De senaste dagarna

Hej! Var ett tag sen sist nu igen, men nu kommer jag nog datanörda lite mer än innan eftersom pappa å brorsan drog till london imorse! Fast i helgen kommer jag mest umgås med mamma å syrran så blir väl inte så mycke händelser haha.

For på bio i måndags med Emma å Möller, vi såg "Hur många lingon finns det i världen". Riktigt bra film som verkligen visar att ALLA borde ha en chans och det spelar ingen roll hur man är eller vem man är, alla är vi människor!



I tisdags så träffade jag jenny ett tag, satt ute på deras gård och solade! Och igår varte jenny igen, med Josefin och Sara på stan. Åt årets första mjukglass också ;) haha.


haha vet att ja inte är bra på att ta kort, skakar för mycke!

Köpte även en jättefin ring på Indiska!



Och idag har ja vart å käkat på stan me mamma å syrran på Eurasia, sen for ja å mamma en sväng på stan. Hittade endast ett linne, men ni får se senare!

 

 

Och som många av er redan läst så har troligen vattnet i Skellefteå parasiter, så nu måste man koka allt vatten när man ska laga mat, borsta tänderna osv. Som i Östersund, kuul! Är inte säker men tror att ja redan kan vara smittad för ja läste att många har vart illamående de senaste månaderna (som jag) och sen att buksmärtor å diarree är två av symtomen, som ja haft men har inte längre så lite osäkert men.


Kommentarer
Postat av: pernilla

Guu vad du hinner göra saker :) det är full rulle på dig dag ut o dag in haha! Kul låter det som du haft iaf. Btw riktigt fin ring!!

2011-04-21 @ 16:58:20
URL: http://thisispernilla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0