Ibland är man duktig!

Kom nyss till skellefteå och åhh jag är så arg på mig själv juuust nu, tog fel mobilladdare hit och har inga batterier kvar på mobilen!! lyckat sara lyyckat!


Graattis Jenny!

ETT STOORT GRATTIS TILL MIN ÄLSKLING JENNY SOM FYLLER 20 ÅR IDAG!!


 

Ska göra mig iordning nu och sen äta, efter de så drar jag till henne! Skönt att man bor 2 kvarter ifrån hennes föräldrar (där vi ska va) haha.

 


Bio igår

For ju och såg på bio igår med min syrra, blev "127 hours". Riktigt bra film och jag älskar när dom är verklighetsbaserade, men känsliga personer ska inte se den!


24e februari

Tog en lång och skönt sovmorgon idag till elva, var egentligen tänkt att ja skulle vakna nio men kommer inte ens ihåg att larmen gått haha.

Ska snart fara till sjukhuset och där kommer resten av min dag spenderas, blir att packa lite ikväll för direkt efter praktiken imorrn far ja till Umeå!

Imorrn när ja kommer hem så ska jag fara ut å käka me min syrra och sen troligen se någonting på bio, tänkte bjuda henne på det eftersom att ja inte kom när hon fyllde år :)

Kollar igenom gamla cambilder, hahah sjukt hur fuul man kan va ibland!22a februari

Hej!

Vaknade för en stund sen, håller på å skriva en uppgift just nu men snart ska ja dra på nå kläder å gå till köket!

Ska jobba kväll idag, behövdes verkligen en sovmorron med tanke på att ja bara sov 4 timmar förra natten. Och när jag kommer heem så ska therese massera mig, finns de nå bättre att komma hem till haha.

Sen på fredag direkt efter praktiken så far ja till Umeå, å jenny fyller 20 år på lördag!


20e februari

Orkade bara göra en tenta igår, men de räckte och blev över de me!

Har vart på praktiken nu ikväll och kommer ha 5 dar till irad innan jag blir ledig (pga bytte att jobba från lördag till söndag). Är de på ens jobb så klarar man de ganska bra då man gör de mesta på rutin, men på praktiken så ska man lära sig nya saker varje dag så de tar mycke mer på krafterna. Så får se hur trött ja är i slutet av veckan haha.Ska lägga mig nu och vara lite osocal mot therese, ska se outsourced!


17e februari

Sitter just nu å väntar på att therese ska komma, hoppas jag haha. hade fått för mig att hon hade dag idag på praktiken så tänkte att hon skulle komma vid fyra (jag har vart ledig idag, och hon har vart i piteå) men inte de, å hennes mobil är av så antar att hon är på praktiken nu men vem vet haha.

Har inte hänt nå mycke speciellt idag, var förbi jossan imorse ett tag och pluggade och sen har ja bara vart hemma. Imorrn har jag kväll på praktiken, så alltid skönt med sovmorron! Ska även få äta gomiddag med dom andra i personalen, dom som jobbar imorrnkväll när de är fest blir bjudna på mat, dock inte jag men ja betalar själv.


14e februari

Ska alldeles strax fara till sjukhuset, jobbar kväll idag. Helgen har varit rätt lugn och de behövdes efter första veckan på praktiken! For ut och åt me Kattis i lördagskväll.Sen har de blivit en del plugg eftersom ja ska försöka göra två tentor på lördag. Ikväll kommer även Therese tillbaka :)


12 februari

God morgon!

Har precis vart å ätit frukost, halvligger just nu i min säng, lyssnar på musik å sjunger så fint haha!


Igårkväll var jag så slut så såg filmen "Burlesque" och somnade sen. Faktiskt en rätt bra film med Christina Aguilera och Cher, ja gillar christinas röst skarpt och dans och musikalfilmer går inte att beskriva me ord hur mycke ja gillar!!

De är i alla fall roligt att dom inte gör som många andra artister, som alltid har en romantisk tråkig vanlig film!
En sak som håller på att göra mig gaalen är att efter ja lämnat in min dator så har vänster "musknapp" (eller vad de heter haha) blivit så jävla trög och vill inte alltid som jag vill.Roligt proppen har gått i min lägenhet, Th...

Roligt proppen har gått i min lägenhet, Therese skulle packa de sista imorse (hon skulle hem till Piteå) och om hon glömde nått är svårt att veta haha. Har iaf ringt och snart kommer de några som ska fixa de (har inte tillgång till proppskåpet). Första veckan på praktiken har redan varit och fort gåre, men lika kul och lärorikt är de! / Taheri


8e februari

Första hela dag på praktiken idag, men dom två första dagarna går vi med undersköterskor. Men man hinner ju ju vänja sig liite att stiga upp tidigt i alla fall haha.

Nu ska jag och Therese se mysteriet på greveholm!


7e februari

Kom nyss hem till Skellefteå, känns riktigt skönt!!

Får he undan mina känslor för från och med i dag och till fredag så ska en kompis i klassen sova hos mig som kommer från Piteå. Men ska bli trevligt med sällskap!

ändrade planer, hon ska vara här fyra veckor istället!


tvärtemot vad de borde va

världens bästa avslut på sin födelsedag.. Eller värsta.. / Taheri

21 år idag!

Idag är de ingen vanlig dag, för de är min födelsedaag! ;D

Egentligen inte speciellt att fylla 21 år men ska komma några kompisar sen vid två å fika här. Tänkte visa snabbt vad jag fick imorse!
Fick graffiti nails av min syrra och presentkort på h&m av min brorsa, resten från mamma å pappa + en iphone senare när ja bestämt vilken jag vill ha!

Bilder från igår

Några bilder från igår på restaurangen!
Sara, Hanna, Karin å Jenny
Jag, Sara å Hanna
Jag, Sara å Hannaveery nice headdress

Var ju på operation i torsdags och såhär snygg var man ;)
hade tagi av mig halft redan

Kommer nog inte vara så stor chans att ja kommer jobba där i framtiden, men man ska aldrig säga aldrig!

5e februari

Hej! Sitter i min syrras rum just nu, har nyss ätit och har ingen ork alls att flytta mig på läänge. Hon var duktig och gjorde middagen idag (med lite hjälp av mig), blev väldigt gott!

Var förrätt,
varmrätt
och efterrätt!
tog bilderna från min syrras blogg

Igår for jag ut me tjejerna och firade mig, käkade på kina restaurang och sedan for vi vidare till o'learys. Väldigt trevligt och roligt!
Idag tror jag att ja sov aaalldeles för länge, så har känt mig hängig å trött hela dan och inte haft nån ork alls. Har varit en sväng och kollat på innerskor till praktiken och spelat lite guitar hero å fifa.
Fårse vad jag hittar på ikväll, blir nog inte många knop.

3e februari

Hej! Sitter just nu i källaren hos mig med jenny som sover haha, så sociala är vi mot varann ;) Känner mig grymt trött jag med så blir nog snart att väcka henne å sen lägga sig.

Resan hit tog EN TIMME extra (3 timmar sammanlagt), visst de snöade men har varit med om värre väder och att de gått på 2 timmar var väl för att chauffören var 60+ mayybe.


Hur tänker vissa egentligen..

Förstår inte hur vissa människor tänker egentligen, att gå till ett hus och in i köket och sno massa mat är man normal då? (som tur var blev jag inte av med nått) Ja menar för de första så skulle ja aldrig våga, men ännu värre är ju att personen kan verkligen inte tänka sig in i andras situationer och inte få nå skuldkänslor alls, måste fått fel uppfostran och inte vara så mogen alls!

Men visst alla är ju olika på gott å ont..


Bowling

Var och bowlade igår efter skolan med några från klassen. Bryr mig inte ifall man är dålig haha huvudsaken man har roligt, och det hade jag starkt!! (skönt å he ut sina aggressioner också)Tänkte börja packa nu för imorrn direkt efter att vi varit på operation på morgonen så far jag till Umeå. Och i helgen äre inte vilken helg som helst, utan min födelseedag (på söndag)!


Första februari

Jävla skiit, visste att de skulle förstöra min dag å kanske fler!!..


RSS 2.0