The maaask

Nu har jag landat i Umeåå, välkomnar staden med denna bild haha!



Sitter för tillfället me brorsan å väntar på maaten! Hoppas ni får en bra kväll :-)

/ Taheri


Säg aldrig hej innan du är säker!

Man ska inte ropa hej för tidigt, nu funkar inte datorn som den ska igeeeen! Tur jag ska till Umeå igen där brorsan är på besök, så får han hjälpa mig!
 
Filmen igår var ganska bra, och som jag skrev tidigare så vare kul med en annorlunda handling. Så det blir + för det!
 
Nu ska jag sätta mig ute på balkongen i solen och njuta innan jobbet kallar!
 
 
 
 
 

The Host

Nu ska jag snart iväg å möta upp Kattis för middag på stan å sen bio. Vi ska se "The Host". Gilar filmer som är lite annorlunda, ibland blir man riktigt less på alla filmer som har i princip samma handling hela tin :P
 
 
"Efter att jorden invaderats och människorna tagits över av utomjordiska själar möter vi Wanderer som tagit Melanies kropp i besittning. Men Melanie kämpar emot och Wanderer tvingas uppleva hennes känslor, drömmar och minnen av den stora kärleken."
 
 
 
 
 

Glad x 2!

Idag och just nu är jag GLAAAD!! Helt av sig själv när jag startade datorn så funkar den som vaanligt. Så sköönt!! haha. = Jag är lite (oavsiktlig-) teknisk trots allt :P
 
Och äntligen kan jag lyssna på musik på daatorn haha.
 
 
 
 
Och glaaadare än glaadast vart jag även igår då dom ringde från jobbet och hade hittat mitt paserkort!! Kändes så typiskt mig att tappa bort den helt efter mindre än 2 månader, så man får skämmas haha. Men så bleve ikke!!
 
Nu håller jag på å skriver in stödinfo i min lilla bok som jag köpte igår, väldigt praktiskt så att man kan slå upp snabbt på jobbet om man undrar över någonting!
 
 
 
 
 
 

Baby foot eller ej?

Hej! Idag hare varit full rulle å virresnirr på jobbet så känns skönt men en dags ledigt imorrn.

Kvällen ska spenderas framför tvn med fötterna i "sockar" från baby foot.





På produkten står det:
"De döda hudcellerna börjar att peelas bort mellan 3-7 dagar efter användning. processen är färdig efter cirka 14 dar. resultatet är mjuka å lena fötter"

Frågan är om det stämmer, är tyvärr redan tveksam men fick detta av mammi så måste ju testa iaf!

/ Taheri


+++Väder

Hej! Nu har jag varit ledig tre dagar å är redo för en nyyy jobbvecka! Att det är strålande sool ute å plusgrader gör det inte sämre!!

I lördags så bakade jag å Jullan liknande subwaykakor, med chokladbitar i. Dom vart riiktigt goda!





Nu blire lugnt, kanske sitta lite på balkongen innan jobbet.
/ Taheri


Lördag

Dagen å kvällen har varit toppen.
Spenderade som sagt dagen på stan med julia, fick med mig ett par skor hem som jag ska visa imorrn. Sen kom Oskar förbi hos mig å vi tre gjorde goo middag å spenderade kvällen här hos mig.





Nu har dom nyss farit så ska se lite tv innan läggdags. Hoppas ni också haft en bra dag/ kväll!
/ Taheri

Solmorgon!

Godmorgon, skönt att vakna till strålande sol och plusgrader ute!!
 
Ska snart hoppa in i duschen å på en stund ska jag iväg till stan å möta upp Julia, härliga lördag.
 
Här nedan har jag två kuddar som jag köpt på indiska för ett tag sen, som pryder min soffa. Har mycket turkost, vitt och lila i vardagsrummet. Fina färger enligt mig själv!

 
 
 
 
 

Långhelg

Hejhej! Har långhelg å vart ledig idag, riktigt skönt!

Idag har jag varit snusfri i 322 dagar, å snart ett år, å har tjänat ihop 5812 kr! Är riktigt stolt över mig själv, och det ska ni andra som slutat med tobak också vara!! Tänk vad mycke pengar man kan göra åt annat roligt!



Dagen har spenderats med att städa, tvätta, sitta vid tvn å snacka massa tele. Ikväll ska jag till Villagatan å umgås me härligt folk!! :-)
Hoppas ni får en bra helg!

/ Taheri


Gott nytt persiskt år!

Idag säger vi gott nytt år till Iran!! För er som inte visste det så kommer min pappa därifrån, men min mamma är svensk så jag är född och uppvuxen i Sverige. Tråkigt nog så kan jag ingen persiska!

Idag fick jag veta att jag kommer att jobba på medicin 7 (diabetes-, njur- och blodsjukdomar) hela våren och somarn, och inte medicin 1 (stroke) som tidigare planerat. 1an blir en senare fråga. Och inte klagar jag på det, 7an har mer fart å fläkt vilket jag gillar så!

/ Taheri

Ny vecka, Nya möjligheter!

Hej! Datorn funkar inte än heller men just nu har jag startat den i felsäkert läge med nätverk haha. Så det jag vet då är att det inte är något fel med "grunden" på datorn, vilket är tur. Dvs= jag behöver inte köpa nån ny dator om jag hittar felet!
 
Här nedan är några bilder sen i lördags, hos mormor.
 

Lånat bilderna från syrrans blogg.
 
Nu idag har jag bara vilat upp mig inför jobbet, känner mig fortfarande inte kry. Är som en bubbla runt huvvet där yrseln inte vill släppa, men jag far alltid till jobbet om jag inte har feber eller spyr. Så varför göra ett undantag.
 
Hoppas ni får en bra start på veckan :)
 
 
 
 
 
 
 

Bebishög å datorlös

Hejhej, nu är jag tillbaka i Skellefteå igen!

Helgen har som jag skrev tidigare spenderats hos mormor för å fira hennes födelseda, å sen hann jag faktiskt se lillsötuungen (Karins å hikmets) en snabbis då jag lämnade över lite presenter. Sååå söööt man får va!! Alla lyckoönskningar till dom<3

Resterande del av helgen har spenderats i sängen, å jag är fortfarande inte bra. men inte så mycke å göra åt :-P Mitt största bekymmer nu är att datorn inte vill funka sen ungefär en vecka bakåt. åhh varför lär man sig aldrig att he över allt till den externa hårddisken för? :-( haha.
Jaja håller mina tummar hårt att det ska komma ett under å att den vill funka en sista gång! :-P

Nu blire goooonatt :-)

/ Taheri

Mot umee igen!

Hej! Just nu sitter jag i bussen påväg till Umeå! blitt många resor dit nu på sistone :-P men mormor fyller år imorrn å skulle egentligen fara å hälsa på Karin å deras lillbäbis på söndag, men nu har jag över en natt blivit tvärsjuk.. igeen, haha blir aldrig av me min förkylning!

Men blir en vilaupphelg hos föräldrarna, vilket aldrig är fel de heller!

/ Taheri

Brödbak

Hej, gårdagen var jag ledig vilket veerkligen behövdes! Spenderade dagen så lugnt som möjligt haha. Var förbi stan en sväng, bakade bröd å sen bleve mycke tv å tele.





Blev riktigt gooda frukostbröd med solroskärnor! Idag jobbar jag kväll, så blir inte så mycke mer gjort än att tvätta innan :-P

/ Taheri


Jobbhelg klaaar

Hejhej! Nu är min jobbhelg över å imorrn får jag äntligen vara ledig! Idag hare varit fuull rulle på jobbet, kommer sova gott!





I fredags gjorde jag, annis, jullan å Oskar våfflor ute, men åt inne haha. Gott vare!! :-)


Resten av helgen hare egentligen inte hänt så mycke mer än jobb tyvärr :-P första fyra passen helt själv, har gått bra faktiskt, än om lite extra snurrsnurr i skallen haha.

/ Taheri

Världens söötaste kom till världen idag!

Morning!! Idag ska jag börja jobba igen efter min ledighet haha. Blev en dag tidigare pga sjukdom på jobbet. Gillar egentligen inte näre blir såhär haha, lång ledighet å sen intensivt arbete (jobbar 8av 9 dar i rad).
 
Men det ska nog gå bra efter idag, är bara lite seg i skallen efter all ledighet haha.
 
Och idag är ingen vanlig daaag, för idag föddes Karins och Hikmets baarn Selma (Karin är en nära vän till mig för ni som inte vet). Så stoort grattis till dom!! <3 Nästa helg ska jag till Umeå igen å hälsa på dom!
 
 
 
 
 

Sundaay

Hejhej! Dagen har spenderats med syrran å SarisParis och våra hundar.
 
Denhär bilder under, det blev vi bjuden på efter lunch av syrran. Frukt+nutella=MUUMMA! haha


 
Sen har jag å Sara även hunnit vara ute med våra hundar. Dom passar perfekt tillsammans just för att dom har ganska lika storlek. Så det är kul!!
 
 
Nu ska jag snart äta middag å sen bege mig vidare tillbaka till Skellefteå!
 
 
 
 
 
 

Besök hos mormor

Hej! Har nyss varit hos mormor me syrran. Trevligt som vanligt. For förbi blomsteraffärn å köpte blommor till henne å våra föräldrar också. Vi blev bjudna på fika, bland annat hennes goooda semlor!





Just nu sitter ja å väntar på att Emma å nåra till ska komma förbi, så ska vi fara å äta mat!
/ Taheri

Morsning korsniing

Goomorron! Har vaknat runt 8 nu varje dag sen i lördags, liite jobbigt då man väl får sova ut haha.

Sitter just nu i källarn vid tvn å äter frukost å morronmyser me luddis.



Idag är planerna att fara iväg till mormor me syrran, å senare fara å träffa Emma för att äta middag å se på bio. Kommer nog bli en bra dag!
/ Taheri


Prommeniixpix

Kom nyss in i värmen efter att ha varit ute på en prommis me mamma. Haha blev helt chockad när hon berättade att hon börjat gå ut å gå, men även glad att hon börjar bli månare (finns det ordet?) om sin hälsa!



/ Taheri

Umää

Hejhej, nu är jag i Umeå!
Har nyss gjort å ätit middag, känns kul att få underlätta lite i föräldrarnas vardag genom att göra middagen ibland.


Här ovan ser ni min ääääälskiipääälsking!! :-*

Ikväll blire nog bara lugnt, å umgås me mammi!

/ Taheri

.

Nu när jag är långledig så vågar jag mig på att måla naglarna. Älskar att ha mina naglar målade, blir så mycke finare! Men med jobbet jag har så går det inte (vården) tyvärr. Och vill inte riskera att glömma ta bort nagellacket när jag bara är ledig över en helg, vilket har hänt för måååånga år sen haha. Å de var inte kul kan ja lova :-P



Men nu får ja va fin en stund i alla fall!
/ Taheri


Suunday

Söndagen har spenderats mestadels slappande igen haha, men vi vart lite rastlösa så gick en sväng til Ainas (café), har blivit lite som en tradition att gå dit och äta deras varma mackor varje gång syrran är och hälsar på mig haha.
 
Nu hare blivit många "ätbart" bilder på slutet haha, men dehär under äre i alla fall som vi jämt brukar käka!
 
Har ganska nyligen följt syrran till bussen å nu sitter hon påväg till umeå! Men jag kommer att få se henne å familjen imorrn faktiskt, kände att jag ändå inte ville sitta här i år ända till fredag å hänga leeepp haha.
 
Så far till Umeå imorrn på dan nån gång!
 
Nu blire att städa bort här å sen tänkte jag sätta mig vid tvn.
 
 
 
 
 

Lördag

Hej! Idag har jag å syrran spenderat dagen på stan i kaosvädret haha (fick endast med mig hem viktiga/tråkiga saker som förlägningssladd, propp, dagkräm mm), å resterande tid har vi mest tagit de lugnt hos mig.
Sett melodifestivalen nu ikväll med ost å kex å myst på.



Blir nog läggdags för mig snart känner jag, man blir fort en "gammkärring" när man börjar jobba ;P haha.
/ Taheri


Fredagsmys

Nu är syrran här å middag i magen, så det är dags för tvmys!





Hoppas ni får en bra fredagskväll!
/Taheri

Helgbesök!

Hejhej hemskt mycket hej! Från och med tre idag så har jag tagit helg, och det blir en låååång helg ända till och med fredag haha. Är långledig, skönt!
 
Jag tänkte ta nån kopp kaffe nu så jag orkar städa lite här, kan inte se ut hur som helst när lillsyrran ska komma på besööök. Hon kommer hit till Skellefteå om några timmar, ska bli kul! Även om jag är förkyld, så klarar jag av syskonhelg haha :)
 
Några gaamla bilder på mig å pottis!
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0