Happy New Year!

Bowlade ju igår och här är två bilder från mobilen så inte bästa skärpan men huvudsaken man ser ;P Mitt lag (Stina, Hikmet och jag) var ju klart bästa (gris)laget, speciellt med hejjarramsan ;)




Nu ska jag börja göra mig i ordning inför ikväll och har nyss varit och lämnat fyrverkerierna och sånt hos Karin.

GOTT NYTT ÅR! :)
Vi hörs igen nästa år.



Fyrverkerier ett måste ;)



Idag har jag vart och köpt fyrverkerier med pappa och brorsan till imorrn, ett måste eller hur?

Och nu efter middan ska jag fara och bowla med Jenny, Hikmet och Karins familj! Jag vet ju vissa som kommer vinna och inte haha ;)



Ingen stress alls

Idag har jag bara tagit det lugnt hela dan, riktigt skönt! For en sväng med Sara och käkade på Mariedal men sen har jag inte gjort så mycket mer.

Förutom att jag nyss var på coop med Hikmet, Karin och Jenny och handlade inför nyår.


Nu hade jag tänkt att ta mig i kragen och läsa ut boken "Män som hatar kvinnor", den är spännande men blir aldrig av ändå.


Ny Dator!

Idag har jag varit på stan med Pernilla och vi båda var ute efter en nyårsklänning men ingen hittade den, fast känns ändå som att man kan låna av nån kompis eller ta någon som man hade förut. Nyår är inte lika speciellt längre för mig.

Har också farit och köpt min nya dator så jag är stråålande glad, håller just nu på att installera massa saker till den och sen ska jag he över lite bilder och musik från reservdatorn som jag har använt.



Låter vi likadant?

Har ganska nyss vaknat och ska börja dra mig uppåt från sängen snart och göra mig klar innan jag ska till stan vid 12 med Pernilla. Det enda problemet är att det är så gryymt skönt att ligga och dra sig haha.

Jag förstår inte har jag och mamma så lika röst? Idag och flera andra gånger har patienter till mamma och pappa ringt hem och trott att jag var mamma. Och jag förstår oftast inte det förnst efter en stund.



Söndag 27 December



Nu är Jennilie i Umeå så jag måste passa på att umgås med henne, har saknat henne lika mycket som innan jag for ner till Skåne, även fast det inte var så länge sen.

Dagen har varit ganska lugn. For först till Media Markt och kollade på en dator med Jenny och Sara (Kurd-Sara ;) ), var svårt att bestämma sig där så var smart att fara hem och tänka för nu vet jag exakt och får se när jag far och köper den.

Senare idag har jag varit och tränat med Pernilla, vi testade på yoga för första gången och jag vet inte riktigt om det var någonting för mig.



Just nu ligger jag i sängen och kollar på "Bodyguard" med Whitney Houston, en riktigt bra film!

Missa inte ;)

Har varit på stan heela dan från tio till halv 5, så känner mig ganska trött i benen kan jag lova. Men fick i alla fall med mig lite saker bland annat två koftor och 2 bh.

Just nu sitter jag här samtidigt som jag kollar på 6an. Är ju Simpsons hela dan och självklart kan man inte missa det ;) Och ikväll ska jag ut med Sara och några av hennes kompisar (och ev Karin och Hikmet).


Lugn kväll

Kvällen har varit lugn, har spenderat den med Emma och Carro och som vanligt hittade vi på massa skojja (mer säger jag inte haha ;) ). Jag ska snart lägga mig eftersom att jag ska upp tidigt imorrn och gå på mellandagsrean med Sara, ser verkligen framemot det! =)


Sammanfattning av min julafton

Nu har jag nyss ätit julgröten och öppnat alla paket, fick bland annat massa "flytta hemifrån saker", spikmatta, bidrag till en ny dator, hårspray + mousse och en tröja.

Har tagit lite kort med min kamera men hittar inte sladden just nu så lägger in dom bilderna imorrn. Här är lite bilder sen idag (som är tagna från mobilen).


Efter att vi hade varit i kyrkan så gick vi och kollade på morfars grav.

Senare vid 2 åt vi julbordet (inte hela här), lika gott varje år! Jag har alltid trott förut att alla åt julbord vid 2 tiden, men de flesta äter visst på kvällen.

Och självklart såg vi på kalle anka och gängen klockan 3! (den andra bilden är när långben just kommit på att ingen kör, haha)


Senare satt vi bara och pratade, öppnade paket (som var från och till mormor) och såg tv. Vid sjutiden for vi hem och åt julgröt, öppnade ännu mera paket och bara umgicks.

Nu ska jag kolla in mina julklappar och sen ska jag se om det är nått bra på tv, borde vara det på julafton tycker man.


Hej hopp! Har nyss varit i backenk

0-25d3ffdcf66443351fb9771dbabfec76.png

Kolla varifrån!

Hej hopp! Har nyss varit i backenkyrkan med familjen, har alltid och kommer alltid att gör det varje jul. Jag tycker att det är så mysigt och riktigt julstämning i kyrkan. Nu är vi Påväg till mormor där vi alltid firar jul, men i år blir det bara med tre av mina kusiner (de andra tre svenska kusinerna är i usa). / Puss Taheri


Där alla bekymmer var som bortblåsta



Ibland längtar jag tillbaka till Turkiet, där man bara kunde släppa alla bekymmer man har här och vara lycklig på heltid!

Idag har jag mest tagit det lugnt på dagen och kvällen har jag jobbat. Har nyss slått in alla julklappar och ska snart lägga mig. Kommer att mobilblogga imorrn eftersom att jag ska till min mormor och fira jul och där finns ingen dator.

GOD JUL ALLIHOP!

Wonderfuul music!

Hittade en massa bra musik på den här datorn nyss som min brorsa har lagt in, skulle kunna sitta uppe hela natten och bara lyssna, bland annat

  • The show mut go on - Queens
  • Brothers in arms - Dire Straits
  • Cats in the cadle - Ugly Kid Joe
  • Hotel California - The Eagles
  • Still loving you - Scorpions
  • Always - Bon Jovi
  • Smoke on the water - Deep Purple
  • Let it be - The Beatles

Skulle kunna rabbla upp hur många som helst, men då hade jag fått sitta här hela natten haha ;P

Stöna högre tack!

Ikväll har jag först farit och tränat med Pernilla och vissa personer stönar rikigt höögt, låter precis som att dom har sex haha. Hur jobbigt jag än hade tyckt att det var så skulle jag aldrig stöna ;P

Just nu är jag hos Karin och har för första gången träffat hennes kille som bor i Turkiet och är på besök här i Sverige. Har varit här största delen av kvällen, sett tv och pratat och så.


En riktig jul är en vit jul


Bilden är sen jag var i Tärna med familjen för några år sen.

Jag är såå glad att snön är här och stannar, ingen riktig jul utan snö!

Igår jobbade jag till fyra och efter maten så for jag med Jenny till stan (dom började med kvällsöppet igår) och jag köpte dom sista julklapparna.

Idag har jag varit på en fotbehandling på face som jag fick av mamma förra julen och går ut nu på julafton. Alltid när man får sånt så tänker man att man snart ska gå och göra tex fotbehandlingen men det blir aldrig av för mig, alltid blir det i sista sekunden haha!

Just nu lyssnar jag på julmusik och försöker få mer julstämning!


 



1 bild säger mer än 1000 ord

En bild säger ju mer än tusen ord så här kommer tre bilder.





Ikväll har jag varit med Karin, Jenny och Didi men blev inte så lång tid eftersom att jag ska jobba imorrn och tänkte sova tidigt, men så blev det inte. Blev fast i "Blood Diamond", sjukt bra film!!


Som en söndag (nästan) ska vah




Idag har det blivit ett slapp och lugn dag (nästan) precis som en söndag ska vah. Det jag menar med nästan är för att jag och Pernilla träffades halv 11 utanför USM och skulle träna men självklart hade ingen av oss kommit på att det öppnade 12 så vi drog till stan istället som också öppnade (i princip) allt 12 haha.

Så idag har jag suttit här och vid tvn hela dan nästan, riktigt skönt! Nu ska jag snart följa med pappa och hugga en gran, skönt att för en gångs skull ha en riktig istället för plast ;P.







Julbord



Har nyss kommit hem från Anumark, har varit där med familjen och ätit julbord. Blev ganska nära julen eftersom att jag var borta i Skåne runt det datumet som vi egentligen skulle fara.

Trodde inte att det skulle vara så mycket folk där men tvärtom det var smockfullt.



Ändrade planer

Ändrade planer blev det ganska mycket. For inte och tränade med Pernilla eftersom jag har försökt att sova nästan hela dan (utan resultat) och jag ska inte jobba inatt heller, ni förstår nog varför :/
Blir att fara till Emma i alla fall ikväll och käka, basta mm.



Ibland längtar jag tillbaka till tiden då man gick i skolan, träffa folk man gillar varje dag och alltid få lunchen serverad haha ;P

Nä nu måste jag fixa mig lite, ser nyvaken ut!


18e December

I princip hela dan igår jobbade jag (13-21). Idag ska jag troligen fara och träna med Pernilla, blir att ta det lugnt med uppvärmningen pga av foten. Ikväll ska jag vara med Emma, Carro och Möller och ev så ska jag jobba inatt, men blir bara ett vak då.

Nu ska jag käka någonting och sen ska jag börja städa lite här hemma!


Let it snow, Let it snow, Let it snoow!



Vet att det var nån dag sen snön kom men jag måste bara säga att åh vad jag är lycklig nu när den äntligen kommit för att stanna!!
Och som ni ser på bilderna så tittar solen också fram.

Nu måste jag skynda mig och göra lunch för jag ska jobba första gången på mer än en månad nu, men som tur är så är jag bara förstärkning idag på dagen så blir inte många timmar.


Bärbar eller stationär dator?

Åh Emma är en ängel (eftersom att utan henne hade det inte gått), hennes pappa kom med förslaget att jag skulle dra alla mina bilder, låtar och filmer från min trasiga dator till hennes externa hårddisk genom att ha hennes skärm kopplad till min dator. Very smart!
Så nu slipper jag lämna in den nånstans och betala för att få alla saker från min dator.


Den enda frågan som återstår är ska jag köpa en bärbar dator eller en stationär?



Bärbar är bra för att man kan ha den vars man vill, flytta runt den överallt.
Stationär är bra för att den oftast går snabbare, håller längre och har större utrymme.



Är det inte typiskt så säg



Haha berättade nyss för min mamma vad jag hade köpt för julklapp idag till min brorsa, det visade sig att hon hade köpt precis likadan julklapp och min syrra har också köpt samma sak! Måste fan vara perfekta julklappen för han eftersom att alla tre har köpt samma sak.

Samma sak hände förra julen också, både jag och mamma hade köpt en "ask" med deo och parfym i till min brorsa, men såklart hade ingen kvittot kvar haha.


Svårt med julklappar

Idag har jag varit på stan med Emma och Möller och försökt hitta några julklappar. Gick väl inte så toppen för någon av oss, jag tycket det är så svårt att hitta julklappar för det är ju inge roligt att få nått vanligt tråkigt. Helst skulle man vilja ge något personligt men det är så svårt att hitta det till alla, men får se hur det blir!

Nu ikväll vet jag inte vad det blir inte här vid datorn i alla fall för jag har börjat lessna, därför jag inte uppdaterar så ofta.


Lite uppdatering

Har inte uppdaterat någonting nu på några dagar,känns som att det kommer bli ganska stor skillnad på när jag var hos Jennilie och hur det kommer vara nu gällande uppdatering. Eftersom att jag inte har en egen dator nu och den datorn jag får låna nu jämt krånglar med internet!

Tänkte skriva lite vad jag gjort dagarna torsdag och frammåt.


Torsdag;
Då hade jag varit hos Jennilie i tio dagar och det var dagen jag skulle upp till Norrland igen. Hela dagen bestod i pirncip av att vänta på flyget eftersom att det var lite strul. På kvällen gick jag och Jenny en promenad genom stan, riktigt skönt.

Fredag;
På dagen for jag med Jenny på stan och senare vid 4 så for jag till Sävar hos Elin och träffade några från klassen. Vi åt middag där, pratade en massa (hade inte träffats alla sen studenten), spelade spel och såg idol. Jag vet inte riktigt vem jag tyckte skulle vinna, ingen av mina favoriter var kvar så.

Lördag;
Idag har jag inte hunnit göra någonting än men snart ska jag fara med Emma och käka någonstans och efter det ska jag beställa lite julklappar från internet, slå in några paket och kanske beställa en fotobok ifall erbjudandet är kvar. Senare ikväll ska jag först på en julshow och sen ska jag se 2012 på bio.








Lite uppdatering

Har inte uppdaterat någonting nu på några dagar,känns som att det kommer bli ganska stor skillnad på när jag var hos Jennilie och hur det kommer vara nu gällande uppdatering. Eftersom att jag inte har en egen dator nu och den datorn jag får låna nu jämt krånglar med internet!

Tänkte skriva lite vad jag gjort dagarna torsdag och frammåt.


Torsdag;
Då hade jag varit hos Jennilie i tio dagar och det var dagen jag skulle upp till Norrland igen. Hela dagen bestod i pirncip av att vänta på flyget eftersom att det var lite strul. På kvällen gick och Jenny en promenad genom stan.

Fredag;
På dagen for jag med Jenny på stan och senare vid 4 så for jag till Sävar hos Elin och träffade några från klassen. Vi åt middag där, pratade en massa (hade inte träffats alla sen studenten), spelade spel och såg idol.
Jag vet inte riktigt vem jag tyckte skulle vinna, ingen av mina favoriter var kvar så.

Lördag;
Idag har jag inte hunnit göra någonting än men snart ska jag fara med Emma och käka någonstans och efter det ska jag beställa lite julklappar från internet, slå in några paket och kanske beställa en fotobok ifall erbjudandet är kvar. Senare ikväll ska jag först på en julshow och sen ska jag se 2012 på bio.








Baka Baka liten Kaka

Här kommer lite bilder på när vi bakade.

Och såklart bilder på mig och Jennilie ;)



Nu har vi nyss tagit in kakorna och smakat, dom var helt underbara! Vi hedde på krossade nötter och daim också, blev riktigt bra.




Julsång och Dans.

Under tiden jag och Jennilie skulle kolla recept på julgodis så lyssnade vi på julmusik, ganska snabbt övergick vi från att kolla recept till att ställa oss upp och sjunga och dansa!






Just nu håller vi på att baka Nougatrutor med hennes lillebror Liam, kommer bli riktigt smaskigt!




2009.12.08

Idag har jag och min skrutt varit "på stan" i Simrishamn, vi har gjort lite allt möjligt.


T.ex så fikade vi varmchoklad och en bulle.


Nu ikväll har vi sett en film (Gisslan) och vi får se vad vi hittar på för skojj nu!



Min Hunny Bunny och jag.

Idag har vi varit i Kristianstad och roat oss.



Vi åt lunch på en pizzeria, här ser ni min charmknutte Jennilie.

Hunny Bunny heter jag å ja e så go och glá, vill du ha en liten grej stoppa en hundring i mig.


Tills största del har vi varit i Kristianstad, men nu ikväll har vi även (försökt) se Marie Antoinette men slutade med att vi gav upp haha. Nu ska jag forsätta att roa Jennilie!




Jennilie, Liam och Jag.





Den söta lillen som är på bilderna är Jennilies lillebrorsa Liam, har nyss spelat kort med han men vi gav upp för jag förlorade hela tiden haha ;P Nu ska jag lägga mig i sängen med Jennilie och Liam och se på nån film.

Förresten igår så skrev jag ingenting, vi for på en bazar på Liams skola, gick på en loppis och på kvällen såg vi en film.


Ystad

Idag for vi in till Ystad.

I tåget påväg till Ystad;

Väl framme i Ystad visade Jennilie mig runt och vi gick mycket på de små mysiga gatorna som finns där, stoor skillnad jämfört med Umeå!

En till större skillnad är att här växer det blommor på vintern.

Senare mötte vi Ellenore och gick och fikade.


Nu ikväll har vi spelat rockband och sett på idol och min enda favorit som var kvar Tove åkte ut, men måste erkänna att både Erika och Calle är bra!





En dag i Simrishamn

Igår visade Jennilie mig runt här i Simrishamn.

Senare satte vi oss ner på ett fik.


Jag vet att jag har varit en dag sen att lägga ut bilder men jag ska skärpa mig.



Bilder sen igår

Här kommer massa bilder sen igår då vi var i Stenshuvud.


Kändes som att man bara kunde hoppa i och bada.


Vi satte oss ner och drack varmchoklad, mm!




Nu ska jag vara lite social mot Jennilie haha!



Nu är jag på plats


Äntligen fick jag träffa min älskling!

Gav henne en riktigt snygg handduk, visst? ;)



Just nu håller vi på att göra oss i ordning och senare idag ska vi till Stenshuvud med hennes mamma. Även fast jag ska vara här mer än en vecka så känns det som att det kommer gå så fort!




Till Simrishamn!

Har just skrivit ut biljetten och ska nu gå och checka så att jag har tagit med allt och så. Känns lite spänt att åka helt själv, ringde Jennilie nyss för att försäkra mig om biljetten haha!

Nu måste jag skynda mig, ska fara tio över åtta. Ha det bra, för det kommer jag ha! :)


RSS 2.0