Vakna på fel sida!

Vaknade nyss och på helt fel sida, vilket innebar att jag inte är på bra humör. Jag hoppas att humöret hunner bli bättre innan Madde kommer vid nio haha.

 

Har vilat ett tag eftersom att jag var så slut sen jobbet, brukar oftast vara gladare men.

 

Nu väntar jag bara på maten, sen ska jag fara iväg till Sanda till mina kusiners hus! Så första natten spenderar jag med Madde :) Kommer nog inte bli så många bilder då när jag bloggar.

 

 

Hitta två bilder på mig, Jenny och Karin (+ brorsan & pappa på ett av korten). Det känns verkligen tomt utan Karin i Sverige!

 

Karin, min brorsa, jag och Jenny i skottkärran, pappa som skjutsar.

 

 

Karin, jag och Jenny. Hållit ihop sen 4årsålder. (för mig)

 

Nä nu måste jag ut i värmen innan middan så jag blir lite gladare!

 


Videoklipp sen studenten

Tänkte lägga in den här videon för länge, länge sen men har helt glömt bort det. Kom också på när jag såg den här att min studentmössa och champagneglas fortfarande är hos Hanna haha.

 

Cha Cha Slide ;)

 

 


Cykeltur längst älven

Det gick rätt bra att jobba idag, tiden gick fort och ingen incident!

 

När jag slutade så for jag och Madde ut och cyklade ungefär en timme längst umeälven. Riktigt skönt, både vädret, sällskapet och vägen!

 

En gammal bild på Madde och mig, efter att vi hade tränat!

 

Sitter just nu och käkar mackor och yoghurt, blir min middag. Snart ska jag lägga mig, kändes bra med en cykeltur innan så att man får bort lite energi.

 


Hoppas på dåligt väder i helgen!

Lika fint väder idag, det gillas(eftersom att jag jobbar kväll)! Tyvärr så måste man fara till jobbet nu och stanna inne resten av dagen. Jag hoppas i alla fall att helgen blir regnig så att man slipper svettas ihjäl på jobbet!

 

Ha en bra dag! :)

 


Två veckor utan familjen!

Har nyss kommit hem från mina kusiner, där jag ska bo i två veckor från och med tisdag. Vi har gått igenom lite saker som kan vara bra att veta. Längtar tills på tisdag, så slipper man familjen ett tag, ah!

 

Det gick faktiskt ganska bra för min brorsa att köra bil, speciellt för att vara andra gången. 

 

Känner mig riktigt trött, ska se "Sexdrive" och sen försöka sova, godnatt! :)

 


wheels och Petro

Riktigt trevlig och rolig kväll igår hos Petro, inte många sovtimmar inatt men med bra sällskap spelar det ingen roll. Jag, Jenny och två till som bodde ovanför Petro for förbi på stan en sväng och kollade på bilarna, blev ett åk i alla fall!

 

Suddiga bilder eftersom att bilarna körde + att jag inte kunde hålla kameran still.

 

Idag har det blivit en lugn dag, solade ett tag på Petros gård. Vi for sen till Betnesand och skulle egentligen bada, men det blåste för mycket så blev bara solning där också.

 

Nu ska jag ut igen fara och följa min brorsa och mamma när han ska övningsköra, får se hur duktig han är ;P

 


Bad på Nydala

Har nyss ätit på gården, älskar när man kan göra det!

 

 

Idag har jag hunnit med en del saker, först for jag, Jenny och Jessica förbi stadskyrkan och kollade när brudparet gick ut, det var hälften afrikaner så stämningen var på topp! Och det var inte ett vanligt tråkigt svenska bröllop, utan afrikanerna sjöng och ropade.

 

Efter det for vi tre + Magdalena (min syrra) till ett nytt café/uteställe på Nydala och fikade där ute i solen, badade även en gång. Vattnen var faktiskt riktigt varmt, runt 20 grader.

 

Jag hatar när dom där kommer, när man tvättar bilen! haha

 

 

Innan jag for hem och åt så for jag och Jenny och tvättade deras bil, sen for vi hem till dom igen och tvättade den invändigt. Det är faktiskt ganska kul när man väl kommit igång!

 

Nä nu måste jag skynda mig och göra mig iordning inför kvällen, ska senast vara hos Jenny kvart i åtta!

 

 


Härligt!

Älskar när man får sova ut, nu ska jag gå ut på gården och känna hur varmt det är! Läste att det skulle bli mellan 25-28 grader idag. Lovely!

 

Bion igår var jätte bra/ läskig, ibland kändes det som att sakerna/ personerna avar en meter ifrån en! 

 

 

 

 

 


Bio ikväll

Heldag på stan idag med Jenny och hennes mamma, riktigt varmt och skönt(i skuggan). Det värsta med stan är att det oftast är lä och allt blir då genast mycket varmare.

 

Ska snart fara till Jenny nu en stund och senare ikväll ska jag på bio med Emma och Carro, tror filmen hette "My bloody Valentine". Den är i 3D också så får se hur det blir.

 

Imorrn blir de bad för fulla muggar, frågan är bara vars. Innan jag och Jenny far och badar så ska vi fara förbi Stadskyrkan och se när brudparet kommer ut (någon som jennys mamma känner). Även fast jag inte känner dom så är det alltid roligt att se brudpar!

 

Nä nu måste jag ringa Jenny innan hon börjar klaga på min seghet, herrå! :)


Så sliten känner jag mig

Satan så less jag är just nu. Ikväll har det varit stressigt från klockan fem till nio då jag slutade, hann inte ens ha en rast som man har rätt till. Hade jag jobbat imorrn och helgen så hade det slutat med sjukanmälan alla tre dagar, så sliten känner jag mig just nu.

 

Vädret ska man verkligen inte klaga på, 20 grader ute just nu! Gick en sväng till kyrkogården med Jenny innan jag började, kokande varmt men ändå skönt på något sätt. Hoppas att värmen vill stanna en lång tid nu!

 


Sun Sun Lovely Sun

Nu ska jag ut i solen ett tag och sedan fara ut och gå med Jenny, är för varmt för att springa idag! Hinner nog inte blogga något innan jag börjar vid fyra. 

 

Jag älskar solen!!

 


Vissa är verkligen bortskämd!

Nu har Karin lämnat Sverige, har inte riktigt insett att hon ska vara borta så länge. Kommer sakna henne så otroligt mycket!!

Alla som jobbade på flyget idag var surkartar, hela högen!

Har i alla fall betalat allt inför resan i augusti idag, så nu spelar det ingen roll om man är pank man kan ändå fara.

 

Jag förstår inte hur vissa kan få betalt av sina föräldrar för att städa, laga mat, tvätta mm. hemma. Hemma hos mig är det en självklarhet att man ibland gör sin egen mat, man hjälper till hemma att städa osv.

 

Funderar på att se en film snart och sen lägga mig, även fast jag jobbar kväll imorrn så är det svårt att hålla sig uppe! 

 

 

 


Saknaden kommer vara enorm!

Ska lägga mig nu så att jag orkar ta mig upp imorrn! Efter jobbet ska jag träffa Karin, sista gången vi ses innan augusti. Ska fara till flyget vid sex och säga hejdå och sen ska jag vidare och träffa Jennilie för sista gången på länge.

 

Kommer sakna båda två enormt mycket, men hälsar på Karin i augusti och jag får fara ner till Skåne och hälsa på Jennilie till hösten!

 

 

godnatt! :)

 


Alla försvinner

Efter jobbet idag har jag inte gjort ett skit (känns det som). Ska bli riktigt skönt att vara ledig fredag, lördag och söndag!

 

Håller på att kolla runt lite på volontärresor och att bo utomlands, skulle inte sitta helt fel! Men spånar bara lite, så vi får se vad som händer. Blir kanske senare i livet, man vet aldrig!

 

Imorrn far Karin och Sara till Turkiet för att stanna där till september, jag är inte lite avundsjuk. Även om det inte är något ställe som man flyttar till föralltid så är det i alla fall något, en början.

 

Jag och Karin!

 

Och nu far Jennilie snart också, först till schweiz och sen ner till Skåne. Känns som att alla lämnar en, fast Karin kommer ju tillbaka sen.

 

Jennilie och Jag!

 

 

Jaja ska hjälpa mamma att packa upp efter hennes handling, hare bra! :)

 

 

 

 

 


De gör en sliten!

Arbetstiderna som är idag och imorrn är verkligen de värsta jag vet (nästan), man jobbar kväll idag, sen ska man upp imorrn och jobba dag. Det enda som man hinner göra i princip är mat tills imorrn och sen lägga sig.

Fast schemat som är värre är att jobba fredag till måndag, och jobba till fyra på måndag, eftersom att på helgerna är det alltid så stressigt. Jaja man tjänar mycket pengar men man blir riktigt sliten.

Igår sov jag hos Jenny eftersom att jag ändå skulle börja fyra idag, blev första gången för i år som jag åt surströmming. Det enda dryga med surströmming är att man mår lite småilla hela kvällen. Men sånt får man ta eftersom att det är så gott ;D




Känslan efter!

Har nyss varit ute på I20 och sprungit/gått. Typiskt att just den dan man ska ut och springa så är det fint väder ute, så solen steker mot en medans man svettas. Men hursomhelst så finns det inget som klår känslan när man sprungit färdigt!
Nu ska jag ta en kalldusch och sen ska jag ringa Jenny. Ska passa på att vara ute nu när det äntligen har blivit (någorlunda) fint väder!
Min morbror visade mig den här bilden för en drygt en vecka sen, det är jag och min morbror. Här ser man hur liten jag var när jag föddes, några veckor gammal.

Toppen!

Midsommar var toppen förutom en liten händelse som inträffade när jag skulle lägga mig, går inte mer in på det haha :P Vi roade oss med bland annat singstar, dansmatta, studsmatta, dansa, ölspelet mm. 

 

Idag stannade jag i Holmsund till 7-8, det har varit en riktig bakisdag med pizza och film. Precis som det ska vah!

 

Har tyvärr inga bilder eftersom att jag inte tog med kameran och hade annat för mig än att ta kort med mobilen!

 

Hoppas att ni hade en trevlig midsommar! :)

 

 

 


Midsommar!

Har nyss ätit och innan dess så har jag och min syrra farit förbi Idenfors och matat deras fem katter (tre är kattungar), dom är så söta!

 

 

 

 

Igår när jag var hos min kusin som hade konfirmerat sig så fick jag frågan av min morbror om jag ville "ta hand om" deras hus i tre veckor. Jag hoppas att det blir så, kommer bli så otroligt skönt att slippa familjen ett tag och känna på att bo själv!

 

Nu ska jag käka jordgubbstårta och sen kommer Emma och hämtar mig. Jag, Carro och Emma ska till Holmsund och fira midsommarkvällen där, får se vad som händer!

 

Trevlig midsommar! 

 


Fortfarande lite skakis

Idag har jag bara tagit det lugnt efter jobbet, tog en promenad med Sara på I20, vågade inte springa eftersom att jag fortfarande känner mig lite skakig.

 

 

 

Orkar inte skriva så mycket mer, ska snart lägga mig eftersom att jag ska upp vid sex imorrn. Hare bra! :)

 


Perfekt första dag?

Andra dagen på jobbet idag, gick riktigt bra! Skönt att byta korridor ett tag, hade samma två hela förra sommaren. 

 

Det enda som känns tråkigt är att man ser hur många har blivit sämre sen förra året, några har blivit riktigt sämre. 

 

Jag säger bara en sak, typiskt att just jag ska ha oturen att få allt dåligt från släkten! Min morfar hade jätte lågt blodtryck, övre värdet var 90. Eftersom att jag jämt har sån "tur" så har jag också fått det, svimmade igårkväll på jobbet. Försökte först att jobba vidare men var helt omöjligt.

 

Huvva vad man får stå ut ibland, vissa människor har tur som aldrig är med om sånt, som nästan aldrig har besvär med kroppen. 

 


Imorgon börjar allvaret på riktigt!

Pernilla and me

 

 

Imorrn börjar jag jobba, och då börjar allvaret. Kommer nog inte bli så mycket uppdatering då eftersom att jag mest kommer vara trött och sliten efter jobbet och inte göra något vettigt.

 

Även fast jag ska börja jobba så kan väl vädret bli bättre tycker man, det ska ju synas att sommaren har kommit! 

 

Ska lägga mig snart även fast jag jobbar kväll imorrn, måste vänja mig vid att sova och stiga upp tidigt. Inte kul alls, jag som verkligen inte är en morgonmänniska. Godnatt!

 

 

 

 


Bilder från min kamera!

Änligen har jag fått tillbaka kameran så att jag kan lägga in massa bilder sen studenten!

 

Pernilla and me, på champagnefrukosten

 

Några från klassen!

 

Elin och Ailin :)

 

Melker, enda killen i (förra) klassen!

 

Madde och Sara M

 

Påväg till skolan!

 

I klassrummet för sista gången

 

Elena och hennes potta, hälften av klassen fick en sån ;)

 

Jag!

 

På O´hlearys

 

Nicole, Möller och Isabell på X3M


Lite bilder från studenten

Idag har det inte hänt mycket, känner mig fortfarande sliten sen i onsdags. Har sett på borat och for även förbi USM och tränade med Pernilla.

 

Ikväll har jag varit med Jenny, blev mycket tv och for även en sväng med bilen.

 

Tänkte visa några bilder från studenten, inte tagna av mig dock eftersom att jag inte fått kameran än.

 

Jag, Nicole och Elin S hos Hanna :)

 

Pernilla and me

 

Cha Cha Slide Dance!

 

Påväg till skolan

 

Klassfoto (dock kollade jag bort just då)

 

Tack för tre underbara år!

 


Nordmaling

Kom ganska nyss hem från Nordmaling. Var där med Jenny och hennes föräldrar, de har en husvagn där så dom for dit för att fixa iordning det sista innan sommarn. Det kan vara ganska skönt ibland med lite omväxling av miljö.

 

Hittade en bild på Maddes blogg på våran vagn!

 

 

Ska nog lägga mig snart, känner mig sliten sen igår.

 


Studenten!

För vi har tagit studenten, för vi har tagit studenten, för vi har tagit studeeenteeen, Fyfan vad vi är bra!!

 

Ja tänk för att det är vi, som har kämpat nu i tretton år i skolan (inräknat sexårs) och aldrig hoppat av. Även fast man haft det svårt ibland så har man klarat av det!

 

 

 

" Vart ska ni gå klockan fem när alla vi med jobb går hem? Jo ni går upp på sociala och sen går ni ner på systemet!"

 

Så lät våran slogan på vagnen, från Håkan Hellströms låt. Det betyder för dom som inte förstår att vi i omvårdnadsprogrammet får jobb även fast det är lågkonjunktur, medan de flesta andra inte får det. Då menar vi inte sommarjobb och det är ju bara en principsak, så det stämmer egentligen inte :P

 

Stämningen igår var helt underbar redan vid champagnefrukosten, men efter jag har suttit ett tag i aulan med alla andra studenter och stämningen var på topp så går brandlarmet. Typiskt att någon jävel ska förstöra för oss, fyfan vilken dålig stil! Ni kan läsa här.

 

Vi fick gå ut på skolgården där vi ska rusa ut senare, och där stod redan föräldrar. Snacka om förstörd stämning, som tur var hade mina föräldrar inte kommit. Även om vi fick komma in igen efter 20 minuter så var stämningen inte alls som det var innan, och det vart stressigt när vi skulle möta föräldrarna. 

 

 

Men annars har dagen varit helt underbar, tack för alla fina blommor och presenter från familj, släkt och Jenny och hennes familj!! 

 

Det enda minuset är att jag har enormt mycket skavsår, kan knappt gå med högerfot! Men sånt får man ta haha.

 

 

 

Tyvärr har jag inga bilder att visa just nu eftersom att Emma har min digitalkamera hemma hos sig, men lägger in direkt jag fått igen den!

 

 

 

 

 


Måste orka med morgondagen!

Ska alldeles snart lägga mig, måste orka med hela morgondagen och natten! Måste först skriva en lista inför imorrn så att jag inte glömmer någonting, som jag annars brukar göra. 

 

 

Hoppas att det blir fint väder och att alla studenter får en underbar och minnesvärd dag imorrn! Och ni andra också :)

 

 

 


En dag kvar!

Mindre än en dag kvar nu till studeten, jag kan inte fatta det! Man har ju i princip gått i skolan sen man föddes, och nu ska man ut till arbetslivet med långa arbetstider, från 7 till 4-5. Man är egentligen ganska bortskämd med skolan då man börjar 8.20 och slutar mellan 2 och 4. Ska iförsig söka till sjuksköterska nästa år, men det är ett helt år kvar och så länge har jag aldrig jobbat.

 

Känner mig lite stressad idag, ska hinna städa i mitt rum, hjälpa mamma inför imorrn, fixa allt till mig inför imorrn och köra till Umedalen och lämna Dejins plattång. Och tänk imorrn om man försover sig, hur stressen blir då. Finns ändå en chans eftersom att jag aldrig kommer kunna lägga mig tidigt inatt och har då lätt att försova mig.

 

Bilden är tagen från google

 

Jaja, ska försöka att inte stressa även fast jag är en "stressperson". Och imorrn kommer förhoppningsvist och säkert bli en helt underbar dag men massor av olika känslor inblandat. Tänk känslan när man står där i vagnen med resten av klassen, LÄNGTAR!

 

 

 

 

 

 


Riktigt golf

Kom hem från holmsund för nån timme sen. Jag, Emma, Carro och Carro har varit och spelat golf, riktigt golf. Var riktigt kul, men svårt första gången. Hade lite problem att få iväg bollen och svinga ordentligt haha.

Har även hunnit färga hennes hår, sjungt karaoke mm.

 

 

 

Brännbollen idag var rolig,och det är därför min klass är där; för att ha roligt. 

Kommer bilder på det sen, troligen ;P

 

 


Brännboll imorrn!

Nu ska jag sova, är riktigt trött och ska upp imorrn vid halv åtta. Måste hinna vila upp mig inför imorrn ;)

Kommer nog inte skriva förnst imorgon kväll eller nästa dag, ni får ha det så bra! :) Godnatt

 

Kändes verkligen kul att höra något från dig och prata med dig.

Trodde vi hade tappat kontakten föralltid.

 


Röstade för första gången

Idag på dagen har jag mest varit hemma, har bland annat kollat på "lösvikt" med Robert Gustavsson. For även en sväng med mamma på obs och handlade mat. Det känns som att alla tror att man övningskör när man har sin mamma bredvid, haha.

 

Efter middan for jag och mamma och röstade, första gången för mig. Man känner sig "ett steg vuxnare" på något sätt.

 

Ikväll har jag varit med Möller, gick en promenad på I20, sprang även en halv km. Inte så långt, men nånstans måste man börja.

Efter nästa helg ska vi ut och springa tre gånger i veckan, får se om man håller det. Men har man en person som Sara med sig så är det no problems.

 

Vi avslutade kvällen med att se en film, Ace Ventura. Hur många gånger man än sett den så kan man se den igen och den är lika rolig varje gång!

 

 


Hela helgen har varit bra

Haft en bra kväll ikväll också, skulle egentligen på bio men vi for istället till Möller och såg film, spelade kort och pratade. Kom nyss hem och ska snart lägga mig, imorrn måste jag kolla vad jag ska ha för kläder på måndag. Då vi ska spela brännboll med skolan, min klass ska ha temat pirat så får se vad man hittar.

 

Godnatt! :)

 


Familjestädning

Gårkvällen spenderades med Karin. Tog först en kaffe på kafé station och pratade om allt och inget. Sedan drog vi vidare till hennes pappa på haga, såg på tv, gick ut en sväng mm. Helt enkelt så var kvällen bra!

 

bild från förra helgen på Karin

 

 

Imorse städade hela familjen i huset, det går riktigt fort när alla hjälpte till! Nu ska jag fara med bilen upp till Pernilla och hämta mina saker som jag lämnade i torsdags, sen ska Badder följa med mig till stan så att han kan ta bussen. 

 

Vi hörs! :)

 


Bilder från vk

Har kollat igenom alla bilder på balen från vk nu, 507 stycken! Blev lite drygt i slutet, typ halvtittade.

Här är några bilder från dom i klassen och några till.

 

Badder och Pernilla

 

Petra och jag (jag typ halvblundar :P)

 

 

                      

 

Det var roligt att träffa folk från min gamla klass (sjuan till nian), länge sen man såg dom!

Här kan ni kolla på alla bilder från vk!

 


Bilder från balen

Åh vad skönt att sova ut på riktigt, även fast jag haft många sovmornar så har jag aldrig sovit ut helt! Balen var mycket roligare än jag trodde, än om det var lite jobbigt att dansa och gå upp för trappor i långklänning haha. 

 

Maten var sådär, förrätten och efterrätten var jätte goda, men varmrätten smakade typ ingenting. Man ska inte vara kräsen men.

 

Varmrätten och efterrätten

   

 

Annars var kvällen jätte rolig, här kommer bilder innan vi for dit!

 

Petra och Pernilla, hos Pernilla och Badder

 

I bilen påväg  till balen

 

Badder

 

Här kommer massa bilder från balen då vi åt och på tc. 

 

         

 

   

 

 

 

      

 

Här kommer lite bilder från efter middan

 

        

 

Nu ska jag gå ner och fika, sen duscha. Hoppas alla andra från balen hade kul! :) 


Fullt upp imorrn

Även fast jag är ledig hela dagen imorrn så kommer jag troligtvis inte hinna skriva något inlägg, har så mycket jag ska fixa imorrn. Ser verkligen framemot balen och ni andra som inte slutar trean eller som inte ska gå, ha en trevlig dag och kväll imorrn! :)

 


Allt flyter

Är på riktigt bra humör idag, och skolan bara flyter på så bra! Fick MVG i naturkunskap som slutbetyg, trodde verkligen inte att jag skulle få det. Har inga mer skoldagar kvar. Är ledig imorrn och fredag på grund av balen, och nästa vecka ska vi bara städa ur skåpen, spela brännboll med skolan och självklart ta studenten!

 

Vet inte hur jag lyckades men i alla fall så hade jag mobilen i fickan och när jag skulle böja mig ner till trasan (som var i en hink med vatten) så gled mobilen ut och ner i hinken, typiskt! Har blivit lite fuktskador på skärmen, men det ser bättre och bättre ut för varje gång jag kollar den. Så jag håller tummarna!

 

Nu ska jag städa lite här hemma, blir att dammtorka källaren. Inte det roligaste, men måste göras! Senare ikväll vid nio ska jag och Dessi fara och sola och sen ska jag färga hennes hår.

 


Hurvens

Fick en rysning genom hela kroppen när jag läste på aftonbladet och uppföljningen om flygplanet. Är lite halvtrött nu så nappade inte åt mig allt som stod, men en sak gav mig hurvens.

"..stort område där planet troligen hamnat i havet. De största djupen i det aktuella området i Atlanten omkring 4 700 meter."

 

Jag kraschar hellre på land än att planet far ner i vattnet och man kvävs till döds. Det är ju inte alltid så att man gör det heller, planet kan ju explodera när den nuddar vattnet, men ändå. Tänk er att ni är instängd i ett flygplan som ligger i havet och ni ser hur vattnet strömmar in och blir mer och mer fyllt av vatten. 

 

Källa

 

Nu ska jag ta och göra mig iordning, börjar om en timme. Men än en gång, tack alla från klassen som kom för igår! :)

 


Superglad och nöjd

JAG KLARADE MATTE B! Är ÖVERLYCKLIG!!

 

Har ganska nyss pratat med Emma och för en timme sen ungefär kommit hem från en jätte trevlig, rolig och superbra kväll med några från klassen.

 

Blev inte att fara till teg utan istället for vi till Pipes, Olles, Max och Sjöbris. Vi for runt till många ställen och drack och snackade, men det var skönt att variera sig lite.

 

Man skulle ha tänkt tidigare på att göra sånna här saker med klassen, det är alltid i slutet av skoltiden som man börjar med sånt. Man måste passa på nu när man snart tar studenten och kanske aldrig ser alla igen.

 

Tog några bilder med mobilen på Pipes, inte bästa kvalitén och mörkt men.

 

Matilda och Nicole på Pipes

 

Sara och Nicle

 

Madeleine, Ronja, Emilie och Viktoria.

 

Påväg till Olles

 

 

 

 


Grillning med klassen

Ska iväg till stan nu och träffa Pernilla och Petra, måste köpa skavsårsplåster! Senare måste jag till skolan och lämna in alla skolbäcker och kommer även få veta mitt betyg på matte b provet, vet inte om jag vill egentligen. 

 

Senare idag efter lektionen så ska jag vara med Madde och vi kanske far ner till stan. Ikväll blire grillning med klassen på teg, kommer att bli kul. Hoppas att det är fint väder så att man kan vara ute hela kvällen.

Ni får ha det bra! :)

 


Tips för att bli trött

Jag kan inte sova, men vill! Något tips på vad man kan göra? (inge sömntabletter)

 

Ska lägga mig i alla fall och försöka sova! Godnatt :)

 

Gammal bild på mig

 

 


Träffad av blixten

Ikväll har jag varit med Petra och Pernilla, vi har bara tagit det lugnt. Och imorrn blir det samma sak, stan. Med Pernilla och Petra, har ändå inget annat för mig tills då vi börjar vid ett. 

 

Läste nyss på aftonbladet att ett flygplan har försvunnit spörlöst. Jag kommer aldrig mer våga åka flygplan (fast måste dock i sommar).

 

Planet var påväg från Rio de Janiero till Paris, vid åtta i måndags försvann planet från radarn och ingen vet någonting sen dess. Dom tror att den kan ha träffats av blixten och störtat.

Av blixten? Jag trodde att man var över molnen och att det var omöjligt att träffas av blixten när man sitter i ett flygplan, nu kommer jag vara jätte rädd varje gång jag åker flygplan och det blixtrar. Människan är inte gjord för att flyga, då hade vi haft vingar!

 

Orkade inte lägga ner tid på bilden, ni kan ju tänka själv.

 

 

 

 

 

 


Värd dag

Har nyss duschat och fick veta för ett tag sen att vi inte alls börjar tjugo över tolv, utan halv två. Känns inte så värt att fara till skolan vid halv två för en lektion, speciellt inte heller då man ska på stan innan. 

 

Så idag kommer jag fara på stan med Pernilla och Sussi. Har inget speciellt som jag ska kolla efter men kan vara kul ändå att bara gå runt. Senare ska vi fara och sola, ser inte ut att bli så fint väder idag ändå.

 

Nu måste jag skynda mig att klä på mig och sminka mig, hejdå!

 


RSS 2.0