Har vart på första praktikdagen ikväll och...

Har vart på första praktikdagen ikväll och känner mig helt slut i skallen. Mycke nytt å ta in + att de hade blivit fel i schemat så vi var två för många på kvällen så blev extra rörigt i skalln. De två första dagarna ska vi gå med en undersköterska, så de känns bra :) nu ska ja försöka sova, upp halv sex imorrn! / Taheri


Har vart en längre helg än vanligt just fö...

Har vart en längre helg än vanligt just för att ja har klivit upp tidigt båda dagarna, faktiskt skönt när man inte sovit bort hela morronen! (fast vaknat av mig själv, annars hade de aldrig hänt haha). Har nyss vart på stan å kolla in alla stånd, nu börjar julkänslan komma upp smygande! Orkade inte baka lussebullar så köpte istället till alla i korridoren, bättre än inget haha. / Taheri


26 november

Sitter i skolan just nu, var en kort dag vilket känns skönt. Äntligen heelg!

Igår blev de mest lugnt hela dan, har så svårt att plugg dagtid. Men sen på kvällen for ja till Kattis som bjöd på middag, var riktigt gott och kul med något annorlunda. Det var indisk mat.



Ska fara hem snart, nu när man inte har nån dator så blir man less ganska fort fast de borde vara tvärtom haha. Men det är ju bara bra!



Har ganska nyss käkat, å tänkte plugga ett...

Har ganska nyss käkat, å tänkte plugga ett tag nu å sen lägga mig å se sex and the city 2. Imorrn ska vi till sjukhuset och träna på såromläggningar, älskar när vi har praktiskt! Får kanske besök i helgen, ja hoppas de!! / Taheri


Julklappar från Coolstuff

Igår beställde jag hem två produkter till värde av ungefär 200 kr ifrån CoolStuff
Tyvärr så gäller inte erbjudandet längre men de är inget som säger att du inte ska gå in på hemsidan för det!


Jag beställde Memory alarm clock.



Och Blåsapa nageltorkare.





Det är en jättebra hemsida ifall man vill ha en bra och rolig julklapp, du kanske har svårt att hitta en julklapp till din brorsa eller pojkvän t.ex.? Gå in där så får du massor av förslag!

Skriver mer sen om vad ja tyckte om produkterna!





Har nyss varit å storhandlat med kattis å ...

Har nyss varit å storhandlat med kattis å sebbe, joobbigt å stiga upp halv nio när man är ledig haha! Ska snart gå å göra nån mat å sen blir de å göra några ärenden, ska även fara förbi skolan å sitta vid datorn. Svårt att sitta vid mobilen när nån ska göra vissa saker. Ha en toppen dag! :) / Taheri


Första advent redan nästa helg

Sitter just nu på skolan i en datasal, måste vänta 30-45 minuter innan ja får prata me en lärare inför VFUn så lika bra att sitta här haha.

Tänk att om mindre än en vecka så är det redan första advent, tiden går skrämmande fort! Då måste man fara till stan å kolla på allt fint, och få en härlig julstämning.



Får se vad som händer idag efter skolan, blir nog mest bara lugnt. Ska skicka sladden till Umeå idag så jag hoppas att ja får tillbaka den snart å att de är det som är felet, så jag kan sitta vid min egen dator!


Fick med mig några julklappar hem idag och...

Fick med mig några julklappar hem idag och måste bara säga, hon som slog in julklappen på body shop var iinte duktig, de var skrövlig och buckligt som ett litet barn hade gjort de haha. Snart kommer kattis och hämtar mig, vi ska först ut å käka sen ska vi gå å se Harry Potter på bio :) / Taheri


Morsning

har ganska nyss vaknat, ligger å drar mig lite i sängen. Ska snart göra mig iordning och sen dra till stan för att kolla om ja hittar nå julklappar :) Råka somna 3 timmar igår på dan så hade lite problem igårkväll å somna haha, men kan ju bara skylla mig själv! hoppas ni får en bra lördag! :) /Taheri

Sitter just nu å käkar, har ringt till med...

Sitter just nu å käkar, har ringt till media markt för ett tag sen å kollat ifall sladden ingår i garantin för att vara 100% säker. Dom skulle ringa upp men verkar få behöva vänta ett låångt tag! Annars idag har ja vart på sjukhuset och haft s-hlr (hlr med defibrillator), väldigt jobbigt men även kul! /Taheri


Sladden till datorn funkar ej

Sladden till min dator funkar inte (hooppas jag), kan även vara fel på datorn. Men har köpt den på media markt som inte finns här i skellefteå så måste vänta till 11 december innan ja kan få en nyy.



Åhh typiskt att de ska hända just mig..

Så kommer nog inte bli så mycke uppdaterat, får försöka mobilblogga så mycke som möjligt å skriva från skolan!


Snart läggdags

La mig just i sängen å ska snart försöka sova. Imorrn ska ja till sjukhuset där ja ska ha praktik, de är en introduktionsdag för oss som ska vara på den avdelningen. Så de ser jag fram emot mycket.

Har inte gjort så mycke idag, de har vart så kallt ute så har försökt vara inne så mycke som möjligt förutom en kort promenad.

Godnatt=)

Ingen idé å klaga redan nu!

KAAALLT, 14 minus ute imorse. Men tänk de kommer bli mer än dubbelt så kallt senare i vinter vissa dagar!!


Slutade vid tolv idag, så har bara hunni käka och sett lite på "sjukhuset" efter de. Ska nog snart ta på mig varma kläder å ta en lite prommis, är lite varmare ute nu iaf.


Mörkt ute å ljus passar ihop perfekt!

Har tänt lite ljus och ska se desperate housewives snart, är så mysigt när de är mörkt ute me ljus!




Hemmagjort är alltid bäst!

Har nyss ätit, hemmagjorda köttbullar med pasta!



Ska snart börja skriva på behovsinventeringen inför VFUn (där man bl.a. skriver tidigare erfarenheter, vad man vill träna på, mål osv.).


Juleskum

Kom hem för nån timme sen, for förbi stan efter skolan å köpte skumtomtaar. Tror aldrig att man kommer bli less på de!!



Ska snart fara till bibblan med Kattis, sen får vi se vad som händer ikväll!




Ommöblerat

Ungefär såhär ser rummet ut nu, har städat till lite till men.


Där tvn är nu var bokhyllan förr, och tvn var typ mitt i rummet.


Sen hade jag även ett stort bord mitt i rummet, från där bokhyllan är nu och hitåt.


Dvd

Var ute och gick tidigare idag, passade då på att hämta ut ett paket på ok. Har köpt Sex and the City 2, blir nog att se den ikväll!




Underbart ute med snön

Var ute å gick tidigare idag och de är så mysigt å fint ute nu på vintern, speciellt på kvällen!




Fick ju hjälp av Kattis idag å städa mitt rum, möblerade även om och hedde upp massor i förrådet så nu blev rummet mycke större också! Visar bilder senare.
Har även hunnit se film i köket ikväll "What happens in vegas"

Nu ska jag bara renbädda och sen ska jag krya ner i sängen.

förresten, ja kan se tv nu medans man sitter på toa greeat ;)


Seeg dag

Sov aalldeles för länge idag, känner mig fortfarande seg fast de var två timmar sen.

Ska nog ta å gå ut ett tag, Kattis kommer vid halv 6-6 och ska hjälpa mig att städa här haha. Får ju aldrig tummer ur arslet själv så behöver en liten spark i rumpan!


Home Sweet Home

Kom nyss hem efter att ha varit ute på station 8 med Kattis, tog de ganska lugnt med drickat eftersom att ja svimmade imorse.

Men de var kul ändå man behöver verkligen inte dricka för att ha kul, vi dansade och hade skojj!


Ska nog lägga mig å se nån film, börjar känna att en förkylning är på g.


Filmer på bio!

Åh de är så många filmer jag vill se på bio just nu (en har inte kommit ut än), de är alltid antingen eller haha. Antingen äre ingenting alls man vill se eller så äre massoor!


Fast "Buried" går inte att se här eller i Umeå.

Behöver ju inte se alla på bio, men skulle verkligen vilja se Saw 3D, Jackass 3D, Paranormal Activity 2 och Inception.



Snart farsdag

Har ganska nyss vart å postat ett brev till pappa (+ två trisslotter), kommer nog komma till han på måndag men vad gör de huvudsaken han får den!



Haha självklart måste man ha liite humor, annars blir livet tråkigt ;)


KTC

Idag har vi ju vart på KTC (kliniskt träningscenter), var lite svårt me tekniken från början med PVK men känns lite bättre nu. Får fara dit och träna några gånger och sen har vi ju praktik också!


Bild från då vi skulle träna på PVK

Sen fick vi även varsin låda där man ska he sina grejjer, så slipper man ta nytt hela tiden!




Haha en lite pinsam sak som hände var att ja svimmade, jag vet själv att de inte var på grund av sprutorna osv för jag har svimmat många gånger förr och då har sprutor aldrig vart i närheten. Svimmar man av de har man nog valt fel utbildning haha, försökte skynda mig ut ur rummet men hann bara halvvägs innan de svartna.

De jobbiga var att man får FÖR mycket uppmärksamhet, okej klart man vill att nån ska bry sig men ja brukar oftast säga att allt är bra för att slippa massa frågor å sånt.

Skulle bara vilja veta varför ja svimmar, var länge sen sist nu men förr så svimmade ja ganska ofta.

Ska nog ta och vila ett tag nu, känner mig grymt trött!


Första julklappen köpt

Har förresten köpt första julklappen idag, vad kan ja tyvärr inte säga haha. Känns lite stressigt faktiskt, för ja har så mycke till januari så ska försöka köpa de flesta julklapparna i helgen!




Ska snart försöka sova, imorrn blir de en heldag på KTC (på sjukhuset). Vi ska träna att sätta PVK, sugning av övre luftvägar och injektioner. Praktiskt är alltid så mycke roligare!!


11 november

Åh äntligen tog ja arslet å drog till stan och köpte hydrokortison. Får utslag när ja använder armband som inte är äkta, å de kliiiar å svider om vartannat.



Har vart ledig idag så tog en välbehövd sovmorron och drog sen på bibblan me Kattis. Nu halvligger jag i sängen å ska snart gå å göra mat, kalvsylta med potatis och rödbetssallad mmmm!


Snökaoos

Så då har "äntligen" snöstormen hittat hit upp. Klart man hellre vill ha massa snö än slask å is meen imorse vare verkligen inte kul, skulle cykla till skolan när de inte är plogat och snö blåser in i ögonen.

Men allt går, bara man är utrustad haha!


innan jag gick ut

Har ganska nyss kommit hem nu och bytt strumpoor, var lite bättre plogat men inte våran gata så fick plumsa i snön.




Shoes

Kom hem från universitetet för nån timme sen, ska snart börja städa här lite behövs verkligen! Tänkte visa skorna ja köpte i helgen, lämnade dom i Umeå så skulle visa en bild från skopunktens hemsida. Men de verkar inte funka så klicka här.

Och jag tycker att dom är mycke finare i verkligheten när man har på sig dom!




Underbaart!

Snart börjar andra avsnittet av pensionärsjävlar om 30 minuter, rekommenderas veerkligen!

Och idag fick jag veta hur de gick på dom senaste tentorna å ja klarade båda, även läkemedelsräkningen som man skulle ha 100 % på. Känns så uunderbart!!


Helgen i Umeå

Kom hem från Umeå igårkväll men var helt slut så somnade direkt jag kom hem, har varit riktigt trött idag med dont know whyy.

I fredags tog jag det mest lugnt hela dan och kvällen. Bastade på kvällen och de finns inge underbarare, man känner sig så fräsch efteråt!



Efter bastningen, bjuder på dom "snygga" osminkade bilderna haha.


I lördags på dagen var ja med Jenny och senare efter middan drog ja till Karin å fixade mig. Vi drog vidare sen till Jenny innan vi drog ut på krogen. Var en riktigt rolig kväll och de var länge sen ja var ute sist! Sov hos Karins pappa, orkade inte och hade lite svårt att gå hem haha.

I söndags gjorde ja inte ett skit, låg i Karins pappas soffa med henne hela dan. Hade ingen energi att göra nått annat. Senare på kvällen tog ja bussen hem, kan lova ingen bra kombination med buss och bakis.


Bestäm dig nu vi börjar bli less!

Godmorgon (i efterskott)!

Känner mig lite less med snön nu den får ge sig, antingen ska snön stanna kvar eller inte komma förnst när den tänker å stanna! haha


Kommer nog inte sitta vid datorn nå mer här i Umeå kanske skickar nå mms, vill passa på nu att umgås för nästa gång ja kommer är ev vid jul.


Kom nyss hem, in i huset! har först varit ...

img183 (MMS)

Kom nyss hem, in i huset! har först varit på stan me Jenny, köpte bland annat ett par skor å nåra strumpbyxor. Sen for vi och våra småsyrror å käka Kinamat. Har sovit dåligt inatt så blir nog en tidigt kväll. / Taheri


Mot Umeå!

Åh skönt nu har jag gjort klart tentorna och de kändes ganska bra, men den ena måste man ha 100 % rätt så vi får se. Fick även veta en av tentorna ja gjort förr, fick vg så de känns riktigt sköönt!

Nu ska jag bara njuta i helgen (nästan) och far snart ner till Umeå! :)


The Cove

Har nyss sett klart en riikigt bra dokumentär, The Cove!

"Japanska fiskare slaktar tusentals delfiner i en vik i Taiji som varit hemlig - tills nu. Årets Oscarvinnare följer en elitstyrka av aktivister och filmare som bestämt sig för att sätta stopp på den grymma hanteringen. "





Tusentals delfiner slaktas varje år på grund utav att de inte håller måtten till att vara på världens djurparker. Och överallt runt omkring viken fanns de folk som höll vakt så att ingen skulle kunna komma in och se hur verkligheten var, det fanns skyltar överallt där de bla stod "tillträde ej tillåtet".

Jag rekommenderar alla att se den, den berörde mig starkt!

klicka här och skriv under!



Halsband och örhängen

Kollade just posten och såg att ja hade fått hem ett halsband som ja beställt från bellme och ett par örhängen från jewel.se som jag fick gratis.



Från bellme, 129 kr


PILGRIM kristallörhängen


Gå in här om du också vill ha ett par gratis örhängen, de enda du behöver göra är att länka till dom!




Pensionärsjävlar

Har just sett "Pensionärsjävlar", hahaha ni borde se de!




Pensionärerna ber om hjälp med att läsa sms, klottrar på ett skyltfönster och snor bollar från fotbollsmatcher. Ett moget par letar efter en ung partner till en trekant. En herre har klättrat upp i en klätterställning men vågar inte klättra ner igen.


En gubbe (har sin fru bredvid) frågar två ungdomar:
"-hej man kan ju inte checka in på hotellet en timme, och min viagra håller på att gå ur finns de nån buske här i närheten? nån snuskbuske?"



Umeå till helgen!

Nu ska jag ge upp för kvällen och bara slappa en stund, har inte vart en bra pluggdag idag.

Men de är bara å kämpa till på torsdag och efter ja gjort de två tentorna far jag till Umeå över helgen, känns riktigt skönt!! Hoppas men är inte säker på att ja kommer komma nå mer till Umeå förnst vid jul, har så mycke i skolan och sen kommer praktiken.


RSS 2.0