Halkbanan klarad!

Halkbanan klarad, skit kul!! Nu är det bara uppkörningen kvar, skönt! :) Skulle lätt kunna göra om det varje dag, så jävla härlig känsla man får!

Drog sen direkt till iksu och simmade med madde, kom ganska nyss hem. Var ungefär ett år sen jag sist simmade, var helt död efter. Så nu är man sliten och trött på grund av att man sov oroligt (gör alltid det när jag tror att jag ska försova mig), att man steg upp tidigt + att man har simmat, hela kroppen blir helt slut Fast en skön känsla!



sitter och lyssnar på musik just nu och väntar på mat, är vrålhungrig. Blir alltid det när jag simmat! Ska ta och vila mig ett tag så jag orkar med kvällen. Är ledig imorrn, så känns inte kul att somna åtta. Tjao!:)

Not to much

Kommer ofta bli så att jag inte orkar blogga på helgen, antingen är man för upptagen eller så är man för slö å trött. Men i alla fall, här kommer lite bilder sen i fredags men några från klassen :)


Madeleine och Sara hemma hos mig :)


Jag och Sara  på maxim :)




       

  



I lördags så låg jag å sara å drog oss och bara tog det lugnt till fem, efter middan for jag til jenny. Och sen i söndags så kom emma å pernilla till mig. vi hade tänkt göra klart historian, men dumma som vi alla fyra var (elin var också med i våran grupp) så glömde alla papperna hemma!! Försökte leta på internet men hittade inget. Fast som tur var så gick debatten bra idag ändå. Och imorrn blire halkbana!! :)
 
Men nu måste jag kila iväg till jenny å se idol, tjao! :)


planer på lång sikt

Åh gud så skönt med helg!! har verkligen sett framemot denna helg, är så trött å less på skolan, huvva! Man känner sig lite stressad på ett sätt av att mina fyra helger framöver redan är planerade, blir så mycket planerat, och ingen helg man kan ta det lugnt och ta helgen som den kommer.

Ikväll blir det utgång, men imorrn har jag ifs inget planerat
Nästa helg ska jag, möller och emma dra till nicole i sävar. (3-4/10)
Helgen efter ska jag och jennile till stockholm (9-12/10)
och helgen efter det är emma ensam hemma, får se om vi tar dit några till (17-19/10)

Inte så speciella saker men ändå är allt planerat :P

Men nu kom madde så jag ska vara lite social, tjao :)

LÄTTNAD

Har just duschat, och innan det haft dans! Eftersom att våran lärare var sjuk så fick vi testa street istället med en annan, jävligt kul! :)

Känns ingenting, tänker väl på det lite, men ytterst lite. LÄTTNAD!

Ska snart bege mig till Karin, fast bara jag och Jenny ska vara där. Karin och hennes familj är i turkiet just nu, men vi fick vara hos henne så ofta vi ville. Det är inte ofta man får vara ensam hemma hos någon som inte ens är där själv, så visst passar man på! :)

Men ska ta och ringa jenny nu och sen drar vi, hare!:)


Sjukhusfilmer har sin charm

Hann inte skriva något igår, hade fullt upp hela tiden. Direkt efter skolan drog jag och Emma till strömpilen, vi skulle hitta någonting till hennes syrra som fyllde år. Sen for jag hem å åt och direkt efter maten så drog jag till Karin på Grubbe. Satt vid tvn hela tiden, först några sex and the city avsnitt och sen filmen "Från andra sidan". Jag både älskar och hatar filmer med sjukhus, man ryser under hela filmen men ändå är dom helt underbara!

 

Idag vet jag inte rikigt vad det blir, blir i alla fall en lugn dag! Ikväll ska jag se på bio (blev ju inte av förra helgen) Jag och Emma ska se patrik 1,5 och innan så ska vi kanske fara å käka på Balder :)




Ska dra mig till duschen nu så jag blir lite piggare. Vi hörs! :)

Fun when you do it fun

Kom nyss hem från körskolan, gick jätte bra att köra! :) Inna var jag på stan ett tag och fick tag på en jätte skön kofta och två body lotion.

  

Imorse fick jag stiga upp sex för vi skulle vara på akuten kvart i sju, skulle på en katastrofövning. SKIT KUL!! Fick bland annat åka på bår, åka ambulans, ligga i ett värmetält i väntan på hjälp. Finns en video om oss (det var ungefär 15 stycken från klassen som var med bla) på vk. se Här 
Det utspelade sig någonstans utanför obbola, vid en bro. Jag spelade "en person som blivit fastklämd i låren av plankor", verkligen hur kul som helst var det!

Och ikväll så ska jag till min förra skola hagaskolan, min lilla syrra har "temavecka" då det är olika uppträdande, har blivit en s.k tradition att gå dit varje gång eftersom att jag också hade det när jag var mindre. Ska bli kul att se :)

Måste gå och duscha nu innan jag far, tjao!:)

Dance makes you lucky

Kom ganska nyss hem, och det känns så jävla skönt att inte ha någonting i skolan förnst nästa onsdag! Kulturprovet idag gick inte direkt så bra, men hoppas på ett g i alla fall.

Just nu sitter jag bara och väntar på att dansen ska börja. Blir första gången jag är där idag, eftersom att första gången missade jag på grund av byte, andra för att jag var förkyld. Skulle egentligen gå hiphop, men valde dancehall sen.

Är lite hängig och trött just nu. Det jobbigaste med det mesta är orken att ta sig dit man ska. Orken att ta på ytterkläderna, hoppa på cykeln å cykla iväg. Men man känner sig ändå peppad på att dansa när man lyssnar på musik, just därför gör jag det nu.



Men ska ta och se lite prison break nu, och sen kila iväg till dansen, vi hörs! :)


Ding Dong feat. Voicemail - Just Dance Wacky Dip 
inte riktigt som vi dansar, men några steg iaf. (har dansat dancehall förr)

King of the Dancehall





 


Någon som vill ha ett äpple?


Har nyss sett idol och innan det så har jag varit ute och gått ett tag med Jenny. För mig spelar det absolut INGEN roll vilka som är i juryn eller inte, självklart är det tråkigare att det inte är dom vanliga men jag älskar idol ändå!! Jag blir helt inne i det varje gång jag ser det! Fast det här året har jag missat flera avsnitt på grund av att jag inte haft någon tv i närheten den tiden. Vissa som sjunger blir man så jävla avundsjuk på, tänk om man fick ha lika fin sångröst som dom! Då hade man aldrig behövt skämmas över att sjunga när man vill.


Mina grannar gör alltid lite annorlunda grejjer, men ändå snälla saker :)
Varje sommar skriver dom en skylt bland sina vinbär som är mot gatan "Ta gärna några vinbär" eller liknande. I år så hade som lagt ut en korg med äpplen i, där det stod  "Ta ett äpple, varsågod. Baka gärna en äppelpaj." Det är ändå lite roligt och överraskande om man skulle se något sånt. Har då aldrig sett någon anna göra så!

Där ligger korgen





När jag ändå var på balkongen så passade jag på att ta kort på vårat träd. Man märker verkligen nu på träden att det är höst! Tycker att det är så fint. (Fast blir mycket finare när alla löven har ändrat färg)





Nu måste jag verkligen fortsätta plugga, har inte blivit nästan någonting sen jag sist skrev. Hoppas ni har en roligare fortsatt kväll än jag! :)

En dag i Saras stuga :)

Måste egentligen fortsätta att plugga till kulturprovet imorrn, men det är så tråkigt och varför ska man veta om olika kulturer, typ ungdomskulturer? Jaja skit samma. Tänkte i alla fall visa lite bilder sen igår :) Blev inte så många eftersom att min digitalkamera såklart hade slut på batterier och det vart så snabbt mörkt på kvällen.

Det var riktigt fin utsikt från Saras stuga!! Synd att vi aldrig tog oss hit i sommras, då man kunde bada. Men det blir fler sånna här gånger ändå, skitmysigt att bara sitta inne i värmen med en brasa! Vi hann med att äta, sjunga singstar, prata se film, äta, prata och åter prata! :)





Nedan, Nicole å Sara :)





Dagen efter var man ganska sliten. En söt Nicole nedan! :)




Ne nu måste jag ringa å Jenny och sen ta itu med pluggandet. vi hörs! :)

Ivarsboda äre som gäller

Sitter just nu hemma hos nicole i sävar. Väntar på att emmas pappa ska komma med bilen å hämta oss. Vi ska till möllers stuga, som ligger i ivarsboda. Blir att göra middag å bara ta det lugnt, kommer bli hur bra å mysigt som helst!=)

Och imorrn så ska jag å nicole på stan, blir stor shopping för hennes del. men jag får nöja mig med att mest se på, har redan slösat så mycket pengar den här månaden.

Hare bra! :)

Life is still a hell, but i just don't show it..

Hell

Hela mitt liv är ett helvette. Ingenting kommer nånsin bli bra..

Very perfect!

Möller och Emma drog nyss hem, blev en perfekt kväll! :) Eftersom att vi inte kunde enas om vilken film vi skulle se så blev det ingen bio, så vi gick och hyrde en film istället. Och där vart det inte bättre, det var alltid någon som bestämt inte ville se den film som dom andra ville se. Men tillslut valde vi "Dumpad" . Den rekommenderar jag verkligen, super bra!





Här är den söta påsen jag fick av jennilie!=)




The only one you care about is your self!

I förrgår kom jennilie förbi mig å gav mig en liten krya-på-dig.present, eftersom att jag har vart och är sjuk. Stort plus i kanten där! Ska visa bild sen på vad jag fick :)

Ska snart på bio med emma å möller, vet inte riktigt än vilken det blir. Men vi får se! Jag sitter och väntar på att dom ska komma in till stan. Önskar att jag kunde följa med dom på ikea imorron, var så länge sen jag var där sist. Flera, flera år sen! Men jag rymdes inte.. Men får väl ta å köra dit direkt jag fått körkort.


Ibland måste man få tänka dom ondaste tankarna om en annan person, även fast det egentligen kanske inte är rätt. Men i just mitt fall måste man få det, för om man blivit så sårad och lurad som jag har så har man all jäkla rätt till det! Säga en sak och sen göra precis tvärtom! Och jag säger bara två veckor, två fjuttiga, små jävla veckor tog det, ENDAST!

fyfan vilken jävla dålig stil!


...

Mmm, what you say?
Mm, that you only meant well? Well, of course you did.
Mmm, what you say?
Mm, that it's all for the best? Ah off course it is.
Mmm, what you say?
Mm, that it's just what we need? And you decided this.
Mmm what you say?
What did she say?

Ransom notes keep falling out your mouth.
Mid-sweet talk, newspaper word cut-outs.
Speak no feeling, no I don't believe you.
You don't care a bit. You don't care a bit.

Less på sjukdomar

Har nyss försökt få i mig lite fil, kändes skönt för halsen! Försökte få i mig lite apelsinsaft, men det sved bara i halsen!




Varje gång jag får ont i halsen så tar jag en ny tablett, eftersom att dom här inte hjälper så mycket så blir det att proppa munnen full. Inte roligt alls.

Måste verkligen till skolan imorrn och göra provet, orkar inte med att ha massa prov liggandes ogjorda. Har bara ett prov till jag får missa den här terminen, sen är jag körd! Eftersom att vi bara får göra omprov och prov-som-vi-aldrig-gjort en gång i månaden, så finns det bara tre tillfällen kvar (och jag är redan uppbokad på två av dom).

Men man kan tyvärr inte välja själv när man blir frisk, så vi får väl se hur det blir. Har i alla fall inte blivit ett dugg bättre än imorse..

Sick and tired

Har inte skrivit på ett långt tag nu som vanligt, men har inte haft så mycket tid över. Sist jag skrev var i torsdags tror jag. Jag får hoppas och lita på dessi å arazo att dom far till ersboda ikväll och gör färdigt projektplanen! måste nog skicka ett sms för att påminna dom.

Helgen har varit ganska bra, lördan i alla fall. Skulle ut på krogen med en kompis i fredags, men det vart lite för mycket för henne. Så det blev inget av. och egentligen skulle jag fara till en tjej som fyllt arton, men när vi kom så var dom påväg ut, och eftersom att ingen av dom jag var med var arton så blev det inget för mig. Drog istället hem till karin och rensade hennes kylskåp.
Lördan vart verkligen helt underbar! Jag och Emma for hem till Möller. Lagade godaste spaghetti & köttfärssåsen, såg en film och pratade! Helt underbar kväll!:)
Söndan spenderades hemma nästan hela dygnet, var tvungen att ta tag i allt plugg jag hade.





Igår vart jag sjukling, är hemma från skolan idag pga att jag har sjuukt ont i halsen! Och direkt jag stiger upp så dunkar det i huvvet som om nån slår en sten på det!

Ska försöka sova nu, är helt slut i kroppen, hejdå!

It's like a drop in the ocean

Tänkte börja med att säga att jag är med och tävlar i tävlingen i jennilies blogg, priset är ett snyggt armband!
tävla du med!:)

Skönt att inte ha några lektioner idag kan jag lova! Kom till skolan ändå eftersom att jag fick veta att våran lärare som vi skulle ha hela dan var sjuk tjugo minuter innan vi började. Så jag, dessi å arazo drog till skolan för att göra klart projektplanen som egentligen skulle vara färdig idag.

Drog till iksu vid tolv med madde. Vi har prova-på-vecka, alla som går stresshantering på östra så därför köper jag inte kort där förnst nästa vecka. Tjänar ju en vecka ;) Sen drog vi ner på stan ett tag tills hennes buss kom :)

Nu ligger jag i min säng och har gjort det i princip ändå sen jag kom hem. Känner mig otroligt sliten å trött 24/7. Perioden har kommit igen, hade ju det för en månad sen ungefär. Fast nu har det en ganska självklar orsak..

Grubbe

Första gången jag tränade på IKSU idag, var jävligt stort och perfekt! Synd bara att det är så jävulskt dyrt, 1800kr/ 4 månader. Får nöja mig med att gymma på simhallen istället med Malin :) Var tänkt att jag skulle gymma på USM egentligen, men ingen ville/kunde gymma där med mig, och gymma själv är inte direkt så kul!
Imorrn blir det första gången på gymmet på simhallen, så får se om det är bra där! :)

Igår for jag å Jenny till Karin ett tag. Vi tog det bara lugnt och pratade lite å så :) Riktigt skönt, behöver mina vänner just nu! Var ute ett tag med Karins hund jack.




       


Ska krypa ner i sängen nu å läsa en bok vi som vi ska läsa i svenskan.
Hare bra! :)

RSS 2.0