Ingen tid vid datorn



Har jobbat så mycke å sen vart upptagen efter jobbet så har inte haft nån tid till att skriva nå inlägg. Har nyss duschat å renbäddat sängen alltid lika underbart, nu ska ja se true blood å sen sova så skriver mer imorrn om vad ja gjort!

Godnatt


Midsommar

Glad midsommar i efterskott! å nu funkar vårat internet igen.

Iförrgår var jag ju i sillviken i emmas stuga med henne, nettan å carro. Hade en riktigt rolig kväll me mycke sång å snack.

Nån gång i sommar ska jag bada där!

När vi kom så fick alla en välkomstdrink (vart lite olika beroende på)...

...medans vi lagade mat

Blev fläskfilé, potatisklyftor och sallad.


Till efterrätt åt vi marrängsvisch

Under kvällen spelade vi bland annat olika spel



Har ganska nyss kommit hem från jobbet så ska se falmiy guy snart å sen söva!



Hittade en bild på mig å mina syskon som m...

dsc02262 (MMS)

Hittade en bild på mig å mina syskon som mamman tog när brorsan tog studenten. Vårat internet har inte funkat sen igår så skriver från mobilen nu. Inatt sov jag hos karin å cyklade hem idag runt 12, ska snart fara till strömpilen med mamma å sen jobba halv 4. / Taheri


midsommar å sillviken imorrn

Har nyss kommit hem från jobbet, sitter å käkar en macka å väntar på att emma ska komma hit. Vi ska prata å planera lite inför imorrn, de blir å fara till hennes stuga i sillviken!

Sen blire å lägga sig någorlunda tidigt eftersom ja ska upp å jobba imorrn, men bara till 1 som tur är.


Nåra dagar bakåt till idag

Var ett tag sen sist, men har antingen haft fullt upp eller så har jag legat å vilat pga förkylningen.

I måndags sov jag i stort sett efter 4 när ja hade kommit hem från jobbet.

I tisdags var jag ledig så blev en heldag + natt med jenny. Hon har ganska nyss kommit hem från Österrike så blev mycke prat om de å en promenad. Vi for även en runda me inlines, haha inga kommentarer om hur de gick när man aldrig har åkt de sen man var liten!



Senare på kvällen for vi och hyrde 3 filmer men hann bara se en, vi vart så trötta o de var ganska sent, sov hos Jenny. Vi såg filmen Soraya M som jag har sett tidigare, men lika bra å gripande som förr!

Älskar hennes hår! (vet inte om de är hennes riktiga, men ser ut som de)


Den enda bilden som finns kvar av den riktigt Soraya, den Soraya som filmen är baserad på.


Idag vaknade vi ganska sent så vi låg mest ute på deras gård o solade innan jag for till jobbet. När jag vakna imorse så hade ja ingen röst eller ibland kom de ut vissa ord i olika tonfall, precis som att ja hade kommit i målbrottet haha!

Just nu har jag en ansiktsmask på mig, ska snart krypa ner i sängs å se nån fim!


Ikväll blev de lyckade scones

Har kommit hem från jobbet för nån timme sen, känner att en förkyldning är på gång.

Ska snart käka scones som min syrra gjort (haha mina blev misslyckade som ja gjorde igår), sen blire sova för ska upp tidigt.

Såg filmen Precious igår, rekommenderas starkt! Fällde många tårar å vid vissa stunder var ja tvungen att hålla för ögonen, om ni ser den så kommer ni att förstå.


Källa

Förresten såg ni bröllopet igår? Okej jag är inte för de, men inte heller emot. Nu när vi har monarki och de var bröllop så ska vi väl inte klaga, känns som att de är de enda svenskar gör i allmänhet. Svenskar försöker alltid hitta felen å njuter aldrig av de fina (talar inte för alla).


Vattenmelon å film



Sitter just nu å käkar vattenmelon, ska snart he på nån film å sen lägga mig eftersom ja ska upp tidigt imorrn å jobba.

Imorrn börjar mitt schema, känns bra att komma igång men har varit riiktigt skönt att ha varit ledig 5 dar i rad!


Annars idag har ja städat nån timme i köket å bara tagi de lugnt, har regnat hela dan så de har blivit en innedag.


Heldag me Karin

Idag har jag vart me karin hela dagen + kvällen. Har bland annat farit förbi sjukhuset, hennes pappa å sen på kvällen cyklade vi till grubbe (hennes mamma). Fan riktigt träningspass för mig haha, har inte tränat på länge å de är runt 5 km dit å mycke uppförs (+5 km hem).

Satt mest ute på balkongen me hennes mamma, drack öl å snacka, riktigt mys!

Fick två böcker av hennes mamma med riktigt snällt, en farmakologibok och läkemedelsboken 09/10.

Nu ska ja se nån film å sen sova, fårse vad de blir imorrn.
Godnatt




Grattis mamma!

Idag är ingen vanlig dag för idag fyller min mamma år, GRATTIS! :D




Hemmagjorda kakor å tårta går inte att jämföra me köpta, mmm!

Jag gav henne presentkort på Nefertiti, de är hon verkligen värd!
Haha av syrran fick hon den här bilden som är under, hon har verkligen fantasi! (jag har glasögon på bilden).




Annars idag har jag storstädat köket me syrran å mormor, från 1 till 5. Senare på kvällen efter att vi firat mamma så for ja å syrran förbi Karin å tur som vi hade så höll hon på att göra scones (finns en chans att ja visste innan haha)





Humöret gick rakt upp å lika fort ner igen

Fick me mig hem några saker idag med, bland annat skorna som är här under från Eurosko, ett ljusros spetslinne, en rosa klänning, ett par tights (med dragkedja där nere) och en t-shirt/klänning från H&M, sen andra småsaker.




Var superglad när jag kom hem å kollade genom allt ja köpt, men nu känner jag mig riktigt deppig å de här förstörde min dag..


Stan idag igen

Igår var jag ju på stan med Pernilla, vi var ett tag i affärerna. Fick med mig ballerinaskor, 3 ansiktsmasker å svarta caprileggings.

Sen satte vi oss på Wayne's i några timmar å bara pratade. Hade mycke å prata om eftersom de var så länge sen sist vi sågs!



Nu ska jag snart dra å mata katterna å sen ska ja bege mig ner till stan å träffa Sara å Josefin!



Kattmatarn!

Igår hann ja inte göra så mycke alls, jobbade ju 7-21 me tre timmars ledighet mellan. For en snabbis till Jenny på rasten å hämtade deras nyckel, dom ska bort i en vecka så jag ska mata deras katter.

På kvällen så började filmen "Hairspray" just, så såg den innan ja la mig. Åh ja älskar den filmen, kan se den hur många gånger som helst. Älskar musikalfilmer, speciellt då kan man sjunga med haha ;)

Just nu sitter jag med en ansiktsmask å ska hoppa in i duschen snart, om nån timme ska ja ner till stan å träffa Pernilla!


Karusell!



Har nyss kommit hem från Jenny nu, ska snart sova eftersom ja ska upp å jobba imorrn.

Idag har ja vart å åkt karusell me jenny, jessica å min syrra. De är ju alltid kul å åka karusell, men när dom sätter upp de på en dag så känner man sig inte så säker direkt haha.

Sen ikväll har vi bara tagit de lugnt, såg nån svensk film som gick på tv.



Kollade när pappa å brorsan grillade, nu när man bor själv så måste man ju kunna sånt haha!



Lite mer om igår, och idag

Från inlägget som ja skrev tidigare idag (hann inte skriva nått förr):

Eftersom att både min kusin johannes å min brorsa jonathan tog studenten i år så bestämde vi att firandet skulle vara hos min mormor. For dit runt två å senare på kvällen for jag till Sara å tog de bara lugnt.


Nu idag har jag vart i emmas stuga (som ja skrev förr), vi hämtade upp carro efter ett tag å har bara solat hela dan. Nu ska jag snart bege mig till Emma, får se vad vi hittar på!




Igår

Har nyss vart på vårdcentralen å kollat upp nå utslag som alla i familjen har förutom min brorsa, men nej då säger dom självklart endast de man redan vet som att de kan vara parfymerad tvättmedel, duschkräm osv. Men om man inte bytt tvättmedel på flera år hur kan då helt plötsligt 4 stycken reagera samtidigt på de? :S

Jaja jag måste skynda mig för Emma är påväg hit och vi ska dra till hennes stuga å tare lugnt! Lägger ut några bilder sen igår!



Min kusin Johannes å min brorsa Jonathan, haha dom ser ju glada ut ;P



Sönda till onsdag


Alla vi fem tjejer som var ute förra helgen; Jennilie, Hanna, Karin, Jenny å jag.

Har inte skrivit på några dar men har börjat jobba lite smått nu å eftersom att de är kaos på jobbet just nu så har ja vart helt slut. Men förutom att ha jobbat så har ja träffat Jenny, Jennilie, Karin å Sara.

I söndags for jag ju till flurkmark för att träffa jennilie innan hon stack hem till skåneland, snodde tre bilder från henne från den dan.


Har alltid tyckt att de vart nå konstigt me den där skogen.. ;)

Jennilies kusin, jag å Jennilie, haha blev aldrig nå lyckat kort då alla var i luften.

Gissa rumpan!

I måndags efter jobbet så kommer ja inte ihåg va ja gjorde, inte på hela dan. Betyder nog att ja inte gjorde nå särskild haha.

I  tisdags efter jobbet for ja först me Mona till strömpilen å senare träffade jag Karin, var med henne ändå till kvällen. Vi snackade mest å skrattade, var bland annat en stund på stan, å fikade på Wayne´s på kvällen.

Idag har ja först vart på stan me Jenny å Sara, sen vid 2 for ja till jobbet å har jobbat till ikväll. Så har inte hunni me så mycke mer, men nu ska ja snart lägga mig så att ja orkar mig upp imorrn.
För då tar nämligen min brorsa studenten!



Tänk att de har gått ett helt år imorrn sen jag tog studenten, tiden bara rusar iväg. Skulle kunna göra vad som helst för att få den dagen tillbaka, bästa dagen i mitt liv!


Hemma i Umeå för sommarn!

Har nyss kommit in i huset här i Umeå, Wonderfully! Ikväll ska jag fara förbi flurken och hälsa på Jennilie innan hon far ner till skåne igen, sen blire nog bara att ta de lugnt eftersom att ja jobbar imorrn.

Fick hjälp at Kattis imorse/idag att dammsuga, dammtorka, moppa golvet, renbädda och städa undan allting. Och sen följde hon även mig till busstation och hjälpte mig att bära packningen, TACK skulle inte ha klarat de själv haha!

Nu ska ja sätta mig och göra en utvärdering av kursen anatomi och fysiologi och sen väntar ja samtidigt på maten, sviin hungrig!

Här är förresten bilder på grisen vi fick dissekera!



Har tagit bilderna från Rimma i klassen


Packning



Håller på att packa inför imorrn just nu å som ni ser så kommer jag inte rymma allt, men tar me de viktigaste å de kläder som ja använder mest! Har packat nu i minst två timmar å känner mig helt slut, har inte fått sova många timmar inatt.

Ska snart gå å göra fruktsallad av fruken som blev över igår å sen se nån film. Resten packar ja imorrn!




Fick ingen bra bild på halsbandet jag å syrran gav till mamma på morsdag, men det står i alla fall "Världens bästa mamma".


Underbart!




YEES klarade omtentan, en sak mindre att tänka på!
Å nu äre sommarlov!


Fredagkväll me Kattis

Har ganska nyss kommit hem från Kattis. Blev bjuden på kyckling och hemmagjord potatissallad med bröd, riktigt gott! Hade även lite vin över sen förr.



Sen till efterrätt hade ja ju köpt frukt å grädde, så blev fruktsallad!



Senare såg vi de två sista avsnitten av True Blood säsong 2 och filmen I love you Phillip Morris. Trodde den skulle vara bättre eftersom Jim Carrey var med, men den var bara sådär. Han passar bättre i filmer med mer komedi!


Källa

Hon följde mig en bit hem, å på vägen så gick vi förbi en lekplats och vi kunde inte låta bli att åka i "hjulet" (kommer inte på namnet), sånt borde man göra oftare haha!


(dålig kvalla pga att de är taget av mobilen)




Studentenpresent?

Nu är de ju snart studenten för många, vissa har idag eller den här veckan medans andra har nästa vecka. Som min brorsa å Jenny, dom har på torsdag!

Gå in här och kolla ifall du hittar nått bra, ibland kan de vara riktigt svårt att hitta nå bra!


Smart å glömma kortet hemma!



Har nyss pratat med Jennilie i telefon och innan dess har jag vart på stan. Tänkte ju shoppa lite men insåg när ja var påväg till kassan att ja hade glömt kortet hemma och hade bara 100 spänn haha, orkade inte fara hem å tillbaka så kom bara hem me frukt till ikväll.

Har blivit bjuden på middag ikväll hos Kattis å ja har köpt frukt å grädde till efterrätt!



Igår gjorde jag ju den stora (och värsta) tentan, gick faktiskt bättre än duggan som de känns nu men man vet ju aldrig. Resultatet kommer om ungefär tre veckor, så de är ett tag dit.

På kvällen tog jag de bara lugnt å såg filmen "Remember the titans", rekommenderar den starkt!
Käkade räkor till, mumma!



Nu ska jag gå å tvätta å städa undan så att de är klart innan ja far till Umeå för sommarn!


Längtar tills ikväll

3 timmar kvar, börjar känna mig lite smått nervös nu. Ska hoppa in i duschen nu, sen käka och dricka starkt kaffe! Ska kolla igenom lite snabbt men inte för mycket, för då kommer min hjärna inte orka me tentan..


Bra kvalité på strumpor till bra pris!

Gå in på http://www.onepair.se , där hittar ni strumpor med hög kvalité till ett riktigt bra pris som du får hemskickat till din brevlåda! Det finns både dam och herr strumpor. Dessutom är tillverkningen, transporten och paketeringen av strumporna så miljövänligt som möjligt!

Och här kan ni läsa vad andra personer kommenterat om strumporna och leveransen!



Dan innan den stora dagen

Har nyss käkat en sallad och druckit en energidryck, ska försöka plugga liite nu å sen får de gå som de går imorrn!

Jenny drog vid fyra, har hunni vart på stan ett tag å käkade sushi. Efter de så har ja pluggat lite, å handlat lite å gått promenad me Kattis.




Här är förresten klänningen som min syrra har gjort (på temaveckan), men hon vägrade ta av jeansen haha.



Å kan nu gissa vem de här är? haha ;)




Fredag till nu

Har kommit tillbaka till skellefteå nu och jenny följde med mig så fick skjuts hit, very nice! Men blir ändå mycke plugg imorrn eftersom att tentan är på torsdag.

Som jag skrivit förr så har Jennilie sovit hos mig fredag till måndag.

Innan hon kom på fredan så var jag ju me klassen på umeå universitet, har några bilder vi tog me ett skelett haha.




Senare på fredagen
så kom Jennilie efter att hon vart på bio, vi somnade ganska tidigt för båda var helt utmattade. Sen i lördags så kom jenny förbi på dagen å senare hanna, när hanna kom så for vi och köpte tennisbollar till kvällen haha. Man fick gratis inträde om man hade en tennisboll me sig.



Var en riktigt rolig kväll, har snott några bilder från Jennilie å hanna





Sen i söndags så vare ju morsdag så vid ett for vi i familjen till mormor och träffade alla kusiner mfl. (jennilie stannade hos mig). Alltid lika kul å gott haha ;) Gav mamma ett halsband, visar en bild senare!

Senare på kvällen så tog vi de mest lugnt å snackade å så.



Sen for Jennilie på morronen i måndags å efter de så har ja inte gjort nå speciellt, har vart å hämtat mitt schema å såg att ja jobbade kort dag på midsommar å ledig dan efter iaf!

Nu väntar ja på att Jenny ska komma hit igen, hon har vart ute ett tag.



RSS 2.0