om två timmar

Åh är så nervös, bäst för mig att de går bra!


24 april

Har varit ute idag i princip sen ja vakna tills nu, åt både lunch å middag ute. Har blivit lite röd i ansiktet haha, men annars har jag väldigt svårt att få färg (brun som röd) från början. Satt ett tag på garagetaket me syrran (bilden).


väldigt charmig bild, javet ;)

Ska snart dra ner å se nån film me mamma å syrran.

 

Och jag tänker extra mycket på S och din familj, känns overkligt att de hände just er och kan inte sätta mig in i ens närheten av hur jobbigt det måste vara. Jag hoppas att allt kommer bli bra så småningom, krya på er!


Foood

Maten från igår.





Fan känns aldrig som att man kommer bli lika duktig på att laga mat som sin mamma, alltid allt tajmat samtidigt också när man har gäster, kommer aldrig hända mig haha.


Vad vore påsken utan påskägg!

Ja å syrran fick ett påskägg var av mammi idag, kommer nog aldrig vilja bli helt vuxen (och trååkig)!



Snart kommer mormor hit och äter middag, blir ingen påskmiddag men vad gör det. Blir suuper ändå, baconinlindad kycklingfile fylld med chevreost och bakad potatis, och till efterrätt ingefärspannacotta med äpplen muummaa.

Häärligt!

Underbaraunderbara sool, idag var de ännu varmare än igår, var runt 20 grader i skuggan! Har suttit ute på gården och solat ett tag samtidigt som jag läst, finns det nå bättre? näee


vet inte vad dom röda fläckarna kommer ifrån, kanske råka ha blixt? haha

For även en sväng me mamma till några affärer på mariedahl å ersboda, fick me mig ett par skor! visar senare, när ja målat tånaaglarna haha.




22 april

Åhh det var så fint väder idag... i endast två timmar(ja hann bara njuta 2 timmar iaf haha)!! Kunde inte molnen varit lite snällare och hållt sig borta några timmar till i alla fall. Märkte även när jag kom in att jag fått några fräknar? Kan dom komma bara sådär efter 21 år, känns lite konstigt haha.

Åt ute på gården med mamma medans solen fortfarande värmde bra, längtar så mycke till sommarn då man kan sitta ute mycke mer!

Har även hunni träffa Karin en snabbis när dom var hos hennes pappi på haga, och sen hare väl inte hänt så mycke rooligt. Ska snart gå ner till källaren och se tv å umgås me mamma!



Glad Påsk förresten! :)

Ibland skulle man vilja bo i hus

Det finns så sjuukt mycke fina saker på Indiska, jag önskar verkligen att jag bodde i en större lägenhet så att man kunde inreda (går knappt där ja bor nu). Fast HELST hade ja velat på i hus så man har en trädgård tex ha den där silverkrukan, uunderbart!




Finns ju myycke mer i butiken, rååfina ljuslykor mm!


De senaste dagarna

Hej! Var ett tag sen sist nu igen, men nu kommer jag nog datanörda lite mer än innan eftersom pappa å brorsan drog till london imorse! Fast i helgen kommer jag mest umgås med mamma å syrran så blir väl inte så mycke händelser haha.

For på bio i måndags med Emma å Möller, vi såg "Hur många lingon finns det i världen". Riktigt bra film som verkligen visar att ALLA borde ha en chans och det spelar ingen roll hur man är eller vem man är, alla är vi människor!



I tisdags så träffade jag jenny ett tag, satt ute på deras gård och solade! Och igår varte jenny igen, med Josefin och Sara på stan. Åt årets första mjukglass också ;) haha.


haha vet att ja inte är bra på att ta kort, skakar för mycke!

Köpte även en jättefin ring på Indiska!



Och idag har ja vart å käkat på stan me mamma å syrran på Eurasia, sen for ja å mamma en sväng på stan. Hittade endast ett linne, men ni får se senare!

 

 

Och som många av er redan läst så har troligen vattnet i Skellefteå parasiter, så nu måste man koka allt vatten när man ska laga mat, borsta tänderna osv. Som i Östersund, kuul! Är inte säker men tror att ja redan kan vara smittad för ja läste att många har vart illamående de senaste månaderna (som jag) och sen att buksmärtor å diarree är två av symtomen, som ja haft men har inte längre så lite osäkert men.


18e april

Hej! Sitter just nu vid min brorsas dator, måste passa på medans han är borta ;) haha. Tänkte kolla om man kan se streamade föreläsningar på den eftersom de varken går på min eller hans bärbara dator.

Ganska skönt att vara helt ensam hemma för en stund, han lär vara borta ett tag, mamma å pappa jobbar och min syrra är på paradisbadet hela dan!

Under den lilla tiden jag hunnit vara här i umeå så hare väl egentligen inte hänt så mycket, var med Sara igår på stan (köpte ett par skor å ett linne bla, visar senare) å sen for vi hem till henne å satt på hennes balkong och ikväll ska jag träffa Emma. Ska även ev bleka tänderna i veckan, nått prov som pappa fått hem. Men man kan aldrig vara säker för han säger alltid att så fort jag slutat snusa så ska jag få bleka tänderna hos han haha.

Som nåra av er redan vet så förlorade Skeå mot färjestad i SM-finalen, men jag tycker ändå att de var BRA gjort av skellefteå aik att dom kom så långt!


SJ hos SJ, förra sommarn



16e april

Ska alledels strax fara till Umeå, och kommer stanna där till nästa måndag. Kommer inte ta med datorn för har redan så mycket packning, så skriver när jag har tid å har nått att skriva haha!


14e april

Har just snabbstädat samtidigt som jag ser fast mest hör på hockeyn, det är nu det gäller för skeå att vinna men dom ligger under med ett mål just nu. När första perioden är gjord ska jag dammsuga snabbt också, för Kattis kommer hit vid åtta!

Hade sista lektionen nu idag på mer än två veckor (om man inte räknar me tentan) och jag önskar verkligen att jag fick ha ett riktigt påsklov utan plugg alls. Har även fått tillgång till anatomikursen idag på cambro, men känner verkligen inte för att kolla igenom materialet förnst den här kursen är sluut.

Jag förstår inte varför jag alltid ska cykla allt jag kan när jag ska nånstans, och sen när man nästan är framme så är man heelt slut. Så gör jag alltid när jag cyklar själv, varje dag på praktiken ex (då de i princip endast är uppförsbacke dit). Det är en sån skön känsla från början men då istället jävligt jobbig sista bit haha!





Prommis

Har nyss kommit hem från en promenad broarna runt med Kattis, lite kallt men annars riktigt skönt! Har även bestämt mig för att fara till Umeå på lördag, ska ju ändå vara där mer än en vecka.



Saknar dig enormt min skrattfia, men i sommar SKA jag å melker fara ner till dig! Bilden visar precis hur ja känner mig när ja är med dig, alltid.


13e april

Kom ganska nyss hem från bibblan, har varit hyffsat varmt ute idag. For ut ett tag innan å det är så skönt att bara gå och inte veta riktigt vars man ska gå, man kommer ju alltid hem tillslut! Har hunnit med ganska mycke vettiga saker idag (plugg), så tycker att jag förtjänar en paus nu tills efter middagen.



Igår bakade jag mer bröd, eftersom att mina förra tog slut och den här gången blev dom ännu bättre å godare! Gjorde även en väldigt god fisksoppa, är så dålig på att äta fisk men nu vet jag en rätt i alla fall som gör att ja kommer bli bättre på det. Här finns receptet! Haha konsistensen fick dock ett minus, känns lite som barnmat när man mixade den men smaken var super så.

Och snart far jag till Umeå igen, i helgen någon gång men när vet jag inte än. Under påskhelgen far min brorsa å pappa till London, åhh hade ja inte haft tentan veckan efter så hade ja velat följt me!! Fast då blire bara vi tjejer över den helgen, känns ganska skönt de me.


11e april

Var på skolan med min grupp idag på förmiddan och efter de for ja me jenny å ulrika till stan å käka, blev att gå på stan en liten stund för mig me efter men hittade inget förutom mat haha. Nu har vi bara skola på torsdag och sen är vi lediga ändå till tentan den 28e april, hur positivt de är vet jag inte riktigt eftersom ja inte kan göra va ja vill på dagarna men.

Självklart så hade strömmet gått vid middagstid när ja tänkte börja me maten, men som tur var så behövde ja inte vänta så länge. Hörde på nyheterna att sjukhuset här i skellefteå var utan ström i 40 minuter! Och fick även veta att min hyra ska höjas igen, perfekt jag som jobbar såå mycket.


Första grillningen på villagatan i år

Hockeyn slutade dåligt igår, men som tur är så äre inte avgörande än! Grillade för första gången igår, själv (halft, en kompis gjorde de mesta men haha). Tur i alla fall att jag har en pappi som grillar året runt, allt blir så mycke godare grillat!

Senare på kvällen satt vi å spela spel bland annat, alltid kul å träffa nytt folk. Var bara lite svårt för mig me spelet eftersom att de var en stor fördel om man kände varann haha. Spelet hette "veckans värsta" och man hade två påståenden och skulle då antingen gissa vad dom andra hellre valde eller så skulle alla gissa vad en person valde beroende på vad pjäsen stod på. Ex "i ett helt dygn vara i ett kokhett rum eller i ett iskallt rum" och "som tjej hellre ha massa hår på brösten som inte gick att raka bort eller ha tre bröst". Haha så vissa frågor var lite speciella, fanns sjuuka frågor.




9e april

Har för en stund sen gått broarna runt med Kattis. Just då när vi gick över broarna så önskade jag att ja hade kortkort hår, så man slipper få allt tjockt hår rätt i ansiktet haha. De börjar i alla fall smälta bort is på vissa stället i älven, det gillas!!


Man blir alltid lika fin i blåsten haha.

Ser på hockey just nu, fan ja förstår inte varför dom ska ha reklam mitt i matchen!!


Gårkväll

Gårkvällen var rätt okej, lite speciell haha men men bra sällskap så går allt å gratis mat är alltid gott ;). De var i alla fall fint upplägg på borden.




8 april

Lika fort som humöret gick upp så gick de ner! Men ska försöka få upp humöret med braa musik och underbar (för dom tondöva) sångröst för snart kommer Kattis hit och vid sex ska vi till traven med hennes kompis och käka på en sittning. Det är några elever från hotell- och restaurangprogrammet som bjuder, är egentligen söderhavstema men orkar inte kämpa så mycke för de direkt haha.



Yeeeeees!!

Idag fick jag äntligen det efterlängtade samtalet och svaret, fick sommarjobb på sjukhuset i Umeå på akutmedicin!! :D Känns uunderbart att slippa oroa sig inför sommarn och speciellt för att jag fick vara på akutmedicin avdelningen!




Haha å bryr mig inte om hur ful ja är på bilderna, because imm haappyyy!!

Less på allt väntande

Jag är så less på att vänta på besked från sjukhuset i Umeå, ifall jag ska få jobba där i sommar eller inte! Och får jag inte där så är dom så smarta att vara sega så det är alldeles försent att ringa nån annanstans. För 3-4 veckor sen ringde ja dit och då började dom ringa till alla som fått jobb där i sommar, sen har jag ringt tre gånger till och alltid samma svar "vi håller på att ringa till alla för fullt". Men det positiva är att dom kände igen mitt namn och kvinnan sa att ja skulle ringa tillbaka på onsdag ifall ingen ringt, men ändå kan dom inte säga "du har fått jobbet, men vi ringer dig och informerar om några dagar" ifall det är så. Jaja finns inte annat å göra än å vänta!

Pratar i telefon med Jenny just nu, men hon försvann snabbt så passar på att skriva här haha. Måste snart gå å sätta mig ute på gården, solen skiner och värmer!



Dehär gav ja till Pernillas sötis Sofi igår, och tofflorna var från mami! Den passar nog perfekt efter sommarn, hoppas jag.


Tillbaka

Nu är jag tillbaka till Skellefteå, känns väldigt tomt att fara ifrån familjen till en tyst korridor haha.

For ju förbi Pernilla idag på dan, fick träffa lilla Sofi och ni som inte sett henne, hon är såå söt!! Roligt och få träffa Pernilla med, var ett bra tag sen och allt verkade ha gått/ vara bra så hoppas de fortsätter så!



Riktigt bra låt och text, lyssnat på den hela helgen! Kolla även här.


Taken

Har varit med Sara under dan, skönt avbrott i plugget några timmar. Vart inge bra väder idag som jag hade tänkt, solen kom fram vid fyra lite smått men inge mer.

Nu ska jag sätta på tvn och se Taken, har sett den förr men den är riktigt bra!




3e april

Godmorgon! Vaknade för ett tag sen av syrran när hon steg upp å skulle på match, men kanske lika bra det. Fast än ligger jag kvar i sängen.

Vaarje morgon och i och för sig även dag så glömmer jag bort mina blåmärken på höften å underbenen, inte skönt när man stöter i nått eller ligger på höften. Ena dan ramla ja på ett uppochnervänt metallock från en tunna och nästa dag på isen då de just hade snöat så man såg endast snö. (jag är inte klumpig, har bara otur ;) haha )

Men idag ska de då inte snöa i alla fall, det ska bli sol å lite moln men ändå 8 grader varmt!! Hoppas de blir så varmt så att man kan sitta ute och plugga.



Faast helst vill man ha så varmt så att man kan fara å bada, utan att behöva frysa haha!

I Umeå

Är i Umeå nu, kom hit igår på dagen!

Var med Karin å Sara igårkväll och tog de mest lugnt, skönt att bara kunna sitta å snacka inte alla som klarar av det.. Sen ikväll har vi (familjen) farit till grannarna och käkat, vi bor i ett parhus så våra hus ser likadana ut byggt fast spegelvänt så känns lite fel haha. Har även fart å hämtat min syrra å hennes kompisar på musköten, läänge sen jag körde bil sist.

På måndag ska jag förbi Pernilla å kolla hur allt har gått med förlossningen, hur det går nu och hur det är med dom!




RSS 2.0