Mot grubbe



Har ganska nyss käkat grillat, ris å sen efterrätt pannacotta. (därför ja ser så less ut på sista bilden, är för mätt)




Nu ska ja snart bege mig till Karin på grubbe, hoppas dom sparat lite kladdkaka till mig ;) haha

Får se vad vi hittar på men har fått låna bilen i alla fall så vi tar oss nånstans!



Blev Umeå tillslut

Har bestämt mig nu de blir å fara till Umeå, men far troligen hem på söndamorgon.

Fan att de ska vah sånt skitväder ute idag, igår hade vi ju soligt å varmt! Men har hört att de ska bli fint efter helgen, om man nu kan lita på vädersnubbarna.

Nu ska ja bege mig till universitetsbibblan å träffa några i klassen, sen vid 2 far jag till Umeå! Ha en bra valborg å helg, å skjut många raketer :)


Vad ska jag göra?

Idag har jag fått hem 100 kort som jag beställde å framkallade, resten är hemma i Umeå (beställde med mammas namn). Skulle kunna sitta hela dagen å kolla igenom dom, finns många bilder ja tog bara för att man får sig ett gott skratt haha!

Sen har ja även beslutsångest ifall jag ska fara till Umeå eller inte i helgen.. Vill ju fara för att annars har jag ingenting att göra imorrn, men ändå så vet jag innerst inne att jag borde stanna å plugga eftersom de snart är dugga å jag vet att jag inte pluggar nå bra i Umeå. Men jag kan ju på ett sätt skärpa mig å bara träffa folk imorrn å sen resten av helgen plugga. Men klarar jag inte duggan så kommer jag ångra mig så jävulskt. Svårt val, hatar sånt här!



Home sweet home

Kom nyss hem från Kattis nu. Blev tacos till middag och bion var ganska bra, några saker som man ville veta mer om, en sak man trodde skulle vara nå större. Men värd att se, kanske inte på bio men hemma!

Sen for ja å Kattis hem till henne å sog lite true blood å testade irish coffee med grädde å allt, supergött!




Nu ska ja lägga mig å försöka sova, har sån mensvärk å sen ska ja upp 7 imorrn för halv 9 ska ja plugga me några i klassen.

Godnatt :)



Dagens planer

Nu ska jag alldeles strax fara till Kattis! Blir först att plugga å förhöra varann där, sen käka middag tillsammans och efter det ska vi in till stan å se Iron Man 2 på bio med hennes brorsa.

Fick nyss ett sms av henne "Sitter här och förbereder ett skit tufft förhör åt dig" haha hon gör mig nervös ;)


Roligare att ha i handen än i en maskin!

Har just beställt hem 200 bilder som jag ska framkalla, vill egentligen ha mer men det får räcka för ikväll. Vart billigt och bra, 60 kr för 200 stycken bilder!

bland annat;








Har även fått veta att jag ska få hem prover från Neutrogena, är med i någon kampanj.

Men väntar mest på bhn ja beställt förut å har också beställt hem "Make up store cover all mix" från Bellme idag.



Nä nu ska jag nog tare lugnt resten av kvällen och kanske se nån film, mina ögon vill sova snart känner jag. Ha en trevlig kväll :)




Onödigt när man (i princip) inte förstår nått

Föreläsningen började runt 10 och kom nyss hem, den fortsätter egentligen till klockan tre idag. Men eftersom att vi nu går igenom en stor och ganska svår del av kursen så blire ju nog så svårt me svenska, men nej då skare vara föreläsningar på engelska där läraren pratar så snabbt så att vissa ord glider ihop + att många ord har man aldrig hört förut t.ex som longitudinal fissure, internal capsula och pia mater (mjuka hjärnhinnan).

Så därför for jag hem å imorrn ska jag med vara hemma och bara plugga, känns som att de ger mer.

Känns bara surt ifall de är nått man inte förstår i boken, finns ju några i klassen som knappt kan engelska alls.

Nä nu ska ja käka lite mat å ta en kopp kaffe så blir man kanske på lite bättre humör!




Trevlig lördakväll

Å nu är de redan söndag, veckorna å månaderna går så sjukt fort men dagarna går sakta! De finns ju alltid positiva och negativa sidor om de, skönt att de snart är sommar men då äre även mindre tid kvar till den stora tentan å på de sättet så önskar jag att tiden gick minst hälften så snabbt.

Igår var jag ju med Kattis och hennes kompis. Innan vi for till stan för att möta upp henne så testade vi på irish coffee med baileys, var riktigt gott! Så nästa gång ska vi köpa grädde med så de blir alla ingredienser.

När vi hade mött upp hennes kompis i stan så for vi å käka (jag kommer inte ihåg vad stället hette), å efter de for förbi en godisaffär å sen begav vi oss till Kattis å såg två filmer, "Observe and Report" och "Iron Man".
Båda två var riktigt bra!



Källa <-- källa --->


Ska fara på onsdag med Kattis å hennes brorsa å sen "Iron Man 2" på bio, så vi ville bli lite uppdaterade från första filmen.





Bort från 23 kvadratmeter å till nå större



Nu ska jag alldeles strax bege mig till Kattis för å plugga ett tag, måste bara byta kläder å fixa mig lite.

Senare vid fem far ska vi in till stan å möta hennes kompis å sen blire att fara å käka nånstans. På kvällen får vi se vad som händer, någonting i alla fall!

Ha en bra lördagsdag å kväll! :)


Ändrade planer

Blev att fara å käka me Kattis imorrn istället, men då har man något att se fram emot i alla fall! Och eftersom att det är fredag så ville ja äta nå mer "speciellt" än korv å makaroner så de fick bli kyckling (me soya och gräddfil), ris och en sås (me chilisås, gräddfil å rå lök). Faktiskt riktigt gott!





Blir nog en lugn kväll me film eller liknande, funderar på att se Disturbia som går på 5an vid 21.30. Går ju oftast inge bra film på helgkvällarna på tv. Blir kanske den nyaste Harry Potter också, har aldrig orkat sett den men eftersom att man har sett alla andra filmer så måste man ändå bara för att haha!





Tänk om man alltid fick vakna på toppenhumör

Har ganska nyss vaknat å vaknade inte upp på bästa sättet kan ja då lova! Idag vid ett ska jag träffa två-tre stycken från klassen på bibblan å plugga tillsammans, man blir mer koncentrerad då tycker jag. Och ikväll ska jag kanske fara å käka me Kattis (ev hennes kompis) å sen göra någonting efter de, nått måste man ha som belöning haha ;)





My thoughts are with you both

Har tagit en ordentlig sovmorron idag och nu ska jag snart tvätta lite å ta nått å käka, senare måste jag hämta ut min kursbok på OK som kom igår. Har även beställt 4 andra böcker på bokus, var 4 böcker för 99 kr! Kanske inte dom bästa böckerna man kunde välja på men ändå riktigt bra pris.

Mina tankar går till en speciell person idag, du vet vem du är. Även om de inte var nå riktigt allvarligt så är de aldrig kul att se en närstående så, så hjälplös och nere. Tankarna går även till henne, men hon är en stark person! ♥




Ibland måste man få unna sig nått efter en hel dag me föreläsningar

Har ganska nyss kommit hem från universitetet och känner mig helt slut i hjärnan, too much information in one and same day! Ska vila ett tag nu, man är ju bara människa.

Påväg hem så for ja å Kattis förbi Stigs konditori. De ligger bara ett kvarter ifrån mig och kan verkligen rekommendera de ifall du svänger förbi Skellefteå!

Jag köpte ett glasswienerbröd, var så länge sen ja åt en sån å jag tänker på en speciell person när ja ser dom; Jennilie! haha undra varför ;)






Goodnight!

Har nyss sett filmen UP, bra å rolig film!

Innan de har jag använt ansiktsmask å hett hårinpackning i håret som ska vah under natten, kommer känna mig som ny imorrn haha.

Godnatt! :)



köpt bh å lagt ut balklänningen

Så nu har jag beställt en bh som man kan ha under urringade klänningar, linnen osv från bellme.




Från hemsidan "Gilsas Sexy Bra är BH:n med pusheffekt för den ultimata klyftan! Perfekt för den djupt urringade toppen, klänningen eller halterneckplagg. Med flyttbara axelband, lätt vadderade kupor samt ficka för extra inlägg i kuporna är denna BH:n en flickas bästa vän. Den perfekta party-BH:n!"


Sen igår så la jag även in min balklänning på blocket, lite sent ute men man vet aldrig om nån nappar! Ni kan se här.






Början på de riktiga allvaret

Håller just nu på att skriva en lista på vad jag ska handla imorrn samtidigt som ja håller på att kolla igenom lite från dagens föreläsningar. Kommer nog inte bli så mycke skrivande här de kommande veckorna eftersom att ja nu har börjat den svåra kursen (anatomi och fysiologi), känner redan idag att vi har fått mycke å lära oss!


Bara en liiten liiten del av de vi ska kunna. Detta gick vi igenom på 5 minuter..


Planerna imorrn är att först vid ett fara till vårdcentralen och ta andra dosen av hepatit B, sista dosen blir i nästa termin. Sen ska jag och Kattis fara å handla å på kvällen blire att fara till bibblan på universitetet å plugga.


Bilder från Vilhelmina

Har äntligen kameran nu haha så tänkte visa lite bilder sen ja var i Vilhelmina, ungefär två veckor sen jag vet men bättre sent än aldrig!



En dag var vi i Kittelfjäll, men man ser inge bra uppe bland bergen.

Me and Jenny, jag vet ja såg riktigt sliten ut men vem bryr sig när man är där? ;P


Hennes farbrors goa hund Laban, som vi gick ut me ett flertal gånger.

Sen på lördag kväll (tror jag) grillade vi korv å pinnbrö.


Samma dag som vi skulle hem blev de strålande sol!


Hoome!


Nu måste ja börja göra mig iordning, ska snart fara till universitetet. Skriver mer om vad som hänt i helgen sen!
Ha de bra! :)


Känner mig så taggad..

Faaaan de sket sig var såå nära!!
Andra i klassen hade precis samma poäng och jag antar att enligt dom flesta så vare en alldeles för svår tenta! Bara att tagga omtentan 5/6 dagen efter Anatomi och fysiologitentan..

Sen som ja skrev förut och hade rätt så vare måånga som skulle åka buss idag, två fulla bussar å ändå rymdes jag inte. Så jag och tre andra fick åka taxi hem till Umeå, fast de klagar ja inte på, gick ju snabbare och han släppte av mig närmare hem.

Nu ska jag käka kebab me mamma och brorsan och sen far ja till Röbäck och ska träffa några i klassen!

Håll tummarna!

Har nyss kommit hem från skolan gjorde ju tentan i Vetenskaplig teori och metod, kan säga att den var mycket svårare än vad vi hade trott. Efter de så följde jag med Kattis, hennes brorsa å hennes mamma till universitetsrestaurangen. Riktigt god mat faktiskt, rostbiff och potatissallad mm.

Nu ska jag snart fara till Umeå å klockan 15:00 så får vi veta tentaresultatet, så Kattis ska ringa mig direkt hon vet!!


No one can cheat me

Åh jag har varit så trött hela dagen vet inte varför, kanske för att ja inte har varit ute på hela dan inte bra men har inte varit så soligt heller.

Ska snart om nån timme fara till Kattis och göra mat tillsammans sen ikväll blire nog bara att ta de lugnt.

Imorrn är de tenta igen men de är på datorn så vi ska sitta några i klassen i samma rum å göra den. Sen bär de av till Umeå igen men mest för att några från klassen ska träffas på kvällen, var ett tag sen nu så ska bli jätte roligt!
Men måste se till att ta en någorlunda tidig buss eftersom att all flyg är inställd på grund av ett vulkanutbrott på Island. Ni kan läsa mer här!
Så därför kommer de nog vara många som åker buss.



Källa


Haha måste bara berätta också om nån som busringde mig idag, men som tur var så var ja på toa just när dom/den ringde så jag missade det och fick ett meddelande i röstbrevlådan som var ungefär "det här var en busringning som nån av dina vänner har gjort mot dig.." och sen så ringde dom upp mig igen å skulle försöka lura mig, inte så smart kanske , sa bara "jag vet att ni busringer mig, för jag fick nyss ett röstmeddelande om de haha."

Men om man lyckas lura den man busringer så äre riktigt kul faktiskt, man får då sig ett gott skratt ;)


It's the best, No protest!






Har nyss käkat å äntligen har jag fått in rock klassiker på datorn, finns inge bättre radiokanal! Blev bara nå enkel mat idag (som alla andra dagar ;P ) spaghetti å köttfärssås, men när man får göra mat själv så blire alltid extra gott me precis de ingredienserna man vill ha å gillar.

Resten av kvällen blire nog att bara ta det lugnt, funderar på att se nån film.








Ska man vah duktig eller ej, frågan är

Idag har jag tagit de ganska lugnt på förmiddan å vid 2 tiden så for ja å Kattis ut och gick en lång prommis, riktigt skönt nu när de är soligt å allt! Fick låna några böcker av henne till provet som ja ska kolla igenom ikväll å sen fick jag hennes dörrmatta eftersom att hon hade köpt en ny, precis vad jag behövde.

Nu spelar ja lite spel å lyssnar på låtar från filmen "Moulin Rouge". Men tänkte om man kanske ska vara lite duktig å städa här nu, verkligen bort me allt skräp å lägga allt på plats. tror att de blir så lätt stökigt eftersom att de är så litet också, men även för att ja bara lägger saker överallt haha.



Två låtar från filmen "Moulin Rouge", kan verkligen rekommendera den om ni gillar musikaler!



Men är alltid bäst när man ser bild också ;




Tisdag



haha gissa vilken som var innan ja tvätta håret ;)


Håller på att installera ett virusprogram just nu, var ett tag sen jag fick igång datorn igen men var tvungen att göra en systemåterställning igen för några dagar sen. Typiskt att den ska krångla så mycket nu när jag bor själv!

Annars idag har jag varit på universitetet ett tag och gått igenom allt till tentan, sen har jag varit på stan å bland annat lånat en bok, handlat å gått till banken.

Nu ikväll blire att laga mat å se nån film tror jag, känner mig ganska trött.


Glaaad!




Åh är så glaad just nu, klarade den första tentan fick VG! Är så skönt att man kan släppa dedär nu å gå vidare, har ju nästa tenta på fredag.


En mer negativ sak som jag fick reda på igår är att nån har snott ett smörpaket av en i korridoren å även så har en i korridoren blivit av me kläder från tvättstugan. Känns inte så kul, då måste man gå å kolla tvätten hela tiden!


Fast de förstör ju verkligen inte min dag i alla fall!


Spänd

Nu ska jag alldeles strax fara till campus å kolla hur min tenta gick, är inte lite nervös!!


Sol sol stråålande sol!

Åh äntligen är solen här igen, har suttit ute utanför lägenheten med några ett tag LOVELY!


Kom ju hit (till skellefteå) vid 12 idag å har varit förbi skolan en sväng, ska skriva lite saker sen ska jag ut igen. Man måste passa på att vara ute nu när solen är här.


Igårkväll for jag till Karins pappa, vi hyrde två filmer (Soraya M och The hangover). Den andra filmen har jag redan sett men var ett tag sen, och den första filmen Soraya M har jag velat sett sen den kom på bio. Riktigt bra film, riktig hemsk men tyvärr sanningen.


Källa


Hos Möller igårkväll

Igår jobbade jag ett tag och sen på kvällen kom Emma å Carro å hämtade upp mig å sen for vi till Möller. Vi gjorde och käkade middag tillsammans; fläskfilé å ädelost innuti smördeg sen och pommes frites till, rekommenderar de verkligen!

Senare så spelade vi lite spel bland annat "med andra ord" och "så ska de låta" (eller nå liknande namn). Efter det så såg vi filmen "Orphan". Det var verkligen den bästa skräckfilmen jag sett på länge, en av dom bästa jag sett!





Idag har jag inte hunnit göra så mycket, har tagit sovmorgon å hjälpt mamma med maten; vi gjorde köttfärspajer med en speciel plastsak som formar degen (från tupperware). Synd att jag har kameran hos Jenny annars hade jag kunnat tagit bilder på den och igår.


Nä nu ska jag fortsätta att plugga lite så att jag hinner göra nå annat idag, far ju imorrn 10.00.


Dagarna bara rinn förbi




Har jobbat en delad tur idag och känner mig helt slut, ska alldeles strax lägga mig!

Tiden har gått riktigt fort, nu är de redan torsdag och på söndag far jag tillbaka till Skellefteå å då blire tillbaka till allvaret. Känns som att jag inte har hunnit med nå mycket, fast när jag tänker efter så har jag haft ganska fullt upp varje dag. Igår for jag till Sara när hon slutat jobbet, såg på friends å tog de lugnt. Skulle vara skönt att ha en dag då jag är helt ledig, men kommer nog inte hinna de ;P


Var nyss inne på min mail och såg att tentan är rättad, en del av mig vill fara dit nu å kolla hur de gick och en annan del av mig vill verkligen inte se å är riktigt skakis!

Nä nu ska jag kolla igenom lite saker å sen sova, ska upp å jobba imorrn.
God natt! :)



skriver mer imorrn

Är riktigt less å har nästan inga krafter kvar, jobbade över en timme å stressat runt. skriver mer imorrn!

Ingen lång sovmorron för mig inte

Idag har jag först varit på en innebanydmatch me Sara å Jossan (Sandåkern - Hässelby), Sandåkern förlorade med gick vidare ändå eftersom att dom vann med mer poäng på bortamatchen. Sen for vi snabbt förbi donken å käka och vid fyra så for jag och jobbade.

Sen nu ikväll har jag mest tagit de lugnt. Har fått veta att jag ska skjutsa min syrra å hennes kompisar till leos lekland klockan 10 imorrn, fan ja som ville sova ut haha. Sen ska jag även hinna vara med Karin imorrn innan jag börjar vid 4.

Ni skulle ha sett för några timmar sen ni missade världens show haha, pappa å syrran kom in å dansade ;)


Gissa vem som brukar(/de) säga såhär till sina kompisar "Har du sett den där filmen Benjamin Buttface?"
Hahahaha höll på garva ihjäl mig när personen berättade det, för hon har alltid trott att den hetat de och vart helt seriös varje gång hon sagt de till nån!


Hemma igen från Vilhelmina

Så nu är jag hemma från Vilhelmina, men självklart så glömde jag kameram hos Jenny! 

Men kan ju berätta lite i alla fall om vad vi har gjort, tar en dag i sänder blir lättast så.

Fredag; Kom dit vid 5 på eftermiddagen och sen på kvällen for vi ut med skotern (Jenny, jag, hennes pappa och hennes kusin), men de vi inte visste var att på grund av att de har blivit varmt så hastigt så vare fullt me vatten över isen i sjön. Så vi fastnade med båda skotrarna + släpet, fan att ja inte tog med kameran ni skulle ha sett hur Jenny tog sig "iland" hahah!
Sen tänkte jag också på hur hjälpsamma personerna är där jämfört med här i Umeå å stor del av Sveriges befolkning, de var tre ungdomar som kom å en hjälpte till med att få iland släpet. Skulle aldrig hända här, kanske, kanske nån enstaka ungdom.

Senare på kvällen så for jag å Jenny till Vilhelmina (vi bodde hos hennes farbror som bor 4 mil utanför). Vilket liv alla ungdomar har där haha, kör runt fram å tillbaka på samma gata hela kvällen.

Lördag; Då for vi till Kittelfjäll med bilen allihopa, åkte inga skidor för vi hade inte kläder till de. Sen när vi var hemma for jag å Jenny å körde lite skoter och gick ut en långprommis me hunden (jennys farbrors hund), var skönt i uppförsbackarna då den drog upp en haha. Sen på kvällen gjorde vi en eld utanför huset och grillade korv å pinnbröd.

Söndag; idag så vaknade vi ganska sent men det var i alla fall soligt ute så har suttit lite å solat ute, sen for vi ut me skotern igen med kärran allihopa å åkte en bit. Sen vid fyra så for vi hem, nu när jag kom hem har jag bara farit å käkat pizza med Jenny å kört runt lite i hennes bil.

 

Nu ska jag ringa till en kompis å sen måste jag skriva lite anteckningar på datorn från skolan, hare bra!

 






Glad Påsk

Nu far jag alldeles strax, ha en trevlig helg å Glad Påsk! :)



Vilhelmina imorrn


Bild från förra vintern i Hemavan.



Är bestämt nu att jag ska fara till Vilhelmina imorrn, kommer hem på söndag. Skönt att få fara upp dit å bara vara, leva i nuet (som kan vara riktigt svårt annars). Har bara varit i Vilhelmina en gång förut för 19 år sen haha, bodde där mitt första år.



Nu ska jag snart fara iväg till jobbet igen, blev delad tur idag eftersom att ingen annan kunde jobba ikväll. Sen ikväll måste jag fortsätta att packa å kommer nog bli att lägga sig tidigt.


RSS 2.0