Jönköping imorrn!!

Hejhej, var nåra dar sen jag skrev sist!!
 
Under dom dagarna har jag hunnit vara i Umeå (som jag skrivit) och umgåts med vänner och familj, fått besök av Emma & resten av tiden har spenderats på jobbet. Vissa dar är tyngre än andra på jobbet, gäller bara att koppla bort känslor som väller upp ibland, annars skulle vi i vården aaaldrig klara oss ens en dag! :P
 
Menmen får komma på nya tankar, för imorgon så kommer jag fara iväg till Jönköping och hälsa på brorsan. Vilket jag ser fram emot jätte mycket!! :)
 
Så min valborg består av kvällsjobb och upp tidigt nästa dag haha, hoppas eran varit/är bättre=)
 
 
 
 
 

Världens bästa mormor!

Just nu är jag hos mormor å äter bland annat pannkakor. Muumms för hennes mat!!Det är alltid lika roligt att va här hos henne å hälsa på, de tycker luddiis också! :-)

/ Taheri

Umää

Hej! Nu är jag i Umeå (for direkt efter jobbet) å ska alldeles strax försöka sova.
Kvällen har spenderats med prommis me Jenny å vi passade då även på att kika förbi Karin å deras nya lägenhet.

Så jag lever, imorrn blire ganska fullt upp me. vill passa på nu när jag inte kommer va här så lång tid denna gång!

/ Taheri

Veckans planer

Idag har jag beslutat att fara till Umeå direkt efter jobbet imorrn å sen kör jag å Emma bil hit på onsdag så hon får se hur jag bor i nya läggan. Kommer bli perfekt! Måste ju utnyttja tiden man är ledig till fullo!
 
 
Åt scones å varmchoklad med kakao till frukost/lunch. SUPER!!
 
Nu ska jag hoppa in i sängen å se nån serie innan det är läggdags. Godnatt! :)
 
 
 
 
 
 

Sjuksköterskesnack

 Hejhej! 
Gårdagen spenderades hemma å vila ut typ, göra lite det man kände för. Sköönt.
Senare på kvällen mötte jag upp några från (gamla) klassen på Bishop Arms. Ida, Josefin å Kattis. 
 
Vi käkade och snackade, mycke jobbsnack blev de, vilket var kul, å få höra hur alla andra har haft det!
 
Mee
Jossan!
 
 
 
 
 

Blodomloppet

Nu har alla lagmedlemmar äntligen bestämt sig å jag har anmält oss till blodomloppet som sker i Umeå 28e maj! Vårat lag heter som ni kan se nedan "Umeås Blodpuddingar!", vitsigt namn jag kom på va ;D haha.
 
 
Det blir jag, Sara, Jenny, min mamma å syrran. Superlag!
 
 
 
 
 
 

Vi är Sveriges bästa lag, alla älskar AIK!

Åhh stämmningen idag på torget i Skellefteå, uunderbart å sån glädje!!
 
 
Vii på västra stå har aldrig tviivlat, vi kommer att bli Sveriges bästa laaaag.. vi går igenom eld å genom vatten..tillslut så kommer det att bli vår daaag. Tja la la la la la la la la laa, tja la la la la la la la laaa! Tja la la la la la la la la laa, tja la la la la la la la laaa!
 
 
Har nyss kommit hem å börjar känna lite småaningar på förkylning som vill komma tillbaka (kan den inte ge sig, har ju faktiskt varit med varann sen nyår!!), så blir en lugn kväll från och med nu haha. Tidigare ikväll har ja ju vart på torget, å där fanns inget som heter "lugnt"!
 
 
 
 
 
 
 
 

SM GUUUUUULD!!

JAAAAA SM-GULD SM--GULD SM-GUUUUUULD....SM-GULD SM--GULD SM-GUUUUUUUUUULDDDD!!!! :D
GRATTIS SKELLEFTEÅ AIK,  ÄNTLIGEN ÄR DET EFTERLÄNGTADE GULDET VÅRT!!
 
 
 
Fick nöja mig med att se sista å avgörande matchen i mitt huvud, å lyssna på den på radio en gång var tjugonde minut, på jobbet.. Hade inte så mycke val :/ MEN VANN GJORDE VI ÄNDÅ!!
 
 
 
 
 

Mot Jönköping snart!

WIHOO, har nyss bokat biljett ner till Jönköping å min brorsa. Far om mindre än 2 veckor!
 
Ska bli kul å se hur man bor! :) Han flyttade dit i höstas för plugg så därför har jag inte hunnit vara där någonting än, så ska bli kul!! :D
 
En gaaammal bild på mig å brorsan sen 2011!
 
 
Nu ska jag göra mig iordning å sen ta mig iväg till the woorkwoork!
 
 
 
 
 

TRE MOT NOLL

JAAAAAAAA, 3-0 till Skellefteå!! WIHOOOOO, nu vinner vi nästa match och tar hem guuuldet! :D
 
 
 
 
 

Teknikstrul äälskar visst mig lite för mycket

Stråålande fint väder ute idag, kan tom sitta i shorts å linne utan att frysa alls. åÅhh vad jag njuter. Är glad att jag har en balkong! Fin utsikt äre också faktiskt.
Dagen skulle spenderats vettigt med tråkigheter men istället har jag hållt på å försökt fixa skrivaren som endast vill skriva ut blanka blad. Nu sitter jag här flera timmar senare, utan nått jäävla resultat!! haha.Menmen, det är ju hockey ikväll, så det vääger upp (de var biljetten dit jag ville skriva ut)!
 
 
 
 

-

Helgen har bestått av jobb, men nu ska jag bara jobba imorrn å sen är jag ledig i två dagar! Så jag hoppas ni haft en roligare helg än mig :)
 
 
Just nu ligger jag å slö tittar på solsidan i sängen, blir nog läggdags om ett tag. 
 
 
 
 
 
 
 

Vi ska ta guuuld än en gång!

Guldet ska heeem, till Västerbotten, till Skellefte AIK!..ooohooohooooh. BRA JOBBAT SKELLEFTEÅ AIK, nu ståre 2-0 till dom i finalen mot Luleå!
 
 
Längtar till tisdag då jag ska iväg å se dom här i skeå, bara två segrar till sen har vi guuldet!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hur det går till när olika djur äter!

 Hahahah, detta videoklipp måste ni se!!
 
 
 
 
 
 

Älskadeäälskade cykel!

Känslan som uppstår efter ett kärt återseende med cykelpedalerna efter fleera månader... den är ooobeskrivlig haha!! Har letat överallt i lägenheten efter min cykelnyckel å äntligen igår hittade jag den (självklart då man inte letar), i en skål i köket!
 
YIHOOOO, känslan när man trampar...ooooh! haha
 
 
Kvällen har jag tillbringat med Annis för biltvätt å handling, å sen for vi till Villa å umgicks med andra härliga människor!
 
 
 
 
 

Kvällshumor när den är som bäst.

Lite kväällshumor!
 
 
 
 
 
 
 
 

Baby foot

Nu har det gått ungefär 2 veckor sedan jag använde "Baby Foot". Om ni inte vet vad det är så läs här.
Så jag tänkte bara berätta min egna åsikt om produkten!
 
Det är nog en av de äckligaste jag varit med om haha, som hänt på min kropp dvs :P Från dag 2 och många dar efter så började jag lossa skinn, vilket jag kanske borde förstått då den ska förnya och göra så att man får "babyfötter". Men det var så rejält så jag var tvungen att sova i sockar, å jag kände mig som en orm som lossar sitt skinn haha. 
 
Och nu när allt skinn lossnat så kan jag bara säga att framtill av fötterna har det blivit bra resultat, men där jag alltid är hård och (tyvärr) fortfarande är hård är på hälarna. Så detta ska jag aldrig mer testa, utan lägger hellre pengar på vanlig hederlig fotvård!
 
 
Dela gärna din egen åsikt om du använt denna produkt!
 
 
 
 
 

Bulbak

Hejhej! Idag har jag varit å imorrn är jag också ledig. Sköönt med lite vila innan helgjobb som kommer innehålla handskrivna journalanteckningar och ett nedlagt datasystem, jippiii :P haha. Nämen, förhoppningsvis så är data systemet uppe igen på söndag! Stod till och med i skeås tidning om detta, så se till att inte söka vård under helgen om ni kan undvika haha. Kommer även bli sämre för pat, pga att allt kommer att ta längre tid!
 
 
Nog om det! Dagen har bestått av att ta det lugnt och vila upp mig haha, men även bullbak! Glömde att hanal en viktig sak, bullformar haha, men lika bra gick det ändå! Städning å sånt tråk har jag lämnat till tomorroow.
 
 
Nu blire nog snart sängen, känner att ögonen mer än gärna vill det!
 
 
 
 
 

Söndagshäng på Villa

Hejhej!
 
Dagen har spenderats på Villagatan mestadels i soffan framför tvn haha. Men hann med en å annan prommis med å sconesätning. Riktigt bakishäng, som det ska va! 
 
 
Gårdagen var riktigt kul, både innan och under tiden vi var på krogen. Bra musik å som vanligt här i Skeå gött folk som vill dansa hela kvällen! Me liiike!!
 
Hoppas ni också haft en bra gårkväll :)
 
 
 
 
 
 
 

Peppelipepppeppa nu!

Goddag efter en sköönt tupplur, nu ska jag in i duschen å peppa inför ikväll då det först blir middag å sen utgång med underbara vänner! Känns som en eeevighet sen sist haha, har varit så slut efter nytt jobb.
 
Så ska bli kuul!!
 
En gaaammal bild på mig å Jennilie sen högstadiet, en av dom första gångerna som vi drack haha!
 
 
Innan tuppluren har jag hunnit vara på stan (fick med mig två par jeans, svarta å blåa) å sen storhandlat på maxi me fina väänner.
 
Hoppas ni får en bra dag/kväll ni med! :)
 
 
 
 
 

Dubbel glädje!!

WIHOOOOO X 2!!!!
 
1. Jag har fått igen datorn och nu funkar den som vaaanligt (håller tummarna att de inte ska krångla på ett tag nu)!!
 
2. Skellefteå AIK vann matchen idag mot Linköping och är därmed i finaaaaaaaaaaal!!!
 
 
 
Och då tar vi riktig helg på det, bra start!!!
 
 
 
 
 
 
 

Oral-B Pro- Expert

Hej! som några av er redan vet så är jag medlem i "buzzador". Det innebär att jag får vara en av många testpersoner att testa olika produkter. Och dessutom får jag småtester som mina vänner får testa!Jag har nyligen fått hem tandkrämen "Oralbtandkräm".
Detta står det om produkten;
"Ingen annan tandkräm ger bättre skydd inom alla dessa områden: hål, tandkött, plack, känsliga tänder, emalj, tandsten, vitgörande, andedräkt".

Jag har hunnit testa denna i några dagar å lämnat ut till mina kompisar. Berättar senare om min å dom andras utvärdering av produkten!

Lösen hit å lösen diit

Hej! har sen jag sist skrev hunnit jobba å varit på hockey. Det går bra för Skellefteå nu, leder med 3-1!!

Jag har även nyss varit å lämnat in datorn. Det enda problemet nu är att jag inte kommer ihåg lösenordet jag hade 2009, konstigt va haha? :-P

Å på tal om lösenord, nu när datasystemet i umeå,lycksele å skeå (jobbets datasystem) ska bindas ihop så måste jag försöka komma ihåg vad jag hade för lösen i somras, varför kan man inte få se in i framtiden näre gäller sånt här haha :-P

/ Taheri

Påskheelgen

Hejhej, nu sitter jag på bussen påväg hem till skeå! Helgen har varit härlig, men förstår inte hur ja kan ha varit så trött hela tin :-P

Har försökt å umgås me familjen så mycke som möjligt, speciellt brorsan. Men har även blivit att träffa Sarisparis å även Karin å hennes gullunge Selma!

Nu är man inte liite less på godis kan jag lova, även om jag inte ens åt upp allt godis i påskägget. Kanske nu man ska börja bli nyttigare haha? hur länge de nu håller :-P men bättre korta stunder nyttig än aldrig!

Hoppas ni haft en bra påsk! :-)

/ Taheri

RSS 2.0