31a juli

Kom hem från jobbet för ett tag sen, var på skithumör och värre bleve när ja ser hur stökigt de är häär. Men som tur var så hade jenny så snällt väntat utanför på gården tills jag kom hem, hon stannade ett tag så fick upp humöret ganska snabbt!

Nu ska ja snart gå till sängs, kommer inte bli roligt att sova helt själv i huset å skumt folk äre som parkerat på gatan me huuvva.


Grekisk sallad

Nu är jag äntligen klar me allt för ikväll å kan ta de lugnt! Gjorde grekisk sallad å köpte mackor till middag (inte endast mig haha, brorsan också + imorrn till jobbet). Sen kom jenny förbi som brorsan skjutsade å ja åkte, ja kände mig alldeles för trött å seg i huvve för att köra själv. Och nu på slutet har ja städat undan de värsta i köket, inte orkat tidigare då ja mest legat i sängen.



Nu ska ja nog lägga mig under täcket å se nån film, känner mig helt slut i kroppen. Skönt iaf att jobba kväll imorrn!


30e juli



For till jobbet idag, kändes skönt att äntligen få komma igång igen! Men var endast resurs som tur var ändå, så en liten mjukstart halft haha. Å äntligen kan jag också njuuta av de fina vädret, har försökt förut i veckan men har bara klarat av nån minut.

Har suttit ute på balkongen från då ja slutat (tre) tills nu å njutit av en kall öl men ska nog bara ta en till, känner mig inte heelt frisk.


Nu ska ja till affärn å handla saker till en sallad, perfekt i de här vädret!


Godisbutiken me godaste godiset!

Åhh blir såå sugen på godiset där när ja ser den här! Tror nog att de är skålarna som gör mycke också.


Tänk om man hade kunnat hoppa in i bilden! haha




Uttråkad är bara förnamnet

Åh ja blir snart gaalen! Är så uttråkad av att endast ligga i sängen men samtidigt så kan ja knappt annat heller, har nyss vart å tagit ut en enda tvätt å hela jag är heelt slut känns som att ja inte kommer orka mig upp å röra mig på flera timmar. Tom att prata i telefon tar slut på mycke av mina krafter. Och även om ja är uttråkad så rinner tiden iväg, snart bara en vilodag kvar å sen jobbar jag (vilket ja hooppas att ja klarar av).


Hände i alla fall nått i mitt liiv ida, å tur ja inte va ensam hemma haha.



Har sett på Pippi Långstrump idag, ha laddat hem alla filmer/serier. Ja älskar Astrid Lindgrens filmer, nästan allihopa! När ja var liten så ville ja ha en likadan apa som herr nilsson haha.



27e juli

Var hemma från jobbet idag, hade över 39 grader igårkväll å imorse. Börjar bli lite bättre me febern nu men känner mig fortfarande väldigt yr å ostadig när ja kliver upp å går. Skönt att ja är ledig imorrn å fredag iaf, lär inte skriva nå mer här då eftersom att ja spenderar mina dar i sängen, verkligen jäättekul när de har vart över 25 grader ute idag!

Å ring helst inte till mig, skicka sms istället. Måste ha på lägsta ljudet när ja ser tv pga att ja har ont i öronen så telefon är inget ja föredrar!


26e juli

Roligt nu har jag gåttt å blivit sjuk, kunde de inte komma en dag senare istället! Tveksamt om ja far till jobbet imorrn, ja hade sån enorm frossa å ont i halsen idag på jobbet, å läpparna å nagelbanden var blåa.

Men om ja försöker sova så mycke som möjligt till imorrn, så kanske, håll tummarna!


25e juli

Har nyss tagit en varm dusch å gjort klart matlådan till imorrn. Var lite frusen när jag kom hem, regnade och hade inte så varma kläder så blev sjöblöt. Och jag hoppas veerkligen inte att ja kommer bli sjuk nu, har känt mig borta i huvet hela dan och haft frossa då å då.

Så ska försöka lägga mig snart å se nya avsnittet av True Blood, å hoppas på att de känns bättre imorrn!


Hos mormor

Igår for ja me mamma först å köpte en present till brorsan, han fyller 20 år imorrn! Men eftersom att mina föräldrar far till Uppsala i en vecka imorrn så ska vi fira det senare idag. Sen for vi och lämnade in min dator på media markt eftersom att det glappar i internetuttaget på datorn (har trådlöst här i ume, men i skeå måste ja ha sladd), så kommer var utan den i ca tre veckor. Så därför sitter jag just nu vid min brorsas dator, men ska få låna hans andra i en vecka iaf!

 

Senare for jag å mamma till mormor, älskar varje gång man är där. Känns som att alla bekymmer försvinner för en stund och alla barndomsminnen kommer upp!

Äppelträd.

Det som står här på tavlan har jag gett min mormor, och orden stämmer såå bra in på henne å vår familj!

 

Mormor älskar att hålla på i trädgården, å ja älskar att äta allt som finns där haha! Å vädret har varit perfekt de senaste dagarna, men igårkväll ville regnet å åskan titta till litegrann.

 


Blandade känslor å tankar snurrar runt jus...

Blandade känslor å tankar snurrar runt just nu, speciellt från gårnatten. Rädsla är en av dom som kommer ibland.. / Taheri


Kräfthuvven

Har nyss ätit kräftor me syrran, gööda! Egentligen så tycker ja de godaste är kräfthuvudena, men dom här huvudena var ikkke goda.



Nu ska ja se nån film å sen sova så ja tar mig upp tomorrow!



21a juli

Ibland känner man sig veerkligen klaantig, skulle skära i potatisen idag til lunch och råka ta i liite för mycke så hela matlådan far ner över mig å på golvet, ja där vart man utan lunch!

Nu äre bara en jobbdag kvar sen är de heelg å jag är ledig, veery nice!!



Riktigt sköön låt, å kan inte låta bli att skraatta när refrängen kommer hahah!


20e juli

Nu ska ja lägga mig i sängen å se ett nytt avsnitt från True blood, äääntligen har de börjat igen!!



Var ganska slappt på jobbet idag, jag hade endast tre patienter. Men hade nog vart lite joobbigt om de alltid var så haha.


Rex

For till Umeå igen vid halv åtta igår, å direkt vi var framme så gjorde jag mig iordning för att fara till Haga till Emelie och Emily (som jag jobbar med i sommar).



Sen for vi iväg till Rex, tack för igår tjejer, de måste vi göra om!!

Nu ska ja ta på mig nå kläder å sen ringa jenny. Senare blire iväg till jobb, kommer va seeeg haha men tur emily också jobbar ikväll!


Glass i bergsbyn

Ääntligen hittade jag en bikini, igår när ja å syrran va på stan i skeå. Ifs bara överdelen men den är svåårast för mig, kan inte köpa på h&m eller liknandee haha. Hittade även ett par jeans, visar senare.

Senare träffade vi kattis å for å käka på Ainas. Å sen vidare till Bergsbyn för glaass!!




Man är duuktig om man orkar heela haha!


Skeå

Nu är jag i skellefteå me min syrra å ska snart fara till stan. Igår när vi kom hit for vi å käka å sen satt vi bla och klistrade in kort i mitt fotoalbum.



Sen vid tretiden ska vi träffa kattis!




Promenad

Har nyss kommit hem, var ute på en promenad med Sara å Jenny, riktigt skönt!



Nu ska ja ta en dusch, packa lite å sen sova. Vill helst bara kunna fara iväg ganska direkt när ja kommit hem från jobbet imorrn!


Ny header!

Som ni ser så har jag ääntligen bytt header haha, inte den bästa å har inte lagt ner nå mycke tid på den men BÄTTRE än den förra som var ganska gammal! :P kanske lägger till nån text senare.


Sara and mee, gammal bild å trore va den här kvällen ja skulle dansa roligt å fick en spricka i foten haha.

Har nyss ätit och ska snart ringa sara å fara dit. Ääälskar att man kan sitta ute på gården å äta nu på sommarn! Och imorrn efter jobbet så ska jag köra me syrran till Skellefteå och spendera natten där, har lite saker ja ska fixa bla och träffa Kattis!


Igår å ida

Ibland äre tur att man kollar en extra gång på schemat haha, hade ställt in mig igår på att jobba dag idag. Men sen när ja kolla sista gången så såg ja att de var kväll, intee så kul att stiga upp halv sex i onödan! :P

Var egentligen tänkt att ja skulle på stan igår men efter lunchen så la min kropp energin på reserven å kunde knappt va vaken vissa stunder. Så gjorde väl egentligen inte så mycke vettigt igår haha, hjälpte mammi me tvätten å resten var slögöra. Såg en jättebra film på kvällen "Never let me go"! De enda dåliga enligt mig är att de kanske borde vart mer i nutid.





Väntar på mamma å pappas jobb


visst äälskar ni alla att gå till tandläkareen ;-) höhö



Sitter just nu på mamma å pappas jobb och väntar på att syrran ska komma hit så vi kan äta på stan! har nyss vart å vaxat benen å de är såå sköönt nu efter men medans vare inte såå nice haha! / taheri

(gjorde om inlägget, skulle se ut såhär egentligen haha).

14e juli

Åh så skönt att få vara ledig imorrn, ska fara å vaxa benen först å sen dra å käka me syrran, fårse om de blir stan seen. Men kommer nog goode ont att vaxa benen haha men skönt att slippa raka hela tin!

Idag hare väl inte hänt så mycke, efter jobbet somnade jag och har inte kunnat äta nånting efter de, mådde illa av bara lukten av mat. Just nu sitter jag i sängen me mammi å ser på tv å snackar.



Har tänt ett ljus i minnet av den sjuåriga pojken som knivskars av sin pappa på tomtebo i söndags! Många for dit på minnesstunden, förstår inte att sånt ens ska kunna hända.



Black and long

För ett braa tag sen så köpte jag (egentligen sara men ska betaala igen haha) en långklänning från h&m, har aldrig använt den än men den är såå skön!





Ska fara iväg till jobbet om några timmar så blir nog att ta de lugnt innan dess.

I början av augusti så kommer min farmor å farfar hit till Sverige från Iran, lääänge sen vi sågs så ska bli kul!!


Kläder

Kom på att ja inte visat än kläderna som jag köpt från h&m, så här får ni några bilder (3 stycken tröjjor)!


Min snäälla syrra som tagit bilderna!

Nu ska jag nog lägga mig på sängen å se nån film/serie.


Sörmjöle

For ju till Sörmjöle me Sara igår, vi hade liite problem med att hitta men tillslut så haha å man lär ju sig av sina misstag!

De var riiktigt varmt i havet, mycke varmare än i södervik (som ja tycker känns lite kontigt). Blåste en del i luften så man ville knappt gå ur vattnet haha. Men lyckades bränna mig lite på ryggen å de är intee skönt att ha bh just nu kan jag lova!

Det är ganska långgrunt, bra för barnfamiljer men drygt att behöva gå ut så långt för att kunna bada hela kroppen.



Senare for vi hem till Sara å käkade där å såg en film "Stolthet och fördom", riktigt bra!

Nu ska jag gå å käka nått å sen vidare till jobbet.


Fiskning

Igårkväll for jag till emma å sen drog vi vidare för att fiska! Ingen fick fisk tyvärr, men eftersom att hon alltid brukar få så bra just där vi var så drar jag nog me mig oturen haha.



Sen for vi hem till henne å såg en film innan jag drog mig hemåt igen.

Idag och nu strax ska jag köra å hämta upp Saris, sen far vi iväg till Sörmjöle och havet för baaad!!


Södervik

Idag när vi for hem från nordmaling så for vi direkt å hämtade upp sara å hanna kom in till stan å sen for vi iväg till södervik! Var mest sool men även vissa moln, fast var ju ändå varmt i luften hela tiden.


medans vi väntade på hanna så fick ja en fiin frisyr av syrran, visst ;) haha. (ääälskar när nån håller på i håret)


Jag hade bäästa platsen, låg på långsidan, måste ju hålla koll på alla småjääntor (iaf mesarna i vattnet) ;)

Hanna å Jenny

Jenny å Sara den fjanteen

Magda å jessica (j där bakom)

Dom enda som inte var räädda för fiskarna haha!



Nu ska ju nog duscha av mig snart å sen blire käk, efter det blire Emma!


Nordmaling igår-idag

Var sååå trött igår efter jobbet, satte mig ute på balkongen direkt och försökte slappna av och kände veerkligen inte för att träffa nån eller göra nått på hela dan. Men blev så uttråkad efter ett tag så följde med Jenny till Nordmaling där våra syrror var. Deras familj har sin husvagn där på campingen!



Bestämde oss för att nattbada vid 12, var sköönt!

me, jessica, magda, jenny.


...

Att de så fort kan ändras, från att allt har flytit på å vart toppen till ren tortyr..


6e juli

Hej, så skönt att få sova ut två dar i rad. Har nyss gjort en smoothie med hallon, ska nog börja me de varje morgon eftersom att ja har så svårt att få i mig nått när ja stiger upp tidigt!



om några timmar ska ja iväg till jobbet, fårse vad ja hinner me innan!


Trött i kroppen på ett skönt sätt

Har nyss hoppat in i sängen efter en dusch. For ut och joggade ikväll med jenny i gammliaskogen, första gången på säkert ett år haha men känns såå skönt nu efter! Träffade även två gamla barndomskompisar (som jag tyvärr inte har så mycke kontakt me längre) påvägen hem, dom bor på samma gata, treevligt :)

Annars idag hare egentligen inte hänt så mycket, blev inte att vara med emma så följde me mamma å storhandlade istället. Men hann inte va så mycke inne på maxi, for å kolla kläder på strömpilen istället och hittade tre linnen/ t-shirtar. Jenny kom även dit å gjorde mig sällskap.




Pappa grillade lax idag, de var sååå gottt!!

Nu ska jag nog sova snart, kommer somna snabbt är så trött efter joggingturen.


5e juli

Sköönt att sova ut och veta att man inte ska börja jobba om några timmar, ska snart hoppa in i duschen snabbt och sen träffa Emma!


Klänning

Här är två bilder på klänningen som jag fick ifrån iran (farmor och farfar)!




Hälsat på Leo!

Ååååh ja är såååå glad just nu, klarade Vård vid specifika sjukdomstillstånd II och de känns såååå skönt!!!!

Har ju även vart me familjen å hälsat på gullgrisen, han var lite blyg från början men efter ett tag kände han igen oss mer och mer.

Stor å perfekt gård att vara på, jämfört med hos oss som bor i stan.

Hans rum, där han sover.



TC

Har ganska nyss ätit (nästan kastat i mig maten haha) för att de blev lite länge på tc, ska nu snart fara iväg till bygdeå och träffa Leo igen!



Vi skulle (eller dom ska) fara ut på onsdag och käka nånstans, men såg nyss att ja jobbar kväll, självklart!


4e juli

Sköönt äntligen har jag en ledig dag igen (imorrn). Kom ganska nyss hem från jobbet, ska bara dra på mig nå lite finare å sen ner på stan för att träffa tre stycken från jobbet å ta nån öl.

Senare ikväll ska vi fara å hälsa på gulllegulllgulllllgriiisen Leo!!


3e juli

Sitter just nu i min säng och försöker varva ner från jobbet, vars så stressigt just i slutet. Måste ju försöka lägga mig snart också eftersom ja ska upp tomorrow! I bakgrunden hörs "the big 4" livespelning på svtplay (Anthrax,Megadeth,Slayers och Metallica), egentligen inget ja lyssnar mycke på (förutom metallica) men tycker att de mesta blir myycke bättre live!

Innan ja for till jobbet så for jag till Emma, tänkte sitta ute i solen men de blåste nå jävulskt så vi satt inne men lika bra gick de!

Åh det är så jobbigt, jag vill skriva ut allt ja tänker, tycker å känner här men jag vill samtidigt inte att vem som helst/alla ska kunna läsa det. Sen vet jag ju att man inte borde/ska lämna ut allting heller men det gör jag inte å jag skulle aldrig göra de heller.Och i vanliga fall är jag inte den som berättar allt för alla, om ens nån(mer privata/ jobbiga saker). Jag håller de mesta inne för mig själv om de inte är nått som rör nån/den personen och vill verkligen inte framstå som en sån person som skriiker efter uppmärksamhet, dom vill ja hålla mig låångt ifrån (men man är ju olika, vissa ööver gränsen enligt mig)!! Men samtidigt så äre här ju en blogg, min blogg, å inte min mun om ni förstår. Fårse hur ja gör/de blir, känner mig så trött i huvvet så vet knappt va ja skriver haha.



Ska nog lägga mig under täcket å lyssna på musik en stund innan jag ska sova!




Fler bilder från midsommar

Är så trött så lägger bara upp massa bilder, dom fula bjuder ja påå å måste ju visa hur roligt de är me två saror johannor! ;)


Snygga kläder ja hade på midsommar va ;) höhö, nä men de vart lite kallt mitt på dan så hade kläder under.


Liite halft flintis i båten.

Sööt Meja!



Såhär rooligt har man me oss, inge beteende är fel ;) haha

HAPPY!




Visste att de skulle komma nån gång, alltid lika orolig över det. Höll på att svimma idag på jobbet, det är som att kroppen vill markera på varje nytt jobb/praktik ja är på (har nästan hänt på varje, på slutet iaf). Men känns ju inge kul att de händer redan nu å ska jobba hela sommarn me samma tempo å ofta många timmar mellan varje gång man äter nått. Även om de känns skönt att ja är på ett sjukhus så känns de som att om de händer igen så kommer ja va rädd varje dag å ja vill ju kunna jobba normalt utan tankar på det!

Menmen inget att göra åt ändå, jobbar i alla fall kväll imorrn.



Svarta tygskor

Mamma hämtade mig hos pernilla å påvägen hem for vi förbi coop där ja köpte ett par svarta tygskor. Mina vita är inte fiina å hjälpte inte så mycke me klorin haha.


inte just dom skorna, men alla tyskor ser ju typ likadana ut så haha


1a juli

Har nyss kommit hem från Pernilla, åt mat där och sen bleve mycke snack eftersom de var ett tag sen vi sågs. Och OJ vad fort lillan växer, var ungefär tre månader sist och hon har blivit så stoor!


Haha lillisen rörde sig så mycke, men fick ju någorlunda bilder =)

Tänk att det redan är första juli, känns inte som att de har vart nån sommar nästan förutom den här veckan. Vill inte att tiden ska gå så fort, vill ha ett låångt sommarlov!

Nu ska ja hoppa in i sängen å se nån film, skulle kunna somna vilken sekund som helst.


Gårdagen

Igår efter jobbet så satte ja mig direkt ute på balkongen i solen, så sköönt! Synd bara att de regnat nästan hela dan idag just den enda dan ja är ledig i veckan :P Men är glad ändå att man fått nån sol!

Senare for jag till Sara och käkade middag och spenderade kvällen där. Tog även med min externa hårddisk för att få alla bilder sen i helgen, msn var såå seg tog nästan en timme att få 10 bilder :S men visar dom imorrn när ja slutat jobbet!



Igår när jag kom hem så hade vi fått post från Iran, fick en klänning och sen mina älskade nötter (fast tyvärr är dom inte endast mina haha).



RSS 2.0