De ja köpt idag å igår

Tänkte visa sakerna ja köpt igår och idag.


Kofta - Only, 179 kr

Gardin - Indiska, 179 kr (ska göra om den så det blir två smala gardiner, och ha bruna "trådar" framför)

Bh & trosor - Ingrids, 449 kr & 250 kr

Armband - Bikbok, 50 kr

Halsband & örhängen - Åhlens, 99 kr & 99 kr + ett silvrigt nagellack.


Klippt å färgat håret

Har nyss kommit hem från stan, fick me mig en bh & tillhörande trosor, ett nagellack, örhängen å ett halsband. Visar bilder sen.

Innan det for jag till frissan och klippte mig och färgade håret, syns inte jätte stor skillnad men de ville ja inte heller!


Är lite ljusare på den översta bilden än i verkligheten,längst upp på håret, men är nog pga blixten.


Husbilder på hitta.se

Sitter just nu å roar mig med att kolla olika hus på hitta.se, visste inte att de fanns kort till vissa hus. Hittade ett kort på vårat hus men tycker inte dom gjort de i så bra vinklar, visar ju bara nedre halvan av vårat hus haha.




Vet inte, kanske jag som är efter haha, som aldrig sett de här förr!


Äntligen har jag min EGEN dator!

Hittade en bild på mig som är nästan precis ett år gammal, sen förra julen.


haha ser ut som att ja har ett fyrkantigt huvve ;)

Idag har jag varit och hämtat ut datorn, äntligen!! Sen har ja även hunnit förbi Emy (mormors syster) och lämnat en bok som mormor skrivit, passade på å hälsa på dom som jobbade idag med (hon bor där ja jobbar/de)!

For även en sväng på stan. Skulle försöka hitta en nyårsklänning men ikke, fick med mig ett armband, en kofta och en gardin som ja ska göra om istället!



Ska försöka njuta några timmar, försöka

Fick veta idag att jag fått dispens!! Men ska ändå kämpa lika mycke till anatomin som ja tänkte, för de blir ju bara jobbigare om ja inte klarar de.

Har även lämnat in uppgiften till VFUn nu, så har den bortgjord!

Nu ska ja se en film å försöka njuuta, om de nu går vill säga...


Träffat Sandra idag, flera år sen sist!

Väntar just nu på att mamma ska komma hem, blir att fara å köpa mat då! Håller på att läsa igenom en vetenskaplig artikel men eftersom att de är på engelska å så många svåra ord så måste man stanna upp hela tiden för att kolla vad de betyder haha.

Tidigare idag tog ja en lång sovmorron och sen har ja vart på stan och träffat Sandra, hon är på besök i Sverige just nu och annars bor hon i Tyskland. Vi gick i samma klass 7-9 och har inte träffats nu på fleera år, så det var jätte roligt att ses!


Dance, dance, moove your body!

Har ganska nyss kommit hem från Jenny, fick se deras nya lägenhet och vi spelade maassor av "dance central" måste skaffa de känner ja!!



Ska snart ta å se nån film innan ja lägger mig, hoppas ja får sova nått inatt nu när min syrra har två kompisar som ska sova här haha.


Igår och idag

Kom nyss hem, följde me mamma å syrran till media markt en snabbis och nu ska jag snart försöka hitta en vetenskaplig artikel som är bra, vilket är näst intill omöjligt!

Har vart en sväng idag på stan me Sara, men hittade ingenting. Är som att när man är inställt på att hitta massor så blire inget å tvärtom haha.

Igår spenderades dagen med Sara och på kvällen kom två av hennes kompisar till henne. Trevligt även fast ja inte följde me ut.


Min jul

Tänkte visa lite bilder från julafton!


Vi börjar alltid dagen med att fara till kyrkan, det är där jag oftast brukar få min största julstämning ifrån. Tycker det är så mysigt i kyrkan just på jul, när barnen sjunger å alla julsånger!

Mormor bor just ovanför så även fast de var kallt ute så blire inte så långt att gå.


Här brukar alla vuxna sitta + några barn, men ja brukar aalltid vilja sitta vi de mindre bordet haha.


Jag vet att många äter julbordet vid middagstid men vi brukar äta det vid halv två ungefär. Först när vi kommer får vi glögg.


Julbordet! + på sidan (som inte syns)


Sen brukar vi se Kalle Anka och bara umgås några timmar. Efter de öppnar vi alla julklappar från och till mormor. Ett tag efter de brukar vi fara hem.

Här är vårt "fiina" pepparkakshus haha!


Julklappsöppning!


En snabb bild på mina julklappar!


Sen blire juulgröt!


Så ser ungefär julafton ut för mig!


25e december

Morning! Eller inte riktigt steg upp 7, for på media markt som öppnade åtta med brorsan fast alla iphone (som ja for dit för) var slut. Stod ute i kyylan i onödan, kallt!! Även fast de inte blivit många timmars sömn inatt så känns de bättre att fortfarande vara vaken, känner mig själv och jag kommer sova föör länge haha.

Gårdagen var jätte mysig och trevlig som vanligt, men den här julen och julafton hade ja nästan ingen stämning alls. Kändes nästan som en vanlig dag, förutom maten, släkten, kalle anka och julklapparna då. Känns så tråkigt på något sätt, men har stressat och haft så fullt upp nu just innan julen så beror väl på de.




Ska visa några julklappar senare och berätta lite mer, här uppe är i alla fall en bok som min mormor skrivit om hela hennes liv. Kommer bli riktigt kul att läsa!

Hoppas ni alla haft en mysig jul! :)


Dan före dopparedan

Skönt nu är jag äntligen i Umeå, kom för några timmar sen! Hade praktik igårkväll så blev lite svårt att ta sig hem vid 10 haha.

 

Nu ska jag njuta och vara helt ledig minst 2 dagar i rad!



Våran julgran utan julgranspynt (har pynt nu), tagen från min syrras blogg.

 

Handlade sista julklappen idag och kommer nog bli en tidig kväll även fast ja inte viill haha. Har även nyss rensat alla mina kontakter på msn, så skönt!

 

God Jul!! Ifall jag inte hinner skriva de imorrn :)

 


Åh sista gången man måste stiga upp tidigt...

Åh sista gången man måste stiga upp tidigt på ett tag nu, SKÖNT är bara förnamnet! Ska fara till Kattis efter praktiken och bli bjuden på middag (blev inget sist), och sen blire plugg. / Taheri


Lite snabb uppdatering

Ja nu vare några dar sen ja sist skrev, har tyvärr haft fullt upp hela helgen med tråkigheter (plugg) men snart far ja hem å då äre juul! Tiden bara rusar förbi, speciellt december.

Mår i alla fall bra nu och ska snart försöka lägga mig, men har fastnat för en ny serie "The walking dead" rekommenderar den verkligen!


Några bilder från julbordet

Här är några bilder från julbordet i lördags!



Mår lite bättre just nu men for aldrig till kem lab idag, typiskt att de ska hända just nu! Skönt med helg i alla fall så man hinner vila ut, hoppas ni har/ haft en bra fredagskväll :)


Perfekta tiden att vara sjuk!

Vart aldrig att ja for till Kattis idag, har mått illa och haft spänningar i magen hela dagen men tog mig igenom praktikdagen i alla fall och sovit sen från fyra till tio.

Vet ju att det går vinterkräksjukan men de är inte riktigt på det sättet ja känner mig, för jag kan äta lite å känns inte som att jag måste spy, hade även lågt blodtryck idag men ja hoppas i alla fall att ja kan fara på kem lab imorrn å sticka!!

Men jag tror att ja åt lite för mycke nyss, var så hungrig så tvingade i mig nästan en normal portion men ångrar mig nu. Åh varför ska de hända just nu haha.






Godnatt!

Halvligger i min säng just nu, har haft fullt upp hela dan idag. Praktik 7-16, middag, plugg hos Kattis utan avbrott mellan! Ska försöka göra klart praktikuppgiften innan jul så har fullt upp, så tyvärr blire inte så mycke roligt å skriva eller läsa haha.

När jag cyklade hem från Kattis för ett tag sen såg ja att de har börjat snöa, är väl början till morgondagens snöoväder som enligt tvns väder kommer bli snöstorm, rooligt!

Ska försöka sova nu, blir samma visa imorrn förutom att Kattis ska bjuda mig på middag, så de blir trevligt :)


Mjuksnö och skrana är en dålig kombination.

Igår for jag och min syrra till mormor för att åka skrana, meen självklart så var snön alldeles för mjuk så man satt fast och for inte ner en mm haha.

 

 

Så jag for ner till morfars grav ett tag istället.

Sen for vi in till mormor ett tag innan vi drog hem.

 

Ska nog stiga upp snart å ta någonting att äta, bara för att jag har en dator nu så får jag inte sitta och slösa min tid här föör mycket haha!

 


Morning!

Godmorgon! Nu har jag precis skickat iväg ett mejl till en man som avgör ifall man får dispens eller inte, så håll tummarna!!



Om ni undrar varför bilden är uppochner, joo för att tummarna skulle vara rätt väg. Annars rinner turen ut!


Vet inte om jag har berättat det, men de är såhär att för att jag ska få börja termin 3 så måste ja ha klarat alla tentor i termin 1, och för att jag ska få börja termin 4 måste jag ha klarat alla tentor i termin 2 osv. Men jag har en tenta i termin 1 som jag inte klarat än, ska göra omtenta i januari och söker dispens ifall de skulle gå dåligt.

 


Äntligen internet!!

Åhh äntligen säger jag bara!! Kom hem vid halv tio och har hållt på å försökt fixa internet, klickat överallt å min brorsa har försökt hjälpa till men sen tillsluut klickade jag på rätt knapp! Är verkligen inte teknisk, klickade säkert massa fel också haha.

Visar lite bilder senare från igår och idag, men min syrra har dom på sin kamera.


Nu ska jag bara njuta av mitt internet haha!


Kom hem för nån timme sen från julbordet, ...

img279 (MMS)

Kom hem för nån timme sen från julbordet, riktigt goood mat men alldeles för mycke folk. Men alltid trevligt att träffa släkten iaf :) dålig bild men visar bättre senare haha. / Taheri


Recension av väckarklockan och nageltorkaren

Nu har jag även testat väckarklockan och nageltorkaren i ungefär en vecka som kommer från coolstuff. Skrev om dom här!


Som de stod på hemsidan så var hela kroppen tvungen att vakna för att klara av att trycka på knapparna som blinkar i rätt ordning, och de är sant! Meen eftersom jag oftast är helt död på morgonen så vaknar jag och skärper mig, trycker på lamporna i rätt ordning och sen somnar jag lika lätt igen efter. Så de funkar tyvärr inte på mig, men säkert på andra personer!



Sen den här nageltorkaren funkar bra om man har tålamod. Klart det är skönt att slippa vifta på händerna när man målat naglarna men de tar nästan lika lång tid som med den här, förstår att man inte kan ha för mycke luft som kommer ut för då blir nagellacket ojämnt men lite mer hade varit bra!


Efterlängtat!

Hej!

Just nu sitter jag i skolan och ska kolla de sista inför omtentan imorrn, var hos Kattis igår och fick veta att hon hade mycke bättre papper än mig å mer utförliga så måste försöka banka in de i hjärnan också haha!

Sen far jag till Umeå imorrn efter, som jag har läängtat!! Men blir bara en natt för praktiken fortsätter på måndag. Blir att fara på julbord imorrnkväll med kusinerna och deras familjer + mormor.



Ska även hinna lämna in datorn och köpa julklappar me brorsan till mamma och pappa, och självklart åka pulka i mormors backe! Ska försöka hinna förbi jobbet också och hälsa på mormors syster, var så länge sen nu.


Punkan kom precis i rätt tid!

Sitter just nu på skolan och ser på videoföreläsningar eftersom att ja inte kan göra det hemma. Vid 4-5 ska jag gå till OK och hämta ut lite saker, bland annat från coolstuff. Ni kan se mitt inlägg som ja skrev om de för ett tag sen här!


(inte min cykel)

Fick punka på cykeln igår, typiskt och jag vet inte hur man fixar de så blir väl å gå till sjukhuset varjee dag och stiga upp tidigare huvva haha.

Hoppas ni alla får en trevlig helg! :)


Första veckan är redan gjord på praktiken ...

Första veckan är redan gjord på praktiken nu, sjukt hur fort tiden gått! Två fredag får vi vara vars vi vill på sjukhuset 4 timmar, blir ledig imorrn men funderar att va på röntgen nån fredag å den andra ska ja va på kem lab och ta blodprover :) ska nog lägga mig snart, har fullt upp imorrn! / Taheri


RSS 2.0