Fika i timmar!

Har nyss suttit och pratat med Möller via msn (i mick), billigt och bra!

Idag har jag (som jag skrev tidigare) varit på stan med Madde, men även Möller. Var länge sen jag såg båda två så det var riktigt roligt att träffas, blir inte lika ofta nu när man inte går i samma klass.

 

Efter att Möller drog från stan vid 4-5 så har jag och Madde suttit på starz, Kafé Station och Max. Men egentligen bara för att få sitta och prata någonstans inomhus. Älskar kvällar då man sitter i timmar på ett fik och bara snackar och tar det lugnt! Kommer bilder från ikväll senare.

 

Imorrn vid tolv ska jag klippa mig så får se om jag hinner skriva något inlägg innan eller inte, nu ska jag se Sällskapsresan och sen (försöka) sova.

 


Riktiga vänner måste man hålla hårt i!

Kom nyss hem från jobbet, ska bli riktigt skönt att vara ledig imorrn! Nu ska jag duscha och käka sen blire att dra ner på stan och träffa Madeleine, länge sen vi sågs så ska bli jätte kul! :)

 

 

 

Imorrn ska jag träffa Pernilla och Petra och tillsammans ska vi gå och klippa oss, sen får vi se vad dagen bjuder på.

 


Sliten helg!

Kom hem från jobbet för drygt en halvtimme sen. Jag förstår inte varför, men på något sätt så blir man mycket mer sliten när man jobbar helg än två vardagar. Blir skönt att bara jobba till ett imorrn, fast jag kände redan idag att jag blev helt borta vissa korta stunder för att jag är så trött.

 

Nu ska jag försöka hjälpa min syrra med hennes header på bloggen, får se hur det går haha.

 


Lördag

Skönt att ha gjort bort min delade tur för i helgen, imorrn är det bara en dagstur och sen är jobbhelgen över! Nu ska jag snart lägga mig så att jag orkar kliva upp imorrn, sov inte mycket alls inatt.

 

Hoppas ni andra haft en underbar helg! :)

 


Mysteriet på greveholm

Slutade för drygt en timme sen men är faktiskt inte så trött, vilken inte är så bra eftersom att jag ska upp tidigt imorrn. Sitter just nu i min syrras rum och ser "mysteriet på greveholm", ganska roligt att se på gamla julkalendrar som man sett när man var liten. Haha man ser hur dåligt dom är gjorda nu när man är större.

 

Men nu ska vi fortsätta att se, sen ska jag försöka sova. 

 


Kaffe är höjdpunkten på dagen!

Har nyss ätit lunch/middag, blev köttfärsås och pasta, riktigt gott när man her olika kryddor i! Och nu sitter jag i mitt rum med en kopp kaffe, höjdpunkten på dagen!

 

 

Skulle ju egentligen vakna någorlunda tidigt idag, men självklart blev det inte så utan vaknade kvart över tolv med panik. Jag tror att stor anledning till att jag är trött jämt är på grund av att jag sover alldeles för mycket, har sovit runt 12 timmar i fyra nätter den här veckan. I för sig är det bra eftersom att jag är halvsjuk, men blir jobbigt nu i helgen då jag ska upp vid 6.

 

Men vi får se hur det går, ska troligen få jobba lite längre fick jag veta för några dagar sen av chefen, blev riktigt glad eftersom att det här jobbet är det enda jag har. Men är nog på tiden snart att jag söker mig något riktigt fast jobb, ska kolla lite nu tror jag och får hoppas på det bästa!

 

 

 

 

 


Lugn dag

Har varit med Jenny idag först på dagen. Vi tog det mest lugnt, pratade och så. Efter middan så kom Emma och hämtade upp mig hos Jenny och då bar det av till Innertavle, var verkligen kul att få träffa min skruttfia! Blev mycket prat där med, men också annat som karaoke och färgning på hennes hår.

 

För en timme sen ungefär så kom jag hem och nu ska jag nog lägga mig snart, även fast jag början 4 imorrn så måste jag vänja mig att stiga upp någorlunda tidigt! Godnatt :)

 


Ett gott skratt förlänger livet!

Sitter i min säng om kollar på gamla videoinlägg från mobilen och kameran på datorn. Bland annat från skolan, dem bevisar att man verkligen inte alltid hade tråkigt i skolan! Eller en där jag har så tråkigt och väntar på mamma i bilen, där jag sitter och sjunger för mig själv haha.

 

Tur att ingen ser en nu, när man sitter och skrattar för sig själv! 

 

 

Får se vad dagen erbjuder, skulle egentligen på stan med mona men hon fick hinder. Nä nu ska jag nog ta och duscha i alla fall så att jag piggnar till lite!

 

 


Mm körsbär

Ska lägga mig snart, även fast jag jobbar kväll imorrn så behöver jag lägga mig tidigt på grund av min hosta. Kommer ändå inte somna före ett-två.

 

Ikväll har jag och Jenny varit ute och gått en sväng, riktigt skönt att gå ut och gå och bara snacka om allt och inget. For förbi "kontoret" också och åt körsbär från deras träd + äpplen från "kontorets" grannar, får alltid tillbaka blickar eftersom att vi gör samma sak varje år! Jag älskar körsbär, men blir alltid att man äter för mycket så att man får ont i magen ;P

 

 


Drömmer mig tillbaka

Lyssnar på musik som vi hörde i Turkiet, både Turkiska och andra låtar. Får en sån längtan tillbaka när jag hör dom, och tänker på alla underbara minnen därifrån.
 


 






Hade jag inte haft jobb nu så hade det funnits en chans att jag hade varit kvar där nu. Har ju tagit studenten så hade inte jobbet varit ivägen så hade jag ändå inte haft någonting att komma hem till.



Halsens himmel

Sitter just nu på mitt run och dricker te med honung, helt underbart skönt för halsen! Tabletterna jag köpte tidigare idag hjälper inte ett skit, som jag trodde. Hostar fortfarande, inte lika mycket men hosta som hosta.

 

Ser kanske inte ut som te, är nog honungen som gör färgen grumlig.

 


Någon som vill ha min rethosta, gratis!

Kom nyss hem från stan, har varit där med Pernilla, Petra och Izabelle. Det enda inköpet blev tabletter för rethosta på apoteket, jag hoppas verkligen att dom hjälper! För det andra förslaget jag fick där var flytande hostmedicin och det hjälper inte på mig.

 

Skulle träffa dom på stan idag klockan ett och eftersom att jag la mig tidigt så borde jag ha vaknat i alla fall vid tio elva, men istället vaknade jag ett av att mamma kom hem på lunchen. Hatar att stressa, och när jag stressar så blir jag mycket segare ändå! 

 

Jaja nu är jag halvtröttlat så ska se Two and a half men, Byee!

 


Läggdags

Nu ska jag snart lägga mig, är så sjukt trött! Blir väl som vanligt att somna till en film, ikväll tror jag det blir någon Ace Ventura film :) Älskar ju Jim Carrey så!

 

 


Det är tanken som räknas!

Kom ganska nyss hem från jobbet, även fast man alltid är helt slut efter ett sånt här pass så stannade jag kvar en kvart extra. Fast det var verkligen inte för att jag älskar jobbet så mycket, utan för att en från natten var gullig och bjöd oss på en äppelpaj. 

 

 

Det är sånna saker som gör att man trivs på jobbet, sånna små saker som att baka till personalen för att vara snäll och när alla stannar lite extra. Det är sånna små stunder.

Även fast alla andra yngre vikarier ä borta så känner man ändå gemenskap nu, även fast alla andra har barn och man själv "nyss" varit barn.

 

Klart det är överdrivet mycket skitsnack på mitt jobb jämfört med många andras (en stor anledning till att jag inte stannar mer än en månad till), men jag gillar ändå vissa på jobbet grymt mycket!

 

 

 


Älskar att somna till något ljud

Ska lägga mig nu snart, blir att sätta på ett avsnitt av "Two and a half men"  och sen försöka somna till det. Första jobbdagen efter semestern imorrn, kommer bli kämpigt men.

 

Gick inte så bra med surströmmingen idag, vet inte vad det är med mig men varje gång jag börjar äta så mår jag illa. Får en klump i halsen, även fast jag älskar surströmming så gick det inte att få i mig mycket. Men det finns fler chanser senare i livet! ;P

 

 

Såg en film ikväll med min syrra "¨Hopplös och hatad av alla", jag tyckte inte att den var så bra eftersom att det inte hände så mycket i filmen. Men vem vet kanske någon annan älskar den filmen.

 


Lite bättre idag!

Är lite friskare idag, men känner ändå att alla mina krafter inte har kommit tillbaka. Blir ändå att jobba imorrn fast jag egentligen inte vill, skönt att det är delad tur i alla fall så att jag kan vila lite på dagen.

 

Har faktiskt varit duktig idag och inte sovit på hela dan, så att jag kan sova inatt och vara någorlunda pigg imorrn. Och det är tur att jag har lite mer matlust nu eftersom att vi ska äta surströmming ikväll, mmm!!

 

 

Oskars Surströmming ska he va och ingen annan!

 


Bilder från Turkiet

Hade ingen ork alls igår till att skriva eftersom att jag blev mer sjuk. For inte till jobbet igår heller utan låg i sängen hela dan och ligger kvar än. Tänkte visa lite bilder och skriva lite om dom, får se hur mycket jag orkar.

 

Karin och Sara, orsaken till att vi ens reste. Saknar dom otroligt mycket redan och måste stå ut till 15e september. Hade det inte varit för att jag jobbade så skulle jag lätt ha stannat kvar där med dom!!

 

På bilden var vi på en båttur, osmarta som vi var så smörjde vi inte in oss och blev brända på ryggen och armarna. Men det är inte så konstigt när man var ute i solen från 10 till halv 4.

 

På båtturen här också, självklart var man med när det var danser!

 

 

Haha det såg så sjukt kul ut när personalen på båten stod där och dansade, till titaniclåten!

 

 

Jag och min älskling!

 

 

Hanna och Sara på Karin och Saras balkong. Många bra och dåliga minnen därifrån. Vi satt där ofta på nätterna och bara pratade, men eftersom att vi var 5 tjejer så hade vi också många småtjaffs där haha.

 

 

 

När det var turkisk afton på hotellet så var vi såklart med i lekarna också!

 

    

 

Lite turkiska danser och imitten en magdansös. Haha man fick gå upp och testa om man ville men inte många som ville!

 

 

 

Vi åkte parasailing också, bilden här är på mig och Hanna. Riktigt skönt, men hade varit värdare att åka vattenskoter!

 

 

 

Åh älskade alla danser som man dansade på Bacus, det här är lätt den bästa restaurangen i hela Alanya! Älskade personalen och stämningen var alltid på topp. på andra restauranger var dom självklart också trevliga, men inget jämfört med dom här!

 

 

Sista bilden jag visar är på alla i personalen på Bacus + Hanna, Jenny och jag!

 

Nu ska jag lägga mig och se "Blood Diamond" och sen somna till den, hoppas att jag är lite friskare imorrn iaf!

 


Back in Umeå!

Nu är jag hemma igen! Men ska upp imorrn vid 6,halv 7 så hinner tyvärr inte lägga in bilder och inte heller skriva så mycket. Behöver verkligen mycket sömn om jag ska klara av att jobba imorrn.

 

Alla tjejer vid baren!

 

Kan bara säga att jag haft sjukt kul och längtar tillbaka!

 


Nu bär det av snart!

Nu ska jag fara till Jenny och sen inom en timme far vi till flyget. Har sjukt mycket resfeber men är ändå galet taggad på att få träffa Sara och Karin!!

Halv tio ikväll går planet från Umeå till Alanya, sen är vi på hotellet/ lägenheten vid 6 på morgonen deras tid (runt 5 våran tid). Kommer nog inte att bli så mycket skrivande då men ni får ha det super här i Sverige!!


Inte många timmar kvar!

Nu är det inte många timmar kvar tills jag sitter på flyget, åh vad jag både längtar och är nervös!!

Hunnit mycket inför resan idag!

Sitter just nu i min säng och skriver ner det sista jag ska packa imorrn, mest saker som inte går att packa idag som smink, mobilladdare mm.

Har hunnit med en hel del idag, for till stan först med Jenny och växlade pengar, köpte lite nödvändiga saker på apoteket mm, sen träffade vi Hanna som också ska med till Turkiet imorrn och snackade lite om morgondagen.

Efter det for jag och Jenny till mig och åt surtrömming, mumma så gott!! Och nu på kvällen har vi gjort lite småsaker inför resan som packning och liknande, har även hunnit en snabbis till mormor.


Nu ska jag skriva klart min packningslista och sedan se en film tror jag, måste lägga mig någorlunda tidigt eftersom att det inte kommer bli många timmars sömn nästa natt på grund av flyget och så.


Imorrn smäller det!

 

Var ju på Boda Borg igår och det var väl rätt så kul, fast man ledsnade rejält efter tre timmar så då drog vi hem. Hade varit lite smartare att ta 2timmars kortet men vaddå det är inte så ofta man far dit så. + att det är faktiskt ganska roligt att göra sånna här saker, finns inte så mycket att göra i Umeå och Skellefteå är nära och bra!

 

      

 

Nu blir det att börja packa lite smått eftersom att imorrn far jag, är grymt taggad men har ändå lite resfeber.

 

 

 


boda borg imorrn!

 

Blev inge Nolia igår eftersom att vi då skulle ha farit iväg så sent. Blev idag istället och till en början så kände jag att vi hade tur med dagen och vädret eftersom att det var mulet. Men senare efter det hade regnat och det enda som var kvar var fukten luften så kom solen fram. Det måste vara det värsta vädret när man är på sånt, varmt+fuktigt inne i lokalerna och varmt+fuktigt ute. 

 

Det enda som jag kom hem med var tunnbröd, som vanligt blev det inget fynd. Får se om jag far dit igen innan Turkiet, vill ha ett armband. Var ju ändå gratis idag så varför inte göra samma sak nästa gång och slippa betala.

 

Nu ska jag snart lägga mig eftersom att jag ska upp 8 imorrn, ska fara till boda borg med Emma, Carro och Sara. Och ska man komma iväg någongång så måste man upp tidigt!

 


Huvudsaken man har roligt!

Det blev inte olles igår, istället for vi på en kinarestaurang och sedan vidare till båten. Men lika roligt hade vi ändå!

 

Vi for förbi Olles men eftersom att det hade regnat så kunde man inte sitta ute och där inne trivdes vi inte, tycker att förra stället dom var på (innan dom flyttade) var mycket bättre.

 

 

Idag ska jag fara på Nolia med Jenny, egentligen är det samma sak varje gång men det blir som en liten tradition att fara dit ändå.

Nu måste jag ta mig upp ur sängen så att jag inte degar bort halva dan.

 

 

 


RSS 2.0