Hoohoo

Hej! Guu ja vet inte vad, men känner mig lite omotiverad just nu för bloggandet. Kan nog bero på att jag för tillfället är sjuk å tar all ledig tid till vila och pga att jag har ett nytt jobb med vissa dagar mer stress än andra. Men självklart ett jättekul jobb vilket väger över!! Men ändå, är ofta ganska tom i skallen min lediga tid, så antar att det är där omotivationen grundar :P
 
Har i alla fall hunnit varit på en hockeymatch, skellefteå aik-aik. Och då vann vi (såklart!!).
 
 
Sen har det väl mest varit å umgåts me kompisar. förutom min roliga "göra-ingenting-tid" haha.
 
 
 
 
 

Nyckel å presenter

Hej! har helt glömt bort att visa vare va jag målade tidigare haha. Nyckeln ni ser här nere var träfärgad innan, nu är den vit å hänger på väggen med nycklar!Fyllde ju år för ett tag sen å har inte hunnit berätta vad jag fick! Fick bland annat bestick, pengar, presentkort (sf), lakan, en duk och de nedanför på bilden!/ Taheri


Fredagen

 Hejhej! Gårdagen/kvällen spenderades me Kattis på stan å sen här hemma hos mig. Vi såg bland annat Beyonces förra världsturne som var 09. Den var RIKTIGT BRA, så se den om ni inte redan gjort det!! Inte lika uttjatad som vissa andra kändisars.
 

Dagen kommer spenderas precis som jag vill, dvs jag har inga planer alls utan tar varje minut som den kommer! SKÖNT!
 
 
 
 
 

Beyonce!!

ÅÅÅH JAG ÄR SÅ GLAAD JUST NU, NI ANAR INTE!! Har idag fått veta att jag får ledigt sista veckan i maj - vilket betyder att jag ska FARA Å SE BEYONCE I GLOOBEN WIHOOO!!!
Har pratat om att se henne väldigt länge med Jenny och har älskat henne å hennes röst ändå sen hon var med i Destiny´s child. Känns så overkligt och blir skakig bara jag tänker på det! Vi far med våra 2 syskon.
JAG ÄR SÅ LYCKLIG!!
 
 
 
 
 
 
 

Torsdag

Hejhej! Har haft inskolningsvecka och full rush hela veckan, och eftersom att allt är nytt så är man ganska slut då man är ledig haha. Men har hunnit vara förbi villagatan i tisdags å fika lite bla. Fuskit att vissa får fara utomlands haha (j å o)!Just nu sitter jag på jobbet å har rast,
ska snart iväg å jobba igen. Känns jättekul faktiskt varje gång jag jobbar, om än också väldigt virrigt haha.

Är långledig sen, ända till måndag!=)
Å glad alla hjärtans dag, ta hand om nära å kära! Men kom ihåg, alla andra dar är minst lika viktiga att visa uppskattning på! <3
/Taheri

Suunday

Hejhej! Dagen har spenderats än så länge med Jenny och Sara, och sen framför serien "Pretty little liars" som min käära syrra gjort att jag blivit halft beroende av haha.
 
 
Just nu håller jag på att kolla runt lite på internet, läsa om lite sjukdomar osv. Är mycket roligare att läsa om sjukdomar nu när man får välja precis det man är intresserad av och av heelt egen vilja haha. Istället som för när jag pluggade, då man läste till en tenta och inte hade riktigt så mycke val :P
 
Läser just nu om cytostatika, väldigt intressant!! Har ju blodsjukdomar på avdelningen och därmed även cytostatika. Svårt men intressant!
 
 
 
 
 
 

Tv mys

Nu är magen mättare än mättast efter middag å tårta!! visar senare vad jag fått för presenter.Just nu sitter ja me mammi å mormor framför tvn å på melodifestivalen! ingen jättefavvo, men myys ändå! å kul me mormors alla kommentarer haha.
/ Taheri


Good morning suunshine!

Godmorgon! Som ni kanske läst i inlägget nedan så är jag i Umeå över helgen!

Har nyss varit ute å gått me gullefjuuunet. Som jag längtar efter han vaarje gång haha!Ska försöka få me mamma ner på stan idag, å sen är resten av dagens planer att baka, laga mat, å fira min å syrrans födelsedagar!! :-)
/ Taheri


Umeå

Hejhej!
 
Har nu fått vila ut under gårdagen och idag förmiddag så sen for jag mot Umeå med bussen. Så nu är jag i Umeå hos min familj. Kommer att fira min och syrrans (hon fyller år nästa vecka) födelsedag i helgen. Så det blir kul!! Mycke roligare än att fira med magsjukan haha, eller vad de nu var. Kanske var det nånting jag ätit, vemvet.
 
Nu ska jag kila iväg till syrrans rum och se nån serie. Hoppas ni har och haft en bra fredag!=)
 
 
 
 
 
 

Roliga klipp!

Haha här är några roliga klipp från youtube! Som ni kan se, för min dag har endast bestått i att vila och sova. Helt slut efter gårdagen, men så konstigt är väl inte de direkt :P Mår i alla fall bättre idag.
 
 
 Hahaha dehär skulle jag vilja testa på nån!!
 
 
 Verkar finnas tid över ibland, eller? så kuul när många är så seriösa hahah!
 
 
 
 
 
 

HAHA


Colour Changing Card Trick

 
 
 
Märkte du?
 
 
 
 
 
 

Mysig födelsedag idag!

WIHOOO idag är min 23e födelsedaaa!!Efter jobbet får jag besök och då får vi äta min tååårta som jag gjort från skratch (stavning?)!!! :D
 
 
Så kände jag första minuten när jag vaknade imorse. Ligger nu hemma i min säng, for hem från jobbet på grund av magsjuuuuka. Den träffa som mitt i prick, på min födelsedag! WIHOOO .. eller :( Så kommer ha en trevlig födelsedag, å fira den med spyan. Är ju i alla fall inte heelt ensam (hehe).
 
 
 
 
 
 

Vem är mördaren?

Ett mord har begåtts, och detektiven är i färd med att lösa mysteriet. Kan du lista ut vem som är mördaren med hjälp av de ledtrådar som ges? De flesta av oss tror att vi tar in verkligheten objektivt – att vi ser den precis som den är. Men om vi gjorde det skulle hjärnan bli översvämmad av information. Därför tar hjärnan hjälp av mentala genvägar, även kallade tankefel. Det gör att vi hushåller med hjärnans resurser, men också att vi missar viktig information. Eller kan du hålla koll på allt som händer i klippet?
 
 
 
Efter att du tittat på klippet:

Vi bad dig fokusera på ledtrådar i mordet, och det gör att din hjärna automatiskt filtrerar bort sådant som den inte uppfattar som relevant för uppgiften. Alltså såg du förmodligen inte att tavlan byttes ut, att detektiven bytte kläder, att klockan blev utbytt, liksom mordoffret och blommorna. Möjligen noterade du att de misstänkta bytte attiraljer, eftersom ditt fokus låg på att avslöja någon av dem. Om det stämmer att du inte noterade det som pågick, råkade du ut för ett tankefel som kallas selektiv uppmärksamhet.

Källa

 

 
 
 
 

You can be fooled no matter how smart you think you are..

 Haha kul, kolla videon! Alla reagerar inte ens! :P
 
 
 
 
 
 

jag ska måla hela världen lilla mamma...!

Hejsvejs! Idag efter jobbet så har jag målat, hur resultatet å på vad får ni se när det är färdigt!
 
Jag är så dålig på att göra sånt här, fast jag tycker att de är huuur kuuul som helst!!
 
 
 
 
 
 

En dag i backen!

Hejsan svejsan! Halva dagen har spenderats med Julia i backen med stjärtlappar!!
Haha lägg märke till våra "bra" skor, skulle egentligen bara gå ut å gå men blev lite ändrade planer men tyvärr inte ändrade skor :P
 
 
Bilden neda är en bit av backen, men vi började ännu längre upp. Å me stjärtlappar= mest fart= det bästa!Haha denhär backen var brant (å större än va den ser ut), men inte lika kul för den var inte lika lång :P
 
Å resten av dagen spenderades i soffan på Villa med Julia, me varmchoklad, bullens korv å bröd. Mums!
 
Nu blir de å sova snart om man ska orka med morgondagen, blir till största del massa utbildningar i olika system. Godnatt=)
 
 
 
 
 
 
 

Tidig kväll blir tidig morron

Godmorgon! Somnade ganska tidigt igårkväll så de resulterade i tidig morron (ofrivilligt) haha.
 
I gårdagens och förrgårdagens tidning så finns bland annat min klass och jag med, att vi tagit examen! Så backa bandet å kolla ;P Finns inom Västerbotten + några lite utanför.
 
 
Nu ska jag krypa ner under en filt i soffan med kaffe och tv!
 
 
 
 
 

Sjuksköterska för första gången i mitt liv

Första dagen som sjuksköterska gjord! Blev mycke virrvirr i huvvet haha, å lära sig alla rutiner, försöka inse att man faktiskt är sjuksköterska nu på riktigt osv. HELT SLUT i mitt huvve just nu.
 
Har nyss ätit å nu sitter jag med en fet godispåse framför tvn, här ska hela kvällen spenderas. Så länge som ja nu orkar va vaken haha.
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0