Kommer sova som en stock!

Känner mig trött och ska bli riktigt skönt att sova, kommer nog sova gott inatt på grund av träningen! Nu måste vi försöka träna regelbundet, vill inte avslöja när vi senast tränade haha.

 

Fick hem idag en polotröja som jag beställt från La Redoute, lite stickig men har man en t-shirt eller liknande under så funkar det.

 

 

Fast den jag har fått är aningen mörkare lila.


Lugn start

Ska snart fara och träna med Pernilla, blir nog att ta det ganska lugnt nu i början. Men ska bli riktigt skönt att starta om nu igen, funderar på att ta en alvedon innan så att jag inte får så ont i mitt smalben.

 

Sen ganska direkt efter (dusch innan såklart) så ska jag träffa Emma, får se vad vi hittar på för roligt idag! ;) haha

 


Trött men glad!

Hej nu ska jag snart lägga mig och läsa "Män som hatar kvinnor" och sen sova. Skönt att vara ledig imorrn så att man kan sova ut!

 

Fick även veta idag att jag har fått förlängt mitt vikariat till slutet av oktober, och inte bara det utan jag jobbar bara dagturer och endast vardagar. Alltså inga helger, UNDERBART!!

 


Dålig självdisciplin

Är fortfarande kvar i min säng, borde egentligen ha stigit upp för länge sen eftersom att jag börjar jobba ett. Men känner verkligen inte för att stiga upp, vill ligga här heela dagen!

 

När man börjar ett och slutar nio så hinner man inte göra ett dugg på hela dan, men som tur är så är jag ledig tomorrow!

 

Nä men nu måste jag ta mitt arsle ur sängen och stiga upp!!

 


Riktigt dåligt humör!

Är på riktigt pisshumör just nu!!

 

Börjar med att jag och min syrra sitter i Jonathans rum (min brorsa) och ser idol, sen när han kommer hem så blir vi utskickade och redan då börjar jag bli på riktigt dåligt humör för jag hatar när man missar en liten snutt av programmet man vill se på. Så då går vi ner till källaren till den andra tvn (har ingen i mitt rum) och då så drygar min syrra såklart och tar dosan och byter kanal. Då vart jag riktigt arg och sur och drog upp till mitt rum.

 

Och jag är sån att jag vägrar att fortsätta se på programmet om jag missat en snutt, blir så jävla förbannad när jag missade en som sjöng. Och inte blev det bättre av att mamma kom och sa att jag skulle gå ner igen.

 

Sitter och lyssnar på rocklåtar just nu, bästa sättet när man är sur!

 

 






Mina efterlängtade böcker har äntligen kommit!

Har beställt hem två böcker för några dagar sen och idag kom dom med posten, nu ett tag framöver kommer jag bli en tråkig person som bara läser haha! Beställde böckerna "män som hatar kvinnor och "Flickan som lekte med elden", vill läsa böckerna före jag ser filmerna eftersom att böckerna oftast är mycket bättre.

 

 

Det konstiga är att de här böckerna kostade endast 49 kr styck, men skulle man ha en precis likadan bok fast annat omslag och annat förlag som tryckt boken så gick det på dubbla priset!

 

t.ex

 

 

Den andra boken var dyrare, har kollat igenom informationen på båda och det är ingen skillnad förutom det jag skrev längre upp.

 

 

 

 


Halft nyvaken

Känner mig nyvaken fast jag inte sovit något, har delad tur idag och har försökt sova lite nu men gick inte så bra. Fårse hur det går ikväll, bruka alltid kunna sova ett tag.

 

Nu blir det att hålla sig vaken så att man är någorlunda pigg på jobbet, mamma har varit snäll och köpt en sallad till mig som jag ska äta nu!

 

Såhär ser vårat träd ut just nu, älskar höstfärgerna men snart måste man ut och kratta. Jag har hellre snö än kall höst!

 

 


I won´t back down

Har nyss ätit grillat (går inte att lessna) och annars idag har jag mest tagit det lugnt, for förbi Intersport en sväng med mamma och brorsan. Passade på att köpa lite nödvändiga saker eftersom att dom firar ett år (övervåningen har varit dår ett år) och hade massa bra erbjudande, köpte en regnjacka + byxor, en fleecetröja och mjukisbyxor.

 

En sån här regnjacka fast svart köpte jag (snyggare på än såhär)

Nu ska jag ringa Sara, och sen får vi se om jag far till henne eller om vi drar till Karin stället! :)

 

(Spola fram till 0:45)

 

 

 


Fredag

Har nyss ätit och ska nu fara iväg till Karin på Grubbe. Blir att bara ta det lugnt där först och dricka vin, sen får vi se om vi far ut!

 

Hoppas ni får en underbar fredagskväll! :)

 


Jag vill göra allt innan det är försent!

Mitt liv är bra just nu, men det känns så tråkigt ändå. Känns som att det enda jag gör är att jobba och sen på fritiden är jag jämt trött, ska dra ut imorrn om jag är pigg.

 

Så det passar i alla fall perfekt att jag och Pernilla ska börja träna igen på allvar så att man får mer energi att göra saker!

 

Jag vill så mycket, vill jobba utomlands; på en massa olika ställen, vill bli barnmorska, vill flytta bort från Umeå och mycket mer. Jag vill allt på en och samma gång just nu, innan det är försent. Okej så ska man inte säga, det är väl aldrig helt försent men man ska passa på medans man är ung!

 

 

 

 


Sleeping day

Vaknade halv tre idag av att min syrra kom hem från skolan, förstår inte hur man kan sova så länge för jag somnade ändå vid halv två igår! Men är väl kanske för att jag sovit så dåligt de sista nätterna.

 

Så idag har jag inte hunnit göra så mycket alls, tänkte gå ut en stund snart så att jag piggnar till i alla fall.

 


Vettigare får ni leta efter

Kom ganska nyss hem från jobbet, har haft en delad tur så är riktigt sliten, funderar på att lägga mig snart. Annars idag har jag inte gjort något vettigt, när jag var ledig (12-16) så har jag sovit och ätit typ.

 

Hoppas ni haft en super helg! :)

 


Brokeback Mountain

Emma och Carro drog nyss, måste försöka somna tidigt ikväll! Vi såg filmen "Brokeback Mountain". En riktigt bra film, även fast man blir äcklad ganska ofta. Jag är verkligen inte emot Bögar, men att se bögar som hånglar eller har sex det är alldeles för mycket, speciellt när en av dom är snygg haha.

 

 


All my people to the dancefloor!

Åh vad jag älskar Turkisk musik, man blir så glad och danssugen av dom!!

 

Idag har jag jobbat till fyra sen har jag bara tagit det lugnt, efter jag ätit så kommer Carro och Emma hit, blir att se någon film. Blir inte så sent för jag ska upp tidigt imorrn och har verkligen inte sovit bra inatt. Höll just på somna halv ett då jag vaknar av ett sms och tvingas stiga upp, vilket gör en pigg.

 

Nä nu ska jag fortsätta att sjunga och dansa det vackraste jag kan, haha!

 


Clumsy!

Har nyss kommit hem från Karin, just nu skickar hon musik som vi lyssnade och dansade på/till i Turkiet. Åh vad man längtar tillbaka när man hör på dom!!

 

Annars idag har jag jobbat till ett och sen for jag och hjälpte Emma att måla klart ett hus i Sävarberg. Klumpig som jag är så fick jag färg på sockarna, skorna, byxorna, i ansiktet och mest händerna haha.

 

 

 

 

 


Hoppas, hoppas, hoppas jag kommer in!

Ska skjutsa hem min mormor snart och det var verkligen guld värt att hon var här just idag för jag hade verkligen inte orkat göra maten själv (mamma och pappa jobbar kväll varje onsdag).

 

Sen ska jag köra vidare till Karin och spendera kvällen där, längtar tills jag är där så vi kan prata om allt och inget som förut!

 

 

Nu har jag sökt till Sjuksköterskeprogrammet i Umeå, Skellefteå och på distans i Luleå. Vill ju helst av allt vara i Umeå men om man inte kommer in så måste man ha andra alternativ.

 


Min älskling har kommit tillbaka!

Har nyss kommit hem från flygplatsen, min älsklings Karin har kommit hem idag!! Ni anar inte hur mycket jag har saknat henne, så sjukt mycket!!

 

 

Annars idag har jag varit med Emma och hon har hjälpt mig att städa, klarar inte av att städa klart utan hjälp haha, mitt tålamod är för litet. Sen har jag jobbat från fyra till nio och direkt efter bar det av till flygplatsen.

 

Nu ska jag gå och lägga mig eftersom att jag ska upp tidigt imorrn och går en långtur, till fem.

 


Måste ta tag i städningen en gång för alla!

Steg upp någorlunda tidigt idag och har mest tagit det lugnt till nu, känner att jag är uttråkad så ska städa rummet grundligt och klistra in korten från studenten som aldrig hat blivit gjort.

 

Allt går bara man lyssnar på bra musik, i mitt fall just nu reggae!

 

 

Ibland saknar man klassen riktigt mycket, vissa stunder var underbara!

 


Riktigt god juice!

 

 

Sitter i mitt rum med en filt runt mig och dricker "Brämhults Blodgrape Apelsin" direkt från flaskan, riktigt god! Inget tillsatt i, juicen är nypressad och hålls i flaskan direkt efter.

 

Snart ska jag gå och äta, känner mig riktigt hungrig!

 

 

 


Dagarna i fjällen

Kommer bara visa några bild nu sen fjällen, men kommer fler sen när jag fått bilder från Carro och Emma!

 

Det var riktigt skönt att vara där uppe även fast det mest regnade, lite regn stoppar inte en från att fara ut och fiska men när det verkligen spöregnade gav vi upp haha. Sista dan for vi ut en kortis och letade svamp, utan resultat eftersom att vi är så kunniga om vad som är rätt och fel svamp. Tog hem 2 som jag trodde kunde vara kantareller men visade sig sen vara giftiga svampar.

Såg bara en enda älg på vägen dit och tillbaka.

 

För det mesta tog vi det bara lugnt där uppe och satt inne mycket på grund av regnet, men det är ändå en annan känsla att sitta inne där än här i Umeå!

 

 

Carro fiskar!

 

 

 

Påväg hem!

 

 

Såhär ser det ut nu, det är verkligen skillnad på vinter och höst. Mycket finare på vintern (finare än sommar också)

 

 

I vintras

 

 

 

 


Hemma igen!

Nu är jag hemma igen, men eftersom att jag ska upp och jobba imorrn så skriver jag om dagarna och visar lite bilder imorrn istället!

 


Fjällen imorrn!

Imorrn klockan 06.00 står Emmas bil utanför min gård, då bär det av till fjällen (Hemavan)! Ska bli så otroligt skönt att få slippa allt i Umeå för några dagar.

 

Nu ska jag packa det sista och sen lägga mig, måste få lite skönhetssömn i alla fall!

 


Surströmmingsfest på jobbet!

Har ganska nyss vaknat, även fast jag ställde på väckarklockan att stiga upp nio! Ska snart hoppa in i duschen nu och efter det så måste jag packa det mesta inför fjällen. Kvart i tolv ska jag fara och käka någonstans med Jenny innan jag börjar jobba.

 

Idag på jobbet så ska vi ha surströmmingsfest, jag känner hur det saftas i munnen! Tycker riktigt synd om dom som jobbar ikväll och inte gillar surströmming haha.

 


Idol min älskling!

Har nyss kommit hem från Maxi, har varit där med Emma och Carro och handlat inför fjällen. Vi ska fara på torsdagmorgon och kommer hem på lördag kväll. Ska bli riktigt härligt att komma upp dit ett tag och glömma alla bekymmer som man har här.

 

Nu ska jag ringa några samtal och sen ska jag sätta mig vid tvn och se idol, åh jag älskar verkligen att kolla på det!! Ett litet minus är väl juryn eftersom att jag tycker att den första var mycket bättre men. Och roligast kommer ju vara när det kommer till Umeå såklart.

 

 

 


Går inte att backa nu!

Har nyss ätit och ska snart ta en dusch, börjar kvart i fyra så hinner inte göra så mycket idag. Ska i alla fall ringa Jennilie om en halvtimme ungefär :)

 

Nu har jag anmält mig och betalat till högskoleprovet, känner mig lite nervös eftersom att det verkar så svårt. Men prova måste man alltid göra, kan ju bli så att man får lite poäng som höjer chansen när man söker in, om man har tur. Och nu går det inte att backa haha!

 

Nä nu måste jag hoppa in i duschen så jag blir lite piggare!

 


Kvällspromenader är underbara!

Ikväll har jag varit med Emma, såg film och sen har vi varit ute och gått. Det är riktigt skönt att gå ut ett tag, speciellt på kvällarna och ett stort + med sällskap! Fast är lite jobbigt nu då dom gräver alla gator (i princip) på haga.

 

Nä nu ska jag nog ta och lägga mig, är så sjukt trött!

 

 

 


Nya ansikten är alltid kul!

Har ganska nyss kommit hem från Jenny, blev att sova där på Liljansberget. Hade en sjukt rolig kväll igår, kul med lite nya ansikten! Vi hade först förfest ett tjejgäng på ungefär 11 stycken hos Jenny, efter det splittrades "gänget" och jag, jenny, linda och maja drog till Origo. Massa studenter och jag kändes det som haha, men kul vare i alla fall!

 

 

 

Jenny och Maja, glada som alltid!

Helen och Ingela!

Alex, Emma och ? (kommer inte ihåg namnet)

Maja, Jenny och jag.

 

 

Nä nu måste jag göra någon nytta, ska försöka plocka bort lite på mitt skrivbord och så.

 


Stressad!

Har varit en lugn och skön dag idag, har bland annat grävt upp våra potatisar och ätit det med sill. Färskpotatis är alltid godast, mmm!

 

 

 

Nu måste jag skynda mig och ta en snabb dusch, sen göra mig iordning inför kvällen för tjugofem över fyra går bussen från vasaplan. Ska träffa en arbetskamrat och hennes kompisar, vi ska äta middag hos henne och sen eventuellt dra ut. Kommer bli super hoppas jag! :)

 


Som en lugn kväll ska vah!

Hej kom ganska nyss hem. Har varit en härlig, underbar och skön kväll, helt enkelt precis som en lugn kväll ska vah!

 

Är inte ett dugg trött så får se vad jag hittar på, hoppas ni haft en underbar fredagskväll!

 


En behövlig sovpaus!

Har nyss vaknat, var så trött efter jobbet så jag somna efter en timme tills nu (slutade ett). Det var riktigt skönt, men som vanligt när man nyss vaknat så är man lite seg.

 

Ska ringa Emma nu och kolla vad hon gör, blir att vara med henne ikväll. Fårse om vi far till hennes stuga eller om vi far hem till henne istället, är inte så roligt att vara i en stuga då det är dåligt väder. Har fan regnat (i princip) heeela dan! Men jag tror att solen tittar fram lite försiktigt nu, ska hålla tummarna!

 


Gratis Fotobok

Jag har nyss beställt Fujifilm Fotobok från FUJI direkt, där kan man lägga in sina egna bilder och använda sin fantasi till att göra bland annat dikter och olika effekter, du kan även forma bilderna som du vill. Du kan ha det till eget bruk, men det är även en bra present till dina barn, föräldrar eller kompis. 

Jag tycker att det verkar som en rolig grej och dessutom så är det gratis för alla som har en blogg! Ni kan beställa det själva här! Det är enkelt att beställa, du behöver bara fylla i ett formulär och skriva ett inlägg om fotoboken.

 

 

 

 

Min gullegris har lärt sig "vacker tass" nu, han är för söt!

 


Efter det roliga kommer jobbet!

Har nyss ätit middag och innan det så har jag suttit runt en och en halv timme och rensat röda vinbär. Jobbigt, men ändå kul på något sätt haha. Men det äre lätt värt när man tänker på saften och allt annat man kan ha dom till!

 

Före;

 

Efter;

 

 

 

Kunde såklart inte somna tidigt igårkväll, of course..

 


We like it!

Idag har jag inte gjort så mycket, slutade fyra och från det tills nu så har jag mest bara tagit det lugnt. Vart riktigt trött nu så ska passa på att försöka sova snart.

 

Fick veta idag av chefen att jag ska få jobb till slutet av september till att börja med, sen så skulle vi se om jag kunde få mer. Känns riktigt bra eftersom att jag inte har något annat jobb!

 


Renbäddad säng är det bästa!

Ska snart krypa ner i min nybäddade säng, älskar när sängen är renbäddad!

 

Har ju klippt mig idag och vart nöjd, blev inte så jätte stor skillnad men är skönt med lite mer uppklippt och när håret är uttunnat lite.

 

 

Idag/ikväll har jag varit med Emma, vi har mest tagit det lugnt. Men att köra bil med henne måste vara det roligaste, alltid ska det hända saker haha.

 


RSS 2.0