I'm alive ;)

Jennilie and me.

 

Har nyss ätit och tänkte bara säga att ja lever haha.

 

Jennilie har sovit hos mig fredag till idag, hon drog till Sorsele imorse vid 7.

Ska skriva mer sen och visa några bilder imorrnkväll när jag kommit hem till Skellefteå, men vi var bland annat ute i lördags (jag, jennilie, jenny, karin och hanna).

 


2-åring som röker!Klicka här! Helt sjukt att en 2-åring röker, vad tänker föräldrarna med? Dom kan verkligen inte ha bra koll (speciellt inte pappan)!!


En dag på umeå universitet


Min babe, ingen skulle nånsin få göra nå med han!

Hej! Har ganska nyss kommit hem från stan med några från klassen, följde dom till busstation just innan jag drog.

Har varit en väldigt lärorik och krävande dag idag, vid 10 samlades alla i klassen och fick dissekera (i princip) en hel gris. Alla organ satt ihop med bla. vävnader från struphuvudet till njurarna. Man lärde sig och förstod allt mycke bättre efter att ha fått skära och kolla vars allting sitter/är. Haha synd ja inte tog en bild ;)

Senare efter lunch fick vi bland annat palpera (känna/trycka) på olika ben å kroppsdelar, å veta vilka ställen man ska lyssna på hjärtat, me stetoskopet. (ska visa bilder sen, men har inte sladden till mobilen här)

Runt halv 4-4 drog vi ner till stan å kollade runt, å käka.
Måste bara berätta, en kvinna satt med rumpan mot mig när jag åt å sen helt plötsligt lägger hon världens fis, riktigt lång å ljudlig fis. Kan man tappa matlusten mer?Tisdagkväll till nu

Sitter just nu i min brorsas rum och dricker nypressad morots/äppel juice, och Jennilie har just farit in mot stan, men hon kommer tillbaka om ett tag. Ska passa på och plugga lite nu snart. Men tänkte berätta lite kort först vad jag har gjort!

I tisdags kom jag fram till umeå vid 6 tiden och tog det bara mest lugnt på kvällen, hann vara med Jenny ett litet tag.

Igår (onsdag) kom Jennilie hit vid halv 7 på morgonen (eftersom att hon sov hos sin pappa och han börjar 7), men vi gick å la oss direkt och sov nån timme.


Haha söta grisar ja fick av Jennilie, salt å peppar ;)

Sen for vi in mot stan, å mötte Hanna ett tag.

Jennilie! (dom här två bilderna är lånade av Jennilie)

Jag å Jennilies provade plagg haha.


Jag köpte bland annat en klänning och en underkjol.
blev lite konstig färg men.

När klockan var runt ett så drog jag hem från stan, och vid 3 tiden så gick jag och Karin till ersboda för att hämta hennes mammas bil.

Runt middagstid kom Jenny och hämtade mig, vi käkade och sen for vi till hagaskolan eftersom att dom hade temavecka (plantskolan) och min syrra skulle ha modevisning. Resten av kvällen spenderade jag me plugg och syrran.

Idag kom Jennilie samma tid på morgonen som igår, så vi har sovit ett tag och sen bara tjollrat på.Mot Umeå!Om ungefär 10 minuter far jag till busstationen å sen till Umeå!

Blir nog lugnt ikväll, kommer hem runt 6. Sen som vanligt kommer ja inte ta med datorn när ja inte ska stanna så länge = dålig uppdatering.


Movietiime

Nu har ja pluggat klart för idag, ska bänka mig framför tvn å se Dumb and Dumber nu!


Snygg rygg man får, ja vet ;)

Fick ett bra tips idag mot mensvärk, spikmatta, funkade utmärkt för mig!


Bra tajming, dagen innan

Har äntligen fått paketet som ja beställt till mamma på morsdag, ska ge de tillsammans med min syrra. Fick lite småpanik nu i slutet eftersom att ja far troligen imorrnkväll å posten kommer ju hit, beställde den för läänge sen.

Tyvärr kan ja inte visa nån bild (än), you will see later!
Funderar på ge nå mer med, eller ge å ge men.

Ska vara flitig nu å plugga så att ja kan se film ikväll; Dum och dummare, haha lessnar aldrig på jim carrey!


Dålig kvalla, men saksamma huvudsaken man ser å hör!myrooor

mmm luktar nyklippt gräs här inne nu, haha kanske ett tecken på att de är dålig isolering!

Vi har fullt me myror i köket, får rysningar bara jag tänker på de!
Såg nu imorse att dom har tagit bort allt som är odiskat till ett hörn å skrivit att alla ska ta sina saker annars kastas de om några dagar, går inte in på vars de mer finns gammal disk å hur ohygieniskt vårt kök är..

+ att nyss när ja gick in i köket så springer de två myror i mitt skåp bredvid min pastaa!

känns som att de kryper på hela min kropp nu


Kollat fel på schemat

Kul, sitter på universitetet nu och ser att vi har självstudier idag, de förklarar varför ingen i klassen var här. Åhh måste ha kollat på gamla schemat, tur att ja bor nära i alla fall!


Umeå snart!

Har bara legat i sängen hela helgen, förutom igårkväll då ja satt i köket me några andra här i korridoren och såg film. Imorrn börjar allvaret igen å man måste upp å ut till universitetet, kommer nog bli en lång dag.

Annars så är ja ganska glad, far till Umeå tisdagkväll eller på onsdag å stannar till söndag. Ska hinna träffa många, men även plugga ännu mer.

Å på fredag ska vi alla i klassen fara till Umeå för "dissektion/palpation". Just därför ja passade på å fara tidigare när ja ändå var tvungen att fara till Umeå. Å på köpet får ja gratisbiljett hem å tillbaka (alla fick de, men dom stannar ju bara över dan).


Förkyld

Imorse vaknade jag upp me snuva, täppt i näsan å hosta. Gick ändå hela dan i skolan å direkt efter for ja till apoteket å köpte massa saker, för ja får egentligen inte vara sjukt nu. Varför just, just nu!!

Har sovit i princip hela dan sen ja kom hem å så kommere nog se ut också, åh ja som hade sett fram emot ikväll då vi skulle ut å de var reggaekväll, nån person som skulle sjunga live.

Men men såhär roligt är mitt liv just nu haha!


Elcykel!
Gå in på http://www.re-cykel.nu/homepages/1?locale=sv. Där hittar du elcyklar, så om du är miljövänlig så är de här verkligen något för dig! Men självklart kan ni som inte är de bli miljövänligare genom att använda en elcykel istället för t.ex. bilen. Eller så kan du använda den påväg till bilen, bussen eller liknande. Dessutom är dom billigare än många andra cykelhandlare och företag!

Här ovanför har ni en bild på deras storsäljare Mistral!


Saror Johannor

Pratade nyss me Sara Johanna Lundqvist (samma för å mellannamn som mig ;) ), hon är i Bangladesh just nu å saknar henne otroligt mycket! Men nu äre bara 11 dagar kvar tills hon kommer hem, å några dar till tills vi träffas.haha snygg bild ja vet ;)

Stör mig ootroligt mycke på personer som skriver "lugnt" i helt fel sammanhang, precis som att egentligen borde ja ha gjort de eller tyckt samma eller liknande.

Nu blir de nån film å sen sleepa, så ja inte försover mig som har hänt ovanligt många gånger senaste tiden!


Broarna runt snart


ja e ett tjockt barn!

Åh första dan ja har suttit ute flera timmar, annars har jag alltid gått in efter nån timme för att de är så tråkigt att sitta själv haha. Klart de är de, men har man bra musik i öronen så går allt!

Har nyss ätit middag å snart ska jag bege mig till Kattis å gå runt broarna, måste även posta ett brev till csn om studiebidraget.


Oh happy day!


Ute; 23,1 C, Inne; 22,2 C (har "termomet stickan" ute i SKUGGAN)


Har ganska nyss vaknat, sitter å dricker varm mjölk å snart ska jag gå och sätta mig ute på gården. Värmen stiger hela tiden, nyss var de 22 grader!

De enda typiska som händer varje vår är att man ska börja bli förkyld, har lite smått ont i halsen. Därför ja dricker varm mjölk haha.


Bli medlem!

Blev nyss medlem på Supergratis.se . Bli de du med, allt du behöver göra är att samla poäng genom t.ex tävlingar eller genom att värva dina kompisar!

Skitenkelt och när du samlat ihop viss poäng så får du hem gratis produkter, vad du vill ha väljer du själv!


Promenad å glass

Har nyss kommit hem från en promenad med Kattis, for förbi ok på vägen och hämtade ut mitt paket.

Jag har fått hem gratis prover från Neutrogena, är med i någon kampanj.
Köpte även varsin glass, åh de är så gott att äta isglass när solen steker på en!Ganska skönt att ja inte har solsidan så inte rummet blir stekhett på dan, solen kommer inte till min sida förnst vid den här tiden.


Sool sool älskade sool!Åh de är så varmt å skönt ute just nu, hoppas att de håller i sig och är lika varmt i sommar! Ska snart bege mig till ok och hämta ut ett paket, man måste ju passa på å va ute så mycke som möjligt nu.


Klantigt gjort av mig

Pratade nyss me mamma å hon påminde mig om att kolla ifall ja fått studiebidraget, vilket ja inte har fått sen jag började. Ringde till Nordea å dom tyckte de var konstigt att ja inte fått de å annars om de var på en annan bank så borde ja ha fått en check att lösa in (kommer inte på namnet). Så nu blire fixat från å me nu att ja kommer få de, men undra vars resten av pengarna tagit vägen.

Okej jag har inte lidit av de än, men blir ju ganska mycke pengar som jag inte fått ändå. Fast klantigt av mig också att inte kolla upp förnst nu..


Jaja nu ska jag ut ett tag i värmen å sen göra någon middag. Ha de bra!


Mina efterlängtade nötter


Har nyss käkat å öppnat posten, idag kom mina efterlängtade varuprovet som jag beställt (var gratis) från exotic snacks. Man tackar aldrig nej till nått gratis!


(smak; svarta vinbär yoghurt, apelsinchokladmandel å blåbärsmix)


Får se vad ja hittar på ikväll, sov dåligt inatt så blir i alla fall att sova tidigt hoppas jag.

Visa att du också är mot genmanipulerad mat i Sverige

Har ganska nyss sett hockeymatchen Sverige - Kanada, sverige vann me 3-1!

Ska se lite på tv nu å sen lägga mig, ska upp imorrn å till skolan.

Tänkte bara säga klicka här! Gå in och gör din röst hörd!!

Skriv under du också om du är mot genmanipulerad mat i Sverige !!
Om vi kommer upp i 1 miljon röster så får EU inte tillåta genmanipulerad mat. Vi är upp i över en halv miljon nu.


Vars tog dagen vägen?

Fan känns som att precis hela dan har gått till spillo, vaknade klockan tre! men ifs la ja mig vid 7 också så får väl skylla mig själv.

Har varit lite seg idag men fått lite plugg gjort i alla fall, å nyss kom kvinnan som jag bodde hos ibörjan av utbildningen. Kan bara säga en sak PINSAMT!
Hon är ganska ordentlig av sig, allt ska vara snyggt å städat osv och sen kommer hon hit där papper, kläder å skit ligger på golvet, borden å sängen.

Men nu har jag i alla fall en sak mindre å tänka på, ska snart börja göra middan.


Bilder från igår

Tänkte lägga ut några bilder sen igårkväll.


Från början satt vi här och bara snacka å hade kul.

Me

Sen flyttade vi till sofforna, Annorna

Maria och Malin

Hanna å Kattis

Sebbe, Therese, Natalie och Kristina


Sen gick vi ut och gjorde en stafett, man skulle ha galgen mellan benen och låta som en moped.


När vi gick in igen så gjorde vi en annan lek där de fanns massa lappar med meningar, och den man trodde meningen stämde bäst på skulle man ge lappen till. Tex. "den som är mest svartsjuk" eller "dåligt lokalsinne" (den sista fick jag bla haha)Sen drog vi ut till station 8, och tog med kameran in.
Anna

Malin och Anna

Petra å Kattis

Therese å Kattis

Kattis å Natalie

Slutar med en bild på mig å Kattis, jag bjuder på mitt face (vet inte vad ja gör, men nått konstigt ;P )


Nu ska jag lägga mig i sängen å se nån film, orkar nog inge annat ikväll!


Sool å första mjukglassenHar nyss kommit hem från stan med Kattis, köpte årets första mjukglass och handlade även shorts och leggings eftersom att ja har mina andra i umeå. Äntligen är soolen här, 24 grader i skuggan!
Gårkvällen var riktigt lyckad! Var ju först hos Kattis och åt middag, senare vid 7-halv 8 for vi till Stock (en lokal man kan hyra vid universitetet) och träffade den delen av klassen som kom. Vi satt å snacka mycke, gjorde lekar och hade allmänt roligt.

Senare vid elva drog vi ut till station 8 å även de var riktigt kul, vi måste verkligen göra om de!

Nu ska jag ut i solen igen å försöka plugga!
Lägger in bilder från igår senare.


Testat alla kläder + hockey

Så nu har jag öppnat "påsen" och testat alla kläder, blir å behålla allt (Yes!)! De andra jag fick kan ni se här.

Har även hunnit kolla på hockey, Sverige - Tjeckien (sverige förlorade med 1-2).


De 10 första beställarna fick även en överraskning;


TACK!


Nu ska jag alldeles strax gå å lägga mig så att jag orkar ta mig upp imorrn. Kommer nog inte bli något inlägg imorrn eftersom att jag först ska fara till bibblan å plugga med kattis, sen blire direkt till henne. Blir sen å käka middag hos henne (fläskfilé med ädelost i smördeg + potatisklyftor), göra sig iordning inför kvällen å sen bär de av till klassfest!

Men blir nog svårt att sova ikväll, är för glad/ lycklig haha :DHämtat ut paketet

Har nyss kommit hem från en promenad me Kattis till coop å sen ok för at hämta ut paketet, de är från Jennilie å hennes mammas företag Jenca Styleska öppna de nu, ja återkommer!


Skulle du kunna göra vad som helst för att bli känd?

Har nyss käkat lunch, eller vad de nu räknas som haha. Men i alla fall jag fastnade framför tvn när jag såg Tyra banks show (nått gammalt avsnitt), det handlade om 5-6 kvinnor som verkligen skulle göra ALLT för att bli känd.
Vissa har inte ens talang för något utan vill vara synas, å de sjukaste var allt dom skulle kunna göra/offra.

Dom hade blivit lurade att få prata med nån "chef" å han frågade massa saker om vad dom skulle kunna göra för att bli känd t.ex :


(allt de här gick dom med på, olika frågor till 5-6 olika kvinnor)

  • gå ut med en sexvideo, och för att den skulle vara speciell; med en gift man och/ eller en man som har barn.
  • lämna sin familj och pojkvän
  • lura pressen om att hon blivit fast av polisen med ett halvt kilo kokain i bilen + att hon kört påverkad
  • lura pressen och säga att hennes pappa var alkolist
  • lura pressen och säga att hon inte hade nått barn (hade en liten son)
  • operera höften å kapa den så att hon får perfekt kropp, läkningstiden tar ca 6 månader
  • operera nått ben så att hon blev längre, läkningstiden tar ca 6 månader
Och sen massa andra sjuka saker, men hur fan kan man sjunka så lågt och dessutom låta andra människor lida för det?


Seg dag


Såhär (spy)less är jag just nu

Igår fick jag en lapp från posten där de stod att ja har ett paket å hämta ut, å ja vet nog va de är för paket. Ska hämta ut de senare idag!

Just nu håller jag på att plugga men de går inte alls bra, kanske går bättre sen när ja å Kattis har vart ute å gått hoppas jag.

Have a good day :)


Undra vad vissa drömmar betyder

Åh skulle egentligen ta en lång sovmorron idag men vakna för ungefär en timme sen gråtandes, fyfan har aldrig vart me om de förr. Ingen rolig känsla när de bara rinner tårar å att de gör jätte ont i hjärtat.

Men de ja inte förstår var hur de hade koppling till min dröm, drömde kortfattat om jag och min klass i nått sunkigt klassrum där vi skulle skriva ner 7 punkter hur man skulle ta sig från en öde ö, när läraren började läsa upp andras så kom jag på två bra punkter men när ja skrev den sista så såg läraren de.

Hon skrek och skällde ut mig inför alla. En i klassen (nämner inga namn) satt mittimot mig och läraren tog upp hennes punkter å skrek till mig "du har skrivit precis likadant som ******* på sista punkten" .
jag vet att ja var så stolt över just den punkten.

De sista ja kommer ihåg var att jag skämdes/ var förbannad på läraren / kände mig jävulskt orättvist behandlad.

Ibland vill man veta vad drömmar betyder. Men ska försöka lägga mig å sova ett tag till.


Tvättar å lyssnar på musik

Håller just nu på att tvätta, hänga upp kläder å renbädda sängen samtidigt som ja lyssnar på musik. Har nyss lyssnat på dom här, han är riktigt duktig speciellt eftersom att han låter alla låtar flyta in i varann, kan verkligen inte vara lätt.


Här är de låtar från olika tvprogram


Här är olika låtarÅ den här gillade jag om man kollar på hela!


Tänk om man hade börjat lära sig nått instrument när man var mindre å fortsatt, å plus i kanten om man hade bra sångröst.

BowlingHar nyss kommit hem, har vart å bowlat me Kattis, hennes brorsa å kompis. Gick väl sådär haha men de viktigaste är att man har kul!

Innan de så for ja å Kattis till bibblan vid halv 9 å plugga, går mycke bättre där än hemma eftersom att man inte kan göra annat än plugga (å snacka då haha).
Nu ska ja försöka plugga lite till så att man inte hamnar efter som innan duggan å sen vid 4 måste ja börja tvätta, behövs verkligen. Men efter att ha bowlat så finns de ingen chans att ja orkar skriva, fanns ju bara tunga klot ;P


Efter nytta kommer nöjeHar just käkat å nu ska ja plugga en halvtimme sen blire Desperate Housewivies och Cougar Town, får se om de sitter nån ute i köket då!


haha förresten gör inte samma misstag som jag, glömde att ja kokade ägg å kom på de 3 timmar efter ;)Ser verkligen fram emot den helgenKom hem för någon timme sen från universitetet skönt att de var på svenska, å idag lyssnade ja precis hela dan! Har bland annat fått lärt mig varför vi får ont i huvet och/eller öronen när vi flyger (mer än bara trycket) å djur som har spillning helt utan bakterier haha.

Nä men idag gick vi igenom matspjälkningskanalen å de var riktigt intressant å kul!

Har även fått veta när jag börjar i sommar, å ska fara å hämta mitt schema i slutet av maj när ja ändå ska med klassen till Umeå och dissekera. Den helgen är de även morsdag så tänkte hitta på nått me mamma och de bästa med den helgen är att Jennilie är i Umeå då!!

Förresten hörde igår på nyheterna att ungefär 500 personer i Sverige har smittats av hiv förra året, PÅ ETT ÅR! Riktigt hemskt, för de första måste man ju vara försiktig MEN dom har ju även skyldighet till att berätta. Ifs syns de inge symtom alltid förens efter flera, men kan tänka mig att många som smittar är väl medvetna om de.


Ma vie en rose

Hej har ganska nyss kommit hem från universitetet och har även hunnit vara en snabbis på stan. Nu blire väl att tare lugnt ett tag å sen måste jag verkligen städa!

Nu kan ja inte backa för jag har gjort en felanmälan till skebo så kan inte se ut som ett bombnedslag här när dom kommer haha.

En film jag verkligen kan rekommendera som jag såg igår är "Ma Vie En Rose" (eller på engelska My Life in Pink).

En film om könsidentitet och könsuttrryck ett fördomsfullt franskt medelklass-villaområde. Ludovic är en ung pojke som gärna klär sig i klänning och använder läppstift. Till en början ser hans föräldrar det hela som ett barns oskyldiga lek, men när grannpojkens föräldrar upptäcker att han och Ludovic leker bröllop går det inte längre att vifta bort som en nyck. Problemen blir allt mer allvarliga för Ludovics familj och den skenbart vackra förortsidyllen rasar samman.

Även fast de är en gammal film så var den riktigt bra. Många tårar kom, när ingen accepterade hur han var.


Önskar man visste innan ibland

Idag har jag gjort ingenting alls bara legat å degat förutom att ja cyklat till subway å tillbaka, får se hur bra ja kommer sova inatt.

De är så hemskt när någon man känner dör, å ja tycker verkligen de inte är nått att skämta om. Även om dom man jobbar med/ tar hand om inte är ens släkting eller så så får man ändå en nära realation me dom flesta. Klart alla dör någon gång, men ibland skulle man bara vilja se dom en sista gång.

Jag hoppas att dom har de bättre där uppe!


Heaven, where the streets are made of gold,
Heaven, where you never age or grow old,
Heaven, where lifes secrets unfold,
Heaven, where the secrets are told,

Heaven, where flowers grow wild,
Heaven, once again your a child,
Heaven, the weathers always warm and mild,
Heaven, where wings lay open in piles,

Heaven, where we are free,
Heaven, cant you see?
Heaven, its for you and for me,
Heaven, when we are free.Oplanerad utgång

Skulle egentligen stanna hemma å tare lugnt igårkväll men blev utgång istället, men bland annat en i klassen. Inget förberett som kläder sminkning eller så men blev lyckat ändå, de viktigaste!

Var riktigt varmt i solen igår så vi grillade (som ja skrev igår) å käkade ute, riktigt mysigt å bra stämning. Tog tyvärr inga bilder.

Nu ska ja lägga mig å se nån film eller så, har ingen ork alls för nå annat.


Bilder från promenaden

Så nu har jag kommit hem, härligt å rensa sina tankar. Tog massa fina bilder me (tyvärr från mobilen), vissa delar av den här vägen runt broarna har jag aldrig gått förr.


Här är massa gamla hus som dom använde förr när dom skulle resa långt, då sov dom över här på natten.

Som ni ser så har dom låtit allting varit, alla saker är kvar.

Riktigt mysigt på sommarn å sitta här å fika.

Var bara tvungen att ta kort på de här huset, lite speciellt men snyggt!

Nästa gång ska jag gå strandpromenaden!Är ute och går just nu i de fina vädret, r...

dsc02109 (MMS)

Är ute och går just nu i de fina vädret, riktigt skönt!


Grillning ikväll

Haha nån annan är ja som brukar göra såhär när mjölken är slut? ;P (den blev inte så bra, i know).Har nyss kommit hem från coop. Har vart å handlat inför ikväll, ska grilla här utanför me några i huset! Å de är så härligt väder ute, hade linne + tunn jacka men ändå vart de alldeles för varmt.

Blir nog å städa ikväll eller så, måste ut igen!
Dags å ta sig upp ur sängen

Godmorgon! Eller ja jag har varit vaken några timmar å har inte kunnat somna om för att nån ringde mig, jobbigt speciellt när man var uppe ett tag inatt..

Tänkte visa de ja fick hem igår;Böckerna vet ja egentligen inte varför ja köpte haha, var 4 för 99 kr.


Nu ska jag upp från sängen å duscha, käka å sen blire en prommis ute!


Klappat å klart :D

Nu har ja beställt, dom är inte snälla mot min plånbok haha ;) Men dom har faktiskt riktigt bra pris!Bilderna hittar ni här.


Checka!

Har nyss kommit hem å ja den var mycke svårare än ja hade trott, så får väl se hur de går..

Men blev ganska direkt på toppen humör ändå, skriver med Jennilie å fick veta att dom (hon å hennes mamma) just öppnat sin webbbutik JenCa Style! Kommer bli fattig nu haha, finns så mycke fint.

Har även hämtat bhn, Make up store cover all mix och 4 böcker från bokus. Så blir å testa bhn å sminket nu snart!
Snart gäller de

Alldeles strax ska jag fara till universitetet och träffa Kattis, vi ska käka på restaurangen där å sen göra duggan. Känner hur nervositeten kommer smygande..


Vill ha fredag eftermidda nu

Har nyss käkat å nu tänker jag bara plugga två timmar till, sen får de gå som de går imorrn!

Har inga planer alls i helgen vilket känns riktigt skönt, de enda är att ja ska hinna storstäda här i rummet å sen bara ta de lugnt. Första helgen på (ungefär) en månad som ja bara kan ta de lugnt å slippa tänka på plugg!
åhh ja längtar så mycke, kan de inte vara fredag klockan 5 nu...


Sleeping timeHar fixat allt krångel me kvittona nu. Man skulle ju skicka in vissa kvitton till umeå universitet å sen skulle man lämna in nå papper till banken å tjaffs, tur jag har Kattis haha! Så blir nå hundringar rikare om några veckor iaf.

Sen for vi å handla lite köpte bland annat 2 energidrycker för att bli piggare när man pluggar, men de hjälpte inte ett skit för mig. surt.

Jaja ikväll har de inte hänt mycke å nu ska jag sova alldeles strax, ska upp tidigt imorrn!

Godnatt :)Känner stressen kommer krypande framMan måste bju på sig själv ibland ;)


Har nyss käkat, sitter just nu å dricker kaffe å väntar på Kattis. Vi ska fixa å lämna in kvittona från alla sprutor vi tagit så att vi får tillbaka pengarna. Sen måste ja göra några småsaker bland annat lämna in å låna en bok.

Perfekt kväll

Nu ska jag se film "500 days of summer" å käka glass, GB's gräddglass med krossad choklad mm!


Trams

Skrev inget igår men inget intressant som hände heller haha, var trött å pluggandet gick åt skogen så.

Imorse har jag vart på universitetsbiblioteket å pluggat me några från klassen, sen for ja å Kattis förbi stan en sväng å käkade på max och handlade lite mat. Nu sitter jag på mitt rum å försöker plugga, men som ni förstår gåre inte så bra!

Skriver sen när ja har nå vettigt att skriva haha :P


Nattankar

Sitter just nu å skriver me en kompis på msn om tatueringar å piercingar, fan va man blir peppad haha! Men de är ju typiskt att de snart är sommar, inte så smart att göra nått nu innan.

Annars så skulle ja vilja ha en text på skulderbladet/skuldran på persiska å skulle vara jävligt snyggt med en stor tatuering på ryggen ganska långt ner ända upp till ena axeln. Ungefär som den där nere, men inte samma "möster".

Men eftersom man ska harom hela livet så måste man tänka igenom de länge å noga!


Källa

My sister's keeper

Har sett klart filmen nu, vart lite senare än ja tänkte men. Den var riiktigt bra och sorglig, grät floder. Det är verkligen en film som speglar sig emot verkligheten. Tycker verkligen att du ska se den om du inte har gjort det, den väckte mycket känslor!

Nu ska jag snart sova, Godnatt! :)

Helgen kortfattat

Juste tänkte bara skriva lite om vad som har hänt i helgen kort.

I fredags så for jag ju till Karin på grubbe. Vi tog de mest lugnt, for en snabbis förbi brasan på universitetet med hennes syrra, var å körde bil då vi bland annat träffade jenny å så. Men kvällen var underbar ändå, man kan aldrig ha tråkigt me Karin!

I lördags så vart de mest plugg på dan, for en snabbis me mamma å brorsan till media markt för å hämta min brorsas studentplakat mm, sen for vi även förbi mormor. På kvällen for jag till jenny å såg film me hennes familj + min syrra, jag hade hyrt filmen "Babysitter wanted".

Jag tycker att filmen var riktigt bra eftersom att den var oväntad! Dessutom så varen från 18 år, oftast brukar filmer vara från 15.
Sen idag har jag mest tagit de lugnt, pluggat lite å så.


Tillbaka till verkligheten

Nu är jag i skellefteå igen och just nu så håller jag på att laga mat, eller jag väntar på att potatisen ska bli klar. Fårse vad de blir till, nått me ägg i alla fall.

Sen ikväll blir de nog lite plugg å sen hade jag tänkt se filmen "My sister's keeper".


Källa

Handling: Brian och Marge Fitzgerald har ställts inför denna fråga gång på gång. Vid två års ålder fick deras dotter Kate diagnosen leukemi. Hon förväntades inte överleva, men mot alla odds får Kate uppleva sin 16-årsdag. Att detta är möjligt beror helt och hållet på Anna, Kates yngre syster som är en perfekt medicinsk donator.

Men tretton år gammal fattar Anna ett beslut som kommer att vända upp och ner på familjens liv; hon vill inte längre vara donator. Åtminstone vill hon ha rätten att välja själv. Hon stämmer sina föräldrarför att få kontroll över sin egen kropp, samtidigt som hon förstår att detta kan leda till Kates död.

Källa

 


RSS 2.0