Lite roligare att komma hem till

Tänkte bara visa några bilder snabbt på hur mitt rum ser ut nu, ni kan kolla några inlägg tidigare på hur de såg ut förr!





Lite mer hemtrevligt i alla fall!


Heldag med familjen



Haha enda "normala" bilden jag har på mamma.

Nu har min familj ganska nyss dragit så blev en heldag med dom. Vi har bland annat packat upp en massa här och fixat så att de blivit hyffsat hemtrevligt, handlat mat, farit å fikat hos mammas kompis å käkat pizza.


Nu ska jag försöka att plugga lite grann, så slipper ja tokplugga imorrn!


Allt klarnar och blir bättre

Har nyss kommit in på rummet, har suttit och snackat å sett tv i köket så känner att jag börjar trivas här mer och mer. Hade sån ångest första dagarna å ville bara hem. Men det berodde nog till största del på hemlängtan, å snart får ja träffa er alla igen!

Imorrn kommer mamma, pappa å syrran så det ska bli kul. Då kommer ju även bland annat tvn å fleeer kläder. Sen eftersom att dom har bilen så måste ja passa på att fara å storhandla, gäller att utnyttja dom ;)

Nu ska jag se några avsnitt av "I en annan del av köping", har börjat sett om från första anvsnittet. De är ju så bra och ROLIGT!


Måste skärpa mig




Bjuder på två bilder där ja är osminkad ;P

Idag har jag varit ledig så har sovit ut vilken verkligen behövdes och sen har jag försökt att plugga, men har inte gått så jätte bra. Jag hoppas att de är för att man inte är van, annars lär de bli jobbigt.

Nu ska jag snart gå till köket å laga middag, får se vad de blir! enda positiva med att laga mat själv är att man får välja precis vad man ska äta varje dag haha ;)




Bilder på rummet

Idag hade vi en kort dag i "skolan" och efter det så har jag gjort massa ärenden. For bland annat på maxi med en annan i klassen som hade bil och storhandlade, hade ju nästan ingenting alls. Sen har jag även varit och hämtat två studieböcker som jag har köpt via blocket, inte det roligaste i det här skitvädret och en helt ny stad så det slutade med att han kom med bilen och mötte mig haha.

Men jag tänkte visa lite bilder på hur det ser ut här i mitt rum men dålig kvalite pga att de är taget från camen, varnar också för att det är stökigt haha!





Sen sitter jag även vid ett skrivbord nu med en lådhurts, men som ni ser så är det inte så personligt än utan liknar ett kontorsrum eller så. Men jag ska fixa det, mamma och pappa kommer ju på lördag och tar med sig massa grejjer!


Nu har jag nyss lagat mat och sitter här och käkar, kommer nog bli så ofta eftersom att det enda bordet i köket som finns är i ett hörn.



Lite uppdatering!

Nu har jag gått två dagar på universitetet och ikväll ska jag flytta till en studentlägenhet. Vi har redan fått lite uppgifter som måste göras till nästan vecka och massa böcker som måste köpas och lånas!

Känns att det är stor skillnad på gymnasiet och universitetet, speciellt att man har så stort eget ansvar och att man måste ta reda på det mesta själv. Det är inte som i gymnasiet då man kunde få massa papper och fråga allting till lärarna.

Nu ska jag fortsätta att kolla runt på lite hemsidor.


sitter i mitt rum med syrran just

6cc30907ed5311470d90b1f0a5cc0400.png

Kolla varifrån!

sitter i mitt rum med syrran just nu, ser new moon och käkar godis som är köpt på godishuset(of course ;) ). Inatt blir sista natten som jag sover hemma på ett tag, börjar känna mig aningen nervös nu men kommer nog gå bra! :)


Packar för fullt

Håller på att skriva en packlista just nu och packar samtidigt, är ju inte så roligt om man skulle glömma någonting viktigt. Även fast det är nära så kommer jag inte ha tid att fara till Umeå så ofta.






Godnatt

Ikväll har jag varit å sett "Snabba Cash" på bio med Jenny, hennes föräldrar och en till. För att vara en svensk film så var den riktigt bra!


Imorrn blir det sista dagen som jag kommer jobba på länge, kanske ändå till sommarn.

Det som har tagit hårdast med flytten är hur min syster tog det..

Godnatt! :)


Jaa!!

Åh jag är sååå glaaaaad, dom ringde nyss och sa att jag har kommit in på sjuksköterskeprogrammet i Skellefteå!

Detta gjorde verkligen min dag!

Lovely, nu har jag aldrig tråkigt på ett tag ;)


Man måste bjuu lite på sig själv ;)

Nu har Karin och Sara just farit, ganska lagom tid eftersom att jag ska upp tidigt imorrn och jobba.

Vi hann se ett familyguy och ett scrubs avsnitt, båda riktigt bra och roliga! Och snäll som Sara är så fick jag 3 säsonger av scrubs och några filmer av henne så nu ska jag lägga mig i sängen, se scrubs och skratta högt för mig själv haha.



Dragit ut tanden

Lite suddig bild för att det är taget från camen, men här är i alla fall min tand.

Har alltid förut varit så sjukt rädd för tandläkaren och bedövningssprutorna, men nu när jag väl börjat gå till pappa så gick det jätte bra. Men har fortfarande lika ont, eftersom att det är en tand som inte vuxit klart som irriteras.





Nu snart kommer Sara hit och lite senare kommer Karin, vi ska se film här hemma hos mig och bara ta det lugnt!



Hade mina aningar

Jag säger bara "tur att jag har en pappa som är tandläkare" så att jag kan få hjälp direkt!

Eftersom att jag aldrig har behövt borrat så anade jag att något skulle gå fel me visdomständerna, kan knappt äta måste mosa maten i munnen, inte tugga.


Det där är troligen inte problemet men det är den tanden iaf.


Annars är allt bra, for till Mona igår efter jobbet och idag ska jag först till pappas jobb och sen vara med Saris och Karin.



Bästa medicinen mot sömnproblem

Idag har jag varit ledig så tog en lång sovmorron till 12 (lång för mig) och senare vid halv 3 for jag och träffade Karin och Sara.

Efter middan for jag och Karin till USM och tränade, känner mig helt slut i kroppen nu efter och vet att jag kommer sova så bra!


En heldag me Madeleine, det gillas

Idag när jag just kom ut från ytterdörren på jobbet stog Madde så sött där och frös, haha jag som hade segat mig på jobbet eftersom att jag inte ville ut i kylan.

Har varit med henne från ett tills ganska nyss, känns att det behövs en längre stund när man inte träffas så ofta. Vi har bland annat farit till Östra och hämtat ut betygen från praktikerna, hon har betalt för sin kurs på Komvux, snackat, farit förbi arbetsförmedlingen och snackat igen.







Har lite tråkigt just nu haha!
Ska snart sätta in en hårinpackning i håret och låta det vara kvar till imorrn, det behövs verkligen för mitt hår.









Att det kan vara så olika

Att man så ofta kan ändra sig, från att ena dagen tänka att man aldrig mer ska jobba här till att tänka att här skulle jag kunna jobba föralltid!


Idag var och är en sån dag, då jag kände att jag skulle kunna jobba där föralltid. Gick till och med hem med ett leende på läpparna. Det jag pratar om är att man får så mycket tillbaka av de boende på jobbet,ibland berörande saker (som i detta fall)!







9 Januari

Har ganska nyss slutat jobbet och känner mig helt slut, så blir nog en tidig kväll för mig!

Kommer inte att skriva så mycket de kommande dagarna eftersom att jag (nästan) bara kommer jobba.

Det jobbiga med att vara timvikarie är att man aldrig kan planera, inte om man vill jobba så mycket som möjligt (i mitt fall)! Men sånt får man ta.




I say Brr its cold in here



Brrr det är riktigt kallt ute nu och mycket snö men (om man ska lita på smhi) så kommer det bli varmare till helgen, endast -3 grader på måndag!


Känns riktigt skönt just nu när det gäller jobbet, har fått runt 8 dagar till att jobba.



Och jag hoppas, hoppas, hoppas att det kommer sänka sig. Bara 9 kvar nu!



Min Nyår 09/10

Har inte haft så bra uppdatering de sista dagarna eller inget alls men min dator är så seg på att ladda upp bilder och sen så har Jennilie varit här i tre nätter, så måste passa på att umgås medans hon nu är här!

Men jag tänkte lägga ut några bilder sen Nyår.


Först så lagade vi mat och åt hos Karin, här är alla som åt + Hikmet.

Jag och Jossan.

Jenny och Sara.

Senare på kvällen så kom de mer folk!


Nice pose!

Självklart dansade vi dansen som alltid dansades i Turkiet!

Och sen shakade vi!

Senare närmare 12 slaget gick vi ut och smällde (mina) smällare.


Ganska direkt efter det fick några av oss skjuts av Karins mamma och Janne in till stan för att se fyrverkerierna och efter det drog jag hem eftersom att jag skulle upp 6 dagen därpå och jobba.

Men hade hur som helst en underbar Nyår!




RSS 2.0