Pinsamt

Pinsamt kan jag lova, försov mig idag på jobbet!! Gjorde det jag är mest rädd för att nånsin göra, vet att en annan vikarie i somras fick en jävla utskällning för att hon försov sig. Tur att chefen hade ledigt idag. Egentligen fattar jag inte, vaddå alla har väl försovit sig till jobbet någon gång? okej det blir väldigt stressigt å kort om personal, men ändå måste man få en rejäl utskällning för att man försovit sig en gång?! Tror dom verkligen att man tänker jobba kvar där i rädsla av att försova sig igen, jag skulle då inte ha gjort det.

 

Jaja resten av dagen har varit bra i alla fall, ska ha två väckarklockor på imorrn. Ikväll blir det att ta det lugnt, ska upp tidigt imorrn. Och imorrn efter jobbet far jag till Nicole i Sävar, blir bra!


Juldagen

Har inte haft ork eller tid att skriva igår.  Men Julafton var verkligen underbar som vanligt! Man hade väl inte överdriven julstämning, men vad spelar det för roll det är ändå inte det som är viktigast! Jag vet inte vad det är men som jag har skrivit förr, det är något speciell med att vara med mina kusiner.

 

Blev verkligen nöjd med mina julklappar också, fick mycket till när jag ska flytta som t.ex. handdukar, glas, receptbok å köksgrejer. Fick massa annat bra också, tack mamma!

 

God Jul föresten!! :D (i efterskott)

Är helt slut nu och funderar på att lägga mig snart, har jobbat 9 timmar idag och måste orka med att gå på en låång shoppingrunda imorrn (självklart måste man gå på mellandagsrean å helst vid tio) och jobba senare på kvällen.

 

Slänger in lite bilder sen igår!

 

 

Min älskade mormor!

 

Mina kusiner från Röbäck + min morbror i bakgrunden

 

Min kusin, brorsa å våran gullegris

 

Jag å min syrra


23 December

Har gjort ett tandsmycke idag. Blir liite snett när man kollar från vanliga vinkeln, men om man kollar just på tanden så sitter den rak. Men spela roll, så mycket kollar inte folk på ens tänder. For till pappa å mamma och gjorde den, så behövde bara betala för guldet. (Ni som inte fattar, de har eget företag och är tandläkare å tandsköterska.)

 

 (Inte så bra bild, men tagen av mobilen och förstorad)

  

 

 

Ska till Pernilla snart och se sex and the city. Även fast jag sett den ett flertal gånger så blir det inte dåligare, snarare tvärtom!

Skönt också att jag känner mig helt pigg och inte ett dugg yr idag. Svimmade iförrgår och har känt mig lite yr förut, var lite skraj att det skulle bli så över julafton också för jag har inte varit på humör att göra någonting medans jag varit lite "borta/yr".

 

 


Julstämning någon?

 

 

Har varit och köpt de sista julklapparna på stan idag, blev en mössa till mig själv också. Har letat överallt efter en mössa, men jag passar verkligen inte i någon! Men den jag köpte idag duger i alla fall! :)

 

Snart julafton men fortfarande ingen julstämning, hatar att det blivit så de sista åren.. Hoppas i alla fall att jag får lite på julafton. Föresten jag och mamma har köpt likadan julklapp till min brorsa, och det går inte att lämna tillbaka sånt. Åh, jag som tyckte att jag hade hittat en sån bra sak.


Lilla Julafton i Flurkmark

Har inte skrivit sen i onsdags/torsdags för jag har haft fullt upp. Fick jullov i torsdags så då drog jag och Emma till hennes stuga i sillviken. Fick låna deras extrabil, skönt att ha lite frihet och inte sitta helt fast. Dock så blev jag helt pank när jag kom hem från stugan. Hade inte ens råd med snus, så det ligger på under 30 kronor.

 

Gjorde inte så mycket i fredags, tog det lugnt hemma och såg "Blood Diamond" och "Taken". Båda två var jätte bra, kan verkligen rekommendera dem!

 

Igår hade jag, Hanna, Jossan och Jennilie "lilla julafton" i Flurkmark. Var lite segt i början, men klart lyckad kväll sedan! Vi höll igång långt in på natten. Vi bakade, pratade, pyntade en julgran och massa annat.

 

 

Granen, vi högg den själv / Jag och Jennilie pyntar / Resultatet!

      

 

"Familjekort" / Jag, Jossan å Hanna / Jag och Hanna bakar

    

 

Jossan, Jennilie å Hanna / Jossan, Hanna å jag bakar / Julklapparna

    

 

 

 


Balder

Har nyss kommit hem från Balder. Jag, sara, nicole å madde for dit och åt tacobuffe, riktigt gott! Det borde man göra mycket oftare, synd bara att det skulle bli alldeles för dyrt.

 

 

Tidigare idag har jag varit på stan med sara å madde, å har även hunnit fika ett tag med sara på starz. Blev en lång tur på stan idag för vi slutade tidigt.

Har bara sett film och gjort ett litet prov idag i skolan, såg lejon kungen. Är fan kul ayy se tecknade filmer som man inte sett på länge. Julmaten på skolan idag sög, som vanligt. Bara korv, köttbullar å sill.

 

Har föresten fått mitt körkort idag! Känns bra att ha ett "kort" nu istället för ett kvitto.

Nu blir det sängen och en film!


Sån dag som alla borde bara

Kom nyss hem från Karin, var läänge sen det bara var "vi två". Har alltid varit någon annan med, och det blir en helt annan sak.

Vi var duktiga och for till simhallen idag, Karin bjussa.

Ikväll har vi bara tagit det lugnt, sett på tv och snackat!

 

Hade bara en lektion idag men försov mig så stannade hemma hela dagen, rätt så skönt me sovmorgon å allt! Har nästan köpt alla presenter nu, så inget behöver stressas här!


Humöret spelar oftast stor roll, tröttheten också

Såg halva wallander, blev less sen. Beror helt på vad man är på för humör, ibland vill man inte att en film ska vara seg som dom är. Men är man trött som jag så är det väl inte så konstigt. Har förälskat mig i äggmackor också, kan inte få nog. Jag verkligen ÄLSKAR dem!!

 

Känns surt att ha körkort men ingen egen bil! Det är ju nu man vill ut och köra heela tiden, okej jag kan ju iförsig ta mamma å pappas bil, men det är verkligen inte samma sak!! Ska lägga mig nu, somnar nästan här vid datorn. God Natt! :)


Baka pepparkakor

Nu har vi bakat pepparkakor och har även hunnit en sväng med min syrra med bilen.

 

 

    

 

 

      

 

 

Resultatet!

 


Pepparkakor

Ska snart äta, sen ska jag, mamma å syrran baka pepparkakor. Älskar smeten, har gjort det ändå sen jag var liten, yummi!

 

Sen efter det ska jag och min syrra fara ut med bilen en sväng, får se vars det bär. Hon är åkrädd med mig så ska se till att hon blir det ännu mer ;) 

 

Julbordet igår var super!! Som vanlig blev man proppmätt. För mätt, så man mår illa men det äre värt!

 

Efterrätten

 

 

Btw våran lilla gullegris fyller ett år idag! :)

 

 

 


Anumark

Skulle ta en lång och härlig promenad idag, men följde jenny å hennes familj på stan och sen fikade vi vid barnenshus istället. Blev en liten kortare promenad istället, från barnenshus till hem. Nu ska jag och min familj fara på julbord i Anumark, gott!

 

Skriver mer ikväll :)


Äntligen!!

Äntligen är kökortet mitt!!

Innan var min nervositet på topp, men direkt man satte sig i bilen så försvann nästan all nervositet. Ikväll blir det att fira genom att ta mamma å pappas bil å fara ut å köra! :)

 

Alla stora arbeten är gjorda i skolan och snart är det jullov, kan det bli bättre?!

 


Social

Håller på att prata med Emma just nu, inte så  socialt mot henne att jag skriver här men.

 

Idag har det varit en slapp dag i skolan, och efter har jag haft körlektion. Dansen blev inställd idag, så blir på fredag istället. Blir lite tjärvt med tid efter men. 

 

Jaja skriver senare ikv eller imorrn, ska vara lite mer social mot Emma nu!


Äntligen är allt klart!

Hann inte skriva igår så la in en länk till en låt snabbt istället. Höll på med ett arbete i skolan som egentligen hade deadline i söndags.

 

Men nu är allt plugg färdigt innan jul! Förutom ett litet prov, men den gills inte. Hoppas nu att det kommer gå bra på torsdag, det skulle vara perfekt! Ingenting mer att bekymra sig över tills nästa termin.

 

Ikväll ska jag fara till Karin, jag kommer förfrysa när jag går ut till bussen. Direkt jag stack ut min fot i det här kalla vädret så höll hela jag på att dö av kyla, huvva!!


...

Is This The World We Created?

 

 


Donut´s

Kom ganska nyss hem från gamlia marknaden, var inget speciellt och gick ganska snabbt att gå igenom. Alla andra år har det varit så mysigt å speciellt, men i år så var det bara triist. Tänkte köpa mjukbröd som dom gör i bagarstugan, men var alldeles för lång kö, minst en kvart! Så blev munkar istället, köpte till hela familjen.

 

Tre kvar, jag och brorsan hade redan ätit upp våra.

 


Gamlia marknad

Sitter och pluggar just nu så hinner inte skriva nå långt. Igår var jag bara hemma och såg på film å så. Senare idag ska jag troligen på gamlia marknaden, får se om jag får någon med mig.

 

Skriver sen ikväll


Skön

Igår slutade vi efter lunchen så jag och några till for till stan. Blev bara en julklapp köpt, men det går i alla fall frammåt. Jag, madeleine och sara for sen och fikade på waynee´s coffee när dom andra hade dragit. 

 

På kvällen så for jag, några från klassen och två till till maxim. Tog det bara lugnt där, satt å snacka å drack. En perfekt kväll när man inte är sugen på att gå ut. 

 

 

Några från klassen  

 

Sara, Nettan å Pernilla/ Nicole / Elin och jag

 

    

 

Sov hos Pernilla igårnatt. Sov verkligen för länge imorse, har varit trött hela dagen och är trött fortfarande. 

Ikväll får jag se vad det blir, blir i alla fall en lugn kväll.


Bankomatkortet hemma

Kom nyss hem från stan, var tänkt att jag skulle köpa julklappar men självklart var jag så osmart att lämna bankomatkortet hemma på skrivbordet. När jag gick till stan tänkte jag kolla för säkerhets skull om jag hade med mig det, men tänkte att det var självklart, fan!

Får gå en annan dag istället och kolla, hade i alla fall råd till julmust.

Babysetet hade ändå inga rätta storlekar kvar heller så, tur att mamma var och köpte imorse så jag kan ta en därifrån istället. 

 

Idag/kväll blir det att plugga, dansa och hjälpa jenny med teorin inför körkortet.

Och på tal om körkort,  fick ett brev hem idag av universitetet som ville intervjua mig efter uppkörningen där jag ska säga om jag tycker att jag är en bra förare. Sen har jag "turen" att få en till som ska sitta i bilen när jag kör upp, en så kallad "kusk". Ännu en till orsak till att bli mer nervös, tack!


Bjällerklang

Lyssnar på jullåtar, stämning på topp! Ska göra mig i ordning nu och sedan dra till stan och träffa Pernilla. Ska kolla på julklappar och sen ska jag till lindex å köpa ett babyset till Petras gounge Izabelle!

 

 

Linda Ulvaeus - Jag Såg Mamma Kyssa Tomten

 

Bjällerklang

 

Mariah Carey - Santa Claus Is Coming To Town


julklappar?

Ledig imorrn, den enda positiva är att man får sovmorgon. Men måste ändå plugga hela dagen imorrn, i för sig så hinner jag med mera saker som jag vill själv om jag är flitig imorrn! Ska dra en snabbis till stan också, måste kolla på några saker.

Och julklappar, jag har inte en blekaste aning om vad jag ska ge till någon!

Tur man slipper tänka på vad man ska ge sina kompisar i alla fall, men hur lätt är det att hitta någonting till sin ett år yngre brorsa, eller till sin pappa?

Egentligen är det ett tag kvar till jul och jag borde inte känna mig stressad, men tiden nu på slutet har gått så jäkla snabbt, känns som att det var nyss som det var två månader kvar till jul.

 

Ska snart dra till midgårdsskolan, min syster har juluppvisning där ikväll. Det är med fioler, gitarrer, piano mm. Saken med den uppvisningen är att man får en sån enorm stämning. Speciellt i slutet, varje år kör dom samma låt och inte för att jag gillar sån musik egentligen, men det här är ett undantag. 

 

Måste kila, ska övningsköra dit.


RSS 2.0