Amazing tron dance

Hejhej (gomorron för vissa?)! Glöm inte att vissa klockor inte ställer om sig själv idag, en timme bakåt.
 
Häftigt, jag undrar hur lääänge dom måste ha tränat haha!
 
 
 
 
 
 
 

Broarna runt

Både jag och Julia kände oss så rastlösa idag så det blev en långprommis broarna runt. Och senare drog vi förbi stan, blev bara ett par tights till mig.
 
 
Å ikväll blire bara lugnt, har en hel del att göra imorrn!
 
 
 
 
 
 

Boka dig aldrig tidigt dagen efter

Åh var kanske dumt av mig att boka en tid 10.30 för synundersökning dagen efter man druckit haha, men upp kom jag iaf och jättebra gick det. Oftast har jag bara mött sura människor som jobbar som optiker men han idag var riktigt trevlig och bra. Ska testa linser (första gången på höger öga också) en vecka och komma tillbaka. Har mina aningar om (och förhoppningar) att det kan vara tjuven till min trötthet.
 
Så rekommenderar starkt Synsam (iaf i Skellefteå)!!
 
 
 
Gårkvällen var riktigt kul dom gångerna vi var här i köket haha. For en sväng förbi travven (studentpuben) men for snabbt tillbaka hit igen. Som vanligt alltid kul då man är med folk som dansar mesta delen av tiden, precis som jag vill ha det! Inga tråkmånsar som sitter hela kvällen haha :P
 
 
 
 
 

Heelg, äälskade helg!

 Hejhej, äääntligen den efterlängtade helgen haha!! Idag har ja varit på badhuset me sjukgymnasten och hållit i ett pass och sen em har spenderats med arbetsterapeuten. Det är kul, intressant men framför allt viktigt att vara med andra yrkesgrupper och veta hur dom jobbar för min framtid, eftersom att det är ett så stort sammarbete mellan alla!
 
 Just nu lyssnar jag på musik och försöker vakna till lite haha, än om inte halloweenfesten blev av (riktigt tråkigt) så kommer det bli alkohol ikväll. Lite tentafirande för några i korridoren, kan ju låtsas att ja me har gjort en haha!
 
Sköön!
 
Var på hocket en tredje gång i förrgår och äntligen så vann Skeå när jag var där haha. Så va säger man, joo "tredje gången gillt" haha.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Torka aldrig tårar utan handskar!

Se den här serien och läs den boken om ni inte redan gjort det!! Har själv inte läst boken men kommer att göra det , och ska snart efter en duscha se sista avsnittet. Har en stor känsla av att tårar kommer rinna!
 
 
Torka aldrig tårar utan handskar är en roman om när aids kom till Sverige och Stockholm under 80-talet.
 

Efter det så blire sovdags, men får sovmorron till 7 iaf!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Förberedning inför jobbsökning

Kom nyss hem från Kattis, vi har varit duktiga och skrivit CV och personligt brev, även kollat lite jobb. Men nu är det bara finliret kvar av det personliga brevet och självklart anpassningen till det jobb man söker, så känns jätteskönt!!
 
 
Känns att det är nära nu tills man är klar, sa upp lägenheten igår också (till sista januari), så finns ingen återvändo till den här lägenheten iaf haha!
 
Och vars man hamnar, det vet man aldrig!
 
 
 
 
 

Lördagen

Andra gången jag far och ser hockey och båda gångerna har det gått dåligt för Skeå, kanske borde undvika att fara dit igen? haha.
 
 
Efter hockeyn så for vi och käka på stan och snackade en stund. Resterande kväll blev lugn med sällskap av Julia och Joel framför tvn!
 
Känner att tröttheten börjar smyga sig på igen, jag som trodde att vitamin å mineraltabletterna skulle hjälpa mig. Det jobbiga är att jag inte kan koncentrera mig 100% på tex praktiken och det stör mig inte lite bara, jag vill ju visa vad jag går för men tröttheten och minnet sviker! hoppashoppashoppas att det ger med sig snart!
 
 
 
 
 
 
 

Färgat och klippt mig

  HejHej! Igår (fredag) tog jag ledigt från VFUn (så jag inte är där för många H) och for och bla. klippte och färgade håret. Testade en ny frisörsalong och blev jättenöjd!!
 
 
Nu ska jag fara iväg och se hockey med Kattis!
 
 
 
 
 
 

Dagen i Umeå

Hejhej! Var ju i Umeå i onsdagskväll till torsdag eftersom att alla sjuksköterskestudenter termin 6 och alla läkarstudenter (sista terminen) skulle träffas och ha KOLIK dag (kommunikation och ledarskap i kliniken) där det blev mycket rollspel och även fördomar/påståenden om läkare/sjuksköterskor som finns. Tyvärr gav dagen mig ingenting alls, vilket många i klassen höll med om. Det enda intressanta var om fördomar enligt mig, men det hann jag inte höra mycke av pga att vi skulle hinna med bussen.
 
(bilden är inte jämställd i know)
 
Olika alternativ på fördomar/påståenden var "läkare tror att deras tid är mer dyrbar än andras" "sjuksköterskor försöker ställa egna diagnoser utan att tänka på differentialdiagnoserna" "läkare får mer respekt än sjuksköterskor" osv. Sen vad man håller med om och inte är väldigt inviduellt haha!
 
 
 
 
 

mot umeå!

 Hejsan svejsan! Just nu sitter jag på bussen påväg till Umeå! Kommer stanna tills imorrn eftersom att imorrn ska hela klassen vara på universitet i umeå. så passde på att fara idag istället, så får jag lite sovmorron haha! Och för er som undrar, så tar jag examen den 18/1 2013! Så snaaart!! :-D
// Taheri

Tisdag

Tjena mitt bena!
 
Idag har jag varit duktig och tränat, det är bra att jag har Jossan som får igång mig haha! Trist bara att man kommer hem så sent när ja har praktiken. Menmen, det är ju ändå bara fem veckor så!
 
Och som ni här i Skellefteå och Umeå nog redan märkt så har det för första gången efter sommarn snöat, skönt att det inte stannar kvar än på marken haha.
 
 
Nu har jag nyss duschat, så ska krypa ner under täcket å se lite tv innan det blir läggdags.
 
Godnatt (i förskott)! :)
 
 
 
 
 

Solsidan

Nu blire in till köket för att se solsidan me A & M!
 
 
De är så roligt just pga att de är så typiskt svenska familjer haha!
 
Och självklart kollar jag även på sidan hur de kommer gå för Felix Baumgartner, spännande!! (gå in på aftonbladet om ni inte förstår)
 
 
 
 
 

90tals outfit

Hejhej! Tog några bilder på mig i fredags så ni kan se hur jag såg ut haha, mitt mål var "ju fulare kläder desto bättre" .
 

tror håret hasat ner lite, men annars fint va ;) haha
 
Gårkvällen spenderades med korridorskompisar och det blev en lugn dag å kväll! Samma idag, har försökt att kolla lite efter jobb, men ser inte så jättebra ut av de ja sett haha. Men ger självklart inte upp för det!
 
 
 
 
 
 
 

90tals fest!

Hejhej! Nu har jag haft en hel vecka på praktiken och det känns jätte kul och nytt här också! Känner mig helt slut och skulle helst vilja (om latheten fick välja) ligga å slappa hela kvällen framför tvn haha. Men icke de, de kan ja ju inte, vi har 90tals fest här i korridoren ikväll och det kan jag ju inte missa heller!!
 
 
Min outfit ikväll blir något i slag av ljusa höga raka jeans, nätlinne med tshirt eller långärmat under, uppsatt plattat hår på snedden, läppstift med läppenna mm. Något i den stilen iaf, kommer nog bli bra!!
 
 
 
 
 

Free Willy

Har äntligen tagit tag i att fixa mina journaler och äntligen fått veeta vad och varför jag opererade hjärtat!! Haha, tre år senare ungefär :P Berättar senare om det jag vet, just nu är jag så trött så jag snart somnar sittandes. Kände mig grymt trött från slutet av sommarn ändå till nu i veckan ungefär, hade ingen pigg stund alls under ens 5 minuter. Men nu börjar jag känna mig lite piggare faktiskt (troligtvis vitamintabletternas förtjänst) , kan vara mycke av de som påverkade min inspiration (till de negativa) att skriva här!
 
Nu är jag bara trött för att det är första VFU veckan på hälsocentralen haha. Och första dagen som jag tagit hand om ringningarna, riktigt kul och lärorikt men myycke att tänka på (vilket ger mig en trött hjärna haha)!!
 
 
 
Nu ska ja lägga mig och se (somna till) Rädda Willy, läänge sen sist!
 
 
Sen blire Godnatt!
 
 
 
 
 

RSS 2.0