Hot in here

Föresten stryk allt jag skrev igår, nu har värmen verkligen kommit på riktigt! Perfekt på valborg och allt.
Ikväll blir det att vara på carlshöjd (tror jag det var?), grilla och bara ta det lugnt, med Pernilla, Elin och några andra :) Sen får vi se vars det bär av.  Skulle fara till innertavle med några från klassen, men emma är sjuk så då sket det sig. men det blev ju lyckat ändå!

Kom nyss hem från stan, nästan för varmt där. Tur att man inte hade jeans i alla fall, då hade man ju nästan avlidit på grund av värmen.

Och Malin är i turkiet, inte lite avundsjuk man blir! Även fast det är varmt här, så klår inget utomlands!

 Nä nu kan jag inte sitta här längre inne vid datorn, måste ut! :)

värme?

Inte länge kvar till sommarlov nu, endast sex veckor kvar imorrn. härligt!! Men känns inte direkt som om vädret kommer hinna ikapp, man vill ju att det ska hinna bli riktig sommarvärme innan man får lov.

Sen ska man hinna ha åtta prov + teori prov innan dom här sex veckorna, känns ju inte direkt så peppande.


Och imorrn är det valborg, känns jävligt skönt att få vila från skolan ett tag! Synd bara att älsklingen inte är hemma :( Men får ju träffa han på söndag! :)

390498-33

Skönt att sola här på balkongen senare när värmen kommer!
man kan börja lite smått nu, men inte mycket.

Nu klarar inte mina ögon av att vara vaken längre, blir å lägga sig, godnatt! :)


run from life

Nån vecka sen jag skrev sist nu, jag vet. Men det har hänt så mycket den senaste veckan, har inte haft orken att skriva. Direkt något blivit bra, så har det kommit något nytt. Och så har det rullat på.. Har inte orken att skriva så mycket idag heller. Matteprovet gick åt skogen, killen ska till fjällen tills på söndag, och allt är bara negativt.


Valborg blir att fara till innertavle med några från klassen å käka, sen in till stan och kanske ut på krogen. Blir nog rätt så nice i alla fall!



Min babyy




Nä, nu ska jag dra å sova, så jag orkar stiga upp imorrn med mitt morgontrötta jag!

390498-32

GODNATT!=)


shoes

Äntligen har jag hittat ett par skor, men tvekade jävligt mycket om det skulle bli vanliga "gympaskor" eller tygskor, eftersom att det snart är sommar. Men det blev "gympaskorna". Inga speciella, men funkar.


390498-28

jag måste bara visa två tavlor som jag fick när jag fyllde år av jennilie (vet, flera månader sen) Men jag kände verkligen glädjen när jag såg dom!

390498-27


390498-26


friisk?

Är fortfarande sjuk och det suger verkligen, speciellt just när det är så fint väder ute! Fast idag är det ändå inte så varmt ute. Ska snart till stadium med mamma å köpa nya skor, jag hoppas verkligen att jag hittar några nu, blir så less att just när man hittat skor så finns inte storleken eller så är dom för dyra.

Sitter och försöker plugga, men det går inte så vidare bra när man är förkyld, man vill bara ligga i sängen å sova. Längtar verkligen efter älsklingen nu, orkar inte plugga. Men har man något val? Nej.


390498-28

Milla å Karin! :) (igår)


Men ska fortsätta plugga nu så att jag är färdig innan middan i alla fall, hejdå


SJUKLING

Igår tog jag det bara lugnt med karin å milla, såg talang å drog ett tag på stan. Inte lite roliga dom där me dräkterna var, riktig humor! Hann träffa älsklingen ett litet tag också.
Kände redan igår att jag började bli sjuk, orkade inte göra så mycket. Men det var idag förkylningen slog ut på riktigt, slemhosta å jävligt ont i halsen, alltid jag som ska bli smittad! Var tvungen att gå med halsduk på stan idag, måste ju bli frisk någon gång.
Och ikväll blir det nog älsklingen, om jag inte blir sjukare (som jag säker kommer bli med min otur).

Har äntligen fått en ny digitalkamera nu!! Precis i rätt tid, när det är soligt ute å allt.
Ska gå och vila ett tag nu, så man kanske blir lite friskare!


femtonde

Igår när jag kom hem vid halv elva satte jag mig framför datorn och tänkte vänta tills prison break började, någon på msn sa till mig att han såg på ett program på trean som var amerikanskt och att dom var i ett fängelse, tänkte att det var precis som prison break men tänkte inte mer på det.
klockan elva gick jag till tvn för att se prison break men inte fan var det då, det hade ju just slutat! Fan vad surt det kändes att ha väntar å väntat å så missade man det ändå. Inte lite trött man måste ha varit då.

Ikväll blire att fara till hamnmagasinet, Karin och sara har annordnat en kväll där om FN, ska bli kul att se! sen blire gofika också, inte illa. Men nu ska jag dra till stan å träffa Karin, bye!

Sola för hela slanten

Jävla skit väder säger jag bara. kan de aldrig bestämma sig? Ena dan soligt å fint väder, verkligen sommarlängtan. Andra dan snöstorm å man vill bara stanna inne i värmen.

Gårdagen vart verkligen bra! Skulle egentligen festa med klassen men är man fattig lapp så är man och då kan man inte köpa något,  så det blev inge festande. Istället for jag till Sara å Emma på teg, och det var minst lika bra. Vi spelade guitarr hero, jävligt kul! Sen for jag å sov hos Philip å nu sitter jag hemma å vet inte vad jag ska hitta på.
Om det var fint väder idag skulle jag å Malin dra ut på en promenad, men det sket ju sig. Ska fara å träffa henne snart nu istället. Var inte kort tid sen jag var med henne, 2 månader sen eller mer!

Nu kan jag bli brun billigt. Jag å madeleine ska investera solarium som man har ovanför sängen. Kostar fan bara 500 spänn, ingenting! Fast frågan är ju bara vars man ska ha den, men det blir en senare fråga, ska ha den i alla fall!

Men nu ska jag kila till Malin så jag inte kommer sent som jag alltid gör. Bye

Back in business

Igår såg man asfaltet å nästan all snö var borta, allt var perfekt. Men gud ska ändå jävlas med oss och ge oss mer, mer å åter mer snö hela tiden !
Och idag är det sista dagen för farmor å farfar i Umeå, "tiden går fort när man har roligt" eller vad man nu ska säga, det känns ändå skönt att det inte alltid är någon hemma när man kommer hem.

Saknar verkligen min digitalkamera nu! vill ta nyya bilder!! Har bara gammdammbilder.


James Mraz - I'm Yours

En låt jag aldrig kommer lessna på.

SOMMAREN KOM

Åh nu vill man bara att snön ska bort. Inte mer snö i helgen ju! Allt ska smälta bort så att sommaren kommer någon gång!

Fan vad skönt att ha gjort bort alla proven! (för den här veckan) nu blire bara att plugga till matten, sen är allt över, satan vad skööönt ! Har nyss kommit hem från grannarna, vi åt där. Eftersom att farmor å farfar är här just nu så far vi bort hela tiden, speciellt nu på slutet. Igår var vi borta, idag, imorrn, söndag å måndag. Blir lite drygt att måsta fara överallt, men man får väl stå ut det lilla som är kvar!

Sitter å väntar på att älsklingen ska komma, blir bara att ta det lugnt ikväll! Imorrn blir det fest hemma hos karin, ska bli riktigt nice. Skönt att vara på en fest i en lägenhet där man känner ägaren!

Nä nu ska jag fortsätta att spela lite "guitar flash", typ som guitar hero! ADIOS


Blir galen snart !

Äntligen helg snart, eller så vill man bara att tiden ska gå så sakta som möjligt så att man slipper helgen. Plugga för hela slanten i helgen, Hurra ! Bara för att man var sjuk den där veckan då vi hade matteprov.. Känns jävligt suurt, är less på skolan, less på att plugga ! Har suttit hela dan igår å hela dan idag å bara pluggat historia, imorrn blir det till ett annat prov. Tror lärarna att man "lever" för skolan eller? Att man inte har något annat liv?

Jag vill bara sova hela dagarna och orkar inte plugga mer, känns fan som om man skulle vilja hoppa av skolan ! Tänk vad skönt att börja jobba nu istället, att slippa allt plugg, aldrig behöva sitta å lyssna på någon i ett kallt, tråkigt klassrum ! Ahh, livet !

Drömma får man göra en annan gång, får väl tänka att det är samma för allt ibland.. Ne nu måste jag dra å plugga ännu mer hisotria, blee ! bye

RSS 2.0