Hemma i Umeaa again

Me and my sister på (oseriösa)bilder haha.Så nu är jag hemma hemma i Umeå igen, lite blandade känslor men sånt får man ta. Ska kanske till Vilhelmina med Jenny å hennes pappa imorrn, får se men skulle vara kul i alla fall.

Det har väl inte hänt så mycket sen sist jag skrev, har ju bara varit borta varje några dagar men igår var jag i alla fall hos Kattis å käkade å tog de lugnt. Köpte kladdkaka till efterrätt också, den godaste kladdkakan som finns den där man köper på ica haha.

Nu ska jag snart fara till Jenny, å blir att lägga sig tidigt eftersom ja ska upp å jobba imorrn.Tillbaka till Skellefteå snart

Sitter på mitt rum just nu å ska snart käka en tidig middag, far tillbaka till Skellefteå kvart över sex. Idag har jag vaknat själv hos Mona, lite ensamt men njöt av att kunna sova ut till skillnad för vissa andra haha ;)

Sen har jag hunnit jobba några timmar idag på den nya avdelningen (korttidsboende), de är ju alltid bra att få in en fot där. Nu resten av tiden i Umeå ska jag bara ta det lugnt.

Jag trodde att nu när datorn funkar igen så skulle jag sitta här flera timmar i sträck men så kommer de inte bli, känns nästan tvärtom, att jag redan är less efter en halvtimme. Vet inte varför, men lär väl bli som vanligt igen efter några dar!

Och förresten kommer inte att ta med datorn till skellefteå så blir ingen uppdatering förnst onsdag då jag kommer tillbaka till Umeå.


Bilder från bröllopet å en trött Mona

Ligger just nu i Monas säng, ska snart lägga mig. Mona ligger här bredvid å mummlar om allt å inget i sin sömn. Tänkte lägga upp några bilder från bröllopet sen ska jag joina henne å hennes mummel!
Inte bästa kvaliten på alla men.
Fermesk å hennes man Adnan.
Mona å Karin
Bröllopsparet
Adnan, Fermesk å Mona
Adnan, Fermesk å jag
Godnatt, glöm inte att ställa om klockan inatt!

Datorn funkar som vanligt igen!

Äntligen funkar datorn som normalt igen, hallelujaaah! Slapp lämna in den, min brorsa hjälpte mig istället TACK!

Men kommer inte ha tid någonting idag för ska snart fara å träffa Mona på jobbet å sen bär de av en snabbis på stan å sen hem till henne. Där ska vi göra oss iordning å sen klockan sex ikväll ska jag på bröllop! Det är en kompis som gifter sig (Fermesk), hon gick i samma klass som mig på gymnasiet och jag har jobbat med henne.

Ska ta många bilder så att ni får se, och det jag tycker är roligt är att de är inte ett vanligt tråkigt svenskt bröllop utan ett kurdiskt!
Men nu måste jag skynda mig att testa mina kläder innan jag ska iväg, ni får ha det så bra!!

Hej, har nyss kommit hem från Katt

0-4be7f87cac377496a18dce533fc3ab19.png

Kolla varifrån!

Hej, har nyss kommit hem från Kattis och det känns underbar att ha gjort tentan å känner mig riktigt trött så blir nog att lägga sig tidigt ikväll. Annars idag efter tentan så har jag å Kattis varit på stan, handlade en kofta å en klänning till bröllopet. Vi avslutade med att fara å käka sushi, som moroten efter tentan ;) å efter de har vi bara tagit de lugnt hemma hos henne å sett true blood / Taheri


Kort sammanfattning om vad som hänt sen ja sist skrev

Sitter just nu på universitetets dator och nu har jag inte skrivit här på jag vet inte hur länge. Ska till Umeå om ungefär en vecka så då ska jag lämna in datorn och förhoppningsvis funkar den igen då! Men tänke ge er en kort sammanfattning av vad som har hänt;

Praktiken är ju slut nu för länge sen och jag är tillbaka vid skolbänken, hade inte tackat nej till längre praktik haha. Trivdes så grymt bra där med allt, speciellt personalen.

Den största delen sen jag skrev så har jag pluggat eftersom att jag har min första stora tenta på onsdag, känner mig riktigt nervös.

Men har också haft ett ganska slappt schema och vart ledig många dagar t.ex. förra veckan var jag ledig onsdag, torsdag, fredag och den här veckan gick jag bara på tisdag.

Men sen så har jag ju även varit med kompisar och sett (mycket) tv, hunnit tagi två sprutor som gick ovanligt bra för att vara mig. Annars så kan de ju ta ett tag innan jag går med på det, är riktigt spruträdd!

Så de var en kort sammanfattning, blir så jobbigt att läsa om ja ska skriva mer haha. Ha de bra så hörs vi om ett tag! :)


Datorn är kaputt

Min dator funkar inte, ingen aning varför och kommer inte fara hem till Umeå på ett tag. Därför sitter jag på universitetet just nu och skriver, och jag kommer (troligtvis) inte skriva nå mer inlägg förnst den funkar igen.


RSS 2.0