Ut med arbetskamraterna imorrn!

Slutade för en timme sen ungefär, nu är det andra gången jag jobbar över på grund av att vi varit kort i personal. I för sig så tjänar man lite extra money.

 

Imorrn slutar jag fyra och vid sex ska jag och fyra andra från jobbet fara ut på (mest troligen) O´learys och käka, sen blir det väl att ta några öl efter. Haha alla kommer vara pigga förutom jag som har jobbat till fyra, eftersom att alla förutom jag är lediga imorrn. Får försöka lägga mig tidigt ikväll.

 

Så eftersom att det kommer bli så tajt imorrn efter jag slutat så kommer jag nog inte hinna skriva något imorrn, men ha en trevlig helg! :)

 


Ingen förkylning pågång!

Har nyss städat hela huset och det gick faktiskt riktigt bra, innan det har jag sett filmen "Seven pounds", rekommenderas verkligen!

Ska snart lägga mig, känner mig riktigt trött och det är smart att lägga sig någorlunda tidigt för en gångs skull! 

 

 

Kommer ni ihåg att jag var på Sanda och bodde hos mina kusiner ett tag? Igår när jag kom hem från jobbet så hängde det en påse på ytterdörrshandtaget med en parfym och shower gel, några parfymprover och body balm som jag fått, himla gulligt av dom!

 

 

Idag efter jobbet for jag och Jenny till stan och blev lite handlande där; en skön kofta, en ny börs, en body lotion, ett par trosor och en t-shirt.

 

Inte strepsils dock, den råka bara komma med i bilden :P

 

 

 

 


Lönedag!

Idag vart också en latdag för mig. Efter jag slutade klockan 4 har jag mest suttit hemma här eller tvn, har ingen ork till något annat heller. For och handlade på Maxi en snabbis vid halv 10 och matade katterna, det är väl det enda jag gjort idag utanför huset (efter jobbet). 

 

Såg filmen "Angels and Demons" idag, den var bra men den första filmen var överlägset bättre! Nu ska jag lägga mig i sängen och se "Jag vet vad du gjorde förra lördagen" på internet, sjukt bra och roligt!

 

Förresten, idag kom ju lönen in. ÄNTLIGEN! Blir shopping med Jenny för heela slanten imorrn!

 


Sunday is lazeday

Ska snart fara till Emma och käka, sitter och väntar på att hon ska komma med bilen just nu.

 

Annars idag har jag inte gjort så mycket, har matat Idenfors katter eftersom att dom är i Stockholm, har sett Ice Age 3 och inte så mycket mer. Tog en lång sovmorgon idag till ett, brukar aldrig kunna sova så länge när jag sover ensam men riktigt skönt vare!

 

Igårkväll var jag med Emma, vi satt mest ute på min balkong, lyssnade på musik och snackade. 

 

 

På onsdag är det bara en vecka kvar till Turkiet, då får jag träffa min älskling Karin!

 


Ska drömma mig bort..

Åh allt känns så rörigt just nu, är halvtrött för att jag sovit lite inatt men kan ändå inte somna. Skulle egentligen ut och käka med min brorsa ikväll eftersom att han fyller 18 och familjen är borta, men nä då åt han lunch 4 så det sket sig. Ingen idé heller att disskutera med honom när han knappt sovit inatt, blir bara massa tjaffs.

 

Ska se Titanic nu, den bästa filmen som någonsin kommer finnas! Ska se den och drömma mig bort..

 


Allt och lite till

Kom nyss hem efter en händelserik kväll. Jag och Emma var och körde runt lite nu på slutet och några av sakerna vi gjorde var att hämta hennes syrra, jag hann skämma ut mig två gånger, och vi mötte en snubbe som gick mitt i vägen och ville komma in i framsätet (där emma satt). Egentligen inga speciella saker som hänt, men allt på en och samma kväll är inte vanligt. (det hände mer än vad jag skrev)

 

 

Innan det så har jag hunnit vara med Pernilla som ätit grillat här, grillningen blev lite misslyckat, men vad förväntar man sig av en kille? (min brorsa grillade). Sen kom Emma och vi såg filmen "College", riktigt bra faktiskt!

 

 

Fast egentligen skulle vi vara typ 6-7 stycken från förra klassen och se film, men eftersom att vi är så "bra" på att planera så sket allt sig och slutade med att jag, Pernilla och Emma for till mig och såg film.

 

Men Kul vart kvällen igår ändå så! :)

 

 


I miss you, the sun!

 

Ska snart gå och lägga mig nu, men börjar åtta så har i alla fall liite sovmorgon. Igår tog jag det bara lugnt med Emma, vi känner varann så bra nu så vi sov inte ens i samma rum. Hon sov uppe i sitt rum och jag i hennes föräldrars, eftersom att hon var pigg och jag trött.

 

Vi hann inte göra så mycket idag, blir oftast latdagar när man börjar vid fyra. De ringde från jobbet 7 och frågade om jag kunde jobba deladtur, men vem skulle orka det och bara då få sova 3 timmar haha?

 

Kan solen komma tillbaka!

 

 

-"Har du haft fest hos oss när vi var borta?"

- "Nä, hurså?"

- "Det låg en jordgubbe på gården. Säkert en fyllegubbe som du hade på festen som kastade den där"

 

Haha min kusin har verkligen fantasi, det är en av dom som bor på sanda.

 

 

 

 


Min egen dator!

Äntligen kan jag använda min egen dator! Tack mamma för att du orkade fara förbi stan och köpa sladden. (självklart fanns det just på den enda affären jag inte var på)

 

Blev inge fiske igår, men hade lika roligt för det. Börjar jobba nu om tio minuter så hinner inte skriva så mycket mer än att jag ska till Emma ikväll och sova där. Och sen jobbar jag kväll imorrn också så blir nog inte så mycket uppdatering på ett tag.

 


Lika bra att bara jobba, eller?

Har inte gjort någonting alls idag, egentligen borde man väl göra det på sin lediga dag för annars blir man så trött. Men ska vara med Emma och Carro ikväll, fårse om vi ska fiska eller inte. 

 

Även fast jag har varit ledig två dagar nu så är jag lika trött och sliten som om jag hade jobbat dom dagarna. Men nu är det lite mindre än två veckor kvar tills jag får "semester", nästa fredag är sista dagen. Och då äre inte länge kvar till Turkiet! Saknar verkligen Karin nu, ska bli riktigt kul att få träffa henne snart.

 

Saknar dig så otroligt mycket!

 


Långt under botten!

Idag kom familjen hem och jag mår skit, orkar inte skriva någonting just nu..
Tar det en annan gång.


You can´t feel other people's feelings.


Show me that money

Älskar filmen och låten!




Vart på riktigt bra humör, och hör på endast peppande och bra låtar!


Sovmorgon!

Var för lat för att laga mat haha, så jag ska köpa nudlar imorrn och koka på jobbet! Kom även på att jag börjar åtta imorrn som är sovmorgon för mig, så jag kan vara uppe länge till!


självdisciplin behövs verkligen!

Slutade för 30 minuter sen och är helt slut, hade jag haft liite mindre självdisciplin så hade jag stannat hemma imorrn! Kände idag på jobbet att mitt blodtryck var väldigt lågt (igen), men den här gången var jag smart och drack saft.

Imorrn efter jobbet ska jag först sova ett tag, sen måste jag göra det sista på sanda och ta hem min cykel. På kvällen blir det troligen bio med Mona, har ju presentkort så.

Nä nu måste jag rappa på lite så att jag får lägga mig någon gång, måste tvätta håret (som måste självtorka) och sen laga mat. Trevlig lördagskväll! :)

Om en vecka äre lön!!


Har ingen tid över till datorn

Är riktigt dålig på att uppdatera just nu, men det är för att det händer så mycket på dagarna så jag har aldrig tid att sitta vid datorn. Var ledig igår så natten och dagen innan det så var jag med Jenny, var med henne även idag och städade klart nästan allting på sanda. Ska fara dit snabbt imorrn de timmar på dagen som jag är ledig.

Hittade en massa roliga och gamla bilder på den här datorn. Använder gamdatorn eftersom att min egen inte gillar mig just nu. Hittade bland annat de här bilderna.



Tror det var i åttan med Disa, Maja, jag och Malin.



I Södervik, tror det var ettan på gymnasiet. Var där med några från min gamla hagaklass.



Jag och Jennilie, har ingen aning när haha.


Nä nu ska jag ta och lägga mig så att jag tar mig upp någon gång. Jobbar i helgen så kommer tyvärr inte bli så bra uppdatering då heller.



Skönast i sin egen säng!

Första natten i min egen säng på två veckor nu, känns otroligt skönt! Har varit trött hela dagen och jag förstår inte varför, vill ju vara pigg och glad haha. 

 

Fasst hade egentligen önskat att man var kvar på sanda, allt är ett helvette här. Händer det igen så ger jag upp!!

 

 


Sista natten pa sanda

Även fast jag började 4 idag sa har jag inte hunnit med mycket alls, hade tänkt tvätta handdukar och sängkläder, dammsuga det mesta och städa undan. Hade även tänkt fara hem och lämna mina saker. Men eftersom att jag var dum nog sa sov jag till halv 2 och hann bara dammsuga 2 rum och tvätta en tvätt, sa det blir bara att fara hit upp nagon dag i veckan.

Sista natten nu i det här huset, sen bär det av hem till haga! Men är rätt skönt eftersom att 3 i min familj far till Stockholm imorrn, och brorsan kommer inte hem förnst i helgen och da jobbar jag ända. Känns nästan bättre att vara hemma, da slipper man dammsuga innan dom kommer och städa undan allt, och man har alla sina grejjer där.



Hittade en bild pa jenny och mig sen studenten. Tiden gar riktigt fort, för fort!

Jaja nu ska jag se nagon film och se sova, blir upp imorrn vid halv 7 och maste ga till jobbet eftersom att jag har punka pa cykeln. Kul..


Efter regn kommer solsken!

Har inte uppdaterat pa jätte länge nu, men eftersom att jag varit ledig torsdag till idag sa har jag tagit vara pa dagarna och gjort saker nästan hela tiden. Sen innan de dagarna sa har jag bara inte orkar skriva för det har inte hänt nagonting speciellt, mest bara jobb.

Idag har det varit riktigt fint väder, äntligen kommer solen tillbaka hoppas jag!

Nu ska jag lägga mig, maste upp vid sex eftersom att jag jobbar.
Har i alla fall varit riktigt skönt att vara ledig tva dagar, känns som minst en vecka.


Michael Jackson!

Kom nyss hem, for förbi en sväng med Jenny till ställena som har blivit översvämmade men de har tagit bort de mesta vattnet. Nu tycker jag att det far vara nog med regn, har kommit för hela aret känns det som!

Förut idag har jag tagit en laang sovmorgon till halv tva (langt för mig som stiger upp 6 varje morgon), sen har jag, Jenny, Jessica och Magdalena tagit det lugnt här pa sanda. Efter middagen har jag och Jenny suttit och kollat pa Michael Jacksons minnesceremoni. Man fick stort medlidande med vissa, speciellt för hans bröder och barn!




En speciell person som jag blev tarögd av var hans dotter som pratade "He was a very good father. I love you!"

Jag älskade verkligen hans latar fran första början, och gör det än!


Ett maste!

Sitter just nu och ser pa prison break, fast det är paus. Annars ikväll har jag varit med Jenny och Milla, men dom är ute och kör medans jag ser pa PB. Haha var tvungen att se det, har ju väntat sa länge!

Vi far se vad som händer ikväll, ska färga Jennys har i alla fall.

Att människor kan vara sa falska, trodde i alla fall att du inte var san.
Hoppas du inte var likadan mot mig..

Vi är bortskämda som klagar över smasaker!

Man vet om hur stor skada som bilen kan ge ifall man kör över nagon/ krockar, men ända sa är man verkligen inte lika försiktig som man borde vara när man kör bil. Tycker att den här videon verkligen visar verkligheten, även fast ma sett manga liknande sa blev jag verkligen tagen av den här mer än alla andra videor!






Kom ocksa att tänka pa en kvinna pa mitt jobb, handlar om en helt annan sak men. Hon kommer fran Kurdistan och när hon var 13 ar sa fick dom fly därifran. De som hade makten da dödade 800 personer pa nagra minuter, 10 stycken av dem var hennes släktingar. När hennes brorsa hade dödats sa fick dom inte begrava honom, utan "soldaterna/männen tog honom och band fast bakom bilen, sen körde dom igenom hela stan med den döda kroppen släpandes. Helt sjukt! När hon berättade det gratandes sa kom nästan tarar för mig med, tänk vad mycket vissa människor har varit med om, vi är sjukt bortskämda som klagar över smasaker!


Äntligen!

Är helt slut, har ganska nyss kommit hem och även fast man varit ledig idag pa dagen (mellan 12 och fyra) sa känns det som att man har jobbat fran 7 till nio. Och sen ska man upp imorrn vid 6 igen, jobbigt!

Men vet ni vad som börjar imorrn? Prison Break, klockan 22 pa trean!



Fast som jag läste sa är det avsnitt 17 av 24, sa snart slutar det igen. It sucks!
Manga av er har säkert redan sett det som kommer pa tv nu, men jag har aldrig orkat ladda ner och tycker att det är roligare att se pa tv!

Nä nu maste jag plocka bort all disk i köket och sen lägga mig snart, är helt slut i hela kroppen!






 

Första kvällen ensam

Sitter ensam nu första kvällen sen jag kom hit, känns trakigt och ensamt. Lyssnar pa hög musik pa tvn sa att det inte blir sa tyst haha.

Hur kan man vara sa klumpig och ramla när man ska ga upp ett steg pa altanen, har inte lite ont just nu haha.

Nä nu maste jag lägga mig snart, ska upp sex imorrn.. :(

Godnatt!


Vill inte!

Madde sov hos mig inatt, för jag ville inte sova själv : ] Hon drog för nagon timme sen och efter det sa har jag bara hunnit äta och sa, och nu ska jag snart fara och jobba. Är verkligen inte pa humör för att jobba nu, vill bara vara här och dega!

Jaja vad kan man göra, maste fara dit ända. Hoppas ni far en roligare kväll!


Har inte haft tid/ lust till datorn

Har inte skrivit pa ett tag nu, men har gjort saker hela tiden och har aldrig haft tid för datorn. Har inte ens haft lust att sitta här när det är fint väder ute!





Igar när jag slutade vid nio sa var jag med Madde, hon var i huset medans jag jobbade och väntade med mig. Vi var mycket ute eftersom att man maste passa pa, for bland annat till teg och gungade i en speciellt gunga, vi for ut och cyklade lite overallt och sen satt vi bara pa garden och snackade.


Idag har jag varit ledig hela dagen sa jag passade pa att cykla till mormor pa backen vid halv elva, satt mest ute och snackade. Efter det sa träffade jag Emma hos mig och vi tog bilen hit, fick lite problem att he in cykeln i bilen men haha.

Nu har jag legat och solat ute pa altanen och somnade även en stund, ska nog ut igen nu!


Tysk dator..

Har ganska nyss vaknat och är fortfarande trött, ska ga ut ett tag sa kanske jag blir lite piggare i alla fall.

Som ni ser sa gar det inte att skriva med å pa den har datorn, och det ar darför att det ar en tysk dator med tyskt tangentbord. Finns inte heller snabel a, vilken suger annu mer nar man ska logga in har och msn.

Undra om det kommer åska na mer idag, för inatt nar vi la oss sa aska det i en timme typ. Och jag hatar nar det askar, känner mig verkligen inte säker i ett hus!

Nu ska jag inte skriva na mer utan jag ska ga ut pa deras altan ett tag och sen maste jag hinna käka lunch innan jag börjar (ett).



RSS 2.0