26e september

Redan ny vecka, dagarna bara rinner iväg ibland. Fast speciellt nu när jag (nästan) inte har lektioner på dagarna heller. Blev bjuden på gofiika idag av Jenny å vi firade hennes killes födelsedag, muummsss å grattis!

Märkte imorse att ja måste börja ta tag i att stiga upp på mornarna, var helt död från 7-9 och mycke tröttare än ja brukar.

Nä nu ska ja lägga mig i sängen under täcket å slappna av så att man kan somna senare ikväll!


Ludde

Fick nyss veta å se den söötaste hunden som min familj skaffat idag, en bichon Havanais!!


Ludde!


24e september

Har varit hos Kattis från imorse till runt tre tiden och suttit med hemtentan. Tycker att man jobbar mycke bättre när man har nån bredvid sig, så man kan peppa varann me! Men även gnälla om tentan haha. Fyyfan säger ja bara, kan dom aldrig ha frågor som inte kan uppfattas fel å svar som inte är omöjliga att hitta!! Räcker me att de är en engelsk bok.

Blev bjuden på varmamackor, åhh de som är så gott å lätt borde man göra oftare!


Nu har vi ganska nyss vari å handlat, så ska lägga mig i sängen me mitt godis å ta av mina osköna jeans å se nån serie och bara njuuuta i nån timme! Har ändå tre veckor kvar tills hemtentan ska in (fast sista veckan börjar en ny kurs).


inte direkt de första man vill göra när ma...

imag1304 (MMS)

inte direkt de första man vill göra när man vaknat på morronen, städa upp glassplitter å klegg (vet inte vad de är, inte mitt)!! ååh kunde inte ja ha öppnat kylen liite lösare å kunde inte personen ha hett den läängre in! / taheri


Hemtenta!

Nu kom precis hemtentan, så kommer (nästan helt) vara upptagen med den hela den här + nästan vecka! Så bara att sätta på kaaffe då för att orka me haha.


21a september

Har nyss kommit in på rummet, har haft städning (nästan)allihopa i korridoren och diskat ALLT som vi inte vet vems de är bland annat. Sköönt att de är färdigt kan ja lova haha och hittade lite saker som var miina.

En av dom nya i korridoren kommer från Spaninen och det är väldigt intressant och jämföra hur det är där jämfört med i Sverige, både de lika och olika! Och jag får samtidigt träna min engelska vilket behöövs haha.




Lediga dagar tar kåål på mig

Kommer sammanlagt ha varit ledig tre hela dagar den här veckan och det gör mig alltid liite smått galen. Även om vi bara har/kommer ha en lektion på dom andra två dagarna så kommer man ändå igång på nått sätt, heelt lediga dagar blir ja såå lat haha(+att dom flesta andra går i skolan då). Men imorrn börjar i alla fall våran hemtenta, så kommer sitta med den varje dag i minst en vecka!



For iaf iväg på stan ett tag idag med Josefin och kollade runt och fikade, treevligt! Köpte äntligen en ny cykelkorg, men nu är nästa steg att skaffa/låna en knippsare b.la. och hur lång tid de tar återstår ju att se haha!


19e september

Nu är jag hemma i Skellefteå igen! Har i stort sett vart me Sara hela dan och tagi de luugnt, åt en goooood tacogratäng!

Blir nog snart sängen, känns lockaande.




Gookaka

Nu har vi nyss kommit hem från mormor. Kladdkakan vart suuupergood, hade även ett lager av "smet",kokos och bär på mmmuumma! Man tänker så ofta att man borde hälsa på henne, men att de aldrig blir av är såå synd. De gäller att passa på medans man kan!!



Att det redan har börjat bli så kallt så att man egentligen borde ha mössa på sig, fick så ont i öronen när vi cyklade dit. Kan de inte gå liite saktare tack haha.


Hälsa på mormor

Har nyss ätit lunch och snart ska ja å syrran cykla iväg till mormor och överraska henne med en kladdkaka! Har varit en seg men skön förmiddag, inte gjort någonting vettigt men har inte velat de heller haha.

Soolen tittar fram idag igen, även om de är höstväder så värmer solen i alla fall!


17e september

Hann träffa Emma en snabbis imorse då vi for till strömpilen. Och efter de har ja vart me Sara å Karin (mfl) på gammlia och sett deras syskon spela innebandy. Näre var klart så drog ja å Sara ner på stan å käkade me min syrra, å shoppade lite och hämtade ut mitt recept.

Magda har lite å göra=
Pimpa min snusdosa ;) haha

Ska snart käka middag och senare ikväll blire Karin å Sarisparis!



Myskväll me syrran

Tvmyys me syrran ikväll, just nu ser vi på idol och de är norrlandstågets tur!

Umeå

Nu har jag kommit fram till umeå, eller ah vid tolv. Har hunnit träffa jenny å karin en snabbis å käkat lunch me brorsan.

 

Läkarn ringde nyss också och sa att ja hade bakterier och bla hade för mycke vita blodkroppar i urinen (har uvi). Så imorrn blire å fara till apoteket för att hämta ut antibiotika, kuul ja som äälskar att svälja tabletter.

 


15e september

Den här kursen som vi har är faktiskt rolig inom vissa saker, som idag då vi hade föreläsning om konflikthantering och hade några övningar också där en fick va chef å den andra medarbetaren (ex alkolist). Både intressant och roligt!!



Nu ska ja lägga mig under täcket och se True Blood, niice! Far förresten till Ume imorrn-måndag så blir inte så mycke skrivande.


Sister Act

Har nyss prata me fiinaste i telefon å innan de var ja i köket och såg en film, "Sister Act 2". Älskar filmer me gospel i, sån kraft å styrka (haha syftar på barnen och Whoopi Goldberg i den här filmen)! Hade man haft bra sångröst och vart mörkhyad så hade ja lätt gått med i en sån kör haha! Fast älskar även musikalfilmer me "vanlig" sång.

Trailern




Ska försöka läsa igenom lite på ett grupparbete och sen sova, blev inte så mycke inatt.


14e september

Ååh ibland blir man galen på sig själv att man aldrig tar tag i saker, och för varje gång tänker man att man ska bättra sig nästan gång men ickee de. Speciellt viktiga saker som csn bidrag t.ex. men även saker som att sätta upp spegeln, hyllan osv. Vissa misstag lär man sig visst aldrig av haha!


Bilden har inget me inlägget å göra, ser bara så härligt ut att hoppa i! (Södervik)

Steg upp kvart i åtta imorse, borstade tänderna och drog direkt till vårdcentralen. Inte de roligaste att behöva hålla sig från gårkvällen tills man är på VC.


hahah såhär gåre när man heter ida å sätte...

imag1276 (MMS)

hahah såhär gåre när man heter ida å sätter sig bredvid mig ;-) somliga straffar gud genast! höhö


Märks att hösten har kommit

Så skönt, klarade omtentan (vård 1) som ja gjorde förr förra helgen!! Så nu har ja inga rester kvar alls, och troligtvis har vi bara en tenta kvar på hela utbildningen niice!

Nu äre verkligen höst och tyvärr vill min trötthet följa med, känns som att ja inte sovit på flera dar. Typiskt att ja somna sex och vakna nuu.

Fast Tänk å få somna me å mysa me den här gullsnutteen!


Nä nu ska ja ta taag i mitt liv å käka nåått! Imorrn ska ja till vårdcentralen, UVIn vill ju inte gee sig.


12 september

Har tagit flera timmar att somna den senaste veckan, har alldeles för mycket som går runt i huvet!! Kommer bli käämpigt att fara till skolan snart ända till ca 17.00, men allt går bara man är motiverad.
Jag vet vad jag vill och känner.


Prommis

Har nyss kommit in från en långprommis, avslutade den med att fara förbi coop och handla. De är så skön känsla både medans och efter, men just de där att ta sig ut de är de jobbigaste haha.

Sitter just nu och lyssnar på massa skööna låtar som var läänge sen ja hörde!

The Fray - How to save a life

The Fray - You found me

The Cranberries - Zombie



10 september

Hade lite svårt att somna igårkväll efter den där filmen, så därför vaknade ja sent idag me och som vanligt då så känns de inte som att man gjort nått idag haha. Har i alla fall hunnit tvätta min rekordhög, brukar aldrig annars låta de gå såhär långt haha.

Tänkte visa lite kläder som ja köpte, både när jenny var här och från nelly.com.

Nelly;

Bikinitrosor som näästan passar min överdel, funderar ifall ja ska behålla dom eller ej.

Gina Tricot;

H&M;

+ ett par svarta tights


Fredagskväll

Har nyss kommit in på rummet. Har suttit med några i köket ikväll och snackat, sett tv och käkat kladdkaka!



Lite senare såg vi på en film som jag åångrar att jag såg men samtidigt ville ja se om de blev värre eller inte (vilket de VERKLIGEN blev), så brutal och obehaglig. Den värsta och sjukaste filmen jag nånsin sett, rekommenderar den INTE om ni är de minsta känsliga eller egentligen inte alls. Den heter "A Serbian Film" och vad man får se vill ja inte ens tänka på!!


En glaad överraskning!

Idag fick jag en glaaad överraskning efter skolan (slutade tidigt, 12) Jenny kom hit på besök!! Hon skulle egentligen stanna tills imorrn men eftersom att ja ska träffa några i klassen på förmiddagen så kändes de liite ovärt att hon bara ska sitta här då haha. Så hon for ganska nyss. Men det är alltid kul me besök!!

Vi har bland annat gått runt på stan å shoppat, visar bilder senare. Sen for vi en sväng me bilen i skellefteå å på vägen såg vi den här övergivna vagnen och ryckte till när ja såg va de var haha!



huuvva haha, vem hittar på nå sånt! Vi körde först bara förbi den snabbt å insåg snabbt i slutet vare va ja såg.

Köpte bland annat en ny extern hårddisk som är mindre å smidigare än min gamla, så just nu snackar ja i telefon me jenny och her över filmer,bilder,dokument mm till den nya hårddisken! Baara 4 timmar kvar haha..


Snart godnatten

Har nyss städat, guu va fort de kan bli stökigt på golvet när man har så liten lägenhet haha. Så nu ska ja sätta på Cougar Town och sen sova!




Dricka ur kranvattnet igen!!

Åååh äntligen kan man dricka ur kranvattnet igen (sen natten mån-tis)!! Haha fast ska iofs inte klaga har ju sluppit de hela sommarn, tänk stackarna som haft så i flera månader.



Har en uppgift i skolan som faktiskt är vääldigt bra att ja tar tag i. "Förbättringsarbete" heter det och jag har valt och bestämt mig för att stiga upp på mornarna så att ja har en timme på mig att göra mig iordning. Annars blir jag så stressad, äter ingenting och blir på dåligt humör. Så ska försöka stiga upp på första larmet (av mina tidigare 6, som nu blivit 4) för då har jag exakt en timme på mig. Haha får se hur de går för mig å min lathet.

Har även äntligen fått veta att ja fått dispans, men då genom att gå till studierektorn och inte genom att få ett mejl av en viss person som alla andra. Så jag har suttit och oroat mig i onödan haha. Men självklart hoppas jag på att ja klarade vård 1ans tenta ändå!



Höga kusten

Några bilder sen ja var i Saras stuga, i mitten av augusti.






5e september

Idag vare första skoldan och jag har än så länge ingen aning ifall de kommer bli en rolig kurs eller inte. Men nu ska vi istället för att ha patientfokus ha mer fokus på oss själva och vårat arbetsteam, kursen heter ledarskap så fårsee!

Har inte blivi mycke gjort idag, for å storhandlade efter skolan å sen har ja haft sån magknip å ont i ryggen hela dan så mest bara legat i sängen. Syynd bara att ja råka somna haha, så är ganska pigg nu!


Inköp igår

Tänkte visa kläderna jag köpte igår, tyvärr har jag bara min mobilkamera så färgerna stämmer inte heelt men.

Dom tre första är från Cubus.

Den över ska egentligen va benvit.

Den här nedan ska egentligen vara helt svart, som den över.

Den under kommer från Vero Moda (ser lite ut som åt gröna hållet på bilden, men så äre inte egentligen).


+ hårspännen, hårkräm, galgar mm.

Jag behövde veerkligen neutrala koftor haha, insåg att ja mest har färgat å de blir så svårt att matcha ibland till något som är färgat under.


Äntligen idol igen

For en sväng på stan me Kattis idag, fick me mig lite saker som ja kan visa tomorroow. Fick sånt shoppingsuug nu ikväll så har handlat lite på nelly.com också, men de kan ja visa näre kommer.


Två nya i juryn i år.

Annars idag på dan har jag mest städat å sen nån film, bara trååk haha. Men på kvällen satt ja me nåra i köket å såg en film å premiären för idoool och såklart äre alltid bäst nu från början. Nu ska jag snart hopp skutt i säng, för imorrn äre första skoldagen.


Igår å idag

Igårmorse gjorde jag en tenta å ja hatar när lärarna är så otydliga me frågorna!! Men får väl se hur de gick om 2-3 veckor. Sen hämtade ja ut ett paket, man blir ju alltid nyfiken när man inte har nån aning om vad de är men de visade sig vara ett fotoalbum sen pappa fyllde 50 år. Visst kul att se, men inte mitt juu haha.


Här är framsidan, vill inte öppna för då kommer ja säkert skita ner den haha.

Sen resten av gårdagen låg ja mest i sängen å sprang på toan, har fortfarande ont på vänster sida. Samma idag, att de aldri vill ge sig!! Ska försöka städa undan allt idag, hoppas bara inte mensvärken bryter uut. Haha blev mycke klagande nu, men de är alltid självklart att allt ska komma då de inte får.

De var i alla fall underbart i trondheim,cu make me soo happy. Längtar tills vi ses igen!!




Det är okej att känna


Försenade Malmö

Här är några förseenade bilder sen ja var hos jennilie å vi var i malmö bla. från rix fm festivalen. Men bättre sent än aldri va ;) haha

Me and Kevin (Jennilies brorsa) käkaar, haha skulle vara seriösa men ni ser ju hur bra de gick.

Jay Smith

Mohombi

Chris Medina, enligt mig så var han mycke bättre i verkligheten än videon man sett.



Hoome again

Vet att de varit uruseel uppdatering men for ju till jennilie och sen helgen efter bleve massor av packning och fix å sen ganska direkt till trondheim, men nu har jag iaf hyffsat nyss kommi hem från flyget och är tillbaka i skeå!

Jag hoppas bara att jag inte kommer få problem me njurarna igen har lite ont fram å bak vid vänstra njuren, men har en tenta imorrn som måste göras och skolan börjar igen på måndag så sånt har ja verkligen inte tid me just nu!!

Ska läsa lite nu å imorrn efter tentan ska ja visa lite försenade biilder, blir nog en lugn kväll imorrn fast ja ville festa me alla som kommer tillbaka jävla njuurar haha.




RSS 2.0