig än andra ;) haha


Jag hatar när man tappar bort sitt kort eller nyckel på jobbet, det hände mig igår med kortet. Som tur var så upptäckte jag det när ja endast varit i två patientrum men ändå tog de låång tid innan ja hittade igen den. Den låg under en patients byxben (hon låg i sängen), är inte så roligt om man skulle tappa bort kortet då man måste ringa massa samtal osv. Har lyckats med nyckeln också, men den satt fast i kaffeautomaten (har en gul grej på knippan som man sätter i kaffemaskinen).


Resan till Jennilie är bokad!

Im haaappyyy, har bokat resan till Jennilie i Simrishamn nu!! 21a-26e augusti! :D


Sist ja var där, och även första gången!


3e augusti

Imorse for ja å sara iväg till sörmjöle (boviken), först var vi heelt ensam på hela stranden, men ganska snabbt kom de folk. Hade ju vart kul å va ensam nån gång i livet för en stund iaf haha.


Charmig bild javet, men här ser ni iaf min nya bikiniöverdel!

Haha blåste en heel del som ni ser på bilden nedanför, var ingen filt på sanden utan filt ii sanden.

SötSara!

Såhär charmigt hår har man aalltid på stranden haha.

Å självklart måste man lyssna på musik, å ha lite underhållning för folkeet.


Nu har ja ganska nyss duschat av mig å tog ju ett gaanska bra tag att få av all sand. Hade tom sand bakom öronen å på ögonbrynen haha. Men lite sand har ju ingen dött av!

Imorrn kommer farmor och farfar hit till Umeå från Iran, ska bli kul och man vet ju aldrig ifall de kanske blir den sista gången vi ses!


Pinnbröd

Igår efter middagen for ja å syrran till idenforsarna, där vi bland annat grillade pinnbrö mmmmumma!




Baggböle

Vid fyratiden då jenny slutade så for vi (jag, jenny, hennes syrra å min syrra) förbi media markt snabbt och sen körde vi mot baggböle och stannade där och fikade vid herrgården.




Gungade lite på gungbrädan me, mee and magdas händer




Haha vääldigt stor chans me en flodvåg trorja ;)


Me and jenny

Magdis och jessica

Hittade några hallonbuskar!


Nu har vi ganska nyss kommi hem å ska käka snart, sen far vi till idenforsarna igen!


Gårdagen

Igår när jag just hade kommit in på gården så kom jenny igen (utan att vi pratat nått om de), perfekt tajming haha! Var ju tvungen att städa så inte mamma å pappa skulle få en chock och fick hjälp av henne, taack så mycke jennyy!

Senare när vi hade skjutsat hennes syrra till obbola så stannade vi vid skolan å åkte lite "snurrgungedäck", haha vet inte namnet men den här under.



Å sen for vi till gravarna på sanda, de är så himla fint å mysigt där!



Direkt när jag såg de här trädet så tänkte jag på trädet i pocahontas, och de är samma (tror jag). De här är ett silver pilgrimsträd.



Resten av kvällen spenderades här hemma å ja märkte att ja var lite trött haha, dom andra gjorde nog också de!

Nu ska ja hjälpa mammi med å storstäda i huset inför pappas 50årsdag på lördag!


RSS 2.0