Första snön

Sov hos Emma inatt, och var egentligen tänkt att vi skulle dra till stan idag och plugga, men fanns varken skjuts eller pengar till henne för buss så vi stannade i innertavle istället. Fan, jag och Emma som brukar vara så duktiga på att plugga, inte vart det något idag inte. Typiskt! Istället får man råplugga imorrn och på söndag.

Gick ut en sväng idag, måste ju gå ut när första snön kommit! Var inte så härligt väder men man klarade sig.








Nu ska jag fara till morfars grav på backen, kallt men mysigt! Hare bra! :)

Backen hos mormor

Har nyss kommit hem från mormor! Alla mina kusiner kom dit också (dom som bor i Sverige), haha även fast man kan vara jäkligt less på dom ibland, så kan man aldrig tröttna helt! Skadeglädjen är störst där kan jag lova!

 

 

For dit vid elva så har inte hunnit göra så mycket mer än det, men ikväll ska jag och emma se film hos antingen hos mig eller henne, får se! :) men blir skönt att ta en chillkväll, för blev inte direkt så mycket sömn inatt. Två timmar tror jag.

Men du ska veta Karin att jag hade jätte kul igår med dig!

 


Härligt!

Idag fick jag i alla fall sova ut, och det behövdes verkligen! Blir utgång med Karin ikväll. Premiärgången för henne, ska bli kul!! Och innan ska vi fara till henne och göra mat, får se vad det blir för något. 

 

Snart ska jag fara och möta Karin och sen drar vi till hennes pappa, vi ska fara och handla till ikväll :) Men måste skynda mig nu att göra mig klar så att jag inte blir sen som vanligt, Bye!

 

Inte många blommor kvar nu


Innertavle

Sitter hos Emma nu och försöker plugga, har precis som igår gått ovanligt bra! Men när man tänker frammåt och inser att man har minst hälften kvar så blir man inte lika inspererad. Fast det är ganska kul att läsa om det vi har just nu, vi fick fördjupa oss i någon konflikt som finns i ett land eller mellan olika länder. Jag tog konflikten i Zimbabwe, ganska intressant men tyvärr för mycket politik.

Jaja, måste fortsätta nu men ni får ha det så bra! :)

Morgonpigg

Sjukt att man vaknar så tidigt på lovet, vaknade halv nio och kan verkligen inte somna om! Jag är verkligen ingen morgonmänniska, är jämt trött på morgonen.

Måste ha någon koppling med att jag steg upp så tidigt igårmorse. Fast på ett sätt är det jäkligt skönt att stiga upp så tidigt, då har man en lång dag framför sig, slipper stressa och allt.

Har faktiskt varit duktig imorse, har pluggat nu en timme utan uppehåll (väldigt bra för att vara mig på en morgon) och igår när jag drog till Emma så pluggade vi hela tiden, utan stopp. Brukar aldrig gå när man är med Emma haha. 

 

Jaja, nu ska jag dra och ta och göra kaffe och bara göra sånt som inte stressar, byebye!

 


it´s so hard

Sitter och väntar på att klockan ska bli runt tjugo i fyra, ska fara och köra då.

Tidigare idag har jag varit på iksu och var tvungen att stiga upp halv åtta för att få sällskap. Var ungefär två veckor sen jag var där sist nu, på grund av min hals. Har inte gått över än så därför kan jag inte anstränga mig för mycket.  Senare idag har jag varit hos jenny ett tag, innan hon for till stockholm (hon kom antagligen dit nyss). 

 

Måste egentligen börja plugga för jag ligger verkligen efter och det ska vara klart direkt efter lovet, men känns inte så peppande när man har lov..

 

Jaja, ska i alla fall gå och göra lite kaffe nu så att jag inte somnar framför ratten. Hejdå

 

 

Du tror allting kommer förändras efter ett förlåt, att jag skulle förlåta. Kommer aldrig hända, tänk dig för nästa gång!..


Härliga helg

Som jag har skrivit förr så kommer jag inte så ofta skriva under helgen, utan tar allt idag (söndag).

 

Skrev i torsdags att jag skulle till Emmas stuga i Sillviken på fredagen, och det var verkligen härligt. Att komma bort från allt och alla, slippa tänka på sina problem och allt. Tog några bilder därifrån, så himla härligt det skulle vara att bo bredvid havet!

 

 

Tänk det här och en varm sommardag, perfekt!

 

    

 

Var perfekt väder hela tiden, soligt och skönt! :)

 

I lördags var jag hos jenny på kvällen och med sandra, tog det bara lugnt och såg film.  Helgen har varit precis som en helg ska vara i början av ett lov, man är utvilad redan från början och slipper allt negativt. Ska gå och göra klart en uppgift på historian nu, känns inte det roligaste på lovet men måste göras ändå! Hejdå :)

 

 


When the stars go blue

Skönt med eget arbete idag! Nu väntar jag på att emma ska komma och hämta mig, ska fara och handla till imorrn då vi ska till hennes stuga. Senare ikväll blir det att fara till karin på grubbe, perfekt! :) Måste kila nu, emma kommer. Hejdå

 

Tyler Hilton and Bethany Joy Lenz - When the stars go blue


Lov

 

Lovet kom precis i rätt tid, just när jag behöver den! Allt plugg i skolan har verkligen tagit kål på en, trött är man hela tiden på grund av det och less, LESS. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och ha min egen tid. Jävulskt skönt!! 

 

Kände ingenting när jag fick veta att det var ännu värre.

Ingen ilska, inget hat, ingen sorg, INGENTING. Fyfan vad skönt! 


Det enda jag gör känns det som

Har försökt plugga nu hela kvällen, men som vanligt så är det annat som frestar en mer. Och så blir det precis varje gång!

Man koncenterar sig på pluggandet ett tag, men sen så ringer någon, någon skriver på msn eller så måste man kolla på någon hemsida. Sen efter ett tag (oftast långt) så kommer man på att man måste plugga. Och så går det runt. Sen i slutet så läser man snabbt igenom det sista och tänker att "jag hinner plugga på det här på rasterna imorrn". Men inte hinner man lära sig allt då, måste tvinga mig själv mer att koncentrera mig på pluggandet när det är plugg! 

 

Men har i alla fall pluggat klart för idag och det känns jävulskt skönt kan jag lova! Är helt slut efter allt plugg jag haft på sistionde, hur fan klarar hjärnan att ta in så mycket?!


Förkylningen kommer alltid tillbaka

Har inte skrivit på ett tag på grund av att min förkylning har blivit mycket sämre. Eller hade, den har blivit bättre nu men inte bra. Smart som jag var så delade jag vattenflaska med Madeleine, och kom på att hon har ont i halsen alldeles försent! Och jag har inte direkt världens bästa immunförsvar så visste redan då att jag skulle bli sjuk..

 

 

Så jag har inte gjort så mycket under helgen, i fredags drog jag till emma och vi tog det bara lugnt, såg idol ovs :) Sen igår så drog jag ett litet tag till Jenny och på kvällen låg jag mest i sängen och såg film. Så det har inte varit en rolig helg, men måste vila upp mig så att jag kan bli frisk och börja träna igen! Och sen så orkar man inte med skolan lika mycket när man är halvsjuk. Jaja, nu måste jag plugga till provet imorrn (känns som att jag inte gör något annat än att plugga, pluggam plugga) men sen ska jag i alla fall ta en paus och städa rummet, kan faktiskt vara kul om man har peppande musik och är på humör! :) Hare bra :)


Hur fan kan man vara så känslokall?

Barnen vittnar om terrorn

Helt sjukt måste jag bara säga, och här i Umeå!

Frågan är ju vad dom tänker med?

Måste bara skriva två saker som stör mig jävulskt/ störde mig

När min kompis var utomlands så fanns det en drink som hette "Rape me" hur fan kan man ens döpa en drink till det? Som om det inte är en speciell sak att bli våldtagen!? Låter som att man vill bli våldtagen om man beställer den, helt sjukt! Fyfan säger jag bara!

Och sen en annan sak som jag hörde av en tjej som jag vet vem det är (hon kan ha sagt det för att jag inte är helsvensk och stod just bredvid, men mest för att hon är en dum blondin med utväxt som syns från 1000 meter)
"Jag satt i bussen idag påväg till skolan, och då satt det några invandrare där. Asså jag fattar inte, kan man inte svenska så ska man inte bo i Sverige, vad är det dom inte förstår?"
När jag hörde det så kom tanken "vad fan tänker hon med?" Så hon menar att innan man flyttar till till exempel USA så måste man kunna Engelska flytande innan man flyttar dit, eller flytande franska innan man flyttar till Frankrike? Sjuk tjej kan jag lova, ville komma med argument mot henne om jag nu kunde! Men vill aldrig prata med henne så är lite svårt..
Ni kanske tänker att hon menar att man i alla fall ska försöka lära sig svenska, men med hennes tonfall och om man vet vem hon är så betyder det precis som hon säger, "ut med alla invandrare"




Jaja nog tjatat om det, har i alla fall haft en slapp dag idag. Haft en föreläsning med en föredetta hari krishna munk, var lite långtråkigt men ändå ganska intressant. Sen har jag bara suttit i skolan och pluggat inför provet imorrn. Nu sitter och jag ska egentligen plugga, men man måste ju få ta en paus ibland. Har två stora prov imorrn som ska göras, vilket inte känns så kul men, och sen i helgen blir det inte något tal om "skolfritt" har ett stort prov på måndag, suck!



Men ska ta och börja plugga lite så jag kommer någon vart, hare bra! :)


Vars tog energin vägen?

Idag har jag haft en slapp dag i skolan och det behövdes! Hade eget arbete alla lektioner förutom svenskan, så jag å möller drog till iksu efter lunchen och har ganska nyss kommit hem. Ligger just nu i sängen och all min energi är borta, vill bara ligga här till kvällen, men måste upp vid fem å fara på dansen. Men kommer kännas kul när man väl kommit sig dit :)

 

Tänkte visa lite bilder sen stockholm!

 

Hotellrummet

 

Jennilie :)

 

Frukostbuffén

Jag och Jennilie :)

 

Vi var på ikea

 

Nu ska jag ta och dra mig upp och dricka lite kaffe så att jag blir piggare :)


Sliten efter nattbussen

Kom ganska nyss hem från skolan. Ni anar inte hur trött och sliten jag känner mig just nu, och jag har varit i skolan! Men sånt får man ta när man åkt nattbuss. Fick i alla fall sova mer på resan hem än dit, sov ingenting till stockholm. Kan tyvärr inte lägga in några bilder än, eftersom att jag glömde min digitalkamera hemma (råkade glömma den i emmas väska i skolan). Men Jennilie som jag for med har tagit en massa kort, så jag lägger in så fort hon skickat dom! :) Och blir lättare om jag skriver om resan när jag har fått bilderna. Tjao!:)

Bye bye

Far till stockholm snart, om en å en halv timme ska jag vara på busstation. Så kommer inte skriva något mer förnst på måndag. jag hoppas verkligen att det är bättre väder där än här, regn!

Men ni får hare så bra!:)


stressig dag!

Dagen har verkligen varit stressad och fullbokad!

Det börjar med en lugn dag, får veta när man kommer till skolan att man har självstudier ända till klockan två (då vi skulle ha prov). sitter och pluggar till lunch och sen direkt efter drar jag och Möller till Iksu. (Testade "affro power" man känner glädjen, så skön känsla! och for såklart på gymmet) Och direkt när vi kommer till skolan igen så har vi prov. Känns som att man aldrig förr har skrivit så länge, fick skrivkramp ggr 1000. Men i alla fall, drog sen hem snabbt och bytte om, for vidare till körlektionen klockan 4 och direkt efter den så hade jag dancehall. Sen drog jag vidare hem och käkade, dammsugade och duschade, och nu sitter jag här och skriver min packlista inför imorrn.

 

Äntligen lite lugn och ro kan jag lova! Får se om jag hinner träffa Karin en snabbis ikväll, men för att jag ska ha någon chans att hinna måste jag fortsätta med packlistan nu, så vi ser om jag hinner skriva imorrn eller inte!


Stockholm i helgen! :)

Har nyss ätit, och nu är det plugg som gäller för hela slanten ikväll, huvva! Men vad kan man göra när man är så osmart att man svarar på frågorna till provet sista dan och inte kan ett skit.. Men ser i alla fall fram emot helgen kan jag lova! Blir ju Stockholm då med jennilie :)
Vi far på torsdag kväll vid 8-9 och sen kommer vi hem måndag morgon 7. Men det värsta med att det blev just den helgen är att jag har 3 stora prov nästa vecka + två stora redovisningar så jag blir tvungen att sitta och plugga i bussen påväg dit. Men ifs så är det skönt på ett sätt, är så jävla lång resa och det blir aldrig så att man sover ens hälften av tiden.´
Jaja, ska börja plugga nu, kanske hörs senare ikväll om jag hinner! :)

love it!

SKÖN LÅT!

 

 


Kanelbullensdag

Sitter på min stol i rummet just nu, med benen på sängen som jag brukar och äter en kanelbulle. Det är ju kanelbullensdag idag! Inte för att man så ofta äter kanelbulle varje år på den dagen, eller våfflor på "våffeldagen" men ändå. Har man hemma så tar man självklart!

 

 

 

 

Igår var jag, Emma och Sara hos Nicole i Sävar. Riktigt mysigt, drack vin, såg på film/tv och pratade mm :) Glömde tyvärr digitalkameran där så blir inge kort idag, men så fort jag fått tillbaka den! Fast blev inte så mycket kort eftersom att man hade fullt upp med annat.

Och ikväll blir en lugn kväll, sov inte så mycket i natt så. Men ska nog börja se en film nu, tjao!:)


Can you imagine the feeling

Har ganska nyss sett idol, och det känns verkligen att jag behövde en sån här kväll. Hemma, ensam, i lugn och ro. Varje kväll på ett tag (som känns som år) har jag gjort någonting ändå tills jag lagt mig, har längtat efter en sån här kväll! Ska snart stänga datorn och lägga mig. Har varit trött redan vid 7-8 på kvällen sista tiden (den perioden kommer och går) men just nu är det skön tröttkänsla.
Man känner att man gjort någonting när man har tränat tidigare på dagen. Är verkligen glad att jag tagit tag i att börja träna! Och ännu bättre känns det och stoltare blir man över sig själv när man bara äter nyttigt efter träningen tills man ska sova.

Nu håller mina ögonlock på att slockna helt så ska ta å lägga mig, Hejdå :)

RSS 2.0