....

Allt är skit, ingenting är som det ska..
kommer troligen inte blogga på länge, har inte orken helt enkelt....
Ingenting alls

Idag har jag inte gjort någonting alls! Bara suttit hemma, hjälpt mamma med lite småsaker, sett en film och lite sånt.
Ikväll blir det inte heller så mycket, ska lägga mig tidigt för jag är så jäkla trött nu.  Blir ett kort inlägg idag eftersom att jag inte har något att skriva.
Hoppas ni alla får en lyckad kväll:)Bounce - Oh I Love Them !

:)

Har inte hänt så mycket idag. Var i skolan som vanligt och dagen kändes inte kort kan jag lova! Man kände friheten när man kom utm frisk luft och allt! Drog på stan ett tag med nicole å madeleine efter skolan. dom skulle hitta någonting till kvällen. Sen har det inte hänt så mycket mer, kommit hem å ätit och nu sitter jag här. Kollar runt lite på youtube, alltid kul! :)


Tjao! :)

You're the sun

I år ska jag verkligen satsa på skolan! Jag vet att jag har sagt det varje år och alltid har jag gett upp. men nu är det fan sista året!! Blir väl plugg 24/7 hela året, men värt i slutet så.

Ikväll blir det nog en film, samma som igår. Jag låter lite tråkig, men ska faktiskt träffa karin sen :)
skulle egentligen träffa henne nu, men hon for å handla med sin mamma å jenny. Får sitta här hemma två timmar ungefär å vänta så vad passar inte bättre än en film. Blir "o brother were art thou" :)

you're my sun when the rain is falling
you're the moon when the nights comes
you're the air that I am breathing
you're the ones that makes me believe in destiny

Vissa tror visst att det är skillnad på tiden olika ställen i sverige

Nu har jag sett filmen och fick ganska nyss veta att jag inte skulle träffa karin ikväll, så blir imorrn istället :)
Har kollat runt lite på "tjuvlyssnat.se" Det roliga med den sidan är att folk har sagt det på riktigt!

Tjej ~18, i rastamössa, har stått ett bra tag vid bankomaten och kön börjar växa.
Tjejen (vänder sig om): Är det någon som har en penna?
Kille #1: Nej
Kille #2: Nej, tyvärr!
Kille #3: Vad ska du med det till?
Tjejen: Det står att jag saknar täckning, jag måste nog skriva mitt namn på baksidan av kortet!


(Kvinna 45+ tar nummerlapp på apoteket med nummer 007 och lämnar den när det är hennes tur till receptarien)
Kvinna 45+ (skämtsamt): My name is Bond. James Bond.
Receptarie (ilsket): Jag behöver inte veta ditt namn!


Två tjejer ~14 sitter i korridoren i stockholm och pratar om det nationella prov som dom ska ha senare under dagen.
Tjej 1: Men om det börjar halv ett här, då skulle jag ju kunna ringa till någon i Kiruna och säga alla svaren!
Tjej 2: Men alla har ju proven samtidigt?!
Tjej 1: Jaa, men du får ju tänka på tidsskillnaden! Om vi börjar med våra prov här klockan halv ett, då är ju klockan bara typ elva i Kiruna, så då kan jag ju ringa någon i Kiruna och säga alla frågorna.
Tjej 2: Jaa, fy fan vad smart! Men du känner väl ingen i Kiruna?
Tjej 1 (smått besviken): Neej, just det...
Schoool

Första skoldagen idag. Känns väl mest drygt, man kommer in i rutinerna direkt å första lektionen var svenska. precis mitt bästa ämne å bästa lärare (eller inte). Det enda roliga var väl att träffa alla igen! :) å att man kommer närmare studenten för varje dag. Schemat var verkligen inte som jag hade trott! alla säger jämt att det ska vara så slappt i trean, massa sovmornar å allt, men icke!Efter skolan drog jag å nicole på stan ett tag, satt å snacka om allt möjligt som hänt under sommaren å fikade. Riktigt mysigt, gör gärna om! :) behövde verkligen det, har saknat det!

Igår köpte jag en ny mobil och det behövdes verkligen kan jag lova! min gamla var inte direkt snygg, bra eller något positivt. kameran funkade inte ens !
The New One


 

Köpte nya skor igår också, billiga å precis skor som jag behöver!Å nu sitter jag å väntar på att karin ska ringa, hon skulle kolla med sin kompis om det var okej att jag kom (eftersom att hon fyllde år) Menn här har man suttit i över två timmar å ingen ringer. Om det inte blir någonting så ska jag nog fortsätta se "Ace Ventura". Blir nog att göra det nu medans jag väntar, orkar inte göra ingenting ifall det inte blir någonting.
Hare bra! :)

Just dance

Lite blandade danser (vissa lite annorlunda)


Lite annorlunda dans, men han är jävligt duktig !

Söt unge !

Thriller on wedding

Locking

Why does it always raining om me

Det jag hunnit med av den del av dagen som varit är att jag har jobbat 7-13. Jag har alltid vetat att det funnits ett vilorum bredvid personal matsalen, men minnet jag hade av det rummet sen förr (2 år sen) var att det var litet å bara massa soffor å vitt överallt. Och självklart nu idag, när jag bara har några dagat kvar på jobbet så upptäcker jag att det är helt perfekt att sitta där när man har 30 minutersrast vid elva och inte är hungrig alls (pga av fikat 10.30).
Det är mysig belysning, helt tyst å perfekt. Och fotöljerna är en av dom skönaste jag suttit i! Fick veta sen att varför det var vitt överallt när jag var där förr var på grund av att på vintern så får man inte tillräckligt med solljus, därför ger det vita ett "energitillskott".


Jaja nu ska jag gå vidare i min dag. Jag for direkt till körskolan å övningskörde, gick rätt så bra även fast det spöregnade. Men sikten var dock av mycket sämre slag eftersom jag just idag skulle backa runt hörn. Och sen direkt efter körningen drog jag till stan för att byta ett linne. Det värsta med cykelturen till stan var att cykeln har inga stötdämpare, så när jag gick i stan var jag helt blöt å sandig i hela baken å neråt. + att det rann droppar från mitt ansikte å såg ut som jag hade tvättat håret nyss. Det konstigaste var att alla andra, då menar jag ALLA var helt torra!Okänd.Nu ligger jag i min säng i badrock, fick riktigt ont i huvet när jag höll på plugga. Och här stannar jag nog ett bra tag till!
Hare bra!:)


Mamma Mia..!

Dagen har bestått till mesta del av pluggande. Även fast skolan inte börjat än.. Om precis en vecka så har jag omprov i matte b nationella och jag vill verkligen klara provet den här gången ! jag orkar inte hålla på och läsa igenom boken å slösa min tid åt matte för att jag inte pluggat tillräckligt hela tiden. Slutar ett varje dag den här veckan, så jag ska plugga lite varje dag. Inte roligt, men vad gör man inte för att få slippa matte för evigt sen.

Igår så bjöd jag Jennilie på middag, det var en lite sen present från mig (hon fyllde 25 maj). Vi åt på Eastern Palace och som vanligt på sånna restauranger så blir det alltid någonting som blir fel. Inte kanske så stora saker, men alltid någonting. Vi beställde vatten (var lite snåla) men inge vatten kom, fick gå å säga till dom.Senare vid halv tio så gick vi å såg Mamma Mia på bio, hade bara hört bra saker från den filmen å kommer bara säga bra saker också! Det var verkligen så att man log inombords under hela filmen å hela tiden efter filmen tills man somnade.

Efter att vi sett filmen så skiljdes vi åt, det var ändå rätt så sent. Men det var ändå ganska svårt att somna eftersom att man var så glad å sprallig efter filmen.

Å nu ska jag snart lägga mig, ska se en film å sen blire att krypa i säng. Godnatt!:)

Sleeping can be hard..

Ligger i sängen nu å har verkligen försökt att sova längre, vaknade åtta. men det är helt omöjligt! Jag vet att jag sovit dåligt dom sista två veckorna, men ändå har jag så jävla svårt att somna å att sova ut. Måste börja med sömntabletter eller något liknande, för på dagarna är ja helt slut å hängig.

Senare idag ska jag på stan med Jennilie, har några saker jag ska kolla på å känns ganska kul att dra dit eftersom att jag aldrig haft orken å tiden när jag har jobbat. Och idag är jag ändå ledig så.

Men nu ska jag sätta på en film å i alla fall försöka sova(fast jag vet att det ändå inte kommer gå) hejdå! :)

All the time

Har inte skrivit på jätte länge nu, jag vet. men det blir så om jag aldrig sitter vid datorn, och när jag är borta. Var i fjällen förra helgen och den här veckan har jag inte suttit nästan någonting vid datorn.

Och nu i helgen kommer jag jobba, och det blir långa dagar så kommer nog inte ha så mycket ork och tid att gå in på datorn. När man har jobbat en helg så känns det som att det gått en hel vecka extra, tiden går så otroligt sakta!

Idag blev det ett kort inlägg, älsklingen kommer snart å jag måste göra maten till imorrn. Hare bra! :)

RSS 2.0