One day!

 
Underbar låt, en favorit!
 
 
 
 
 
 
 
 

Vars är du, motivation?

Fan ja tror de knappt går att få tillbaka motivationen, jag vill men har ingen lust. och så ska de ju inte vara!
 
Och det är ju verkligen inte kul för er att få ett inlägg per vecka typ haha :P Men samtidigt så varför skriva när ja endast varit på praktik?
 
 
Idag ska jag iaf fara på hockey med Kattis, riktigt kul just eftersom att Skellefteå är en riktig hockestad!
 
 
Annars den tiden ja inte skrivit så hare blivit praktik (på beroendeenheten), häng i köket här, häng me andra, fest mm.
 
 
 
 
 
 

New shoes!

Tänkte lägga in lite snabbt mina nya skor som jag köpte idag på Din sko, älskar dom, riktigt skönt (och gör mig läängre, viktigt)!! Enligt mig snyggare på mig än såhär på bild, därför ska ja visa bättre bilder sen!


 
 

 
 
 
 
 
 

Hejhej!

Hejhej! Nu är jag tillbaka i Skeå och VFU perioderna har börjat. Jag har hunnit vara på beroende enheten i en vecka och det är väldigt intressant och NYTT! Som ni hör så kommer de som är beroende av alkohol och/ eller droger dit och får hjälp att sluta mm. Det som är ett stort minus dock är att man varken fick nyckel eller överfallslarm första dan (larmet har man inte ens fått nu, det räcker inte till oss studenter alla dagar!!!)
 
 
Ska försöka komma igång med bloggandet och iaf skriva det jag har gjort tills nu (för jag kommer sen nu ha 10 veckor med praktik ochh 5 till veckor med ett grupparbete= inte alltid så mycke tid över till annat).
 
Och ikväll blire fest, för mig blire först klassfest och sen på natten här på villa (där jag bor)!
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0