Old Pics

Kom på att nu när jag ändå sitter på den här datorn så ska jag visa lite gamla bilder (som jag sa för länge sen). Orkar inte skriva år för jag har ingen aning på dom flesta.



Jag och Jennilie i byastugan (Trehörningen)







Hahaha Jennilie kommer du ihåg? Var hos Sandra i åttan tror jag.




Jag och Jennilie hos mig, tog den här bilden för den har måånga roliga minnen!



Disa, Jag, Malin och Maja, nån gång på högstadiet.



Jag och Karin nån nyårsafton.




I Södervik med några från gamla klassen!



Så nu ska jag nog gå upp och ta lite kaffe, håller fan på att somna haha!






Datorkrasch!

Hej, kommer fara till Jennilie nu på tisdag (1a december) så kommer troligen inte bli så mycket uppdatering då, men jag längtar verkligen huuur mycket som helst tills tisdag!

Sen när jag kommer hem vet jag inte om det kommer bli så mycket uppdatering heller eftersom att jag nyss var så klantig och gjorde så att min dator for i golvet och gick sönder. Så nu har jag ingen dator längre, sitter nere i källaren vid min pappas dator och kommer inte kunna sitta här så ofta. FANFANFAN, varför ska alltid sånt här hända mig!!
















Var ingen magsjuka iaf, skönt!

Har inte skrivit på ett tag nu, men har väl inte varit så mycket att skriva nu när jag varit sjuk. Hade inte magsjuka som jag trodde, för det varade bara 3 dagar och har inte spytt. Skönt på ett sätt, men hatar att man inte riktigt vet varför man mådde illa och hade ont i magen :/

 

Blev "frisk" idag, så har varit på stan ett tag med Petra och Pernilla, och senare på stan med Madde. Ikväll har jag varit med Karin hos hennes pappa och vi har mest bara tagit det lugnt, pratat och så.

 

Nu måste jag nog sova, får skriva mer imorrn. Godnatt :)

 


Stomach Pain

Idag har jag bara legat i sängen och sovit o kollat på tv. Har mått riktigt illa inatt och idag, är lite bättre nu men långtifrån bra. Det går inte att beskriva på vilket sätt jag har mått illa men jag har haft ont i magen på det sättet som jag brukar ha när jag har magsjuka, brukar alltid ha såhär natten innan jag spyr men har konstigt nog inte spytt än.

 

(Har tagit bilden från google, men färglagt själv)

 

Så kommer nog inte bli så mycket uppdaterat nu medans jag är sjuk, hoppas bara att jag är frisk på lördag och kan dra ut.

 


Första filmen var bättre

Filmen var riktigt bra, men den var ingenting jämfört med första filmen enligt mig. Den första filmen var helt underbar och jag blev mycket mer berörd i den. Jag tycker oftast att den första filmen är mycket bättre. Menar inte nu att filmen var dålig, utan bara att den verkligen inte slådde den första.

 


Sällskapet är viktigast!

Blev inte så mycket shopping på stan idag vilket var riktigt bra. Det roligaste var ju att träffa Nicole såklart, pratade mycket om allt och inget.

 

Just nu väntar jag på att Karin ska ringa för då ska jag träffa henne på stan, ska väl troligen gå och fika någonstans och bara prata. Var länge sen nu sen vi pratade på riktigt bara vi två så ser verkligen framemot det! Senare ikväll så ska vi ju fara och se New Moon, jag hoppas och tror att den kommer vara så bra som alla säger!

 

 


Bara bra saker som händer imorrn!

Idag har jag mest tagit det lugnt på dagen, verkligen segat mig med allt precis som det ska vah. Och ikväll har jag äntligen fått träffat min älskling Karin, även fast det bara var tre veckor sen sist så känns det som en evighet!

 

Måste se till att det inte blir lika mycket som på bilden, måste spaara pengar till jag flyttar!

 

Imorrn ska jag på stan me Nicole, första gången jag far på stan (och shoppar) på ungefär en månad. Så är verkligen taggad, men ska också bli riktigt kul att se Nicole för det var ett tag sen!

 

Senare på kvällen ska jag se New Moon med Karin, också någonting som är väldigt efterlängtat.


Lycklig!

Har ganska nyss pratat med min älskling på telefonen, nu är hon i stockholm så snart får jag träffa henne! Först ska jag låta henne sova ut efter en lång bussfärd och sömnlös natt, men sen då blir hon inte av med mig ;) haha.

 

Sen har jag också alldeles nyss bokat en biljett till malmö, ska fara och hälsa på Jennilie i Simrishamn. Ska bli så grymt roligt att få träffa henne igen, sist var i början av sommaren! Far den första december och kommer hem sen den tionde.

 

Åh jag är så glaaad just nu!

 

Jag blir så glaad när jag ser dig, jag blir så glaad när jag ser dig,

jag blir så glaad, glaad, glaad när jag ser dig, jag blir så glaad, glaad glaad när jag ser dig!




Städa städa varje fredag

Funderar på att sätta på mig en ansiktsmask och sen städa i alla mina lådor som jag har i rummet, behövs verkligen! Nu när jag är på humör är det bäst att passa på haha.

 

 

Ifs är det lördag idag men det är iaf snart jul ;)

 


Im missing you a lot

Har ganska nyss pratat med Jennilie i telefon och har nyss fått massoor med bilder av henne på oss, alla minnen ploppar upp och jag känner verkligen hur mycket jag saknar henne och vill vara med henne nu,nu NU!

 

Ska försöka att komma till henne den 1a December, kan knappt vänta!

 

I byastugan i Trehörningen (åttan kanske?)

 

Ingen aning när haha

 

Åh saknar alla skratt med dig, att vi alltid har så roligt! (inte charmigaste bilden på mig men det är iaf äkta)

 

Måste ha varit i Sandvik

 

 

You will be my friend
Nothing time can change
Together till the end
Memories will bond us;
Together all the way
You're in my heart to stay,
True friendship never dies



 

 


Ny header

Har gjort om header nu men ska fixa lite mer, sen är för trött just nu. Blev i alla fall lite nyare bilder haha och det behövdes!

 

Ska snart lägga mig nu, godnatt :)

 


Pannlugg nu!

Idag har jag varit med Madde och ska snart ringa till Jenny och träffa henne en stund!

 

Har länge funderat över om jag ska skaffa pannlugg igen och idag bestämde jag mig för att göra det, blev ganska nöjd faktiskt och Madde var duktig!

 

 

 

Madde och Jag.

 


Trav, scones och underbart sällskap

Sara och Madeleine drog ganska nyss. Var verkligen länge sen jag såg Sara sist! Vi var först på travbanan där bland annat Maddes pappa tävlade. Inte bästa kvalitén på bilderna, men taget från mobilen.

 

 

 

Sen for vi hem till mig och bakade scoones, flera år sen jag åt det sist!

 

Före;

 

After;

 

Madde och Sara! :)

 

 

 

 


Snyggare får ni leta efter!

Haha såhär ser mockasinen ut som jag har på mig dagligen (den som jag försökte rita), inte så charmig men behövlig!

 

 

 

 

Nu ska jag ta på mig kläder och göra mig iordning, för snart kommer Madde och Sara förbi!

 


Bada Badkar

Blev att bada i badkaret idag istället, har nyss klivit upp. Åh det var riktigt skönt, att bara ligga där och njuuta!

 

 

 

 

 

Man blir riktigt trött av att bada, hela kroppen känns tung. Så förhoppningsvis så somnar jag tidigt ikväll.

 

 

 


Den stora klumpen är borta!

Har äntligen fått tagit bort gipset nu, dock måste jag ha en mockasin (vet inte hur det stavas) 2-4 veckor beroende på hur jag själv känner. Känns i alla fall positivt att jag inte ska ha något till återbesök vilket betyder att min fot kommer bli bra!

 

Är fortfarande ovan med att inte ha ett gips så ska ha kryckor ca 2 veckor till, men känns mycket bättre nu när man slipper en stor klump på benet!

 

 

 

 

Typ såhär ser den ut, inte finaste ritningen men!

 

 

Sen behöver man bara linda runt med en fixeringsbinda över och he en strumpa under allt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ikväll eller imorgon ska jag ta bada i badkaret och bara njuta av att kunna bada normalt igen!

 

 


Återbesök idag!

Har ganska nyss stigit upp och ska snart fara iväg med Emma till tandläkaren, efter det så ska jag fara till ortopeden och ta bort gipset. Jag hoppas, hoppas verkligen att jag inte behöver ha gips nå mer nu!!

 


Watch if you likes supernatural things

Emma drog ganska nyss, sitter just nu i min säng och funderar på att se en film men frågan är vilken.

 

Ikväll har jag och Emma sett "Paranormal Activity", eftersom att vi inte visste om den var på riktigt eller inte så blev den läskigare. Tycker verkligen att du ska se den om du gillar filmer där dom spelar in själva och när saker händer i huset medans dom sover som fångas på kameran (även saker som händer när dom vaknar på natten).

 

 

 


Helt underbar!

 

Har ganska nyss sett klart Michael Jacksons film, går inte att beskriva med ord så bra som den var!! Satt som fastklistrad under hela filmen, önskar att den var dubbelt så lång.

 

Man märkte ibland att han inte hade all kraft som han hade förut, men all vilja fanns och han var verkligen stark! Han är riktigt dukig på det han gör också, han vet precis hur det ska vara och spelas för att det ska bli perfekt.

 

 


Lugn skön kväll!

Ikväll blir en lugn kväll för mig själv, har nyss sett klart idol. Har två favoriter där, Mariette och Tove. Jag kan inte bestämma mig för vilken som jag gillar mest, blir helt tagen av båda!

 

Nu ska jag snart se Michael Jacksons film "This is It", hoppas den är lika bra som alla säger!

 

 


Fresh feeling

Vaknade tre idag av att min syrra kom in och tände lampan, fick verkligen panik av att klockan var så mycket! Somnade i för sig vid 4-5 men ändå, heela dan går ju bort om man sover till tre.

 

Har nyss använt mina nya ansiktsmasker, man känner sig så fräsch efter att ha använt sånt!

 

Jag bjuder på den, kör på smurfstilen ;)

 

Nu ska jag se lite på Family Guy, love it!

 


Kom hem daarling!

Sitter på mitt rum och väntar på maten och skriver med min älskling!

 

Åh fan vad jag saknar henne!

Saknar SaraochKarindagar/kvällar, saknar att man alltid har roligt med henne, saknar lugnet/farten med henne, saknar att prata med henne om allt och inget, saknar allt med henne. KOM HEM NU!

 

Har sovit hos Emma igår till idag och eftersom att ingen av oss jobbar så är vi båda lika dagavilda haha. Jag var helt säker på att det var fredag den trettonde idag, tills Emmas kompis tog oss till verkligheten att det var torsdag haha. Inte så stor skillnad men ändå, brukar aldrig vara så stensäker!

 

 

 

Idag kom två masker på tub som jag har beställt hem, äntligen! Är en peelingmask och en mudmask, precis vad jag alltid viljat ha. Oftast när man far på stan så finns det bara masker (på tub) för torr hy och liknande.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Redo för (film)äventyr!

Grattis alla pappor på farsdag, själv glömde jag att köpa någonting till min men så viktigt är det ändå inte!

 

Har tvättat bort sminket, hett på nattkräm, borstat tänderna, bytt om och fixat till sängen. Så nu är jag helt redo och klar för att se film och sen sova, skönt!

 

Bild på mig sen igår.

 

Godnatt!


Saknar dig min älsklings Jennilie!

Väntar på att Emma ska komma, hon är påväg hit nu! Tänkte lägga ut lite bilder på mig och Jennilie, såg att hon hade gjort det så tänkte göra det också!

 

Börjar med en bild på mig, Jennilie och mamma när jag fyllde 18 år!

Här är några bilder sen i vintras hos Jennilie

Jag och Jennilie förra sommaren tror jag (2008)

 

Jag och Jennilie i stockholm för ungefär ett år sen (hösten 08)

Hösten 2007

 

 

Bjuuder på dom här, vissa är ju finare än andra ;) Har massa, massa andra bilder på datorn där nere som jag kanske lägger ut senare någon dag.

 

Saknar dig verkligen Jennilie, kom tillbaka till Umeå!!

Ni som inte vet, Jennilie har flyttat ner till Skåne och var tänkt att jag skulle till henne ungefär nu, men på grund av gipset så vart det ingenting.

 


Snön har kommit till både fördel och nackdel

Våran gård.

 

Nu har snön kommit på riktigt, för att stanna! Typiskt när jag har mitt gips och inte får blöta ner det. Men erkänner att jag ändå har längtat efter snön.

 

Igår var jag med Madde och Jenny, vi såg bland annat idol, tvättade Jennys bil och snackade. Madde sov sen hos mig så idag har vi mest tagit det lugnt.

Ikväll blir det att vara med Emma.

 

Satt inne i bilen eftersom att jag har gips.

Nu ska jag stooorstäda mitt rum, behövs verkligen! Nu när jag har varit "handikappad" så har jag varit förjävligt lat och ställer bara alla saker överallt. Men men bra och peppande musik så går allting!

 


Veckan hittills

Har inte skrivit på ganska länge jag vet, men som jag skrev i nått inlägg nedan så kommer jag inte heller göra det eftersom att jag inte gör någonting speciellt de närmaste två veckorna.

 

Mina dagar sen sist jag skrev har bestått av största del av att vara med Jenny (eftersom att hon är hemma från skolan och sjuk), har även hunnit vara med Emma lite och sen har jag mest bara tagit det lugnt här hemma.

 

Idag följde jag med Emma till tandläkaren och har har bakat åt mamma, imorrn så ska jag på bio med mamma och på fredag ska jag följa med Jenny (och göra en sak som jag inte skriver här). Resten av veckan får vi se vad som händer!

 


RSS 2.0