I Umeå igen!

Hejhej!
 
Jag kom hem från Göteborg i måndags på morgonen, vi har haft det super bra där och jag ska berätta mer sen!!
 
Hoppas ni haft/kommer ha en underbar förra/kommande vecka!
 
 
 
 
 

HURRA

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Saras födelsedag HURRAHURRAHURRA (inte jag Sara)!! :D
 
 
Har idag under dagen (förutom att packa om) varit och firat Saras födelsedag, blev bjuden på gootårta med! Det är henne jag ska fara till Göteborg med om några timmar.
 
Jag hoppas att jag kommer gilla staden för isåfall så kommer jag söka jobb bland annat där när jag är färdigutbildad sjuksköterska, sen får vi se vars de blir av!
 
 
 
 
 
 

Hemma i Umeå igen!

Hejhej!
 
Nu är jag i Umeå igen och jag har haft det helt underbart där nere i Simrishamn med Jennilie!! Vi har haft tur med vädret hela veckan och har snackat, ätit godis, varit ute en hel del, sett filmer/serier osv. Men viktigast såklart att vi har umgåtts och jag trivs så hiskelens bra med den där tjejen så det är inte sant!! Hoppas det inte dröjjer till nästa sommar innan vi ses igen!
 
SNYGG (OCH SERIÖÖS) BILD PÅ JENNILIE!
 
Just nu håller jag på att packa inför resan ikväll, då jag ska till Göteborg med Sara. Vilket jag också ser fram emot!
 
 
 
 
 
 

I Simpan med Jempan

Hej! Skrev ett mobilinlägg i tisdags men när blogg.se bytte alltihop så verkar den funktionen ha försvunnit (eller att man måste göra om nått?), så skriver nu kort istället haha.
 
Är ju i Simrishamn just nu med Jennilie, resan hot gick bra och vi lever och mår göött!! Blir nog lite glest med inlägg i veckan eftersom att jag är här till söndag.
 
Hoppas ni haft en bra dag!=)
 
 
 
 
 
 

Never measure the height of a mountain until you have reached the top.

Hejhej, riktigt skönt att det fortfarande är hyffsat varmt ute (inge höstväder iaf)!
 
I fredags for jag till Saris och spenderade kvällen där, är så avundsjuk på henne som får vara utomlands med 30+ haha.
Igår var jag och fikade på ett jättemysigt fik med mamma, mormor & syrran (Hagabröd)!
 
Gårkvällen spenderades hos Karin framför tvn, sköönt!
 
Idag ska jag packa, ev spela minigolf me brorsan å pappi, svänga förbi stan en snabbis, & vara med Pernilla.
 
 
 
 
 

Simrishamn & Göteborg!

Hej! Just nu ligger jag i sängen och njuter av ledigheeten!
Igår var jag ju på Pite havsbad med Kattis, å de var liika kul som ja trott!! träningsvärk idag också haha. Sen for vi en sväng in till stan å kikade, kul me lite ny miljö och stad!
 
På kvällen var vi nog båda väldigt slut, så för mig blev de en lugn och tidig kväll.

Annars dagarna innan så hann jag ju jobba mitt sista pass, kommer nog inte hinna mer i sommar med mina planer. Bakade rulltårta med smörkräm och daim som fyllning till min sista dag på jobbet, riktigt god!
 
Dehär nere är de lilla som blev över hemma (på jobbet tog de slut), men bakade 2 hela rulltårtor.
(tänkte skriva ut receptet senare)
 
Far ju till Jennilie på måndag och stannar där till söndag (nästan en vecka), sen på måndagen så far jag & Sara iväg till Göteborg en vecka, så blir full rulle innan skolan börjar! Me liike!
 
 
 
 
 

Nästa, Pite havsbad!

Hejhej, tänkte bara titta förbi lite snabbt!
 
Är i skellefteå nu, kom hit igår. Sista (iaf schemalagda) passet för i sommar gjord igår. Var hos Josefin igår och blev bjuden på middag, tack! Å ska till Pite havbad om en timme med Kattis och imorrn bär de av till Umeå igen. Skriver mer utförligt senare!

Om en vecka smäller det!

 Hejhej! Jag kom på en sak som jag inte berättat haha. Ska ju resa iväg till två ställen nu i augusti och om precis en vecka så ska jag fara å hälsa på Jennilie i Simrishamn!!! :D Ser verkligen fram emot det, saknar henne enormt!
   
   Här är några bilder från första gången jag hälsa på henne (-09)
  
 
 
 
 
 

Baby Foot

Idag/kväll har både jag och mamma testat "Baby Foot";
 
 
 
"Fixa mjuka, lena fötter med Baby Foot, en produkt som vårdar hårda och skadade fötter och gör dem mjuka och lena.... Baby foot träs på fötterna under 2 timmar – en engångsbehandling. Den börjar sedan verka direkt och efter ungefär en vecka börjar fötterna att ”fjälla” och den döda huden peelas bort av den friktion som inträffar när vi rör oss varje dag. Efter 14 dagar är dina fötter mjuka och lena."
 
Tänkte berätta resultatet, om det är en produkt värd att köpa eller ej! Det är bra att mamma är me i bilden eftersom att hon har värre fötter än mig haha!
 
 
 
 
 
 
 

Live for today because yesterdays over and tomorrow may never come.

Hejhej!
Hoppas ni haft en bra lördag (trotts regnet här i Umeå iaf)! Min har bestått av jobb och slappning, och ikväll blire meer slappning, med film me brorsan.
 
Var förbi mormor för nå dar sen å såg då den här fina skylten haha (som mamma å syrran hett upp)!
Stannade å fikade hos henne!
Innan det så åt jag lunch med mamma i stan, kommer inte ihåg sist det hände att vi var helt själva sådär. Så de var riktigt kul!! Hon fick ju även de i present av mig, att äta ute och sen bio en kväll (då ja bjuder)!
 
 
 
 
 

Don't pray for an easy life. Pray to be a strong person.

Hejhej, hoppas ni haft/har en bra dag! :)
 
Jag har jobbat under dagen och imorgon ska ja få min efterlängtade sovmorron, blir nog att ta de riktigt lugnt ikväll. Har bytt och tagit på mig att jobba helgen, så blir att jobba 14 av 15 dagar (därför kommer ja ha liite energi när ja väl är ledig). Seen på tisdag så är mitt sista pass för den här sommarn!!
 
 
Igår efter jobbet så for jag in till stan och träffade Kattis, hon var här i Umeå över dan på besök (hon bor i Skellefteå), så det var riktigt kul!
 
På kvällen blev jag bjuden på kladdkaka med nutella, godis å vindruvor av syrran å Lisa. Och sånt kan man ju aldrig tacka nej till haha!
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0