Två saker som inte riktigt passar ihop

Har nyss ätit men fick inte i mig så mycket eftersom att jag och Jenny bakat kladdkaka innan ;). Snart ska jag och familjen fara till morfars grav. Tycker att det känns lite fel att på samma helg ska man hedra dom döda och sen även klä ut sig och skrämmas, det passar inte ihop och är två helt olika saker. Visst är det kul att man kan klä ut sig en gång per år och så, men ändå.

 

Efter det blir det att fara direkt till busstation och säga hejdå till Karin, hon ska till Turkiet och sin pojkvän i tre veckor. Kommer bli jobbigt att vara utan henne igen, tre veckor är lång tid om man står nära varann!

 

Tidigare idag har jag tagit mig igenom en dusch och det är inte det lättaste kan jag lova. Man ska ha en handduk virat från foten till knät, sen ska man ha en stor påse över och tejpa för överst så det inte läker in vatten, sen så ska man ha benet utanför badkaret och stå på ett ben och duscha och se till så att påsen inte blir blöt. Haha kan lova att det är en utmaning ;)


Skräckfilmsmaraton

Har nyss varit och kollat på Jennys mormor och morfars grav, tycker det är så mysig och härlig stämning på kyrkogården vid halloween. Imorrn ska jag och familjen fara till backen och till morfars grav.

 

Eftersom att jag har gips och allt så kan jag inte dra ut ikväll. Men lika bra är det för jag ska till Karin istället och ha skräckfilmsmaraton med Hanna, Jenny, Sara och Karin. Samma härliga gäng som i Turkiet! :)

 

 

 


Dåligt med uppdatering under gipsperioden

Kommer nog inte att bli så mycket uppdateringar de här veckorna som jag har gips eftersom att jag nästaninte kan göra någonting. Sitter eller ligger mest i sängen och läser, pratar i telefon, ser på tv eller sitter här.

 

 

Fick i alla fall lönen igår eller förrgår (kommer inte ihåg haha), alla dagar är lika nu så jag håller inte koll. Men det var i alla fall mycket mer pengar än jag hade förväntat

mig, fick tydligen semesterersättningen nu också! :D

 

 

 


Old memories plop up

Pratade med Jennilie i telefon nyss i drygt en timme, vi har alltid å mycket att prata om eftersom att vi pratar så sällan. Riktigt kul! Pratade bland annat om gamla minnen som när vi åkte gummibåt i bäcken i Flurkmark, när jag klädde ut mig till jultomte, och Jag, Jennilie och Sandrakvällar.

 

Vi hittade en video som Sandra lagt ut med oss tre i, riktigt kul att se.

Ibland måste man bjuda lite på sig själv och kom ihåg att det här var i åttan ;P

 

 

 

Efter 4:30 så är de inge mer bilder på oss.


Gipsat och klart!

Kom nyss hem från sjukhuset. En riktig bra nyhet är att jag kan lägga vikten på mitt gips så jag slipper hoppa runt på ett ben, men är fortfarande lika seg haha.

 

Det bökiga är allt med hur man gör när man duschar, vad man måste göra innan man går ut när det regnar/snöar, att man måste ha foten högt upp mm.

 

 

Valde en röd färg, man ska inte vara tråkig! ;)

 


Till sjukhuset igen!

Har just sett klart "Kopps", så jäkla rolig film! Nu väntar jag på att Karin ska komma hit och mamma ska komma hem så att hon kan skjutsa oss till sjukhuset. Måste till ortopedmottagningen och gipsa om, det gips som jag har nu är bara preliminärt för att skydda foten.

 


Hur kommer jag vara efter 4 veckor?

Åh ligger fortfarande kvar i sängen och orkar inte stiga upp, känner mig så klumpiiig! Att gå ner för trapporna är någonting jag helst inte gör, gå på toa känns också riktigt jobbigt.

 

Hur fan kommer det sluta om jag redan är less haha!

 

 


Gips och kryckor!

Har varit på vårdcentralen, röntgen och akuten hela dagen igår.

For till jobbet som vanligt igårmorse eftersom att en viss person sa att jag skulle klara av det (hon skämdes igårmorse när jag kom stapplande till jobbet), direkt jag kom dit så skickade dom hem mig.For sen till vårdcentralen vid halv nio på morgonen, skickades sen vidare till röntgen på sjukhuset och slutligen akuten på ortopedjouren. Kom hem vid halv 6 på kvällen, var riktigt less då!


Fick i alla fall veta (av en riktigt snygg läkare på akuten) att ett av mina ben i foten har en spricka så jag måste ha gips i 3-4 veckor och sen en speciell sko 3-4 veckor, vet inte än om jag kan gå på den skon. Så då kan jag inte jobba på minst en månad och måste gå med kryckor, kan lova att det inte är det lättaste!

 
Godnatt

Har nyss sett färdigt en av filmerna, blev "Bruce den allsmäktige". En riktigt bra film som man kan se om och om igen, och ändå skratta lika mycket!

 

Nu ska jag snart lägga mig, klockan är drygt kvart i tio nu men var ju halv 11 den här tiden igår så. Godnatt :)


Stukat foten!

Har nyss ätit middag och tagit på mig mysdressen, ska snart lägga mig i sängen och se massa film! Har lånat fyra filmer från Karin "Kopps", "Bruce den allsmäktige", Flightplan" och "Burn after reading".

 

 

Hade riktigt kul ute igår bortsett från att jag stukade foten innan vi for på krogenkrogen, så stapplade fram hela kvällen och dansa gick väl sådär haha. Men jag försökte i alla fall och med alkohol i kroppen så känner man inte lika mycket smärta!

 

Det enda som jag oroar mig för är jobbet imorrn eftersom att vi går i princip hela tiden där och jag är verkligen inte snabb, de boende kommer varva mig fleera gånger haha!

 

 

 

 

 


Äntligen har jag gjoort det!

Har nyss kommit hem från ålidhem, har gjort högskoleprovet heela dan tills nu!! Känns riktigt bra att ha gjort bort det kan jag lova, och nu fattar jag varför man oftast får bättre resultat andra gången.

Man får 50 minuter för varje del (nästan) och det känns som 20 minuter högst + att om det är 20 frågor på 50 minuter så hinner man inte kolla igenom varje någon lång tid alls!

 

Ikväll ska jag kolla mitt resultat på studera.nu, är inte lite ivrig!

 

 

Nu ska jag försöka vila skallen lite så att jag orkar dra ut ikväll!

 


Alla är vi olika

Sov ungefär två timmar idag efter jobbet, otroligt sköönt! Men då kommer det negativa sen istället, att jag inte kommer somna ikväll.

 

Tänk om man var en person som alltid tänkte positivt på allting, alltid var glad och hade mycket energi! En tant på jobbet är precis sån, tänkte verkligen på hur stark hon är efter idag, eftersom att hon ramlade och slog sig riktigt rejält men ändå så visade hon inte hur mycket hon plågades egentligen. Man får sina favoriter på jobbet och hon är verkligen en av dom!!

 

 

Finns såklart negativa saker med att vara sån också, men hellre sån än en surpöl :P


Köpte den i onödan

Köpte en dvdspelare idag med Sara på Media Markt, men det var bara onödigt för jag fick min brorsas gamla. Huvudsaken det går att se film på som är köpta och brända, sen spelar det ingen roll hur bra eller dåliga dom är!

 

Nu ska jag fara till Jenny snart och träffa hon och Karin, ska försöka lägga mig tidigt sen!

 


Köpte den i onödan

Köpte en dvdspelare idag med Sara på Media Markt, men det var bara onödigt för jag fick min brorsas gamla. Huvudsaken det går att se film på som är köpta och brända, sen spelar det ingen roll hur bra eller dåliga dom är!

 

Nu ska jag fara till Jenny snart och träffa hon och Karin, ska försöka lägga mig tidigt sen!

 


Inte länge kvar!

Sitter på jobbet just nu och har rast, nu är det inte länge kvar tills jag slutar! Då ska jag fara med Sara och Karin och kolla på en dvd, vars vet jag inte än. Har även fått veta att jag ska få de flesta kanalerna, så jag är glaad!
En behövlig kväll

Har målat alla 20 naglar, använt ansiktsmask och tvättat håret ikväll. Känner mig som en ny människa! Enda som saknas är dusch, men jag blir så torr den här tiden om jag duschar ofta.

 

Osminkad och innan jag tvättade håret, så fort torkar det verkligen inte!

 

 

Nu ska jag snart lägga mig, känner mig riktigt trött. Godnatt! :)

 


Fotobok och tv!

Idag har jag fått min fotobok, har inte ens gått en vecka sen jag beställde den och det skulle ta två. Så blev lite chockad när den kom med posten idag!

 

 

En ännu bättre sak som hänt idag är att jag äntligen fått en tv!! I för sig är det min brorsas gamla tv och inte så stor, men ändå tv som tv. Just nu kan jag bara se på 1an, 2an och 4an men jag hoppas att jag snart kan se fler kanaler!

 

 

 


Underbar Sarakväll!

Igår när jag kom hem på kvällen så hoppade jag i sängs direkt eftersom att jag visste att jag skulle vara död på morgonen annars (vilket jag ändå var), därför skrev jag inget.

 

Men jag hade en riktigt trevlig kväll med Sara igår, skjutsade först hem henne och hennes brorsa från flyget hem till dom. Och senare drog jag och Sara till Great Eastern och käkade, riktigt gott och trevligt! Efter det gjorde vi något som inte kommer/borde nämnas här haha, men kul vare ;P

 

Efter jag var i Turkiet så har jag fått en mycket, mycket bättre och närmare relation med Sara, känns riktigt bra!!

 


Första snön!

Imorse när jag öppnade dörren blev jag riktigt glaad, den första snön hade kommit! Men nu mitt på dagen så har allt försvunnit, typiskt att den första snön ska försvinna.

 

Inte bästa bilden, men jag tog från mobilen + att jag skakade lite :P

Men det är snö!


Det känns!

Skulle egentligen på en marknad idag, men det sket sig.

 

 

Nu vet jag vars ni står, eftersom att vi hade bestämt så far man bara inte utan någon. Finns hemtelefoner ifall ni hade viljat ha med mig..

 

 


Underbarare människa får man leta efter

Har ganska nyss vaknat och ska snart hoppa in i duschen! Senare idag vid två ska jag och Karin förbi stan ett tag, ska kolla på en vinterjacka och jeans (samma som hon haha) men fårse vad som kommer hem och inte!

 

Igårkväll var jag hos Karin som jag skrev förut, oh I love the evenings with her!! Man tänker aldrig "vad ska vi hitta på nu då?". Och jag är alltid mig själv lite extra med henne, på vilket sätt nämner jag inte ;) haha

 

 

Nä men nu måste jag nog hoppa in i duschen om mitt hår ska hinna torka innan två!

 


Kuporna och Bollkanon

Lyssnar på The Hives och spelar "bubble shooter", klassiska spelet för mig när jag har lite att göra haha. Om drygt en timme ska jag fara till Karin, blir att käka där och sen vara med henne ikväll!

 

 

 


Vaccin mot svininfluensan

Idag var sista chansen att boka tid till vaccinet för svininfluensan på jobbet. Känner mig ändå rätt nöjd som inte har bokat någon tid, finns fler fördelar till att inte ta vaccinet än nackdelar!

Några fördelar

  • slipper ta sprutan (jag är spruträdd)
  • om du blir sjuk så har du bättre immunitet mot de andra influensorna som kommer komma (och dom kommer vara farligare att få)
  • Du slipper ev biverkningar
  • Du får inte i dig onödigt kvicksilver som finns i vaccinet

 

Nackdelar

  • Du kan smittas av svininfluensan

 

Och smittas du så är du ändå bara sjuk ungefär en vecka!

 

 

 

 

 

 


Självklart tackar man inte nej

Åh jag älskar när någon pillar i mitt hår, kan verkligen inte förstå dom som hatar att man rör deras hår haha. Min syrra erbjöd sig att platta mitt hår och göra en frisyr, kunde såklart inte tacka nej. Guuuud så skönt det var!!

Det är verkligen stoor skillnad på längden när jag har plattat jämfört med lockigt!

 

 

Nu ska jag nog ta och lägga mig snart, imorrn blir det upp 6 - halv 7 som vanligt! Godnatt :)


Magen kurrar

Ska snart äta, funderar på att se klart en film som jag påbörjade igår efter middan "State Of Play". Den var faktiskt riktigt bra!

 

Efter jobbet idag for jag med Jenny och Petro en snabbis på strömpilen. Vart inte så mycket köpt för mig, två par tjockare strumpbyxor och en bh.

 

Nu ska jag gå ner till köket och hjälpa mamma med maten!

 


Dream you can always do

Man kan verkligen hitta snygga, fula, konstiga och smarta saker på blocket!

 

 

Någon som skulle köpa den här bilen över för endast 9,5 miljoner??

 

 

 

Eller den här för endast 1 miljon?

 

Haha i en del av beskrivningen stod det "Fräch inredning med hundbajs under förarstolen och lite i kupe`fläckten... men det är inget märkvärdigt bara man kör med nervevad ruta går de bra." Att man ens orkar :P

 

 

 

 

Inte snyggast huset, men tänk att bo ett så stort hus? Hade man ägt 14 miljoner så hade man haft råd.

 

 

Jag får nog bara drömma mig vidare, såhär rik kommer jag aldrig bli! Nu ska jag nog snart krypa under täcket, har riktigt oskön mensvärk i ryggen, huvva!

 

 


The most wonderful feeling

Har nyss duschat och ska snart ta på mig mysdressen, underbart! Nu ska jag kolla runt lite på blocken, inget särskilt jag letar efter egentligen men det är kul att se vilka billiga och bra saker som finns. Självklart är det kul att kolla på riktigt dyra saker också som bilar, hus mm ;)

 


Äntligen beställt fotoboken!

Nu har jag äntligen tagit tag i fotoboken som jag har skrivit om för läänge läänge sen! Gjorde en enkel fotobok om studenten, en kul sak att ha! Har ju bara alla bilder från studenten på datorn så nu kan jag istället ha alla samlade i en bok. Ni kan själva göra och beställa en fotobok gratis här om ni har en blogg, men skynda för erbjudandet går ut 15e oktober!

 

 

 

 

Som ni ser är den ganska enkel, men huvudsaken för mig var att bilderna jag ville ha med kom med! Är inte bästa kvalitén på bilderna jag tagit nu eftersom att de är tagna från mobilen.

 

 


Känner mig lat

Har ganska nyss slutat och nu ska jag alldeles strax gå ut för då kommer Jenny och hennes mamma och kör förbi mig. De har varit på stan så då får jag skjuts till henne! Jag är egentligen inte så lat men när dom ändå erbjöd sig så haha, vi bor två kvarter ifrån varann :P

 

Dom har nyss varit och köpt fika, mumma!!

 


Känns som om man går i skolan igen

Har suttit nu i ungefär två timmar med att träna på gamla högskoleprov och lyssnat på coldplay, nu är jag verkligen less. Får fortsätta med resten imorrn! Egentligen är det ingenting som man kan träna till eftersom att jag kommer få helt andra uppgifter och frågor på mitt prov, men det kan vara bra att veta hur seg man är och ungefär vilken svårighetsgrad det är.

 

Så nu när jag varit duktig så kan jag krypa ner i sängen och se en film och känna att jag förtjänar det haha. Ska se "Brüno", känns egentligen inte som att den kommer vara så bra men vill ändå "ha sett den".

 

 

 

 

 

 

 


Kan det vara så att jag har tur för en gångs skull?

Var ju hos Karin igår när hon hade magsjuka (inte så smart jag vet, men oftast smittas man lättare innan det bryter ut), sen träffade jag Karins pappa för några dagar sen och han har också haft det, och sen har jag också varit med en kompis samma dag som hon fick det. Så egentligen borde det vara ganska stor chans att jag också får det, därför for jag aldrig till jobbet idag då jag mådde illa och hade ont i magen för jag ville inte smitta personalen + de boende ifall.

 

 

Men om jag har riktigt tur så kommer jag inte bli sjuk, för nu mår jag mycket bättre! Har dock ingen matlust alls, men efter att ha fått sova ut ordentligt så är det mesta illamående borta. Därför tänker jag chansa att fara en snabbis till stan nu med Karin och Sara! :)

 

 


Hurry up!

Kom hem från Karin vid halv 9 och nu ska jag skynda mig ner till tvn och se programmet om hagamannen! Bor  ju på haga och ganska nära där vissa överfall skedde. Eftersom att det började kvart över nio så blir det här ett kort inlägg!!

 

 

Lägger mig efter det så godnatt!

 

 

 

 


Hos Karin

Är hos Karin just nu, sitter här medans hos är och äter. Idag fyller min älsklings Karin 19 år, ett stort grattis till henne!! Innan jag kom hit har jag varit hos min mormor och ätit lunch/middag, alla kusiner + föräldrar var där så det var riktigt kul!

 

Nu har hon ätit färdigt så ska dra härifrån!

 


Lördag

Har nyss ätit lunch, får se vad jag ska hitta på idag och ikväll. Behövs en rejäl städning i rummet men känns inte så roligt.

 

Igår for jag ut med en kompis på olles och tog en öl, sen resten av kvällen tog vi det bara lugnt. Riktigt skön kväll!

 

 


Känns fräscht!

Har nyss använt ett ansiktsmask som jag fått av Karins mamma, huden känns så fräsch när man haft det! Nu ska jag snart lägga mig, sista dagen imorrn att jobba innan helgen! :)

 


On Grubbe!

Är med Karin just nu, eller är och är hon målar och jag sitter här haha. For på stan med henne idag efter jobbet, blev inte å mycket shoppande bara en grå kofta. Nu ska vi snart äta och senare ikväll ska vi handla till hennes pappa! Finns inget bättre än stunderna med Karin, hon gör en alltid på bra humör oavsett hur man var innan!


Karins mamma är så gullig, fick lite ansiktspodukter av henne! Några ansiktsmasker, 2 ansiktscreme och läppglans. Hon jobbar på apoteket så när produkterna går ut inom kort tid så kan dom inte längre sälja det.


Nä nu ska jag gå och göra något annat!


Sov underbart!

Känner mig riktigt trött så ska snart krypa ner i sängs och läsa "Män som hatar kvinnor". Jag har varit ganska seg på att läsa den eftersom att jag tycker det är så tråkigt när man inte har kommit i handlingen riktigt, den var ganska seg från början. Men nu går det nog fortare när det spännande börjat!!

 

God Natt! :)

 

 

 


Lite sömn mitt på dan är inte helt fel!

Har nyss sovit en liten stund, riktigt skönt. Hoppas bara att jag kan somna ikväll! Ska ringa Emma snart och kolla när vi skulle gå ut och gå, nu eller efter middan.

 

Fick förresten hem en mjukisdress för nån dag sen. Riktigt skönt att ha en kväll då man bara vill vara hemma och ta det lugnt, och billigt var det också, 129 spänn!

 

 

Beställde både svart och grått, kunde inte bestämma mig vilken jag ville ha. Men Sara ville också ha så en av oss får svart och en grå!


Temavecka för syrran

Har nyss käkat, kyckling och ris, och om en halvtimme ungefär så ska jag, mamma och pappa fara till Hagaskolan och kolla när min lillasyrra ska uppträda. Dom har "temavecka" varje termin och är alltid där och kollar/ fikar beroende på vars hon har varit. Kommer så väl ihåg när man själv hade temavecka, gick också på hagaskolan. Man längtade alltid tills den veckan skulle komma, och lika fort var den över.

 

Får se sen vad som händer ikväll, ska se Desperate Housewives i alla fall. Blir en tidig kväll om jag får önska, men känner jag mig själv tillräckligt så kommer det tyvärr inte bli så.

 


Ingen idé att klaga än!

Har nyss kommit hem från en åktur med Karin och Jenny långt ut i ödmarken till ett ensligt hus. Innan det så har jag och Karin suttit på Kafé Station, hade det riktigt mysigt!

 

Jag förstår inte, just nu håller jag på att frysa ihjäl men tänk sen då det är vinter och typ 20 minus, nu är det bara cirka 3-4 minusgrader. Då kommer man verkligen förfrysa på riktigt! Ifs så vänjer man ju sig, men just nu känns det inte peppande.

 

 

Längre upp i Sverige har snön redan börjat komma, och snart kommer den antagligen hit till Umeå också. Fast hellre snö ändå än sånt här skitväder!


I will always remember that day and happiness!

Har inte skrivit på ett tag så tänkte berätta kort vad jag har gjort.

 

I lördags så for jag till Emma vid middagstid och åt där, senare på kvällen tog vi det mest lugnt, drack vin och innan vi somnade blev det One Tree hill.

På söndagen vaknade vi halv 2 och det kändes som att hela dan hade försvunnit. Våran lunch bestod av fika som vi fick av Emmas farmor. Innan middan träffade jag Jenny en snabbis och sen efter middan så for jag till Karin, vi hyrde film och så.

 

Idag har jag inte hunnit göra så mycket efter jobbet (slutade halv 3), ska till Karin efter middan i alla fall.

 

 

 

Kommer ihåg den här dagen så väl (dagen då kortet är taget), det var den dagen Karin och Sara kom hem! Sara hade sagt att flyget skulle komma halv nio, men egentligen var det halv tio så då under tiden som vi väntade så roade vi oss på flyget med saker som på bilden! ;P


Putsa fönster för allt vad du är värd!

Så nu är jag äntligen klar med att putsa fönster, var roligt från början men nu vid slutet vart jag riktigt less. Även fast jag bara gjorde en våning så har vi måånga fönster att putsa.

 

Dehär har jag putsat (båda sidorna) + 7 fönster till.

 

Har ju testat sminket nu och resultatet vart ganska bra, varken mer eller mindre. Klart att det syns skillnad, men tycker ändå inte att det är lika bra som vanlig foundation + puder. Fast då får man väl tänka på att det här är bättre för hyn!

 

 


Pricken över i:et!

Har nyss ätit, sitter just nu och dricker kaffe och har nyss tagit en snus. Det måste vara det bästa efter en måltid; snus och kaffe!

 

 

 

Nu ska jag testa mitt nya smink och sen ska jag hjälpa mamma att putsa fönster.

 

 


Ibland finns det undantag, att man har tur!

YES hittade tillslut mitt nyckelband!! Eller jag och jag, det var chefen som hade hittat den i ett värdeskåp (där jag her mina saker under tiden jag jobbar). Hade väl antagligen varit så trött så att jag hade missat väskan och den hade stannat kvar i skåpet.

 

Åh jag hatar när viktiga saker försvinner, för med den där nyckelsaken så kan man bland annat få ut alla de boendes medicinnycklar, en bilnyckel och alla de boendes nycklar till deras värdefack.

 

 

 

Nu ska jag snart lägga mig.. Har beställt "BareMinerals Get Started Kit" för 949 kr (ord. 2200), så ska bli kul att få testa det imorrn och se om det blir nå bra resultat!

 

 


Min bästa talang

Åh hittar inte min nyckelsak som man måste ha på jobbet för att kunna få medicinnycklarna, visste att det skulle hända mig någongång!! Jag måste vara den personen som har lättast för att slarva bort saker, det är nog min talang!

 

Jag är så jävla körd om jag inte hittar dom, fanfanfan!

 


RSS 2.0