Lördagkväll

Har ganska nyss kommit hem från jobbet. De är alltid lika kul att komma hem till en svinstia (bokstavligen) när man är trött, less och uppe i varv från jobbet.

Menmen humöret höjs väl snart då Emma kommer hit, vi ska se nån film å bara prata det var ett bra tag sen vi sågs sist! Förr trodde jag att jag verkligen inte skulle orka med nån film, men nu går de ju utmärkt tar nog hela natten å varva ner haha.


Varför inbillar man sig alltid saker när man vet att de inte är nått?


Här ser ni en bild på hur kort mitt hår är nu, men bra nog inte slitet längre!


Osminkad

Måste bara berätta om igår när jag och min syrra sov ensam här hemma, våran hemtelefon funkar inte och har inte gjort de på ungefär 2 veckor. Sen helt plötsligt runt 12 så ringer en av telefonerna som är på mellanvåningen, så jag sprang ner men de var ingen i luren för telefonen funkar ju inte.
Åh hatar sånt där för jag inbillar mig alltid saker och att min syrra är lika rädd gör ju inte saken bättre haha.

Nä nu ska jag och syrran se en film, sen ska jag sova!


Sen middag

Har jobbat till 5 idag och nu har jag just käkat, blev så sent eftersom att min brorsa grillade å då får man inte bestämma tiden haha. Fårse vad som händer ikväll, men jobbar 7 imorrn så blir väl inte så hemskt mycket.

Igår när jag for hem från jobbet så gick de förbi minst 70 tjejer som är å spelar nån cup, å de var snygga tränare kan ja lova ;)


Kanske var dags å klippa sig?

Igår vart de en delad tur så hann bara gå på stan ett tag me Mona under rasten.

Idag har jag vart å klippt mig, tror de var minst ett år sen sist haha. Vill ju ha låångt hår och nu har jag fått kort igen (hon tog lite mer än 1 dm å lockarna gör så att håret ser kortare ut). Passade även på och köpa shampoo och balsam nu när de var kampanj.


dålig bild, tagen av cam.

Sen for ja å åt sushi med Jenny å ganska direkt efter de drog jag till jobbet.

Nu ska jag se nån film å sen sova, godnatt!


Ny mobil!

Åh äntligen har jag skaffat en ny mobil, min förra har jag ju tappat i "vätska" minst 3 ggr så täckningen var inte den bästa och den stängdes av hela tiden. Köpte inte en så dyr mobil ifall man lessnar (de är touch) eller om den går sönder.

Så smsa ditt nummer, dem flesta är borta! (har samma nr)



I lördags pluggade jag, köpte mobilen och sen var jag med Mona till söndag.

söndagen fyllde min brorsa 19 år så vi for till sillviken över hela dagen, synd att de var dåligt väder. Men de var trevligt och roligt ändå!

Idag har jag jobbat till fyra och snart ska jag he på en ansiktsmask och när min syrra kommer hem från träningen (hon ska vara här hemma igår till onsdag) ska vi se nån film!


Inte lätt när ingen når fram

Vart inge Emma igår, båda två hade ringt och smsat varann hela kvällen men ingen hade fått missade samtal eller sms så båda vi två var less och irriterade på varann igår haha.

Men sånt som händer, en ny dag idag så gårdagen stryker vi ett streck över! Ska ta nått och käka nu sen ska jag fara och kolla på en mobil på strömpilen, måste passa på när jag har bilen till imorrn.


Härligt och komma bort från allt en liten stund

Efter jobbet idag så hämtade mamma upp mig och sen for vi till sillviken, har nyss kommit hem.

Fick slut på batterier ganska snabbt men hann ta tre kort haha, ganska mysig stuga!

Tänkte egentligen bada men var alldeles för kallt i luften, de blåser ganska mycket idag. Men jag å syrran gick till bryggan å doppade benen i alla fall och sen åt vi grillat.

Pappa hade plockat blåbär så åt blåbärspaj till efterrätt å bara vanliga blåbär + jordgubbar (dom har ett jordgubbsland).


Nu ska jag försöka få tag i Emma och sen får vi se hur resten av kvällen ser ut!


Dagarna som gått

Några dar sen ja skrev men har haft fullt upp på fritiden och har börjat jobba 100 % på jobbet så blir inte så mycke tid över. Känner mig stressad inför tentan, ungefär en månad kvar bara och jag har inte kommit långt!



I måndags åt jag ju surströmming me Jenny, blev sugen nu igen haha.

I tisdags var jag ledig och försökte plugga på dagen och sen kvällen spenderades med Jenny.
Igår
jobbade jag till fem så tog de lugnt här hemma under kvällen och eftersom att mamma och pappa kommer hem idag över dagen så var ja tvungen att städa en massa, vattna blommorna osv.

Förresten har hunnit haft mina 2 namnsdagar också, Sara och Johanna ;)

Nu ska jag ta nått å äta å sen bege mig till jobbet, synd att jag jobbar hela dan/kvällen just när mamma och pappa kommer.

Finns de nå godare?

Har nyss slutat jobbet och har pratat i telefon me Karin, hann ses snabbt igår men tyvärr ingenting idag.

Nu ska jag ringa Jenny alldeles strax och då ska vi äta surströmming MMMM som jag längtat!!




Ingen helt ledig helg

Självklart ska jag behöva jobba söndagkväll på den första helt lediga helgen, okej de är bara 6 timmar men ändå jobb som jobb.

Måste hinna få tag i Karin nu också å vi hinner ses innan hon far imorrn, vill också utomlands haha!


fredagkväll å lördag

Direkt när ja vakna igår så drog jag till Jenny har bara vart hemma en snabbis på kvällen för att fixa mig inför kvällen, så hann inte skriva något.

Men kvällen hos Pernilla var trevlig! Åt mat först och snackade, senare på kvällen så såg vi två filmer och tog de bara lugnt.

Sov ut igår till 1-2, sen drog jag och Jenny till nordmaling där hennes föräldrar campar över sommarn. På kvällen när vi hade dragit hem till Umeå så träffade vi Linn å Sandra, och senare på kvällen drog vi ut på Olles och taket.
Efter de så drog vi till nydala och badade, underbart me nattbad!

Jag undrar hur de ska gå å stiga upp 6 imorrn när jag var uppe till 7 haha, men de är väl bara å tvinga upp sig!


Första lediga helgen på länge!

Äntligen är de heeelg, första helgen på länge som jag är helt ledig både lördag å söndag. Hoppas jag inte behöver jobba på söndag, att ingen är sjuk då haha.

Nu ska jag strax fara till stan å ta bussen till Pernilla, hon fyllde 20 år i måndags å ska fira de idag! GRATTIS IGEN! For förbi henne en snabbis i måndags när jag gick till mona.

Hoppas ni får en underbar fredagskväll! :)


Årets första dopp, i juli?

Haha skäms nästan å säga de men igår var årets första dopp, förra året vare i maj å nu juli!

Tyvärr råka ja förstöra min mobil igår, så har inga bilder på stugan eller sen vi badade igår. Hade köpt en mer å hade den i samma påse som mobilen, sen glömde ja väl stänga korken helt så de for i hela påsen. Går att ringa till å från den ibland, men oftast inte.

Nu far snart min familj till stugan igen, dom har vart här några timmar under dan. Å snart kommer Karin hit, blir å se Sex and the city och sen sova ganska snart eftersom vi båda jobbar imorrn.

hellre torrt än vått



Åh de är så kvavt å fuktigt ute så att de går nästan inte att vistas där, okej man ska inte klaga på värmen men längtar tills ja, Karin, Lisa å brorsan drar till sillviken om nån timme å badar!

Jobba i sånt här väder var inte kul, haha alla i personalen svettades å vissa äldre frös.

Igår var ja ett tag me karin å sen på kvällen var ja å jenny ute å gick bland annat.

Nu ska jag ut i solen igen eller skuggan för de mesta blire troligen!




Ensam hemma ungefär en månad!


Smulpaj me blåbär som ja å Mona gjorde idag.

Igårkväll
for jag till Sara för att se finalen i VM, rätt lag vann! Senare såg vi lite SATC å även filmen, haha så sjuukt kul när Charlotte skiter på sig!!

Nu idag har jag vart ledig så gick till Monas faster på ersboda, där vi bland annat gick ut me hundarna, solade å bakade smulpaj me blåbär. Den blev riktigt lyckad tycker jag även fast vi inte hade recept på måtten (bild ovan).

Idag for mamma, pappa å syrran till sillviken å kommer stanna där till början av augusti! Så kommer oftast vara ensam hemma, förutom när min brorsa kommer hem då och då. REALLY NICE, är ju van att bo ensam nu sen innan haha.

Nu ska jag se nån film, å sen försöka sova.

Synd maten inte kom bara man knäppte med händerna

Igår jobbade jag delad tur så hände väl inte så mycket när jag var ledig haha, eller for en snabbis ner till stan å köpte en laddare för mobilen. Vi har tre stycken, två trasiga å en som min syrra glömde i skellefteå, bra gjort!

Just nu sitter jag å väntar på maten, kommer nog få vänta ett bra tag till. Men den som väntar på nå gott väntar aldrig för länge, å grillat är ju gott så ;)


Vilke frisyr från den här katalogen vill du ha?

Haha måste bara visa en video som jag hittade, vet inte om ni sett den men. Man får verkligen skämmas över Iran, FJANTIGT!

Som många kanske vet så vill dom ju vara så olikt västerländska som möjligt, men att inte få ha vilka frisyrer man vill de är så lööjligt!

Klicka här


Både för å nackdelar

Kom hem från jobbet för nån timme sen, ska snart se nån film å sen sova.

Underbart när man kommer hem från jobbet å tio minuter senare kommer pappa med pizza haha, fast tycker synd om dom att få jobba över 7 timmar på en fredag.

Ha en underbar fredagkväll!


Skellefteå med syrran

Kom hem från Skellefteå igår vid 18.00, sen drog jag å min syrra direkt ner till stan för att lyssna på min kusins band Sweet Seed som skulle spela på "Sommaren i City". Det var första gången jag lyssnade på dom, å jag ångrar mig att jag inte fart förr å lyssnat för dom var riktigt bra!

Senare igårkväll så for jag till Emma (lägenheten hon är i på haga), vi bakade bland annat chokladbollar, såg på tv å snackade.

Haha snygga chokladbollar va, dom var lite för mjuka så gick inte riktigt å forma ;P


Tänkte berätta lite om vad vi gjorde i Skellefteå, vi hade ju verkligen tur med vädret båda dagarna!

I onsdags när vi kom fram så for vi ganska direkt till stan för att käka å sen vidare till coop å OK för att handla lite och hämta ut paket.

Det som är synd när man inte kan ta posten varje dag nu på sommarn är att 3 av 4 paket gick inte å hämta längre, iofs vare gratissaker men ändå.

Senare vid sextiden så for jag å träffade Kattis, vi drog till stan där de var Stadsfest i Skellefteå, eftersom att de bara var onsdag så vare inga artister eller så men de fanns många stånd, karuseller mm. Så syrran kom dit efter ett tag, å vi käka där å åkte en karusell. Haha inte så smart å åka fler efter att man har käkat!


Vi käkade Langos, riktigt gott!

Sen spelade vi på lotteri även fast jag vet att jag aldrig vinner haha, men Kattis vann choklad, 2 kg! Så vi fick 2 kakor var.



Senare på kvällen såg ja å syrran nån film å båda somnade mitt i filmen.

Igår hann vi tyvärr inte vara ute i solen så mycket eftersom jag ville fara å köpa saker till lägenheten nu när jag hade bil, for bland annat till jysk, el giganten å rusta.

Köpte en hel del som t.ex. badrumsmattor, ett nytt duschdrapperi, en papperskorg, en stor spegel och två planscher.


Spegeln jag köpte, vet inte riktigt om jag ska måla om den eller inte.

Sen hedde jag även upp gardinerna som jag hade köpt veckan innan.




Senare käkade vi bara middag å sen for vi hemmåt till Umeå.

Nu ska jag hoppa in i duschen å sen blire tyvärr pluggning för min del tills jag börjar jobba.


Skellefteå nästa!

Nu ska vi alldeles strax fara iväg, ska bara packa in de sista i bilen å äta något. Skönt att solen inte har hunit komma fram än, de värsta som finns är när man har solen i ögonen under hela resan.

Ha en bra dag!


Skeå imorrn


Tagen i webbkamera, därför dålig kvalité.

Sitter å äter jordgubbar och vattenmelon just nu, har ganska nyss ätit middag och kommit hem från jobbet. Skönt med lite omväxling och jobba på andra sidan (första gången).

Nu ska jag packa inför imorrn å kolla vad jag ska ha med mig, ska nämligen till Skellefteå med min syrra onsdag - torsdag. Ska köra bil dit så att jag kan ta med mig saker nu istället för sen när jag åker buss, sen ska jag även hinna träffa Kattis.

Men kommer inte att ta med datorn dit eftersom att de kommer vara så fint väder så då kan man inte sitta inne heller!


Are you walking ok?

Steg upp runt nio idag så har hunnit vara ute hela dan tills nu. Har fart å träffat Emma i hennes kompis lägenhet (som hon bor i ensam i en vecka). Sen har jag och Sara fart å käkat på Café Göteborg, plocktallrik å marängsvisch så känns som att jag kommer vara mätt för en hel vecka!

Nu har jag nyss kommit in från balkongen, måste svalka ner mig lite innan jobbet.



Haha kollade nyss upp texten till Michael Jacksons låt "Smooth criminal", han sjunger ju;
"Annie are you ok
So, Annie are you ok
Are you ok, Annie
Annie are you ok
So, Annie are you ok"


Har ALLTID sjungt nå helt annat och trott att jag har haft rätt,
säkert många som hört haha. Har alltid trott att han sjöng;

"Annie are you walking,
So, Annie are you walking
osv.




Vad tycker ni om slutet?


(bild från igår)

Igår
vart en riktigt lugn dag. Låg mest ute på balkongen å solade me mamma, gick även en prommis med mona när hon hade slutat. Senare på kvällen såg jag filmen "Shutter Island".

LÄS INTE OM NI INTE SETT FILMEN!
Alla i min familj har sett den meen jag håller inte med om deras slut, dom tror på doktorn men jag tror på Leonardo DiCaprio. Riktigt störande för jag tänker inte ändra mig, även om dom troligen har rätt haha.

Nu idag har jag jobbat en långdag så har inte gjort så mycket mer, tagit en powernap å sett tv.

Ska snart lägga mig å sova, finns en morgondag imorrn med!


Plattare än vanligt

Hade lite å göra så plattade håret, måste ha vart nästa ett år sen ja sist gjorde de! Men det är för att ja trivs inte lika bra i rakt hår, jag kommer aldrig börja ha mer platt än lockigt hår!

Gjorde inte jätte rakt, tycker inte de är fint. (osminkad också, tur jag har mörka ögonfransar haha)





Hoppas solen vill stanna ett bra tag till

Tog en lång sovmorron idag med, får hoppas att jag orkar ta mig upp imorrn.

Igår var jag ju med Sara å skulle se fotboll, är inte så insatt i de men sara tyckte inte att de var så bra lag så vi såg halft fotbollen å halft scary movie.

En bild på vad ja köpte igår, bland annat en gardin, sängkläder, handdukar och ett bestickställ.


Får se vad jag hittar på nu, ser ut att vara fint väder ute!


Ledig idag



Har nyss ätit grillat å sen jordgubbar efter de, mm!

Nu ska jag alldeles strax bege mig till Sara igen, ska se fotboll (Uruguay- ghana)

Idag tog jag en lång sovmorron å sen for ja å Mona till olika möbelaffärer, köpte lite småsaker som jag visar ikväll eller imorrn. Sen har jag mest legat ute på balkongen å följt sara till el giganten.


Lundis å ja



Gammal bild på mig å sara men tror inte att vi har några andra bilder på bara oss än dom från den här kvällen haha.

Måste skynda mig ut nu för hon står utanför me bilen å väntar på mig!


Redan 1a juli!




Skönt idag jobbade jag bara till ett å är ledig nu i två dar. Ska bli fint i helgen hoppas att dom har rätt den här gången, det är ju ändå 1a juli nu!

Tänkte berätta kort om vad ja gjort dom senaste dagarna;

Har hunnit vara med Jenny ganska mycke å vi har bland annat sett filmen "The taking of pelham 123", den var faktiskt ganska bra.

Sen har ja också hunnit vara med Mona (PÅ FRITIDEN) i tisdags. Var fint väder så vi tänkte hitta nån plats i Umeå å sola på där inte alla andra var, tror ni vi hittade nån bra plats? Självklart inte, alla bra ställen är förstörda av antingen nå bygge eller liknande.

Men vid slutet for vi till umedalen å satte oss vid älven (där bilderna kommer ifrån), mysigt om man inte tänker på vad som ligger i vattnet haha.



RSS 2.0