Äntligen har jag börjat jobba :)

Jag vet att jah var varit jäkligt dålig på att uppdatera, har varit så fullt upp hela tiden.

Jag har börjat jobba nu på Haga Äldre Center, i måndags. Den här veckan är inskolning och nästa vecka börjar jobbet on real :) Längtar verkligen dit, eftersom att då både lär man sig mycket, mycket mer plus att det är mycket roligare att jobba själv, man känner sig duktigare och kan göra allt i sin egen takt å noggranhet :) Personalen här är jätte trevliga å korridorerna jag fick nu är mycket lättare än dom jag fick förra gången jag var här. (Jag praktiserade här för två år sen)
Ett stort plus är att jag bor nära! Det tar en minut att cykla dit, ganska skönt om man råka försova sig.

Jag har haft ganska slappa arbetstider den här veckan, idag slutade jag tolv, å imorrn börjar jag fyra å slutar nio. Men man blir rätt så slut efter att man har jobbat, så jag funderar på att ta å vila ett tag nu å sen duscha. Senare vid tre ska jag fara å hälsa på jenny ett tag på midgård (hon sommarjobbar där).
Ska ta å vila mina krafts nu ett tag, Tjao! :)


We can made it through the rain

Sommarlov

Fem månader med älskling idag <3 Känns riktigt bra!! <3 Träffar han dock inte så mycket just nu, eftersom att han har så långa arbetsdagar =( Men stunderna med dig är helt underbara <3


Här har man gått och längtat jag vet inte hur mycket efter sommarlov, men sen när man väl har det så känns det inte som någonting speciellt. Har blivit så trött och sliten, vill bara ligga å sova hela dagarna. Är inte taggat för någonting längre, vill bara sova å såklart träffa älsklingen. Inte ens kaffe eller frisk luft hjälper.

Men ska försöka palla mig till stan nu ett tag och träffa karin å erina, sen blir det väl hem till sängen igen.
Tjao!

:)

Har inte skrivit på länge, har varit hos älsklingen sen torsdags och har inte tänkt på att skriva då. Hoppas att vädergubben sa fel om vädret imorrn, ska spela brännboll imorrn med skolan, då vill man inte ha molnigt å blåsigt väder. Hoppas på en solig dag!=) Jag undrar om det är värt att köpa nya kläder till avslutningen, det är ändå ingen speciell dag nu i tvåan. Fast det är ju kul att få lite nya kläder ändå!=)
Blev inte så mycket idag, men måste dra nu. Ska fara å övningsköra!:) TJAO!

Everything is very nice

Äntligen känns ALLT bra! Snart är det sommarlov, solen skiner, inge mer plugg kvar, provet idag gick super, och bäst av allt JAG KLARADE TEORIPROVET! :D Satt där längst fram och såg hur vissa klarade det och vissa inte, har aldrig varit så nervös förr :P

Och nu väntar jag på att nicole å pernilla ska komma hit, ska fara och käka med klassen på balder! :)
Ska och göra mig iordning innan dom kommer nu, tjao! :)

Sleep early is best

Tänkte att det skulle bli ett tidigt godnatt för mig ikväll, skulle varit jävligt skönt om man la sig vid åtta! Helt utvilad och glad imorrn, super. Men det gick dock inte in i mina planer, tänkte hinna läsa ut körkortsboken innan läggdags och det blev nyss färdig.
Men ändå ganska skönt att ha gjort bort det i alla fall, även fast jag var rätt så sen att göra det. Men det är inte alltid så lätt att kombinera med allt skolplugg man har!

Och imorrn blir det att fara till körskolan direkt efter skolan och sitta vid datorn där och plugga, mycket roligare än att läsa ur boken! :)

Ska gå å lägga mig nu, hare bra! tjao :)

RSS 2.0